Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.430 příspěvků, z toho 18430 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 26. srpna 2012 v 18:38® brčkař
- Datum lovu: 25.8.2012 | Revír: severozápad | Způsob lovu: Plavaná
Po letech konečně poskočil osobák. Ostrá 54 cm

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 26. srpna 2012 v 11:27® chosebaits
- Datum lovu: tento týden | Revír: chovný | Způsob lovu: Kaprařina
Toto léto kapříkum svědčí-)) Kontrolní lov K1.Na to že jsem nedavno dovezl špinavou vodu je to paráda.Koukám že mají chuť a zrak dobrej po mě bo maj krásné pupky-)))

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 25. srpna 2012 ve 23:44® Scanix
- Datum lovu: 25.8.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes s prateli opet na rybach. Dali jsme do toho maximum, snazili se opravdu zachytat, ale nebylo to zdaleka takove, jake jsme si to prali, zejmena diky pocasi a sumcimu pustu. Kolega Iza take nevericne koukal, kdyz mu jerka na 20kg lanku a silne pletence misto sumce sbalil bolen. Pochytali jsme v souctu ryb hodne, ale zadnou, ktera by nejak vycnivala z prumeru a uz vubec ne nejakeho sumika, na ktere jsme meli spadeno. Me potesil alespon pekny jesen, dalsi slusny uthrillovany tloust a konecne i prvni letosni ryba na popa. Ale bavili me vlastne i ti ostatni boleni, jeseni a stiky
Tento příspěvek byl editován 26.8.2012 00:47:17 uživatelem Scanix.
Nas druhy nocni lov tak skoncil ve trech bez jedineho zaberu. I tak to byl
paradni den s prateli a kopou srandy 

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 25. srpna 2012 ve 22:42® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 25.8.2012 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač
Tak nějak nám bylo klukama naznačeno, že když Ty nástrahy vyrábíme, tak jestli na ně umíme i chytat… Přikročili jsme tedy s Jardou k názorné ukázce

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 24. srpna 2012 ve 23:55® Scanix
- Datum lovu: 24.8.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes navecer jsem vyrazil k vode napred, nez dorazi kamaradi a vyzkousime sumiky…V osvezujicim desti se mi povedl nejprve maly candatek, pak pekna stika (viz foto vc. pousteni) a jedna o neco mensi. Dalsi ryba spadla. S prateli jsme se povenovali sumikum, ale ti vubec nespolupracovali, jednomu kolegovi jedna ryba spadla a me take jedna kratce po zaseku a par dalsich kontatku jsme uz nezuzitkovali. Tak snad zitra
Tento příspěvek byl editován 25.8.2012 00:56:30 uživatelem Scanix.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 24. srpna 2012 ve 21:57® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 24.8.2012 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač
Dnes dorazil Kazan do Západočeského kraje, tak jsme ho s Aliviem vytáhli na Jesenici. Oba klucí zachytali, já se svejma volšovejma rukama nic nesekl
Tento příspěvek byl editován 24.8.2012 22:59:31 uživatelem BoBo-Falknow.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 24. srpna 2012 v 8:13® sethy
- Datum lovu: 24.8. | Revír: JM | Způsob lovu: Přívlač
Něco se pochytalo, něco spadlo, něco se netrefilo…celkově pěkné ráno.
Tento příspěvek byl editován 24.8.2012 09:15:29 uživatelem sethy.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 24. srpna 2012 v 7:55® lunimus
- Datum lovu: 23.8.2012 | Revír: Dunaj | Způsob lovu: Přívlač
Včera sme boli s kamaratom trochu povlacit pod Cunovskou priehradou na Dunaji. Vysledok bol moj osobak bolen – inac nic extra velke, ani som ho nemeral, ale bol to moj prvy v zivote
) potom este dosiel jeden
celkom pekny ostriez a dalsi bolen.Kamarat vytiahol tiez nejake bolene a zubaca (candat). Co bolo zaujimave, ze poslednu rybu – bolena vytiahol cca o 22:00 kedy by sa v tomto mieste uz vobec nemali zdrzovat (teda aspon podla Adamovych info a aj ostatni rybari nad tym krutili hlavami)
No a naj ryba tejto vypravy bola 80-ka zubac, od dalsieho rybara, co bol s nami

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 23. srpna 2012 ve 22:05® Bigpista
- Datum lovu: 23.8.2012 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder
Po delší době jsem ometl pavučiny z feederu a zašek se s ním podívat na Labe. Ryby šly téměř na hod, ale velikostně to nebylo ono. Ale aspoň jsem si svůj repertoár rozšířil o nový druh. Podoustve mě mooooc potěšily. Foceno mobilem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 23. srpna 2012 v 11:20® sethy
- Datum lovu: 23.8. | Revír: JM | Způsob lovu: Přívlač
Poprvé jsem letos nevzal k vodě foťák a tak to dopadlo (jen mobil). Naštěstí to nebyly ryby přes 40, to by mě mrzelo víc. Cca 50 ryb a z toho i pár kolem 35cm – to už stálo za ranní vstávání.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 22. srpna 2012 v 10:08® Pikeperch
- Datum lovu: 20. - 21.8. 12 | Způsob lovu: Přívlač
V pondělí jsem se rozhodl poškádlit sumíky. Žádný se sice nepovedl, ale zato přišla s příchodem noci poměrně pěkná kudla cca 85cm. Druhý den večer jsem vyrazil opět na stejné místo. Po asi deseti hodech přišel záběr a ejhle, podle drobného zranění na hlavě to musela být ta samá štika. Opět na Shad Rap, stejně jako předešlý den a v podstatě ve stejnou dobu. Tomu říkám štěstí

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 21. srpna 2012 ve 21:31® lunimus
- Datum lovu: 21.8 | Revír: Dunaj | Způsob lovu: Přívlač
Dnes sme boli s kamaratom na Dunaji pod Čunovskou priehradou. Celkom sa nam zadarilo. Adam vytiahol cca 75cm stuku a pekneho bolena. Mne sa zas podarilo jednoho pekneho zubaca.
Krasny relax a uplna pohodicka pri vode
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 21. srpna 2012 ve 20:51® TOMMY CATFISH
- Datum lovu: 21.8.2012 | Revír: Rieka Torysa | Způsob lovu: Přívlač
KOVMASTERS
išlo to pekne len škoda že mreny to neatakovali
kopec ich prichádzalo až ku mne

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 21. srpna 2012 ve 20:16® Scanix
- Datum lovu: 21.8.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Chvilka odpoledne po praci prinesla par stik co si vyslapli na 19cm jerk a jelce „rychlika“
Boleni se nekonali, ani naznak. Povedla se zatnout
i peknejsi ryba typu "vazka se rozjela
", ktrera mi volne dojela napric
rekou a tam se vypla. BL hacky na mensim wobu tentokrat zamrzely, ale to uz tak
byva, hlavne vim, ze tam jsou 

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 21. srpna 2012 v 19:01® tomson
- Datum lovu: 21.8.2012 | Revír: Harta
Harta dneska nic moc. Taťkovi se povedlo pár kapříků. Jinak jsem akorát zlomil prut.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 21. srpna 2012 v 11:12® Vaclav III.
- Datum lovu: srpen | Způsob lovu: Feeder
Na hadech

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 20. srpna 2012 ve 20:40® Scanix
- Datum lovu: 19.8.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Po tydenni dovce bez prutu jsem vcera vyrazil pln ocekavani na nocni lov. Bohuzel me ocekavani bylo vetsi jak realna aktivita ryb a tak me od zera zachranil tloust 45+, na sumcak fakt boj
Skoda, ze mi spadl pekny candos
a dva zabery jsem nezuzitkoval. Tak snad priste se povede uz neco lepsiho…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 20. srpna 2012 v 15:56® spike
- Datum lovu: srpen 2012 | Revír: JM | Způsob lovu: Feeder
Času na ryby sice teď moc není ale aspoň 1× za týden se k vodě podívám.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 20. srpna 2012 ve 14:51® sethy
- Datum lovu: 20.8. | Revír: JM | Způsob lovu: Přívlač
Test nové hračky se celkem povedl. Až na to vedro, kvůli kterému jsem půldenní vyjížďku změnil na 3 hodinovou to šlo
Tento příspěvek byl editován 20.8.2012 15:51:58 uživatelem sethy.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 19. srpna 2012 v 17:38® skwor
- Datum lovu: 19.8. | Revír: Záplavy
Chvíle se sumcovláčkou. Na třetí hod mi na velké kopyto zaútočila slušná štika, odhadem 70–75cm. Bohužel přesnou míru jsem neměl příležitost zjistit. A další záběr nepřišel.
Tento příspěvek byl editován 19.8.2012 18:38:50 uživatelem skwor.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 19. srpna 2012 v 10:21® Raf
- Datum lovu: 17.-19.8.2012 | Revír: Martinovo | Způsob lovu: Sumcařina
Včera večer jsem byl u zdolání velké štiky na bójku při lovu sumců. Další skvělý zážitek. V Martinově podání se však vůbec nejednalo o úlovek náhodný, přestože moc sumcařů štiku tímto způsobem nechytilo. „Martinova metoda“ je ale spíš námětem pro podrobnější článek. Jinak kluci nachytali ještě pár „koťat“ okolo metru, já v tom vedru a zoufalém nedostatku vody vyházel jen parmu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 19. srpna 2012 v 10:09® sharkcom
- Datum lovu: 18.8.2012 | Revír: UN Jesenice | Způsob lovu: Přívlač
Tak se to včera konečně povedlo… První záběr neproměněn, druhýmu jsem jí ,,mlasknul,, a zásek seděl…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 19. srpna 2012 v 8:02® Bigpista
- Datum lovu: 18.8.2012 | Způsob lovu: Plavaná
Včera jsem chtěl trochu lépe poznat mojí oblíbenou řeku, tak jsem si vzal matchku, krabičku červů a udělal jsem si malou (10km) procházku. Kromě puchýřů na nohou z nerozšlápnutých bot a spálených ramen jsem toho moc nechytil, ale zato se toho spoustu dozvěděl. Prosluněná voda ukázala mnohem víc, než obvykle. Nejhezčí okamžik byl, když jsem v tůni zasekl tlouště 30–35cm a když jsem ho přitáhl blíž, viděl jsem, že bok po boku s ním jede další tloušť. Jenže dvojnásobné délky. Pak mě obr zahlédl, opustil chyceného kolegu a zmizel zpět v tůni. A už jsem ho nevydráždil.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 18. srpna 2012 v 11:28® JirkaF
- Způsob lovu: Přívlač
Podvečerní lov na pstruhovce.Tentokrát s vláčákem na místech,kam už rybáři pro množství porostu a křovin nechodí.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 18. srpna 2012 v 8:44® wlada
- Datum lovu: 17.8.2012 | Způsob lovu: Přívlač
Tak večer jsem opět vyrazil vláčet na nově objevené místo. Hned po prvním náhozu přišel pěkný okoun a po něm několik dalších (všichni plavou), ale o největší překvapení se postaral kapr. Při posledním náhozu a pokusu o progumování dna jsem dostal razantní záběr. Okamžitě po záseku se ryba rozjela k nejbližšímu křoví a já si myslel, že táhnu pěknou štiku, leč jsem se hluboce mýlil. Asi po 20 minutách se mi podařilo rybu přitáhnout a koukal na mě kapr okolo 90cm, bohužel při pokusu o navedení do podběráku nevydržela jigová hlava a kompletně se narovnala. Kapr tedy plave dál, stejně jako okouni. Alespoň jsem si odnesl krásný zážitek
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 17. srpna 2012 ve 21:15® brčkař
- Datum lovu: 16.8.2012 | Revír: dolní Labe | Způsob lovu: Feeder
Po delší době šel jsem provětrat fídr. V podvědomí mi vyvstala skrytá touha, tajný úkol: chytit si letos konečně parmu. Mise se podařila. Chyceny dvě, sice malé, ale krásné, zdravé a perspektivní! (Ostatních ryb zatřepalo špičkou taky dost: olivově zelení půlmetroví cejni, velké plóti, skaláci, pěkná podoustvička.) Takže happy end.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 17. srpna 2012 v 17:17® MIG-35
- Datum lovu: 17.8 | Revír: voda | Způsob lovu: Přívlač
Dneska s ULkem cca 40 okyšů do 30cm. A potěšil sumík 85cm a ještě potěší k večeři.
Fotky nemam, nebyl čas ani chuť…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 16. srpna 2012 ve 20:19® Kazan
- Datum lovu: dnes | Revír: jč řeka | Způsob lovu: Přívlač
Vcelku mazec, bolen, 9štik, +nějaký ten okyš
Tento příspěvek byl editován 16.8.2012 21:19:41 uživatelem Kazan.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 16. srpna 2012 v 19:59® oli
- Datum lovu: dlouho | Revír: ještě tam jsou | Způsob lovu: Kaprařina
19,7kg a 96cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 15. srpna 2012 ve 22:06® osprey
- Datum lovu: 14.8. 2012 | Způsob lovu: Feeder
Po dlóóóuhé době jedna otavská královna. Tak ještě tu nějaké plavou. Světlo na pikaču, fotka taky, ale radost veliká.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.