Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.432 příspěvků, z toho 18432 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 9. září 2012 ve 14:57® Martin Mošna
Martin Mošna
Datum lovu: 8.9 | Revír: Svratka 7-8A | Způsob lovu: Feeder

Včera jsem si nádherně zachytal na svazovce.Přišli 2 kapři na rohlíkové boilies.První měl 31 a drhý 45.A potom nejaký ten cejn.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50395.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50396.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Neděle 9. září 2012 ve 13:36® rákosník
    rákosník
    Datum lovu: 8.9.2012 | Revír: řeka | Způsob lovu: Feeder

Opět na amurech,první ryba hned po dopadu nástrahy na dno.Pak se chvíli nic nědělo,flek byl totálně rozplašenej.Potom pozoruji nepatrné ohyby špičky,zasekávám cítim velkou těžkou rybu.Ríkám si to je on 90+ po pár vteřínách všechno zmařil ulomený háček.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50394.jpg
      Sobota 8. září 2012 ve 22:06® osprey
      osprey
      Datum lovu: 8.9. 2012 | Způsob lovu: Feeder

David ode mě chtěl fotku ryby s feederovými špičkami. S hrůzou jsem zjistil, že takovou nemám – obvykle fotím ryby ve vodě nebo k nim položím rukojeť prutu s navijákem a špička je o tři metry dál.

Než bych prohrabával celý svůj archív, jestli jsem snad někdy náhodou takovou fotku neudělal, zajel jsem radši k vodě. Snad to bude dobré.

Mimochodem, tloušťáka jsem opravdu chytil na method feeder (viz to krmítko na fotce) s dvanácticen­timetrovým návazcem. Prut vandroval do vody.

Tento příspěvek byl editován 9.9.2012 02:05:15 uživatelem osprey.
      foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50371.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50370.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50372.jpg
        Sobota 8. září 2012 ve 20:27® Scanix
        Scanix
        Datum lovu: 8.9.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes uz jsem k vode na chvilku „musel“ zabehnout, par dni mi to povinnosti nedovolily. Odpoledni lov mi prinesl velky pocet bolenu, nekolik jesenu a pet stik, z toho jedna neco pres 70cm, ale fotit se odmitla a pri pokusu ji zabrat fotoaparatem se vypla. Jeste jedna peknejsi stika mi ukousla gumku a jedna fakt tezka ryba se po par minutach nerozhodneho souboje vypla, uklidnuju se tim, ze to byl kapr za sako :-) Bylo to fajn a snad se brzy zase dostanu znovu ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50366.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50367.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50368.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50369.jpg
          Sobota 8. září 2012 v 18:48® OBr
          OBr

Dnešní lov beze zbraní, ani jsem tomu nechtěl věřit, co se tak blízko může objevit. Ten bolen mohl mít do 50cm, kolik ti kapři..to si netroufnu odhadnout, ale krásný zážitek.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50365.jpg
            Sobota 8. září 2012 v 8:44® BoBo-Falknow
            BoBo-Falknow
            Datum lovu: 8.9.2012 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač

Včera večer jen okouni a candáti junioři, takže jen jedna rychlá momentka nad vodou. :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50361.jpg
              Sobota 8. září 2012 v 8:15® rákosník
              rákosník
              Datum lovu: 8.9.2012 | Revír: řeka | Způsob lovu: Feeder

Dneska ráno hrubší styl feederu a jeden z těch menších na švestku.Věčer snad příjde ten pořádnej.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50355.jpg
                Pátek 7. září 2012 v 19:42® osprey
                osprey
                Datum lovu: 7.9. 2012 | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem se rozhod, že vyzkouším chytit různé dravé ryby, abych si dokázal, že to ještě umím. Díky čtyřem kolům s motorem se mi to nakonec docela povedlo. Včera večer pár bolenů, ráno za šera pruhy a nejvíc jsem se nadřel s tou kudlou.

Na srazu mi Bobo věnoval ten žlutej zázrak – a funguje. Ale nějak je ho tu už moc. Příště zkusím jinou barvu.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50348.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50349.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50350.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50351.jpg
                  Pátek 7. září 2012 v 11:26® kety.vydra
                  kety.vydra
                  Datum lovu: 6.9.2012 | Revír: :-) | Způsob lovu: Feeder

Včera bylo velmi opatrné braní i na feedra,ale nějaká rybka se přeci jen povedla-ve složení: plotice,cejn,kapřík a překvapil amur a lín.Večer se u kolegů vytáhlo i pár candátů,ale to bylo jak na závodech:-|

Pátek 7. září 2012 v 11:15® vf
                    Datum lovu: 6.9.2012 | Způsob lovu: Přívlač

Jeden z několika candátů v posledních třech dnech…

Tento příspěvek byl editován 7.9.2012 12:16:34 uživatelem vf.
                    foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50345.jpg
                      Čtvrtek 6. září 2012 ve 22:19® BoBo-Falknow
                      BoBo-Falknow
                      Datum lovu: 6.9.2012 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač

Dnes se role obrátily, Jarda škubal kopyta napůl o candáty a já sem tam něco zapřáhnul :-) Líbí se mi to :-D

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50340.jpg
                        Středa 5. září 2012 ve 22:18® BoBo-Falknow
                        BoBo-Falknow
                        Datum lovu: 5.9.2012 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač

Tak dnes byl tím úspěšným Jarda :-) Já pouze krmil candáty kusy kopýtek a nadával (pro zlepšení nálady) takovým způsobem, že to tady nemohu reprodukovat, aniž bych si vysloužil permanentní BAN. :-D

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50334.jpg
                          Středa 5. září 2012 v 16:52® ART
                          ART
                          Datum lovu: dnes | Revír: Švédsko - Gargnas | Způsob lovu: Přívlač

Posíláme pozdrav ze Švédska. Dnes proběhl lov snů → 54 okounů do 35cm většinou na gumu od vlacej.cz :-D ART, Skwor

Tento příspěvek byl editován 5.9.2012 17:53:50 uživatelem ART.
                          foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50323.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50324.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50325.jpg
                            Středa 5. září 2012 v 15:33® Raf
                            Raf
                            Datum lovu: 5.9.2012 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

Středa bolenů třeba :-) Taktika pořád stejná. Ale ve vodě se něco změnilo a začali brát větší boleni. A to my bojovníci ze Společenstva bolenů máme rádi :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50320.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50321.jpg
                              Úterý 4. září 2012 ve 22:04® BoBo-Falknow
                              BoBo-Falknow
                              Datum lovu: 4.8.2012 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač

Říkal jsem si, že když to včera šlo, že by stálo zato, poškádlit štěstí i dnes – a vydařilo se. :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50315.jpg
                                Úterý 4. září 2012 ve 20:37® TOMMY CATFISH
                                TOMMY CATFISH
                                Datum lovu: 2.9.2012 | Revír: VN Ružín | Způsob lovu: Přívlač

tak ráno vstávačka o 3 a ide sa na Ružín :-) dobrá partia ľudí :-) ryby pekne brali :-) pohodová rybačka s chalanmi.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50310.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50311.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50312.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50313.jpg
                                  Úterý 4. září 2012 ve 20:35® Scanix
                                  Scanix
                                  Datum lovu: 3.-4.9.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Vcera s kolegou, dnes sam jen na chvilicku vecer neco poskadlit. Vcera jsem lapil 2 candosky, bolinka, 2 mi to netrefili na hladine a jedna rybka spadla. Kolega bez kontaktu cisty prustrel. Dnes jsem pridal 3 candosky a 2 spadle lepsi rybky, tezko odhadovat, ale srdce se mi pri te jedne pekne rozbusilo, ale zahy se rybka vypla…

Tento příspěvek byl editován 4.9.2012 21:37:12 uživatelem Scanix.
                                  foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50305.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50309.jpg
                                    Úterý 4. září 2012 v 19:57® Padis
                                    Padis
                                    Datum lovu: 4.9.2012 | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes na chvilku u vody s gumičkama.Jo ráčci na okouny fungují.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50304.jpg
                                      Úterý 4. září 2012 v 10:11® Boleslav
                                      Boleslav

Rybaření v Laponsku trochu jinak. Nejžádanější úlovek: muikku – síh malý.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50296.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50297.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50298.jpg
                                        Úterý 4. září 2012 v 8:26® Foligno
                                        Foligno
                                        Datum lovu: 2.9. | Revír: Labe | Způsob lovu: Klasická položená

Po několika menších kouscích se podařila i slušnější ryba:-) Foto „mobilní“…

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50293.jpg
                                          Pondělí 3. září 2012 ve 23:00® BoBo-Falknow
                                          BoBo-Falknow
                                          Datum lovu: 1.9., 3.9. 2012 | Revír: Jesenice, Radnice | Způsob lovu: Přívlač

Nejdřív nějaké foto pro škarohlídy, kteří tvrdí, že v Radnicích nejsou ryby. :-) Následuje fotka sršní také odtamtud a jako poslední noční fotky z dnešního lovu. Okounům konečně začalo chutnat. :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50289.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50290.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50291.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50292.jpg
                                            Pondělí 3. září 2012 v 19:34® HaD
                                            HaD

tenhle byl trochu lepší :-)

Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej.
                                            foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50288.jpg
                                              Pondělí 3. září 2012 v 17:59® HaD
                                              HaD

dnes na mlaskacku sedm kaprů. nej asi 8 kg mi to utrhl, další tři jsem nesekl nebo utrhl a tenhle byl výrazne nejmenší :-)

Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej.
                                              foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50269.jpg
                                                Pondělí 3. září 2012 ve 12:35® Holajz2
                                                Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Plavaná

Včera i dnes chvíli u vody s rybičkama…Něco se pověsilo, ale mohlo to být určitě lepší! :-) Najdete 5 rozdílů? :-D

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50264.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50265.jpg
                                                  Neděle 2. září 2012 ve 20:08® ART
                                                  ART
                                                  Datum lovu: 2.9.

Malá reklama pro kluky z vláčej.cz :-) Vaše nástrahy chytají ryby i nedaleko od polárního kruhu ve Švédsku. ART a Skwor

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50257.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50258.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50259.jpg
                                                    Neděle 2. září 2012 v 18:31® Bigpista
                                                    Bigpista
                                                    Datum lovu: 02.09.2012 | Revír: Kyjský rybník | Způsob lovu: Plavaná

Dnes jsem vzal na ryby mojí ratolest. A protože já víc krotil, než chytal, tak rodinnou rybářskou čest musela zachránit dcerka. Tohle je její první ryba v životě :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50256.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50255.jpg
                                                      Neděle 2. září 2012 v 17:15® Raf
                                                      Raf
                                                      Datum lovu: 1.-2.9.2012 | Revír: svazový | Způsob lovu: Přívlač

O víkendu jsem zavítal na tátova elitní místa. Byl to výborný lov. Zejména někteří okouni měli patřičnou délku i výšku :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50254.jpg
                                                        Neděle 2. září 2012 v 17:10® s14sh
                                                        Datum lovu: Týden zpět | Revír: Morava 6

Se omlouvam ze tj na dvakrat ale posilam to z parkoviste a je tu slaba wifina.. :-((

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50253.jpg
                                                          Neděle 2. září 2012 v 17:05® s14sh
                                                          Datum lovu: Týden zpět | Revír: Morava 6

Se omlouvam ze tj na dvakrat ale posilam to z parkoviste a je tu slaba wifina.. :-((

Neděle 2. září 2012 v 16:40® s14sh
                                                            Datum lovu: týden zpět | Revír: Morava 6
                                                            Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                                            foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50250.jpg