Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 31. července 2012 ve 21:34® jirka99
jirka99
Datum lovu: 30.7. | Způsob lovu: Klasická položená

včerejší odpolední chytačka dopadla na jedničku :-) amur 88cm paráda :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49769.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Úterý 31. července 2012 v 18:49® Martin Mošna
    Martin Mošna
    Datum lovu: 31.7 | Revír: Svratka 7-8A | Způsob lovu: Feeder

Dneska pioprvé na feeder a super jeden mensí kapr a jinak sami cejni.

Úterý 31. července 2012 v 16:19® skwor
      skwor
      Datum lovu: 31.7. | Způsob lovu: Muškaření

No a při vláčce jsem našel velké hejno perlínů, včetně několika „koi“. Nymfu nedobral ani jeden, tak jsem si zajel domů pro mušák a chytačka to byla parádní. Cca 25 – 30 kousků, oranžový ale ani jeden. Ale cíl na příští vycházku je jasný :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49765.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49766.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49767.jpg
        Úterý 31. července 2012 v 16:14® skwor
        skwor
        Datum lovu: 31.7. | Způsob lovu: Přívlač

Ráno to vypadalo docela dlouho na bezrybku, až do chvíle, kdy jsem dostal těsně pod špičkou prutu solidní kopanec do nástrahy. Měla cca 70cm a to už mi vyhovuje :-) Krásná ryba v perfektní kondici. Chvíli po ní jsem si zase po delší době prohlédl psí zuby.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49762.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49763.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49764.jpg
          Úterý 31. července 2012 v 8:20® ssg.Jimmy Wild
          ssg.Jimmy Wild
          Datum lovu: 28.7.2012 | Způsob lovu: Sumcařina

V sobotu v půl páté ráno se nám s kolegou povedl tenhle sumík. Nebyl extra velký (92 cm), ale moc potěšil. Bylo to poprvé, kdy jsem se zůčastnil ulovení téhle krásné ryby a tak to byl fak zážitek, když jsem ho za spodní čelist vytahoval z vody. Mě bohužel záběr nepřišel. Snad příště :-) Poděkování za tenhle zážitek si zaslouží i Scanix, který na tom má svůj podíl. Díky Petře…

Tento příspěvek byl editován 31.7.2012 08:21:20 uživatelem ssg.Jimmy Wild.
          foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49754.jpg
            Úterý 31. července 2012 v 1:04® Scanix
            Scanix
            Datum lovu: 30.7.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Vecermi bolenovacka se vydarila. Ryb jsem chytil pomerne dost, az me ruce bolely, no a valna vetsina jich byla 60–70, coz pri mych poslednich lovech rozhodne nebylo pravidlem. S tmou jsem pritvrdil ve vybave a snazil se potkat sumejse, byl z toho jeden zaber, ale zadna ryba. Tak snad priste si neco povodim :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49753.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49750.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49751.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49752.jpg
              Úterý 31. července 2012 v 0:26® pemalda
              pemalda
              Datum lovu: 30.7.2012 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

Sumci na mě kašlou,tak sem popad jemnější prut a vyrazil.Na večer se povedlo několik tloušťů,bolenů i nějaká kudla s okouny se nechali přelstít.Největší souboj mi dopřál kapřík za hřbetní ploutev.I přesto,že jsem si jako téměř vždy zapoměl světlo,zůstal sem a dobře udělal.Za tmy sem vyvláčel 5 candošů.Jeden 63cm to odnes.Vzal kopyto tak,že sem mu ho vyoperoval až doma.Stalo se mi to poprvé,že to tak slupnul.Ostatní dostali svobodu.Foto nemam,pač mobil za tmy moc nezvládá.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49747.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49748.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49749.jpg
                Úterý 31. července 2012 v 0:03® osprey
                osprey
                Datum lovu: Před pár dny | Způsob lovu: Přívlač

Nedávný úlet na lehkou vláčku.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49746.jpg
                  Pondělí 30. července 2012 ve 22:10® Dejwík2504
                  Dejwík2504
                  Datum lovu: 30.7.2012 | Způsob lovu: Přívlač

ŮŮŮŮž to vypadalo na zero. Nakonec jsem trefil nějaké hejno. Ale i tak byla to spíš jen taková odpočinková vyjížďka. :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49745.jpg
                    Pondělí 30. července 2012 v 11:12® MIG-35
                    MIG-35
                    Datum lovu: 30.7 | Revír: Ataava | Způsob lovu: Přívlač

Ranní rozcvička s UL cajkama přinesla několik desítek okyšů a jednoho hrouzka. Na fotky nebyl čas… :-D

Neděle 29. července 2012 ve 22:26® Raf
                      Raf
                      Datum lovu: 29.7.2012 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

Když ryby berou, tak je to fantazie a dneska navečer ryby braly. Chutnalo „péčkům“ i „béčkům“ střední velikosti. Škoda jen, že už mi večer nevyšly síly na „esko“ a „čéčka“ :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49391.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49392.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49393.jpg
                        Neděle 29. července 2012 v 18:17® qwercz
                        qwercz
                        Způsob lovu: Kaprařina

Muj první kapr,je maly a putoval zpátky,ale přece je to krásny zažítek byt uloven jako první.Foto je starší 2 měsíce.

Neděle 29. července 2012 v 17:13® brčkař
                          brčkař
                          Datum lovu: 28.7.2012 | Revír: severozápad | Způsob lovu: Plavaná

Mezi plóťama a tloušťákama jedna ostrá (52). Na dvanáctku forpas předvedla šavlový tanec. V proudu se blyskotá dál…

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49388.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49385.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49386.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49387.jpg
                            Neděle 29. července 2012 v 16:30® mirek66
                            mirek66
                            Datum lovu: 28.7.2012 | Revír: Jirský (Štrambád) | Způsob lovu: Kaprařina

Ahoj,tak něco s denního lovu,bylo pěkně,ale nic moc záběry.Přišli dva kapříci juniorové.:-(( No a mé skromné lovné místo.:-)

Tento příspěvek byl editován 29.7.2012 16:31:13 uživatelem mirek66.
                            foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49384.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49383.jpg
                              Neděle 29. července 2012 ve 13:47® Scanix
                              Scanix
                              Datum lovu: 29.7.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Cele dopoledne jsem pobihal s woblery, gumami a dokonce i plechy, ale tahal prevazne bordel jako vetve az kmeny, igelity az pytle a dalsi „kanalni“ produkty, jejich vycet necham vasi predstavivosti…Mezi tim vsim pobihanim jsem si stacil rozervat odev a kozni epitel o ostruziny, sipky a dalsi trny obdarene porosty. Nastesti jsem tu a tam zasek i par fousatych rybek ;-) Takze nevnimam uz ani dozvy po popaleni od kopriv a nevim, zda mam ruce rozedrane od ostruzini ci od sumcich kartacu. Bylo to fajn, jen vice takovych dni ;-) Jen budu muset potrenovat to foceni samospousti :-))

Tento příspěvek byl editován 29.7.2012 13:49:03 uživatelem Scanix.
                              foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49381.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49378.jpg
                                Neděle 29. července 2012 ve 13:39® Raf
                                Raf
                                Datum lovu: 28.7.2012 | Revír: ČR | Způsob lovu: Přívlač

Proměnlivé počasí a mrzká aktivita ryb. Nějaký rybky se ale podařilo vydřít.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49377.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49374.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49375.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49376.jpg
                                  Neděle 29. července 2012 ve 13:38® skwor
                                  skwor
                                  Datum lovu: 29.7.

Nechytil jsem skoro nic, ale potkal mladou a hezkou rybářku. To se mi stalo asi poprvé, takže si to zaslouží vlastní zápis :-) Fotka starší z archivu.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49373.jpg
                                    Neděle 29. července 2012 v 10:03® wlada
                                    wlada
                                    Datum lovu: 28.7.2012 | Revír: Ohře 11 | Způsob lovu: Přívlač

Tak včerejší večerní vycházka přinesla jen krásnou přírodu a vytažené 2 rotačky Mepps, 1 wobler Illex a vezírek. Vše poctivě zaseklé :-D

Neděle 29. července 2012 v 8:29® bjucek
                                      bjucek
                                      Datum lovu: od 16.6. | Revír: řeka | Způsob lovu: Sumcařina

To štěstí se jednou unavit musí

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49370.jpg
                                        Sobota 28. července 2012 ve 23:24® Holajz2
                                        Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač

Konečně zase jednou záběr na rybku… :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49369.jpg
                                          Sobota 28. července 2012 ve 21:16® Padis
                                          Padis
                                          Datum lovu: 27.7.2012 | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Přívlač

Včera odpoledne jsem si odskočil na chvilku k vodě.Nic moc jsem si od toho v tom hicu nesliboval,ale přesto se nějaké ryby nechali přemluvit.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49365.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49366.jpg
                                            Sobota 28. července 2012 v 19:37® TOMMY CATFISH
                                            TOMMY CATFISH
                                            Datum lovu: 28.7.2012 | Revír: Rieka Torysa | Způsob lovu: Přívlač

.

Tento příspěvek byl editován 29.7.2012 01:10:16 administrátorem BoBo-Falknow.
                                              Sobota 28. července 2012 v 19:30® TOMMY CATFISH
                                              TOMMY CATFISH

Bol som po dlhej dobe na rybách a niečo sa podarilo. Skúšal som moje vlastnoručne vyrobené voby aj KOVMASTERS MINI JERK ktorý fungoval veľmi výborne a vyskúšal som aj zo zvedavosti rapalu jointed 7 cm a priniesla mi tiež 2 jalce a chytal som aj na povrchovku lienku ktorá mi tiež priniesla rybky. Počasie bolo fajn a nejake ryby som vytiahol to je hlavné :-) Mať dobrý pocit na duši :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49356.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49357.jpg
                                                Sobota 28. července 2012 v 19:17® Scanix
                                                Scanix
                                                Datum lovu: 28.7.2012 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Dnesni odpoledne jsem si zajel jen v plavkach zabrodit na proudu a krome slicnych vodacek, jsem nevidel nic, co by za to stalo, a to jich jeste bylo poskromnu, pritom procesi lodi nebralo konce. Lapeno cca pul tuctu okysu predlanove velikosti, pocak okolo 20 a jen o par cm vetsi duhacek. Aspon baculaty tloustik potesil. Kdyz pridam jeste dva kontakty s neduverivou rybou, nebyla to zadna hitparada, ale aspon jsem se pred bourkou osvezil ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49355.jpg
                                                  Sobota 28. července 2012 v 19:10® TOMMY CATFISH
                                                  TOMMY CATFISH

Bol som po dlhej dobe na rybách a niečo sa podarilo. Skúšal som moje vlastnoručne vyrobené voby aj KOVMASTERS MINI JERK ktorý fungoval veľmi výborne a vyskúšal som aj zo zvedavosti rapalu jointed 7 cm a priniesla mi tiež 2 jalce a chytal som aj na povrchovku lienku ktorá mi tiež priniesla rybky. Počasie bolo fajn a nejake ryby som vytiahol to je hlavné :-) Mať dobrý pocit na duši :-)

Sobota 28. července 2012 v 16:59® Scanix
                                                    Scanix
                                                    Datum lovu: 28.7.2012 | Revír: suchozemsky

Jeden ulovek ze suchozemskeho reviru ;-)

Tento příspěvek byl editován 28.7.2012 17:00:54 uživatelem Scanix.
                                                    foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49349.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49350.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49353.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49354.jpg
                                                      Sobota 28. července 2012 v 1:01® Scanix
                                                      Scanix
                                                      Datum lovu: 27.7.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Preci jen jsem se utrhl na vecerni lov, k vode jsem dorazil se soumrakem a v rychlem sledu vydoloval par bolenu. Za tmy pak dva tlouste, ackoliv jsem pokazde doufal v Ccko, ale po candosich a fousich tentokrat ani pamatky, jen kdesi v dali jsem letos slysel prvni puknuti od nevelke ryby. Tak snad priste prijde neco vetsiho ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49094.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49095.jpg
                                                        Čtvrtek 26. července 2012 ve 23:24® Shrek
                                                        Shrek
                                                        Datum lovu: 26.7.2012 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač

Minulý týden jsem byl u Boba namíchat barvu a vyrobit prototyp jedovatě žlutého kopyta Vláčej.cz . To dnes rybám chutnalo. Na fotce největší okoun dneška – 39cm. Bez Boba bych nejen nechytal, ale dokonce bez něj nemám ani kloudnou fotku – takže mobil :-D

Tento příspěvek byl editován 26.7.2012 23:25:08 uživatelem Shrek.
                                                        foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49087.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49088.jpg
                                                          Čtvrtek 26. července 2012 ve 22:33® Scanix
                                                          Scanix
                                                          Datum lovu: 26.7.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Puvodni plan, vyrazit vecer na sumiky, jsem zavrhl, nejak se mi nechtelo zase nic nevytahnout a nebo neco okovat. Proto jsem sel radeji na boleny, kteri se jevili, ze tam taky nejsou, ale kdyz jsem utrhl dva woblery a dal radeji gumu, del se zazrak a skoro dve desitky se jich podivalo ke brehu a k tomu tloustik. Kolega, ktery dorazil jich par tez chytil a pridal i pul tuctu mensich candosu. Utekl jsem pred komary, muchnickami a dalsi haveti, v plavkach a sandalich to uz bylo opravdu nesnesitelne ;-) [Foto mobilem]

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49085.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49086.jpg
                                                            Čtvrtek 26. července 2012 v 17:56® wirr
                                                            wirr
                                                            Datum lovu: 26 července | Revír: červený potok | Způsob lovu: Přívlač

Dnešek nebyl zas až tak uspěšný ale šláp se na štiku asi 60 tku vyděsil sem ji tak až sem ji už nechytil.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49082.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49083.jpg