Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 6. října 2005 ve 20:45® Tomash
-
Kazan – jak velcí byli boleni a jeseni?
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 6. října 2005 ve 20:26® Padis
-
Labe,slepé rameno dnes jedna štička 53 cm jinak nic
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 6. října 2005 ve 20:00® Kazan
-
soutok Běla , Labe tloušti, jeseni, dva boleni a skvěle jsem si povodil okouny kolem 25 čísel. Vše rotajda nebo woblírek.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 6. října 2005 v 18:28® Zlinsky_lovec
-
Pár tloušťů. Nic moc, ale nebralo to všem..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 6. října 2005 v 18:16® EDDY
-
tak jsem dnos byl 2. hodiny na rybách a skvěle jsem si zachytal chytl jsem 43 lipanů a 21 potočáčků… nej lipan asi33 a nej PO 28… nic velkého ale bylo to super.....
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 6. října 2005 v 7:57® pepino99
-
a nelezou
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 5. října 2005 ve 22:32® pepino99
-
hmmm a fotky sem nějak nelezou :o((
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 5. října 2005 ve 22:23® pepino99
-
a ještě foteška
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 5. října 2005 ve 22:21® pepino99
-
Brašulákůůůůf včerejší candátek :o)) 71 cm 3,5 kg. Vážen, měřen , nepuštěn , sblajznut
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 4. října 2005 ve 20:59® Tomash
-
Kazan : Tys byl na soutoku Labe a Běly, že jo? Já byl po proudu u mostu!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 4. října 2005 ve 20:51® Kazan
-
Běla dopoledne, tlouštíci, jesen a proudník na OO rotajdu Labe na večer tlouštíci, jesen, okoun, pár drbanců od karasů a nakonec mi tu rotačku ,,čórla,, štika druhá mi rozřezala gumičku a spadla, nakonec mi za úplné tmy spadl sumík, důvodem byl háček s ohnutou špičkou. Takže v celku smůla.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 4. října 2005 v 18:27® Tomash
-
Labe – soutok Běly. Do Ústí jsem jel hlavně kvůli zařízení brigády, ale sámo jsem s sebou vzal i prut a dva nové woblery od Berkleyho. Model Frenzy FS6-S délky 6 cm se osvědčil a hned na první nához ryba. Moooc pěkná-jelec jesen 50,5cm a 2,15kg. Krásně stavěný, vypasený. Potěšil mě. Pak ještě 2 mini tloušti a okiš. Hezký lov. Ještě se stalo něco. Večer to dám do diskuze. I tak jsem spokojenej.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. října 2005 v 19:54® Kazan
-
Labe, tak to dneska vypadalo na pěknou velkou kulatou nulu, a nakonec mě zachránil tenhle candátek na gumičku.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. října 2005 v 19:38® Padis
-
A teď ta vetší
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. října 2005 v 19:38® Padis
-
…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. října 2005 v 19:37® Padis
-
Chrudimka-dnes 1,5 hod. vláčka celkem 2 štiky 32,37. A 2 woblera nedobrali. Ta menší čerstvě pokousaná u ocasní ploutve.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. října 2005 v 18:30® Tomik
-
dnes ctvrthodinova vlačka, a jeden okoun odhadem tak 15cm…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. října 2005 ve 14:16® frenki
-
Podařilo se mi ty štiky dát do fotogalerie, ale atˇ to zkouším jak to zkouším tak mi to nejde dát do lovu! PODÍVEJTE SE DO FOTOGALERIE!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. října 2005 ve 13:13® frenki
-
omluvám se foto mi nejde vložit!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. října 2005 ve 13:04® frenki
-
Tak tady jsou ty slíbené štiky z bečvy 4 , chycené na přívlač, třpytka vel. 1. Štika 79cm necelé 4 kila, 65cm 2,5kg !!! s řekou jsem velice spokojen!!! „štiky byly focené druhý den po lovu“
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. října 2005 ve 12:21® Tomik
-
tak nebude dosla baterka a nestihlo se to ulozit
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. října 2005 v 11:56® Tomik
-
Dnes polička: sice sem zmrzal, ale chyt jsem jednu sticku na orka shad 12cm mela tak 30 ale potesila. foto snad bude
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 1. října 2005 ve 22:20® Padis
-
chose v akci
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 1. října 2005 v 19:23® Tomik
-
dneska 7:0 ve prospech stik. asi začnu chovat včely
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 1. října 2005 v 18:48® Padis
-
Jedna menší
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 1. října 2005 v 18:46® Padis
-
Dnes další vycházka. Já 3 štiky nej 55 cm 1 tlouštík. Chose 1 okiš.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 30. září 2005 v 18:20® Padis
-
Po tlouštíkovi si štika 50 cm smlsla ještě na wobleru. Toho tlouště vydávila při odháčkování.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 30. září 2005 v 18:15® Padis
-
Tohle chosemu jde velmi dobře
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 30. září 2005 v 18:13® Padis
-
a teď ta kudla
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 30. září 2005 v 18:13® Padis
-
Okolí Pce Dnes jsme zlehka bodovali. Mistr chose zdolal ihned po příchodu k vodě pěkného okiše,hostitel Padis bodoval se 2 štikami.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.