Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 26. srpna 2012 v 11:27® chosebaits
chosebaits
Datum lovu: tento týden | Revír: chovný | Způsob lovu: Kaprařina

Toto léto kapříkum svědčí-)) Kontrolní lov K1.Na to že jsem nedavno dovezl špinavou vodu je to paráda.Koukám že mají chuť a zrak dobrej po mě bo maj krásné pupky-)))

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50125.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50126.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 25. srpna 2012 ve 23:44® Scanix
    Scanix
    Datum lovu: 25.8.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes s prateli opet na rybach. Dali jsme do toho maximum, snazili se opravdu zachytat, ale nebylo to zdaleka takove, jake jsme si to prali, zejmena diky pocasi a sumcimu pustu. Kolega Iza take nevericne koukal, kdyz mu jerka na 20kg lanku a silne pletence misto sumce sbalil bolen. Pochytali jsme v souctu ryb hodne, ale zadnou, ktera by nejak vycnivala z prumeru a uz vubec ne nejakeho sumika, na ktere jsme meli spadeno. Me potesil alespon pekny jesen, dalsi slusny uthrillovany tloust a konecne i prvni letosni ryba na popa. Ale bavili me vlastne i ti ostatni boleni, jeseni a stiky :-) Nas druhy nocni lov tak skoncil ve trech bez jedineho zaberu. I tak to byl paradni den s prateli a kopou srandy ;-)

Tento příspěvek byl editován 26.8.2012 00:47:17 uživatelem Scanix.
    foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50119.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50120.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50121.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50122.jpg
      Sobota 25. srpna 2012 ve 22:42® BoBo-Falknow
      BoBo-Falknow
      Datum lovu: 25.8.2012 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač

Tak nějak nám bylo klukama naznačeno, že když Ty nástrahy vyrábíme, tak jestli na ně umíme i chytat… Přikročili jsme tedy s Jardou k názorné ukázce :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50118.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50117.jpg
        Pátek 24. srpna 2012 ve 23:55® Scanix
        Scanix
        Datum lovu: 24.8.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes navecer jsem vyrazil k vode napred, nez dorazi kamaradi a vyzkousime sumiky…V osve­zujicim desti se mi povedl nejprve maly candatek, pak pekna stika (viz foto vc. pousteni) a jedna o neco mensi. Dalsi ryba spadla. S prateli jsme se povenovali sumikum, ale ti vubec nespolupracovali, jednomu kolegovi jedna ryba spadla a me take jedna kratce po zaseku a par dalsich kontatku jsme uz nezuzitkovali. Tak snad zitra ;-)

Tento příspěvek byl editován 25.8.2012 00:56:30 uživatelem Scanix.
        foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50105.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50106.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50107.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50108.jpg
          Pátek 24. srpna 2012 ve 21:57® BoBo-Falknow
          BoBo-Falknow
          Datum lovu: 24.8.2012 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač

Dnes dorazil Kazan do Západočeského kraje, tak jsme ho s Aliviem vytáhli na Jesenici. Oba klucí zachytali, já se svejma volšovejma rukama nic nesekl :-)

Tento příspěvek byl editován 24.8.2012 22:59:31 uživatelem BoBo-Falknow.
          foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50104.jpg
            Pátek 24. srpna 2012 v 8:13® sethy
            sethy
            Datum lovu: 24.8. | Revír: JM | Způsob lovu: Přívlač

Něco se pochytalo, něco spadlo, něco se netrefilo…celkově pěkné ráno.:->

Tento příspěvek byl editován 24.8.2012 09:15:29 uživatelem sethy.
            foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50095.jpg
              Pátek 24. srpna 2012 v 7:55® lunimus
              Datum lovu: 23.8.2012 | Revír: Dunaj | Způsob lovu: Přívlač

Včera sme boli s kamaratom trochu povlacit pod Cunovskou priehradou na Dunaji. Vysledok bol moj osobak bolen – inac nic extra velke, ani som ho nemeral, ale bol to moj prvy v zivote :-)) ) potom este dosiel jeden celkom pekny ostriez a dalsi bolen.

Kamarat vytiahol tiez nejake bolene a zubaca (candat). Co bolo zaujimave, ze poslednu rybu – bolena vytiahol cca o 22:00 kedy by sa v tomto mieste uz vobec nemali zdrzovat (teda aspon podla Adamovych info a aj ostatni rybari nad tym krutili hlavami)

No a naj ryba tejto vypravy bola 80-ka zubac, od dalsieho rybara, co bol s nami :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50094.jpg
                Čtvrtek 23. srpna 2012 ve 22:05® Bigpista
                Bigpista
                Datum lovu: 23.8.2012 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder

Po delší době jsem ometl pavučiny z feederu a zašek se s ním podívat na Labe. Ryby šly téměř na hod, ale velikostně to nebylo ono. Ale aspoň jsem si svůj repertoár rozšířil o nový druh. Podoustve mě mooooc potěšily. Foceno mobilem.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50092.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50093.jpg
                  Čtvrtek 23. srpna 2012 v 11:20® sethy
                  sethy
                  Datum lovu: 23.8. | Revír: JM | Způsob lovu: Přívlač

Poprvé jsem letos nevzal k vodě foťák a tak to dopadlo (jen mobil). Naštěstí to nebyly ryby přes 40, to by mě mrzelo víc. Cca 50 ryb a z toho i pár kolem 35cm – to už stálo za ranní vstávání.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50089.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50088.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50090.jpg
                    Středa 22. srpna 2012 v 10:08® Pikeperch
                    Pikeperch
                    Datum lovu: 20. - 21.8. 12 | Způsob lovu: Přívlač

V pondělí jsem se rozhodl poškádlit sumíky. Žádný se sice nepovedl, ale zato přišla s příchodem noci poměrně pěkná kudla cca 85cm. Druhý den večer jsem vyrazil opět na stejné místo. Po asi deseti hodech přišel záběr a ejhle, podle drobného zranění na hlavě to musela být ta samá štika. Opět na Shad Rap, stejně jako předešlý den a v podstatě ve stejnou dobu. Tomu říkám štěstí :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50077.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50076.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50078.jpg
                      Úterý 21. srpna 2012 ve 21:31® lunimus
                      Datum lovu: 21.8 | Revír: Dunaj | Způsob lovu: Přívlač

Dnes sme boli s kamaratom na Dunaji pod Čunovskou priehradou. Celkom sa nam zadarilo. Adam vytiahol cca 75cm stuku a pekneho bolena. Mne sa zas podarilo jednoho pekneho zubaca.

Krasny relax a uplna pohodicka pri vode :-)

Úterý 21. srpna 2012 ve 20:51® TOMMY CATFISH
                        TOMMY CATFISH
                        Datum lovu: 21.8.2012 | Revír: Rieka Torysa | Způsob lovu: Přívlač

KOVMASTERS :-) išlo to pekne len škoda že mreny to neatakovali kopec ich prichádzalo až ku mne

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50068.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50067.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50069.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50070.jpg
                          Úterý 21. srpna 2012 ve 20:16® Scanix
                          Scanix
                          Datum lovu: 21.8.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Chvilka odpoledne po praci prinesla par stik co si vyslapli na 19cm jerk a jelce „rychlika“ :-) Boleni se nekonali, ani naznak. Povedla se zatnout i peknejsi ryba typu "vazka se rozjela :-) ", ktrera mi volne dojela napric rekou a tam se vypla. BL hacky na mensim wobu tentokrat zamrzely, ale to uz tak byva, hlavne vim, ze tam jsou ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50065.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50066.jpg
                            Úterý 21. srpna 2012 v 19:01® tomson
                            tomson
                            Datum lovu: 21.8.2012 | Revír: Harta

Harta dneska nic moc. Taťkovi se povedlo pár kapříků. Jinak jsem akorát zlomil prut.

Úterý 21. srpna 2012 v 11:12® Vaclav III.
                              Datum lovu: srpen | Způsob lovu: Feeder

Na hadech

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50055.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50056.jpg
                                Pondělí 20. srpna 2012 ve 20:40® Scanix
                                Scanix
                                Datum lovu: 19.8.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Po tydenni dovce bez prutu jsem vcera vyrazil pln ocekavani na nocni lov. Bohuzel me ocekavani bylo vetsi jak realna aktivita ryb a tak me od zera zachranil tloust 45+, na sumcak fakt boj :-) Skoda, ze mi spadl pekny candos a dva zabery jsem nezuzitkoval. Tak snad priste se povede uz neco lepsiho…

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50054.jpg
                                  Pondělí 20. srpna 2012 v 15:56® spike
                                  spike
                                  Datum lovu: srpen 2012 | Revír: JM | Způsob lovu: Feeder

Času na ryby sice teď moc není ale aspoň 1× za týden se k vodě podívám.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50050.jpg
                                    Pondělí 20. srpna 2012 ve 14:51® sethy
                                    sethy
                                    Datum lovu: 20.8. | Revír: JM | Způsob lovu: Přívlač

Test nové hračky se celkem povedl. Až na to vedro, kvůli kterému jsem půldenní vyjížďku změnil na 3 hodinovou to šlo :-)

Tento příspěvek byl editován 20.8.2012 15:51:58 uživatelem sethy.
                                    foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50046.jpg
                                      Neděle 19. srpna 2012 v 17:38® skwor
                                      skwor
                                      Datum lovu: 19.8. | Revír: Záplavy

Chvíle se sumcovláčkou. Na třetí hod mi na velké kopyto zaútočila slušná štika, odhadem 70–75cm. Bohužel přesnou míru jsem neměl příležitost zjistit. A další záběr nepřišel.

Tento příspěvek byl editován 19.8.2012 18:38:50 uživatelem skwor.
                                        Neděle 19. srpna 2012 v 10:21® Raf
                                        Raf
                                        Datum lovu: 17.-19.8.2012 | Revír: Martinovo | Způsob lovu: Sumcařina

Včera večer jsem byl u zdolání velké štiky na bójku při lovu sumců. Další skvělý zážitek. V Martinově podání se však vůbec nejednalo o úlovek náhodný, přestože moc sumcařů štiku tímto způsobem nechytilo. „Martinova metoda“ je ale spíš námětem pro podrobnější článek. Jinak kluci nachytali ještě pár „koťat“ okolo metru, já v tom vedru a zoufalém nedostatku vody vyházel jen parmu.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50028.jpg
                                          Neděle 19. srpna 2012 v 10:09® sharkcom
                                          sharkcom
                                          Datum lovu: 18.8.2012 | Revír: UN Jesenice | Způsob lovu: Přívlač

Tak se to včera konečně povedlo… První záběr neproměněn, druhýmu jsem jí ,,mlasknul,, a zásek seděl…

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50027.jpg
                                            Neděle 19. srpna 2012 v 8:02® Bigpista
                                            Bigpista
                                            Datum lovu: 18.8.2012 | Způsob lovu: Plavaná

Včera jsem chtěl trochu lépe poznat mojí oblíbenou řeku, tak jsem si vzal matchku, krabičku červů a udělal jsem si malou (10km) procházku. Kromě puchýřů na nohou z nerozšlápnutých bot a spálených ramen jsem toho moc nechytil, ale zato se toho spoustu dozvěděl. Prosluněná voda ukázala mnohem víc, než obvykle. Nejhezčí okamžik byl, když jsem v tůni zasekl tlouště 30–35cm a když jsem ho přitáhl blíž, viděl jsem, že bok po boku s ním jede další tloušť. Jenže dvojnásobné délky. Pak mě obr zahlédl, opustil chyceného kolegu a zmizel zpět v tůni. A už jsem ho nevydráždil.

Sobota 18. srpna 2012 v 11:28® JirkaF
                                              Způsob lovu: Přívlač

Podvečerní lov na pstruhovce.Ten­tokrát s vláčákem na místech,kam už rybáři pro množství porostu a křovin nechodí.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50008.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50009.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50010.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50011.jpg
                                                Sobota 18. srpna 2012 v 8:44® wlada
                                                wlada
                                                Datum lovu: 17.8.2012 | Způsob lovu: Přívlač

Tak večer jsem opět vyrazil vláčet na nově objevené místo. Hned po prvním náhozu přišel pěkný okoun a po něm několik dalších (všichni plavou), ale o největší překvapení se postaral kapr. Při posledním náhozu a pokusu o progumování dna jsem dostal razantní záběr. Okamžitě po záseku se ryba rozjela k nejbližšímu křoví a já si myslel, že táhnu pěknou štiku, leč jsem se hluboce mýlil. Asi po 20 minutách se mi podařilo rybu přitáhnout a koukal na mě kapr okolo 90cm, bohužel při pokusu o navedení do podběráku nevydržela jigová hlava a kompletně se narovnala. Kapr tedy plave dál, stejně jako okouni. Alespoň jsem si odnesl krásný zážitek

Pátek 17. srpna 2012 ve 21:15® brčkař
                                                  brčkař
                                                  Datum lovu: 16.8.2012 | Revír: dolní Labe | Způsob lovu: Feeder

Po delší době šel jsem provětrat fídr. V podvědomí mi vyvstala skrytá touha, tajný úkol: chytit si letos konečně parmu. Mise se podařila. Chyceny dvě, sice malé, ale krásné, zdravé a perspektivní! (Ostatních ryb zatřepalo špičkou taky dost: olivově zelení půlmetroví cejni, velké plóti, skaláci, pěkná podoustvička.) Takže happy end.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50004.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50005.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50006.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50007.jpg
                                                    Pátek 17. srpna 2012 v 17:17® MIG-35
                                                    MIG-35
                                                    Datum lovu: 17.8 | Revír: voda | Způsob lovu: Přívlač

Dneska s ULkem cca 40 okyšů do 30cm. A potěšil sumík 85cm a ještě potěší k večeři. :-D Fotky nemam, nebyl čas ani chuť… :-93;

Čtvrtek 16. srpna 2012 ve 20:19® Kazan
                                                      Datum lovu: dnes | Revír: jč řeka | Způsob lovu: Přívlač

Vcelku mazec, bolen, 9štik, +nějaký ten okyš

Tento příspěvek byl editován 16.8.2012 21:19:41 uživatelem Kazan.
                                                      foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49997.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49998.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49999.jpg
                                                        Čtvrtek 16. srpna 2012 v 19:59® oli
                                                        Datum lovu: dlouho | Revír: ještě tam jsou | Způsob lovu: Kaprařina

19,7kg a 96cm

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49996.jpg
                                                          Středa 15. srpna 2012 ve 22:06® osprey
                                                          osprey
                                                          Datum lovu: 14.8. 2012 | Způsob lovu: Feeder

Po dlóóóuhé době jedna otavská královna. Tak ještě tu nějaké plavou. Světlo na pikaču, fotka taky, ale radost veliká.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49988.jpg
                                                            Středa 15. srpna 2012 v 18:33® Mrakoš

Dneska jsem si chtěl u vody užít klid a krásný prostředí, něco si přečíst a občas i rybu chytit. A že to tam mám rád , zajel jsem na Kumpoleckou přehrádku. Jeden prut jsem dal klasicky na těžko, zakrmil hrstí kukuřice a nestaral se o něj. Na feeder jsem navlík method krmítko, v kyblíku umíchal něco metod mixu a tuto sestavičku mrskal náhodně kamsi.
                                                            Když jsem louskal druhou kapitolku z etologie psů, vyrušilo mě bzučení navijáku. Zvedl jsem prut a věděl že něco je jinak. Ryba jela pořád pryč, brzda navijáku jí moc nevzrušovala. Za půlkou nádrže to otočila a jela zase ke břehu. No nic, přitáhl jsem ještě brzdu a opřel se do toho co vlasec osumnáctka snesla. Ryba vymetala břeh a hledala větve. Už ztrácela síly a nic nenašla takže postupně jsem jí přeci jen dostal k podběráku. Byl to krásně stavěný lysec, 58 cm. Neměl jsem hlad po krvi takže to vzalo dobrý konec. Další ryby braly už skoro jen na feeder. Byli to nakonec čtyři cejni, dvě ploťky, a kaprů no – asi tak nepočítaně. Pak jsem to zabalil a teď píšu tohle slohový cvičení. A kdo to dočetl až sem, tak má určitě větší trpělivost než já :-)