Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 28. srpna 2012 ve 20:57® bořek
- Datum lovu: 27.8 | Způsob lovu: Přívlač
tak jsem překonal svůj rekord v nejmenší štice měla 18 cm, ale její záběr na popa byl fakt zajímavej
jinak pochytáno ještě par kudel kolem 50cm. (jinak se omlouvám za foto z mobilu)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 28. srpna 2012 ve 20:38® lunimus
- Datum lovu: 28.8.2012 | Revír: Hron | Způsob lovu: Přívlač
Dnes som sa po ceste zo sluzobky zastavil na Hrone. Netusim, ako to moja zena robi, ale len co som 1. krat nahodil, volala mi, ze kde tolko som a ci sa mi dobre lovia ryby a ze mam rychlo pokracovat za rodinkou na chalupu. Sice som nevyrazil okamzite a zdrzal som sa na Hrone celkom 15 minut, ale za ten cas som vytiahol 3× jalca ( tloust) takze to bolo nakoniec celkom fajn, i ked trochu kratko
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 28. srpna 2012 v 1:38® kety.vydra
- Datum lovu: 27.8.2012 | Revír: Těrlice | Způsob lovu: Plavaná
Vyloženě odreagování
Ale nic co by stálo za fotku,bylo to jen o ploticích.
Ovšem bordel u vody – je to hnus.
Porovnání místa přesně před rokem a půl a dnes
Tento příspěvek byl editován 28.8.2012 01:38:57 uživatelem kety.vydra.Stejné místo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 27. srpna 2012 ve 21:20® Scanix
- Datum lovu: 27.8.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem opravdu necekal zadne hody, podminky podebne jako vcera, jen voda stale klesala. Aktivita na hladine miziva, ani beloba se moc neukazovala. Presto jsem zatnul nekolik a vytahle druhove pestrejsi menu ve slozeni stika, tloust, candat. Doufal jsem lehce v suma, ale byli jsme jen na chvili a tak nezustali na nocni lov. Kolega bohuzel bez ryby. Snad se jeste nejaky povede, alespon o neco candos udelal radost a ja zase odolal myslence jej sezrat
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 27. srpna 2012 v 19:09® tomson
- Datum lovu: 26.8. | Revír: Rybník | Způsob lovu: Feeder
Zašli jsme na nástrahy na sumce(karas). Povedlo se jich kolem dvaceti za 3 hoďky. Spletl se i jeden kapřík 34cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 27. srpna 2012 v 18:18® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Plavaná
První den dovolené přinesl moc příjemný den strávený u vody. Povedla se skoro desítka kaprů 42 – 48cm, samej lysec.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 27. srpna 2012 ve 13:10® skwor
- Datum lovu: 27.8. | Způsob lovu: Přívlač
Moc jich nechytám, takže potěšil. Bez pár milimetrů 34cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 27. srpna 2012 v 10:59® Herink
- Datum lovu: 27.8. | Způsob lovu: Plavaná
Včera jsem do revíru vysadil nějaké líny, doufám, že si je za pár let chytím ve větších velikostech
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 26. srpna 2012 ve 22:31® osprey
- Datum lovu: Poslední dobou | Způsob lovu: Přívlač
Porůznu, po chvilkách, na různých místech. Snažím se udržet si kontakt s vodou, ale ty prutohodiny prostě chybí.
Rozmazaný okoun je focený šestinou sekundy (moc světla nebylo), ale na náš veletok je to slušná ryba. Ti malí by se chytat dali, ale proč…
Bolen by měl mít necelých 65 cm – lepší než drátem do oka a navíc nebyl sám
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 26. srpna 2012 ve 21:33® Kazan
- Datum lovu: 26.8.2012 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač
Chvilka vláčky podvečer na Lužnici. Pár drbanců a jeden bolda 68 na světlé žluté desítkové kopyto.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 26. srpna 2012 ve 21:32® Scanix
- Datum lovu: 26.8.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes v podvecer jsem vyrazil na cca hodku s kolegou M… jen s par wobiky a gumkami v kapse. Potkali nekolik lovcu, kteri se nam sverili, ze to dnes proste nejde a dokonce i rybickari byli pry bez zaberu a to nevestilo nic dobreho, stejne tak jako pocasi a prechazeji fronta. Predpoklad se tedy potvrdil, me od zera zachranil candatek, kolega si to zero vychutnal do konce, no alespon jsme prijemne poklabosili a na chvilku se vyvetrali. Holt i takove lovy k rybarine patri, alespon to cloveka motivuje to zkusit priste a snazit se lepe
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 26. srpna 2012 ve 20:09® mirek66
- Datum lovu: 26.8.2012 | Revír: Mýtská 03 | Způsob lovu: Klasická položená
Zdarec rybáří,tak jsem si byl u vody dnes odpočinout a vyšlo to.U vody je stejně bezva.Všem parádní týden bez práce a nekonečno záběrů u vody.PETRŮV ZDAR!!
Tento příspěvek byl editován 26.8.2012 20:11:01 uživatelem mirek66.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 26. srpna 2012 v 19:38® brčkař
- Datum lovu: 25.8.2012 | Revír: severozápad | Způsob lovu: Plavaná
Po letech konečně poskočil osobák. Ostrá 54 cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 26. srpna 2012 ve 12:27® chosebaits
- Datum lovu: tento týden | Revír: chovný | Způsob lovu: Kaprařina
Toto léto kapříkum svědčí-)) Kontrolní lov K1.Na to že jsem nedavno dovezl špinavou vodu je to paráda.Koukám že mají chuť a zrak dobrej po mě bo maj krásné pupky-)))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 26. srpna 2012 v 0:44® Scanix
- Datum lovu: 25.8.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes s prateli opet na rybach. Dali jsme do toho maximum, snazili se opravdu zachytat, ale nebylo to zdaleka takove, jake jsme si to prali, zejmena diky pocasi a sumcimu pustu. Kolega Iza take nevericne koukal, kdyz mu jerka na 20kg lanku a silne pletence misto sumce sbalil bolen. Pochytali jsme v souctu ryb hodne, ale zadnou, ktera by nejak vycnivala z prumeru a uz vubec ne nejakeho sumika, na ktere jsme meli spadeno. Me potesil alespon pekny jesen, dalsi slusny uthrillovany tloust a konecne i prvni letosni ryba na popa. Ale bavili me vlastne i ti ostatni boleni, jeseni a stiky
Tento příspěvek byl editován 26.8.2012 00:47:17 uživatelem Scanix.Nas druhy nocni lov tak skoncil ve trech bez jedineho zaberu. I tak to byl paradni den s prateli a kopou srandy
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 25. srpna 2012 ve 23:42® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 25.8.2012 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač
Tak nějak nám bylo klukama naznačeno, že když Ty nástrahy vyrábíme, tak jestli na ně umíme i chytat… Přikročili jsme tedy s Jardou k názorné ukázce
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 25. srpna 2012 v 0:55® Scanix
- Datum lovu: 24.8.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes navecer jsem vyrazil k vode napred, nez dorazi kamaradi a vyzkousime sumiky…V osvezujicim desti se mi povedl nejprve maly candatek, pak pekna stika (viz foto vc. pousteni) a jedna o neco mensi. Dalsi ryba spadla. S prateli jsme se povenovali sumikum, ale ti vubec nespolupracovali, jednomu kolegovi jedna ryba spadla a me take jedna kratce po zaseku a par dalsich kontatku jsme uz nezuzitkovali. Tak snad zitra
Tento příspěvek byl editován 25.8.2012 00:56:30 uživatelem Scanix.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 24. srpna 2012 ve 22:57® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 24.8.2012 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač
Dnes dorazil Kazan do Západočeského kraje, tak jsme ho s Aliviem vytáhli na Jesenici. Oba klucí zachytali, já se svejma volšovejma rukama nic nesekl
Tento příspěvek byl editován 24.8.2012 22:59:31 uživatelem BoBo-Falknow.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 24. srpna 2012 v 9:13® sethy
- Datum lovu: 24.8. | Revír: JM | Způsob lovu: Přívlač
Něco se pochytalo, něco spadlo, něco se netrefilo…celkově pěkné ráno.
Tento příspěvek byl editován 24.8.2012 09:15:29 uživatelem sethy.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 24. srpna 2012 v 8:55® lunimus
- Datum lovu: 23.8.2012 | Revír: Dunaj | Způsob lovu: Přívlač
Včera sme boli s kamaratom trochu povlacit pod Cunovskou priehradou na Dunaji. Vysledok bol moj osobak bolen – inac nic extra velke, ani som ho nemeral, ale bol to moj prvy v zivote
) potom este dosiel jeden celkom pekny ostriez a dalsi bolen.
Kamarat vytiahol tiez nejake bolene a zubaca (candat). Co bolo zaujimave, ze poslednu rybu – bolena vytiahol cca o 22:00 kedy by sa v tomto mieste uz vobec nemali zdrzovat (teda aspon podla Adamovych info a aj ostatni rybari nad tym krutili hlavami)
No a naj ryba tejto vypravy bola 80-ka zubac, od dalsieho rybara, co bol s nami
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 23. srpna 2012 ve 23:05® Bigpista
- Datum lovu: 23.8.2012 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder
Po delší době jsem ometl pavučiny z feederu a zašek se s ním podívat na Labe. Ryby šly téměř na hod, ale velikostně to nebylo ono. Ale aspoň jsem si svůj repertoár rozšířil o nový druh. Podoustve mě mooooc potěšily. Foceno mobilem.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 23. srpna 2012 ve 12:20® sethy
- Datum lovu: 23.8. | Revír: JM | Způsob lovu: Přívlač
Poprvé jsem letos nevzal k vodě foťák a tak to dopadlo (jen mobil). Naštěstí to nebyly ryby přes 40, to by mě mrzelo víc. Cca 50 ryb a z toho i pár kolem 35cm – to už stálo za ranní vstávání.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 22. srpna 2012 v 11:08® Pikeperch
- Datum lovu: 20. - 21.8. 12 | Způsob lovu: Přívlač
V pondělí jsem se rozhodl poškádlit sumíky. Žádný se sice nepovedl, ale zato přišla s příchodem noci poměrně pěkná kudla cca 85cm. Druhý den večer jsem vyrazil opět na stejné místo. Po asi deseti hodech přišel záběr a ejhle, podle drobného zranění na hlavě to musela být ta samá štika. Opět na Shad Rap, stejně jako předešlý den a v podstatě ve stejnou dobu. Tomu říkám štěstí
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 21. srpna 2012 ve 22:31® lunimus
- Datum lovu: 21.8 | Revír: Dunaj | Způsob lovu: Přívlač
Dnes sme boli s kamaratom na Dunaji pod Čunovskou priehradou. Celkom sa nam zadarilo. Adam vytiahol cca 75cm stuku a pekneho bolena. Mne sa zas podarilo jednoho pekneho zubaca.
Krasny relax a uplna pohodicka pri vode
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 21. srpna 2012 ve 21:51® TOMMY CATFISH
- Datum lovu: 21.8.2012 | Revír: Rieka Torysa | Způsob lovu: Přívlač
KOVMASTERS
išlo to pekne len škoda že mreny to neatakovali kopec ich prichádzalo až ku mne
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 21. srpna 2012 ve 21:16® Scanix
- Datum lovu: 21.8.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Chvilka odpoledne po praci prinesla par stik co si vyslapli na 19cm jerk a jelce „rychlika“
Boleni se nekonali, ani naznak. Povedla se zatnout i peknejsi ryba typu "vazka se rozjela
", ktrera mi volne dojela napric rekou a tam se vypla. BL hacky na mensim wobu tentokrat zamrzely, ale to uz tak byva, hlavne vim, ze tam jsou
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 21. srpna 2012 ve 20:01® tomson
- Datum lovu: 21.8.2012 | Revír: Harta
Harta dneska nic moc. Taťkovi se povedlo pár kapříků. Jinak jsem akorát zlomil prut.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 21. srpna 2012 ve 12:12® Vaclav III.
- Datum lovu: srpen | Způsob lovu: Feeder
Na hadech
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 20. srpna 2012 ve 21:40® Scanix
- Datum lovu: 19.8.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Po tydenni dovce bez prutu jsem vcera vyrazil pln ocekavani na nocni lov. Bohuzel me ocekavani bylo vetsi jak realna aktivita ryb a tak me od zera zachranil tloust 45+, na sumcak fakt boj
Skoda, ze mi spadl pekny candos a dva zabery jsem nezuzitkoval. Tak snad priste se povede uz neco lepsiho…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 20. srpna 2012 v 16:56® spike
- Datum lovu: srpen 2012 | Revír: JM | Způsob lovu: Feeder
Času na ryby sice teď moc není ale aspoň 1× za týden se k vodě podívám.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.