Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 4. září 2012 v 0:00® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 1.9., 3.9. 2012 | Revír: Jesenice, Radnice | Způsob lovu: Přívlač
Nejdřív nějaké foto pro škarohlídy, kteří tvrdí, že v Radnicích nejsou ryby.
Následuje fotka sršní také odtamtud a jako poslední noční fotky z dnešního lovu. Okounům konečně začalo chutnat.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. září 2012 ve 20:34® HaD
-
tenhle byl trochu lepší
Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. září 2012 v 18:59® HaD
-
dnes na mlaskacku sedm kaprů. nej asi 8 kg mi to utrhl, další tři jsem nesekl nebo utrhl a tenhle byl výrazne nejmenší
Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. září 2012 ve 13:35® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Plavaná
Včera i dnes chvíli u vody s rybičkama…Něco se pověsilo, ale mohlo to být určitě lepší!
Najdete 5 rozdílů?
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. září 2012 ve 21:08® ART
- Datum lovu: 2.9.
Malá reklama pro kluky z vláčej.cz
Vaše nástrahy chytají ryby i nedaleko od polárního kruhu ve Švédsku. ART a Skwor
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. září 2012 v 19:31® Bigpista
- Datum lovu: 02.09.2012 | Revír: Kyjský rybník | Způsob lovu: Plavaná
Dnes jsem vzal na ryby mojí ratolest. A protože já víc krotil, než chytal, tak rodinnou rybářskou čest musela zachránit dcerka. Tohle je její první ryba v životě
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. září 2012 v 18:15® Raf
- Datum lovu: 1.-2.9.2012 | Revír: svazový | Způsob lovu: Přívlač
O víkendu jsem zavítal na tátova elitní místa. Byl to výborný lov. Zejména někteří okouni měli patřičnou délku i výšku
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. září 2012 v 18:10® s14sh
- Datum lovu: Týden zpět | Revír: Morava 6
Se omlouvam ze tj na dvakrat ale posilam to z parkoviste a je tu slaba wifina..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. září 2012 v 18:05® s14sh
- Datum lovu: Týden zpět | Revír: Morava 6
Se omlouvam ze tj na dvakrat ale posilam to z parkoviste a je tu slaba wifina..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. září 2012 v 17:40® s14sh
- Datum lovu: týden zpět | Revír: Morava 6Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 2. září 2012 v 15:56® mistrvavra
- Datum lovu: 1.9.2012 | Revír: Morava | Způsob lovu: Plavaná
Včera jsem si vyrazil k vodě, cílovka byl především lín a karas.Přijel jsem k vodě a začal skoumat, po chvíli jsem našel místo, kde byly ryby sjeté v hejně.Výsledek byl-1 cejn 36cm, 16 karasů od15–20cm, 3 líni od 12–18cm, 9 ježdíků a jako tečka prázdninám to zakončil potočák který si hověl u sloupku a měl 21 cm.
Tento příspěvek byl editován 2.9.2012 15:58:39 uživatelem mistrvavra.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 1. září 2012 ve 22:58® Noodling
- Datum lovu: Pár dnů zpět | Revír: Důlní propadlina | Způsob lovu: Kaprařina
Několik krásných ryb vybojovaných z jedné důlní propadliny. Jako nejúspěšnější se ukázalo boilie PH Squid a CSL s kořeněnou brusinkou.
Tento příspěvek byl editován 1.9.2012 22:59:16 uživatelem Noodling.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 1. září 2012 ve 20:50® Scanix
- Datum lovu: 1.9.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Prvni zarijove odpoledne jsem se svezl s kolegou v lodi. Jeli jsme zatrollovat, ale bylo z toho spis trotlovani, spojene s par (ne)humornymi momenty, jako ze se s karabiny rozepla a uvolnila kotva takovym zpusobem, ze by to lepe nesundal ani David Copperfield. Podarilo se lapit i par rybek, d tlousti a tri sebevrazedne sticky, jedna kolegy na gumku pri pokusu o candose byla uz celkem pekna. Ja jsem candose zatnul, zrejme lepsi oddil, ale z neznameho duvodu presknul forpas z monofilu v tahu, je to skoda, ze jsem jej ani nezahledl, Kolegovi jeden taky spadl. Cestou jsme mrkli na ligu LRU plavane, ale ani chlapcum to tentokrat vubec nebralo. Holt se rybkam nechtelo, ale bylo to u vody fajn…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 1. září 2012 v 19:48® ART
-
pokračování fotek
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 1. září 2012 v 19:46® ART
- Datum lovu: dnes | Revír: Švédsko | Způsob lovu: Přívlač
Posíláme pozdrav z dalekého Laponska od ART a SKWOR. První den se podařilo seznámit s revírem a dopadlo to příjemně. Pár okounů a štiček se na břeh ukázalo. Je tu krásně
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 1. září 2012 v 8:08® Kolda cz
-
dobre ranko kolegove. tak jsem od 4 rano na rybach na candatech a ani potak sakra. chytam na sterkaci v Huline. Co vy?
Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 31. srpna 2012 ve 12:23® osprey
- Datum lovu: Poslední dny | Způsob lovu: Přívlač
Snažil jsem se v posledních dnech jednak rozloučit s pstruhovou vláčkou (příští rok nepokračuju) a využít pěkného počasí k pořízení pár podvodních fotek. Zde je vzorek, ty nejlepší schovávám k článkům.
Je smutné, že moc „pstruhovkově“ to spektrum úlovků nevypadá. Ale poměrné zastoupení zhruba odpovídá.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 31. srpna 2012 v 7:35® Mrakoš
-
Včera to nevypadalo na nějaký velký výlov, ale po pár měsících jsem zase mohl vláčet a tak mě nic nemohlo odradit. Vzal jsem s sebou přítulku. Zkraje mi od ní bylo vysvětleno že mám moc velký nástrahy. Pak jsem dostal držkovou za to že chytám takový malinký rybičky, to když se mi na woba pověsila kudla. Blátotlačkali jsme kolem upuštěné přehrady, bylo dusno, ryby nebraly, dokonce i nástrahy přede mmnou kdosi vysbíral. Na mém „tajném“ místě, kde už jsem prohrál tolik soubojů jsem potkal známého, prý už tam je sedmý den za sebou, prej slušnej flek. Tuším co tam zahlíd a proč nemůže spát. Pak mi zabral bolen, ale spadl. Na konci naší trasy mi slidera zobla štika, taková sotva odrostlá. Už jí mám v ruce, odepínám peán, když v tom se pokusí o poslední únik. Ještě má síly dost, odjíždí na vodu. „křup“ Co to je?! Špička prutu visí na vlasci v nepřirozeném úhlu. Nechápu to, snad se vlasec obtočil kolem špičky a ryba pak dokonala dílo zkázy. Ryba za to nemohla, ale čekal jí za to nůž. Takový trest bez viny, však jsme na tom všichni stejně. Růža se raduje z pěkného masa.
Tento příspěvek byl editován 31.8.2012 07:36:27 uživatelem Mrakoš.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 30. srpna 2012 ve 22:13® Scanix
- Datum lovu: 30.8.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Podvecer s kolegou jako obvykle. Bolenum se vubec nechtelo, vlastne zadnym rybam, asi uz reagovaly na blizici se zmenu pocasi, ackoliv se pocasi jevilo hezky. Ja dnes lapl jen mensiho boldu, ktery mi pri vyhackovani vrazil trojhak do dvou prstu a snazil se pri tom stale uplavat, coz bylo fakt „prijemne“
Nastesti zamackle potihroty mi velice usnadnily vlastni osvobozeni
Pozdeji za sera mi prisel jeste candosek. Kolega mel stejne duo + okyse a haluzacky podoustev za utrzene krmitko srkacky
Jeste pri bolenovacce jsem zaprahl rybu, ktera se nejprve jevila mensi, pak dala otocku proti proudu a ja nedokazal brzdit, kratce na to se vypla a nastraha prelomena a hak vyhnutej, tezko rict, zda to byl sumik ci fakt velkej bolen, ale ted uz to nedozvim, tak snad priste
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 30. srpna 2012 ve 20:22® Cudla
- Datum lovu: 29.8 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Muškaření
Trošku jsem byl vyvětrat krabky s mouchama ,tato krasavice(37)potěšila plavčí dál
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 30. srpna 2012 v 11:47® Raf
- Datum lovu: 29.8.2012 | Revír: svazový | Způsob lovu: Přívlač
Po delší době serióznější bolenová vycházka a byla to paráda. Největší bolen 74 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 30. srpna 2012 v 9:06® Kazan
- Datum lovu: 30.8.2012 | Revír: jč řeka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes ráno vláčka na řece chyceny dvě štiky. Za fotku stála jen ta větší, pětasedmdesátka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 30. srpna 2012 v 8:10® Padis
- Datum lovu: 29.8.2012 | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Přívlač
Včerejší ranní vycházka byla letos asi ta nejlepší.Ryb nachytáno dost okouni,štiky,jesen a boleni.U něj jsem si zvedl osobáček 77cm.Před focením mě spadl
zpět do vody tak jsem usoudil,že nestál o fotku na zdejším serveru
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 29. srpna 2012 ve 22:45® Scanix
- Datum lovu: 29.8.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes to byl takovy trojboj, rano pred praci s kolegou M… a dalsim partakem jsem si strelil zero, odpoledne po praci jsem si pak spravil chut chvilkovym lovem bolenu a vecer jsem vyrazil opet s kolegou M… a povedli se nam nejaka „cecka“ a kolega opet exceloval peknou rybou. V nejlepsim se se mnou utrhl breh a ja zahucel do vody obema nohama, takze jsme to uz pak moc neprotahovali. I pres mokre boty a nohy to byl opet fajn vecer
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 29. srpna 2012 ve 22:00® wlada
- Datum lovu: 29.8.2012 | Revír: Ohře 11 | Způsob lovu: Plavaná
Tak dnešní odpoledne výjimečně plavaná a bohatě se mi to vyplatilo. Po roce jsem provětral Matchku a ryb bylo požehnaně. Chytlo se několik desítek plotic, nespočítaně ouklejí a pár tloušťů. Krásně strávené odpoledne u vody a zítra zase zpět k přívlači.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 29. srpna 2012 ve 21:14® jepice-zruseno
- Revír: n...
Dneska na jihočeské říčce jsem ulovil na rublexku asi tak 40 okounů do 27cm a 20 tloušťů velikosti 25 – 40cm a taky jsem si roztrhl broďáky u pasu, nabral do nich tou novou dírou vodu a než sem vybrodil, stihl jsem tímto utopit mobila v kapse u kalhot. Takže celkem smíšené pocity :-/
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 29. srpna 2012 v 19:35® Martin Mošna
- Způsob lovu: Feeder
tak dneska na jendom rybníku jsem pochytal 12 krásných karasků (20–30cm) a vydšl jsem koi kapra asi 90 cm projel kolem mne tak bych ho chtel nekdy chytit
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 29. srpna 2012 ve 12:50® MIG-35
- Datum lovu: 29.8 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
S ULkem a zelenym drakem sem se byl vyřádit na říčce. I přez to kakao sem spokojenej. Konečně i jiná ryba než okyši.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 28. srpna 2012 ve 23:09® Scanix
- Datum lovu: 28.8.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes s kolegou M… a opet jen na chvilku v podvecer a bylo to dobre. Nejprve jsme zasli na boleny, brali mensi, ale bylo jich dost a pripletl se mezi ne i jesen a pekny cejn za sako. Pote presun a pokus o candata a oni se fakt povedli, fakt prekvapeni. Skoda, ze kolegovi dve vetsi ryby spadly. Toho mensiho jsem mu pomohl vylovit a vyfotil i tak mu do 70ti moc nechybelo. Me brali spis ti mensi, ale cca 60 bylo taky fajn
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 28. srpna 2012 ve 22:12® sethy
- Datum lovu: 28.8. | Způsob lovu: Přívlač
Tak dnes super den, ikdyž rybám se moc nechtělo. Ráno jsem něco vypl, něco málo lapl, pak jsem s Terezkou posbíral pár hub, dal si na oběd smaženici (první část „úlovku“), následovalo 20 kiláku běhu podél moravy a nakonec jsme udělali druhou část hub – houbovou omáčku se špekovo-petrželkovo-houskovým knedlíkem a navštívili naše
. Není to jen o rybách… (foto mobil)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.