Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 29. července 2012 v 15:30® mirek66
mirek66
Datum lovu: 28.7.2012 | Revír: Jirský (Štrambád) | Způsob lovu: Kaprařina

Ahoj,tak něco s denního lovu,bylo pěkně,ale nic moc záběry.Přišli dva kapříci juniorové.:-(( No a mé skromné lovné místo.:-)

Tento příspěvek byl editován 29.7.2012 16:31:13 uživatelem mirek66.
foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49383.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49384.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Neděle 29. července 2012 ve 12:47® Scanix
    Scanix
    Datum lovu: 29.7.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Cele dopoledne jsem pobihal s woblery, gumami a dokonce i plechy, ale tahal prevazne bordel jako vetve az kmeny, igelity az pytle a dalsi „kanalni“ produkty, jejich vycet necham vasi predstavivosti…Mezi tim vsim pobihanim jsem si stacil rozervat odev a kozni epitel o ostruziny, sipky a dalsi trny obdarene porosty. Nastesti jsem tu a tam zasek i par fousatych rybek ;-) Takze nevnimam uz ani dozvy po popaleni od kopriv a nevim, zda mam ruce rozedrane od ostruzini ci od sumcich kartacu. Bylo to fajn, jen vice takovych dni ;-) Jen budu muset potrenovat to foceni samospousti :-))

Tento příspěvek byl editován 29.7.2012 13:49:03 uživatelem Scanix.
    foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49378.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49381.jpg
      Neděle 29. července 2012 ve 12:39® Raf
      Raf
      Datum lovu: 28.7.2012 | Revír: ČR | Způsob lovu: Přívlač

Proměnlivé počasí a mrzká aktivita ryb. Nějaký rybky se ale podařilo vydřít.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49377.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49374.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49375.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49376.jpg
        Neděle 29. července 2012 ve 12:38® skwor
        skwor
        Datum lovu: 29.7.

Nechytil jsem skoro nic, ale potkal mladou a hezkou rybářku. To se mi stalo asi poprvé, takže si to zaslouží vlastní zápis :-) Fotka starší z archivu.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49373.jpg
          Neděle 29. července 2012 v 9:03® wlada
          wlada
          Datum lovu: 28.7.2012 | Revír: Ohře 11 | Způsob lovu: Přívlač

Tak včerejší večerní vycházka přinesla jen krásnou přírodu a vytažené 2 rotačky Mepps, 1 wobler Illex a vezírek. Vše poctivě zaseklé :-D

Neděle 29. července 2012 v 7:29® bjucek
            bjucek
            Datum lovu: od 16.6. | Revír: řeka | Způsob lovu: Sumcařina

To štěstí se jednou unavit musí

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49370.jpg
              Sobota 28. července 2012 ve 22:24® Holajz2
              Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač

Konečně zase jednou záběr na rybku… :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49369.jpg
                Sobota 28. července 2012 ve 20:16® Padis
                Padis
                Datum lovu: 27.7.2012 | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Přívlač

Včera odpoledne jsem si odskočil na chvilku k vodě.Nic moc jsem si od toho v tom hicu nesliboval,ale přesto se nějaké ryby nechali přemluvit.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49365.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49366.jpg
                  Sobota 28. července 2012 v 18:37® TOMMY CATFISH
                  TOMMY CATFISH
                  Datum lovu: 28.7.2012 | Revír: Rieka Torysa | Způsob lovu: Přívlač

.

Tento příspěvek byl editován 29.7.2012 01:10:16 administrátorem BoBo-Falknow.
                    Sobota 28. července 2012 v 18:30® TOMMY CATFISH
                    TOMMY CATFISH

Bol som po dlhej dobe na rybách a niečo sa podarilo. Skúšal som moje vlastnoručne vyrobené voby aj KOVMASTERS MINI JERK ktorý fungoval veľmi výborne a vyskúšal som aj zo zvedavosti rapalu jointed 7 cm a priniesla mi tiež 2 jalce a chytal som aj na povrchovku lienku ktorá mi tiež priniesla rybky. Počasie bolo fajn a nejake ryby som vytiahol to je hlavné :-) Mať dobrý pocit na duši :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49356.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49357.jpg
                      Sobota 28. července 2012 v 18:17® Scanix
                      Scanix
                      Datum lovu: 28.7.2012 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Dnesni odpoledne jsem si zajel jen v plavkach zabrodit na proudu a krome slicnych vodacek, jsem nevidel nic, co by za to stalo, a to jich jeste bylo poskromnu, pritom procesi lodi nebralo konce. Lapeno cca pul tuctu okysu predlanove velikosti, pocak okolo 20 a jen o par cm vetsi duhacek. Aspon baculaty tloustik potesil. Kdyz pridam jeste dva kontakty s neduverivou rybou, nebyla to zadna hitparada, ale aspon jsem se pred bourkou osvezil ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49355.jpg
                        Sobota 28. července 2012 v 18:10® TOMMY CATFISH
                        TOMMY CATFISH

Bol som po dlhej dobe na rybách a niečo sa podarilo. Skúšal som moje vlastnoručne vyrobené voby aj KOVMASTERS MINI JERK ktorý fungoval veľmi výborne a vyskúšal som aj zo zvedavosti rapalu jointed 7 cm a priniesla mi tiež 2 jalce a chytal som aj na povrchovku lienku ktorá mi tiež priniesla rybky. Počasie bolo fajn a nejake ryby som vytiahol to je hlavné :-) Mať dobrý pocit na duši :-)

Sobota 28. července 2012 v 15:59® Scanix
                          Scanix
                          Datum lovu: 28.7.2012 | Revír: suchozemsky

Jeden ulovek ze suchozemskeho reviru ;-)

Tento příspěvek byl editován 28.7.2012 17:00:54 uživatelem Scanix.
                          foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49349.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49350.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49353.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49354.jpg
                            Sobota 28. července 2012 v 0:01® Scanix
                            Scanix
                            Datum lovu: 27.7.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Preci jen jsem se utrhl na vecerni lov, k vode jsem dorazil se soumrakem a v rychlem sledu vydoloval par bolenu. Za tmy pak dva tlouste, ackoliv jsem pokazde doufal v Ccko, ale po candosich a fousich tentokrat ani pamatky, jen kdesi v dali jsem letos slysel prvni puknuti od nevelke ryby. Tak snad priste prijde neco vetsiho ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49094.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49095.jpg
                              Čtvrtek 26. července 2012 ve 22:24® Shrek
                              Shrek
                              Datum lovu: 26.7.2012 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač

Minulý týden jsem byl u Boba namíchat barvu a vyrobit prototyp jedovatě žlutého kopyta Vláčej.cz . To dnes rybám chutnalo. Na fotce největší okoun dneška – 39cm. Bez Boba bych nejen nechytal, ale dokonce bez něj nemám ani kloudnou fotku – takže mobil :-D

Tento příspěvek byl editován 26.7.2012 23:25:08 uživatelem Shrek.
                              foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49087.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49088.jpg
                                Čtvrtek 26. července 2012 ve 21:33® Scanix
                                Scanix
                                Datum lovu: 26.7.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Puvodni plan, vyrazit vecer na sumiky, jsem zavrhl, nejak se mi nechtelo zase nic nevytahnout a nebo neco okovat. Proto jsem sel radeji na boleny, kteri se jevili, ze tam taky nejsou, ale kdyz jsem utrhl dva woblery a dal radeji gumu, del se zazrak a skoro dve desitky se jich podivalo ke brehu a k tomu tloustik. Kolega, ktery dorazil jich par tez chytil a pridal i pul tuctu mensich candosu. Utekl jsem pred komary, muchnickami a dalsi haveti, v plavkach a sandalich to uz bylo opravdu nesnesitelne ;-) [Foto mobilem]

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49085.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49086.jpg
                                  Čtvrtek 26. července 2012 v 16:56® wirr
                                  wirr
                                  Datum lovu: 26 července | Revír: červený potok | Způsob lovu: Přívlač

Dnešek nebyl zas až tak uspěšný ale šláp se na štiku asi 60 tku vyděsil sem ji tak až sem ji už nechytil.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49082.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49083.jpg
                                    Čtvrtek 26. července 2012 ve 12:55® vanas2
                                    Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                    foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49077.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49074.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49075.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49076.jpg
                                      Středa 25. července 2012 ve 23:45® Scanix
                                      Scanix
                                      Datum lovu: 25.7.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Pozde vecer jsem vyrazil zkusit stesti s posilenym cajkem, ovsem jedina chyba byla, ze jsem vzal spatnou krabici s woblery, bohuzel ty, ktere nejsou prekovane odolnejsimi haky a krouzky…Vysledek take podle toho vypada, prisly tri zabery, dva nejspis od sumce, jedna ryba se nesekla vubec, druha ano, ale prvni vypad a bylo vymalovano viz foto wobu. Od zera me zachranil maly tloust. Nedari se nedari, zase jsem to zkonil :-((

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49070.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49071.jpg
                                        Středa 25. července 2012 v 17:27® Martin Mošna
                                        Martin Mošna
                                        Datum lovu: dnes :D | Revír: Obecní rybník | Způsob lovu: Klasická položená

Dneska jsem zašel na rybníík nahodil na rohlíkévé boilie a chtal cejny.škoda boilie na cejny.Nemyslý­te?Stalo se vam to nekdy??

Středa 25. července 2012 v 17:15® David Mišlan (Ghaz)
                                          Datum lovu: 2011-12
                                          Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                          foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49060.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49061.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49062.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49063.jpg
                                            Středa 25. července 2012 v 17:15® David Mišlan (Ghaz)

je mi 12 let bydlim v čejeticích.tyhle ryby se mi líbí ale chytil jsem větší.pište co si o tom myslíte.děkuju.

Tento příspěvek byl editován 25.7.2012 18:19:10 uživatelem David Mišlan (Ghaz).
                                            foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49059.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49058.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49057.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49056.jpg
                                              Středa 25. července 2012 ve 14:34® osprey
                                              osprey
                                              Datum lovu: 25.7. 2012 | Způsob lovu: Přívlač

Dneska se mi podělalo, co mohlo, ale někde mezi tím vším jsem dostal ránu do prutu…

A když jsem to konečně přepral, musel jsem to vyfotit po kouskách:-))

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49051.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49052.jpg
                                                Středa 25. července 2012 v 10:43® MIG-35
                                                MIG-35
                                                Datum lovu: 25.7 | Způsob lovu: Přívlač

Ranní rozcvička s veslama se vyplatila… Krásně sem zmoknul a prd chytil no uh si na to pomalu zvykám. :-D Odpo si vyrazim spravit chuťs mikrošmejdama. :->

Středa 25. července 2012 v 6:32® Martin Mošna
                                                  Martin Mošna
                                                  Datum lovu: 24.7 | Revír: Obecní rybník | Způsob lovu: Klasická položená

Včera jsem zašel s kámšem na obecný protože jsme se nudili a svazovej je dale tak by jsme nemneli čas na chytání.Přišlo par cejnu na nejaky jahodový kuličky jinak nic.:/

Úterý 24. července 2012 ve 23:42® Scanix
                                                    Scanix
                                                    Datum lovu: 24.7.2012 | Revír: pstruhovka a mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes nejprve s kolegou M.. na skok na P vode. Rybky se moc neukazaly, nicmene pochytano bezpocet okounku, nejaky ten mensi duhak a jeden siven. Kolega na tom byl podobne a jelo se dom. Doma jsme nejak preslapoval a koketoval s myslenkou, ze zajedu zkusit nedavno objevenou stikuli. Zajel jsem, ale voda v hlubokem nadjezi uplne mrtva a po pani stice ani stopy, jen dalsi zarez na woblerovem graveyardu. Zacalo se stmivat a tak jsem vydrzel na sumiky, ze ja vul nejel domu. S hustou tmou pecka do prutu, vymatalo se v mziku 15–20m vlasce a sluz, bez zjevneho duvodu jsem stocil vlajici volny konec pletenky. Nachapal jsem, snad ostry kamen v rece, o kterem nevim. Skoda okovane ryby :-(( Nasledovalo bleskurychle navazani, opticky i tahem kontroluju pletenku na delku prutu, vse se jevi dobre. Hazu, hazu uz chvili automaticky a tentokrat ryba bere nastrahu po dobadu kdesi ve tme, uprk mi doslova zavaril navijak, nepanikarim a preklopim a necham rybu jet volne. Uprk ustal, domotam a opiram se do ryby, kategorie ryby je hodne lepsi muj osobak, 30min si hrajeme na hranici mych nervu a zivotnosti prutu a kopancu, kdy ztracim s rybou kontakt s pocitem, ze je uz pryc. Konecne si nechava vice a vice rict. Dalsi kratsi uprk doprovazeny radnym kopancem, rychle domotavam a ryba se snazi zalehnout, nepoustim ji dolu, ale moc to proste nejde, je na dve delky prutu ode me, ale jeste jsem nevidel ani ocas ani poradny zavar na hladine a nejednou sluz, i pres navazec silnejsi pletenky zase praska kdesi na ceste. Dalsi okovana ryba a na to uz nemam nervy, balim to. Musim nutne upgradnout vybavu. Lety proverena sestava me dnes dvakrat vypekla a ke vsemu dve ryby okovane haky :-(( (((

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49047.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49048.jpg
                                                      Pondělí 23. července 2012 v 16:52® Bigpista
                                                      Bigpista
                                                      Datum lovu: 23.7.2012 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder

Dnešní dopoledne jsem strávil s feedrem na Labi. Ryby šly spíš menší a musely se k háčku probít přes mraky ouklejí. Ale sem tam se nějaká slušnější našla. Nejzajímavější byla asi plotice 34cm.

Tento příspěvek byl editován 23.7.2012 17:53:22 uživatelem Bigpista.
                                                      foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49035.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49034.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49033.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49037.jpg
                                                        Pondělí 23. července 2012 ve 12:31® kerob
                                                        kerob
                                                        Datum lovu: 21. 7. 2012 | Revír: Slapy | Způsob lovu: Přívlač

Totalni den blbec… mel jsem naplanovanej vikend na Slapech. Hodil jsem lod na vodu, nalozil veci, pritelkyni a psa a vyrazili jsme… po ujeti cca 200m prisla brutalni prutrz mracen, cekali jsme pres pul hodiny pod vrbou, vsechno totalne promoceny, takze jsme zaveleli k ustupu… jako bonus jsem jeste pri stehovani kramu v desti zpatky do auta zlomil Skeletora (budiz mu zeme lehka)… v nedeli jsem sel radsi na houby :-)

Pondělí 23. července 2012 v 0:25® kety.vydra
                                                          kety.vydra
                                                          Datum lovu: 22.7. | Revír: Olešná 2A | Způsob lovu: Feeder

Feeder jsem si užil až to nebylo hezké :-) Ryby po rozežrání braly v podstatě na hod.Cejni ve velikosti jaké jsem chytával cca před 10ti lety,plotice nebyly vůbec marné a kříženci těchto druhů byli bojovní no – „jak cyp“.A třešinkou na dortu byl jediný kapřík 50ka lysec.Vzhledem k tomu,že jsem,kam oko dohlédlo,neviděl vytáhnout rybu,cítil jsem se…božínku,až provinile :-D

Neděle 22. července 2012 ve 23:50® BoBo-Falknow
                                                            BoBo-Falknow
                                                            Datum lovu: 22.7.2012 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač

Chvilka večerní vláčky, při které kolega úspěšně bodoval černožlutým kopytem. Záběrů je zatím zoufale málo…

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49031.jpg