Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 29. července 2012 v 15:30® mirek66
- Datum lovu: 28.7.2012 | Revír: Jirský (Štrambád) | Způsob lovu: Kaprařina
Ahoj,tak něco s denního lovu,bylo pěkně,ale nic moc záběry.Přišli dva kapříci juniorové.
Tento příspěvek byl editován 29.7.2012 16:31:13 uživatelem mirek66.
No a mé skromné lovné místo.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 29. července 2012 ve 12:47® Scanix
- Datum lovu: 29.7.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Cele dopoledne jsem pobihal s woblery, gumami a dokonce i plechy, ale tahal prevazne bordel jako vetve az kmeny, igelity az pytle a dalsi „kanalni“ produkty, jejich vycet necham vasi predstavivosti…Mezi tim vsim pobihanim jsem si stacil rozervat odev a kozni epitel o ostruziny, sipky a dalsi trny obdarene porosty. Nastesti jsem tu a tam zasek i par fousatych rybek
Tento příspěvek byl editován 29.7.2012 13:49:03 uživatelem Scanix.
Takze nevnimam uz ani dozvy po popaleni od kopriv a nevim, zda mam ruce
rozedrane od ostruzini ci od sumcich kartacu. Bylo to fajn, jen vice takovych
dni
Jen budu muset potrenovat to foceni samospousti 

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 29. července 2012 ve 12:39® Raf
- Datum lovu: 28.7.2012 | Revír: ČR | Způsob lovu: Přívlač
Proměnlivé počasí a mrzká aktivita ryb. Nějaký rybky se ale podařilo vydřít.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 29. července 2012 ve 12:38® skwor
- Datum lovu: 29.7.
Nechytil jsem skoro nic, ale potkal mladou a hezkou rybářku. To se mi stalo asi poprvé, takže si to zaslouží vlastní zápis
Fotka starší z archivu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 29. července 2012 v 9:03® wlada
- Datum lovu: 28.7.2012 | Revír: Ohře 11 | Způsob lovu: Přívlač
Tak včerejší večerní vycházka přinesla jen krásnou přírodu a vytažené 2 rotačky Mepps, 1 wobler Illex a vezírek. Vše poctivě zaseklé
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 29. července 2012 v 7:29® bjucek
- Datum lovu: od 16.6. | Revír: řeka | Způsob lovu: Sumcařina
To štěstí se jednou unavit musí
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 28. července 2012 ve 22:24® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač
Konečně zase jednou záběr na rybku…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 28. července 2012 ve 20:16® Padis
- Datum lovu: 27.7.2012 | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Přívlač
Včera odpoledne jsem si odskočil na chvilku k vodě.Nic moc jsem si od toho v tom hicu nesliboval,ale přesto se nějaké ryby nechali přemluvit.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 28. července 2012 v 18:37® TOMMY CATFISH
- Datum lovu: 28.7.2012 | Revír: Rieka Torysa | Způsob lovu: Přívlač
.
Tento příspěvek byl editován 29.7.2012 01:10:16 administrátorem BoBo-Falknow.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 28. července 2012 v 18:30® TOMMY CATFISH
Bol som po dlhej dobe na rybách a niečo sa podarilo. Skúšal som moje vlastnoručne vyrobené voby aj KOVMASTERS MINI JERK ktorý fungoval veľmi výborne a vyskúšal som aj zo zvedavosti rapalu jointed 7 cm a priniesla mi tiež 2 jalce a chytal som aj na povrchovku lienku ktorá mi tiež priniesla rybky. Počasie bolo fajn a nejake ryby som vytiahol to je hlavné
Mať dobrý pocit na duši 

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 28. července 2012 v 18:17® Scanix
- Datum lovu: 28.7.2012 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnesni odpoledne jsem si zajel jen v plavkach zabrodit na proudu a krome slicnych vodacek, jsem nevidel nic, co by za to stalo, a to jich jeste bylo poskromnu, pritom procesi lodi nebralo konce. Lapeno cca pul tuctu okysu predlanove velikosti, pocak okolo 20 a jen o par cm vetsi duhacek. Aspon baculaty tloustik potesil. Kdyz pridam jeste dva kontakty s neduverivou rybou, nebyla to zadna hitparada, ale aspon jsem se pred bourkou osvezil

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 28. července 2012 v 18:10® TOMMY CATFISH
Bol som po dlhej dobe na rybách a niečo sa podarilo. Skúšal som moje vlastnoručne vyrobené voby aj KOVMASTERS MINI JERK ktorý fungoval veľmi výborne a vyskúšal som aj zo zvedavosti rapalu jointed 7 cm a priniesla mi tiež 2 jalce a chytal som aj na povrchovku lienku ktorá mi tiež priniesla rybky. Počasie bolo fajn a nejake ryby som vytiahol to je hlavné
Mať dobrý pocit na duši
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 28. července 2012 v 15:59® Scanix
- Datum lovu: 28.7.2012 | Revír: suchozemsky
Jeden ulovek ze suchozemskeho reviru
Tento příspěvek byl editován 28.7.2012 17:00:54 uživatelem Scanix.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 28. července 2012 v 0:01® Scanix
- Datum lovu: 27.7.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Preci jen jsem se utrhl na vecerni lov, k vode jsem dorazil se soumrakem a v rychlem sledu vydoloval par bolenu. Za tmy pak dva tlouste, ackoliv jsem pokazde doufal v Ccko, ale po candosich a fousich tentokrat ani pamatky, jen kdesi v dali jsem letos slysel prvni puknuti od nevelke ryby. Tak snad priste prijde neco vetsiho

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 26. července 2012 ve 22:24® Shrek
- Datum lovu: 26.7.2012 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač
Minulý týden jsem byl u Boba namíchat barvu a vyrobit prototyp jedovatě žlutého kopyta Vláčej.cz . To dnes rybám chutnalo. Na fotce největší okoun dneška – 39cm. Bez Boba bych nejen nechytal, ale dokonce bez něj nemám ani kloudnou fotku – takže mobil
Tento příspěvek byl editován 26.7.2012 23:25:08 uživatelem Shrek.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 26. července 2012 ve 21:33® Scanix
- Datum lovu: 26.7.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Puvodni plan, vyrazit vecer na sumiky, jsem zavrhl, nejak se mi nechtelo zase nic nevytahnout a nebo neco okovat. Proto jsem sel radeji na boleny, kteri se jevili, ze tam taky nejsou, ale kdyz jsem utrhl dva woblery a dal radeji gumu, del se zazrak a skoro dve desitky se jich podivalo ke brehu a k tomu tloustik. Kolega, ktery dorazil jich par tez chytil a pridal i pul tuctu mensich candosu. Utekl jsem pred komary, muchnickami a dalsi haveti, v plavkach a sandalich to uz bylo opravdu nesnesitelne
[Foto mobilem]
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 26. července 2012 v 16:56® wirr
- Datum lovu: 26 července | Revír: červený potok | Způsob lovu: Přívlač
Dnešek nebyl zas až tak uspěšný ale šláp se na štiku asi 60 tku vyděsil sem ji tak až sem ji už nechytil.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 26. července 2012 ve 12:55® vanas2
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 25. července 2012 ve 23:45® Scanix
- Datum lovu: 25.7.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Pozde vecer jsem vyrazil zkusit stesti s posilenym cajkem, ovsem jedina chyba byla, ze jsem vzal spatnou krabici s woblery, bohuzel ty, ktere nejsou prekovane odolnejsimi haky a krouzky…Vysledek take podle toho vypada, prisly tri zabery, dva nejspis od sumce, jedna ryba se nesekla vubec, druha ano, ale prvni vypad a bylo vymalovano viz foto wobu. Od zera me zachranil maly tloust. Nedari se nedari, zase jsem to zkonil

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 25. července 2012 v 17:27® Martin Mošna
- Datum lovu: dnes :D | Revír: Obecní rybník | Způsob lovu: Klasická položená
Dneska jsem zašel na rybníík nahodil na rohlíkévé boilie a chtal cejny.škoda boilie na cejny.Nemyslýte?Stalo se vam to nekdy??
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 25. července 2012 v 17:15® David Mišlan (Ghaz)
- Datum lovu: 2011-12Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 25. července 2012 v 17:15® David Mišlan (Ghaz)
-
je mi 12 let bydlim v čejeticích.tyhle ryby se mi líbí ale chytil jsem větší.pište co si o tom myslíte.děkuju.
Tento příspěvek byl editován 25.7.2012 18:19:10 uživatelem David Mišlan (Ghaz).

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 25. července 2012 ve 14:34® osprey
- Datum lovu: 25.7. 2012 | Způsob lovu: Přívlač
Dneska se mi podělalo, co mohlo, ale někde mezi tím vším jsem dostal ránu do prutu…
A když jsem to konečně přepral, musel jsem to vyfotit po kouskách

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 25. července 2012 v 10:43® MIG-35
- Datum lovu: 25.7 | Způsob lovu: Přívlač
Ranní rozcvička s veslama se vyplatila… Krásně sem zmoknul a prd chytil no uh si na to pomalu zvykám.
Odpo si vyrazim spravit chuťs
mikrošmejdama.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 25. července 2012 v 6:32® Martin Mošna
- Datum lovu: 24.7 | Revír: Obecní rybník | Způsob lovu: Klasická položená
Včera jsem zašel s kámšem na obecný protože jsme se nudili a svazovej je dale tak by jsme nemneli čas na chytání.Přišlo par cejnu na nejaky jahodový kuličky jinak nic.:/
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 24. července 2012 ve 23:42® Scanix
- Datum lovu: 24.7.2012 | Revír: pstruhovka a mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes nejprve s kolegou M.. na skok na P vode. Rybky se moc neukazaly, nicmene pochytano bezpocet okounku, nejaky ten mensi duhak a jeden siven. Kolega na tom byl podobne a jelo se dom. Doma jsme nejak preslapoval a koketoval s myslenkou, ze zajedu zkusit nedavno objevenou stikuli. Zajel jsem, ale voda v hlubokem nadjezi uplne mrtva a po pani stice ani stopy, jen dalsi zarez na woblerovem graveyardu. Zacalo se stmivat a tak jsem vydrzel na sumiky, ze ja vul nejel domu. S hustou tmou pecka do prutu, vymatalo se v mziku 15–20m vlasce a sluz, bez zjevneho duvodu jsem stocil vlajici volny konec pletenky. Nachapal jsem, snad ostry kamen v rece, o kterem nevim. Skoda okovane ryby
Nasledovalo bleskurychle navazani, opticky i tahem kontroluju pletenku na
delku prutu, vse se jevi dobre. Hazu, hazu uz chvili automaticky a tentokrat
ryba bere nastrahu po dobadu kdesi ve tme, uprk mi doslova zavaril navijak,
nepanikarim a preklopim a necham rybu jet volne. Uprk ustal, domotam a opiram se
do ryby, kategorie ryby je hodne lepsi muj osobak, 30min si hrajeme na hranici
mych nervu a zivotnosti prutu a kopancu, kdy ztracim s rybou kontakt
s pocitem, ze je uz pryc. Konecne si nechava vice a vice rict. Dalsi kratsi
uprk doprovazeny radnym kopancem, rychle domotavam a ryba se snazi zalehnout,
nepoustim ji dolu, ale moc to proste nejde, je na dve delky prutu ode me, ale
jeste jsem nevidel ani ocas ani poradny zavar na hladine a nejednou sluz,
i pres navazec silnejsi pletenky zase praska kdesi na ceste. Dalsi okovana ryba
a na to uz nemam nervy, balim to. Musim nutne upgradnout vybavu. Lety proverena
sestava me dnes dvakrat vypekla a ke vsemu dve ryby okovane haky
(((
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 23. července 2012 v 16:52® Bigpista
- Datum lovu: 23.7.2012 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder
Dnešní dopoledne jsem strávil s feedrem na Labi. Ryby šly spíš menší a musely se k háčku probít přes mraky ouklejí. Ale sem tam se nějaká slušnější našla. Nejzajímavější byla asi plotice 34cm.
Tento příspěvek byl editován 23.7.2012 17:53:22 uživatelem Bigpista.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 23. července 2012 ve 12:31® kerob
- Datum lovu: 21. 7. 2012 | Revír: Slapy | Způsob lovu: Přívlač
Totalni den blbec… mel jsem naplanovanej vikend na Slapech. Hodil jsem lod na vodu, nalozil veci, pritelkyni a psa a vyrazili jsme… po ujeti cca 200m prisla brutalni prutrz mracen, cekali jsme pres pul hodiny pod vrbou, vsechno totalne promoceny, takze jsme zaveleli k ustupu… jako bonus jsem jeste pri stehovani kramu v desti zpatky do auta zlomil Skeletora (budiz mu zeme lehka)… v nedeli jsem sel radsi na houby
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 23. července 2012 v 0:25® kety.vydra
- Datum lovu: 22.7. | Revír: Olešná 2A | Způsob lovu: Feeder
Feeder jsem si užil až to nebylo hezké
Ryby po rozežrání braly v podstatě na hod.Cejni ve velikosti jaké jsem
chytával cca před 10ti lety,plotice nebyly vůbec marné a kříženci těchto
druhů byli bojovní no – „jak cyp“.A třešinkou na dortu byl jediný
kapřík 50ka lysec.Vzhledem k tomu,že jsem,kam oko dohlédlo,neviděl
vytáhnout rybu,cítil jsem se…božínku,až provinile
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 22. července 2012 ve 23:50® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 22.7.2012 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač
Chvilka večerní vláčky, při které kolega úspěšně bodoval černožlutým kopytem. Záběrů je zatím zoufale málo…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.