Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 10. září 2012 ve 20:32® JirkaF
Způsob lovu: Muškaření

Krásný den a procházka na řece s mušákem přinesla očekávaný relax.Ryby jen průměrných velikostí,ale to mě ke spokojenosti ůplně stačilo.Chvíli jsem jen tak seděl a pozoroval lipaní hejno jak pomalu popojíždí řekou.Tak přidám alespoń jednoho z vlajkonošů.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50430.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50431.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50432.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50433.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pondělí 10. září 2012 v 16:25® vf
    Datum lovu: 9.9.2012 | Způsob lovu: Přívlač
    Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
    foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50424.jpg
      Pondělí 10. září 2012 ve 14:20® brčkař
      brčkař
      Datum lovu: 9.9.2012 | Revír: severozápad | Způsob lovu: Plavaná

Chytání s boloňkou: plotice, oukleje, dvě ostré.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50421.jpg
        Pondělí 10. září 2012 v 10:47® Kazan
        Datum lovu: 10.9.12 | Revír: jč řeka | Způsob lovu: Přívlač

Další fišky

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50418.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50419.jpg
          Pondělí 10. září 2012 v 10:45® Kazan
          Datum lovu: 10.9.12 | Revír: jč řeka | Způsob lovu: Přívlač

Vláčka ve stylu nejen žlutý ďábel chytá aneb dnes jsi v krabičce. Všechno sedmičky kopyta.

Tento příspěvek byl editován 10.9.2012 10:46:04 uživatelem Kazan.
          foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50414.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50415.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50416.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50417.jpg
            Pondělí 10. září 2012 v 9:21® skwor
            skwor
            Datum lovu: 1. - 8. 9. | Revír: Švédsko - Gargnas | Způsob lovu: Přívlač
            Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
            foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50410.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50411.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50412.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50413.jpg
              Pondělí 10. září 2012 v 9:15® skwor
              skwor
              Datum lovu: 1. - 8. 9. | Revír: Švédsko - Gargnas | Způsob lovu: Přívlač

Týden strávený v nádherné švédské přírodě. Štika se sice trofejní nepovedla, ale celkem ochotně brali větší okouni. Škoda cca 40cm ryby, která se mi už zdolaná vypnula těsně u lodi. Nezapomenutelný zážitek byla také návštěva lososí řeky. A hledání hub kolem silnic má taky svoje kouzlo :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50406.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50407.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50408.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50409.jpg
                Pondělí 10. září 2012 v 7:59® džigit
                Datum lovu: včera | Revír: doma

důvod,proč jsem po šichtě nešel…

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50401.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50402.jpg
                  Neděle 9. září 2012 ve 23:03® BoBo-Falknow
                  BoBo-Falknow
                  Datum lovu: 9.9.2012 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač

Dnes cíl mise candát nebo okoun. Mise splněna :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50399.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50400.jpg
                    Neděle 9. září 2012 ve 20:46® Kazan
                    Datum lovu: 9.9.2012 | Revír: jč řeka | Způsob lovu: Přívlač

I když to tak nevypadá, skutečně jsem byl dnes vláčet:-D na druhou stranu tohle bylo jediné proč vytahnout foťák.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50397.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50398.jpg
                      Neděle 9. září 2012 v 15:57® Martin Mošna
                      Martin Mošna
                      Datum lovu: 8.9 | Revír: Svratka 7-8A | Způsob lovu: Feeder

Včera jsem si nádherně zachytal na svazovce.Přišli 2 kapři na rohlíkové boilies.První měl 31 a drhý 45.A potom nejaký ten cejn.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50395.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50396.jpg
                        Neděle 9. září 2012 ve 14:36® rákosník
                        rákosník
                        Datum lovu: 8.9.2012 | Revír: řeka | Způsob lovu: Feeder

Opět na amurech,první ryba hned po dopadu nástrahy na dno.Pak se chvíli nic nědělo,flek byl totálně rozplašenej.Potom pozoruji nepatrné ohyby špičky,zasekávám cítim velkou těžkou rybu.Ríkám si to je on 90+ po pár vteřínách všechno zmařil ulomený háček.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50394.jpg
                          Sobota 8. září 2012 ve 23:06® osprey
                          osprey
                          Datum lovu: 8.9. 2012 | Způsob lovu: Feeder

David ode mě chtěl fotku ryby s feederovými špičkami. S hrůzou jsem zjistil, že takovou nemám – obvykle fotím ryby ve vodě nebo k nim položím rukojeť prutu s navijákem a špička je o tři metry dál.

Než bych prohrabával celý svůj archív, jestli jsem snad někdy náhodou takovou fotku neudělal, zajel jsem radši k vodě. Snad to bude dobré.

Mimochodem, tloušťáka jsem opravdu chytil na method feeder (viz to krmítko na fotce) s dvanácticen­timetrovým návazcem. Prut vandroval do vody.

Tento příspěvek byl editován 9.9.2012 02:05:15 uživatelem osprey.
                          foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50370.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50371.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50372.jpg
                            Sobota 8. září 2012 ve 21:27® Scanix
                            Scanix
                            Datum lovu: 8.9.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes uz jsem k vode na chvilku „musel“ zabehnout, par dni mi to povinnosti nedovolily. Odpoledni lov mi prinesl velky pocet bolenu, nekolik jesenu a pet stik, z toho jedna neco pres 70cm, ale fotit se odmitla a pri pokusu ji zabrat fotoaparatem se vypla. Jeste jedna peknejsi stika mi ukousla gumku a jedna fakt tezka ryba se po par minutach nerozhodneho souboje vypla, uklidnuju se tim, ze to byl kapr za sako :-) Bylo to fajn a snad se brzy zase dostanu znovu ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50366.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50367.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50368.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50369.jpg
                              Sobota 8. září 2012 v 19:48® OBr
                              OBr

Dnešní lov beze zbraní, ani jsem tomu nechtěl věřit, co se tak blízko může objevit. Ten bolen mohl mít do 50cm, kolik ti kapři..to si netroufnu odhadnout, ale krásný zážitek.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50365.jpg
                                Sobota 8. září 2012 v 9:44® BoBo-Falknow
                                BoBo-Falknow
                                Datum lovu: 8.9.2012 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač

Včera večer jen okouni a candáti junioři, takže jen jedna rychlá momentka nad vodou. :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50361.jpg
                                  Sobota 8. září 2012 v 9:15® rákosník
                                  rákosník
                                  Datum lovu: 8.9.2012 | Revír: řeka | Způsob lovu: Feeder

Dneska ráno hrubší styl feederu a jeden z těch menších na švestku.Věčer snad příjde ten pořádnej.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50355.jpg
                                    Pátek 7. září 2012 ve 20:42® osprey
                                    osprey
                                    Datum lovu: 7.9. 2012 | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem se rozhod, že vyzkouším chytit různé dravé ryby, abych si dokázal, že to ještě umím. Díky čtyřem kolům s motorem se mi to nakonec docela povedlo. Včera večer pár bolenů, ráno za šera pruhy a nejvíc jsem se nadřel s tou kudlou.

Na srazu mi Bobo věnoval ten žlutej zázrak – a funguje. Ale nějak je ho tu už moc. Příště zkusím jinou barvu.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50349.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50348.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50350.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50351.jpg
                                      Pátek 7. září 2012 ve 12:26® kety.vydra
                                      kety.vydra
                                      Datum lovu: 6.9.2012 | Revír: :-) | Způsob lovu: Feeder

Včera bylo velmi opatrné braní i na feedra,ale nějaká rybka se přeci jen povedla-ve složení: plotice,cejn,kapřík a překvapil amur a lín.Večer se u kolegů vytáhlo i pár candátů,ale to bylo jak na závodech:-|

Pátek 7. září 2012 ve 12:15® vf
                                        Datum lovu: 6.9.2012 | Způsob lovu: Přívlač

Jeden z několika candátů v posledních třech dnech…

Tento příspěvek byl editován 7.9.2012 12:16:34 uživatelem vf.
                                        foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50345.jpg
                                          Čtvrtek 6. září 2012 ve 23:19® BoBo-Falknow
                                          BoBo-Falknow
                                          Datum lovu: 6.9.2012 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač

Dnes se role obrátily, Jarda škubal kopyta napůl o candáty a já sem tam něco zapřáhnul :-) Líbí se mi to :-D

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50340.jpg
                                            Středa 5. září 2012 ve 23:18® BoBo-Falknow
                                            BoBo-Falknow
                                            Datum lovu: 5.9.2012 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač

Tak dnes byl tím úspěšným Jarda :-) Já pouze krmil candáty kusy kopýtek a nadával (pro zlepšení nálady) takovým způsobem, že to tady nemohu reprodukovat, aniž bych si vysloužil permanentní BAN. :-D

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50334.jpg
                                              Středa 5. září 2012 v 17:52® ART
                                              ART
                                              Datum lovu: dnes | Revír: Švédsko - Gargnas | Způsob lovu: Přívlač

Posíláme pozdrav ze Švédska. Dnes proběhl lov snů → 54 okounů do 35cm většinou na gumu od vlacej.cz :-D ART, Skwor

Tento příspěvek byl editován 5.9.2012 17:53:50 uživatelem ART.
                                              foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50324.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50323.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50325.jpg
                                                Středa 5. září 2012 v 16:33® Raf
                                                Raf
                                                Datum lovu: 5.9.2012 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

Středa bolenů třeba :-) Taktika pořád stejná. Ale ve vodě se něco změnilo a začali brát větší boleni. A to my bojovníci ze Společenstva bolenů máme rádi :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50320.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50321.jpg
                                                  Úterý 4. září 2012 ve 23:04® BoBo-Falknow
                                                  BoBo-Falknow
                                                  Datum lovu: 4.8.2012 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač

Říkal jsem si, že když to včera šlo, že by stálo zato, poškádlit štěstí i dnes – a vydařilo se. :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50315.jpg
                                                    Úterý 4. září 2012 ve 21:37® TOMMY CATFISH
                                                    TOMMY CATFISH
                                                    Datum lovu: 2.9.2012 | Revír: VN Ružín | Způsob lovu: Přívlač

tak ráno vstávačka o 3 a ide sa na Ružín :-) dobrá partia ľudí :-) ryby pekne brali :-) pohodová rybačka s chalanmi.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50310.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50311.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50312.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50313.jpg
                                                      Úterý 4. září 2012 ve 21:35® Scanix
                                                      Scanix
                                                      Datum lovu: 3.-4.9.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Vcera s kolegou, dnes sam jen na chvilicku vecer neco poskadlit. Vcera jsem lapil 2 candosky, bolinka, 2 mi to netrefili na hladine a jedna rybka spadla. Kolega bez kontaktu cisty prustrel. Dnes jsem pridal 3 candosky a 2 spadle lepsi rybky, tezko odhadovat, ale srdce se mi pri te jedne pekne rozbusilo, ale zahy se rybka vypla…

Tento příspěvek byl editován 4.9.2012 21:37:12 uživatelem Scanix.
                                                      foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50305.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50309.jpg
                                                        Úterý 4. září 2012 ve 20:57® Padis
                                                        Padis
                                                        Datum lovu: 4.9.2012 | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes na chvilku u vody s gumičkama.Jo ráčci na okouny fungují.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50304.jpg
                                                          Úterý 4. září 2012 v 11:11® Boleslav
                                                          Boleslav

Rybaření v Laponsku trochu jinak. Nejžádanější úlovek: muikku – síh malý.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50296.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50297.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50298.jpg
                                                            Úterý 4. září 2012 v 9:26® Foligno
                                                            Foligno
                                                            Datum lovu: 2.9. | Revír: Labe | Způsob lovu: Klasická položená

Po několika menších kouscích se podařila i slušnější ryba:-) Foto „mobilní“…

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50293.jpg