Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 31. července 2012 ve 21:34® jirka99
- Datum lovu: 30.7. | Způsob lovu: Klasická položená
včerejší odpolední chytačka dopadla na jedničku
amur 88cm paráda
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 31. července 2012 v 18:49® Martin Mošna
- Datum lovu: 31.7 | Revír: Svratka 7-8A | Způsob lovu: Feeder
Dneska pioprvé na feeder a super jeden mensí kapr a jinak sami cejni.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 31. července 2012 v 16:19® skwor
- Datum lovu: 31.7. | Způsob lovu: Muškaření
No a při vláčce jsem našel velké hejno perlínů, včetně několika „koi“. Nymfu nedobral ani jeden, tak jsem si zajel domů pro mušák a chytačka to byla parádní. Cca 25 – 30 kousků, oranžový ale ani jeden. Ale cíl na příští vycházku je jasný
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 31. července 2012 v 16:14® skwor
- Datum lovu: 31.7. | Způsob lovu: Přívlač
Ráno to vypadalo docela dlouho na bezrybku, až do chvíle, kdy jsem dostal těsně pod špičkou prutu solidní kopanec do nástrahy. Měla cca 70cm a to už mi vyhovuje
Krásná ryba v perfektní kondici. Chvíli po ní jsem si zase po delší době prohlédl psí zuby.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 31. července 2012 v 8:20® ssg.Jimmy Wild
- Datum lovu: 28.7.2012 | Způsob lovu: Sumcařina
V sobotu v půl páté ráno se nám s kolegou povedl tenhle sumík. Nebyl extra velký (92 cm), ale moc potěšil. Bylo to poprvé, kdy jsem se zůčastnil ulovení téhle krásné ryby a tak to byl fak zážitek, když jsem ho za spodní čelist vytahoval z vody. Mě bohužel záběr nepřišel. Snad příště
Tento příspěvek byl editován 31.7.2012 08:21:20 uživatelem ssg.Jimmy Wild.Poděkování za tenhle zážitek si zaslouží i Scanix, který na tom má svůj podíl. Díky Petře…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 31. července 2012 v 1:04® Scanix
- Datum lovu: 30.7.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Vecermi bolenovacka se vydarila. Ryb jsem chytil pomerne dost, az me ruce bolely, no a valna vetsina jich byla 60–70, coz pri mych poslednich lovech rozhodne nebylo pravidlem. S tmou jsem pritvrdil ve vybave a snazil se potkat sumejse, byl z toho jeden zaber, ale zadna ryba. Tak snad priste si neco povodim
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 31. července 2012 v 0:26® pemalda
- Datum lovu: 30.7.2012 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Sumci na mě kašlou,tak sem popad jemnější prut a vyrazil.Na večer se povedlo několik tloušťů,bolenů i nějaká kudla s okouny se nechali přelstít.Největší souboj mi dopřál kapřík za hřbetní ploutev.I přesto,že jsem si jako téměř vždy zapoměl světlo,zůstal sem a dobře udělal.Za tmy sem vyvláčel 5 candošů.Jeden 63cm to odnes.Vzal kopyto tak,že sem mu ho vyoperoval až doma.Stalo se mi to poprvé,že to tak slupnul.Ostatní dostali svobodu.Foto nemam,pač mobil za tmy moc nezvládá.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 31. července 2012 v 0:03® osprey
- Datum lovu: Před pár dny | Způsob lovu: Přívlač
Nedávný úlet na lehkou vláčku.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 30. července 2012 ve 22:10® Dejwík2504
- Datum lovu: 30.7.2012 | Způsob lovu: Přívlač
ŮŮŮŮž to vypadalo na zero. Nakonec jsem trefil nějaké hejno. Ale i tak byla to spíš jen taková odpočinková vyjížďka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 30. července 2012 v 11:12® MIG-35
- Datum lovu: 30.7 | Revír: Ataava | Způsob lovu: Přívlač
Ranní rozcvička s UL cajkama přinesla několik desítek okyšů a jednoho hrouzka. Na fotky nebyl čas…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 29. července 2012 ve 22:26® Raf
- Datum lovu: 29.7.2012 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Když ryby berou, tak je to fantazie a dneska navečer ryby braly. Chutnalo „péčkům“ i „béčkům“ střední velikosti. Škoda jen, že už mi večer nevyšly síly na „esko“ a „čéčka“
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 29. července 2012 v 18:17® qwercz
- Způsob lovu: Kaprařina
Muj první kapr,je maly a putoval zpátky,ale přece je to krásny zažítek byt uloven jako první.Foto je starší 2 měsíce.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 29. července 2012 v 17:13® brčkař
- Datum lovu: 28.7.2012 | Revír: severozápad | Způsob lovu: Plavaná
Mezi plóťama a tloušťákama jedna ostrá (52). Na dvanáctku forpas předvedla šavlový tanec. V proudu se blyskotá dál…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 29. července 2012 v 16:30® mirek66
- Datum lovu: 28.7.2012 | Revír: Jirský (Štrambád) | Způsob lovu: Kaprařina
Ahoj,tak něco s denního lovu,bylo pěkně,ale nic moc záběry.Přišli dva kapříci juniorové.
Tento příspěvek byl editován 29.7.2012 16:31:13 uživatelem mirek66.No a mé skromné lovné místo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 29. července 2012 ve 13:47® Scanix
- Datum lovu: 29.7.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Cele dopoledne jsem pobihal s woblery, gumami a dokonce i plechy, ale tahal prevazne bordel jako vetve az kmeny, igelity az pytle a dalsi „kanalni“ produkty, jejich vycet necham vasi predstavivosti…Mezi tim vsim pobihanim jsem si stacil rozervat odev a kozni epitel o ostruziny, sipky a dalsi trny obdarene porosty. Nastesti jsem tu a tam zasek i par fousatych rybek
Tento příspěvek byl editován 29.7.2012 13:49:03 uživatelem Scanix.Takze nevnimam uz ani dozvy po popaleni od kopriv a nevim, zda mam ruce rozedrane od ostruzini ci od sumcich kartacu. Bylo to fajn, jen vice takovych dni
Jen budu muset potrenovat to foceni samospousti
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 29. července 2012 ve 13:39® Raf
- Datum lovu: 28.7.2012 | Revír: ČR | Způsob lovu: Přívlač
Proměnlivé počasí a mrzká aktivita ryb. Nějaký rybky se ale podařilo vydřít.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 29. července 2012 ve 13:38® skwor
- Datum lovu: 29.7.
Nechytil jsem skoro nic, ale potkal mladou a hezkou rybářku. To se mi stalo asi poprvé, takže si to zaslouží vlastní zápis
Fotka starší z archivu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 29. července 2012 v 10:03® wlada
- Datum lovu: 28.7.2012 | Revír: Ohře 11 | Způsob lovu: Přívlač
Tak včerejší večerní vycházka přinesla jen krásnou přírodu a vytažené 2 rotačky Mepps, 1 wobler Illex a vezírek. Vše poctivě zaseklé
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 29. července 2012 v 8:29® bjucek
- Datum lovu: od 16.6. | Revír: řeka | Způsob lovu: Sumcařina
To štěstí se jednou unavit musí
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 28. července 2012 ve 23:24® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač
Konečně zase jednou záběr na rybku…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 28. července 2012 ve 21:16® Padis
- Datum lovu: 27.7.2012 | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Přívlač
Včera odpoledne jsem si odskočil na chvilku k vodě.Nic moc jsem si od toho v tom hicu nesliboval,ale přesto se nějaké ryby nechali přemluvit.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 28. července 2012 v 19:37® TOMMY CATFISH
- Datum lovu: 28.7.2012 | Revír: Rieka Torysa | Způsob lovu: Přívlač
.
Tento příspěvek byl editován 29.7.2012 01:10:16 administrátorem BoBo-Falknow.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 28. července 2012 v 19:30® TOMMY CATFISH
Bol som po dlhej dobe na rybách a niečo sa podarilo. Skúšal som moje vlastnoručne vyrobené voby aj KOVMASTERS MINI JERK ktorý fungoval veľmi výborne a vyskúšal som aj zo zvedavosti rapalu jointed 7 cm a priniesla mi tiež 2 jalce a chytal som aj na povrchovku lienku ktorá mi tiež priniesla rybky. Počasie bolo fajn a nejake ryby som vytiahol to je hlavné
Mať dobrý pocit na duši
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 28. července 2012 v 19:17® Scanix
- Datum lovu: 28.7.2012 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnesni odpoledne jsem si zajel jen v plavkach zabrodit na proudu a krome slicnych vodacek, jsem nevidel nic, co by za to stalo, a to jich jeste bylo poskromnu, pritom procesi lodi nebralo konce. Lapeno cca pul tuctu okysu predlanove velikosti, pocak okolo 20 a jen o par cm vetsi duhacek. Aspon baculaty tloustik potesil. Kdyz pridam jeste dva kontakty s neduverivou rybou, nebyla to zadna hitparada, ale aspon jsem se pred bourkou osvezil
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 28. července 2012 v 19:10® TOMMY CATFISH
Bol som po dlhej dobe na rybách a niečo sa podarilo. Skúšal som moje vlastnoručne vyrobené voby aj KOVMASTERS MINI JERK ktorý fungoval veľmi výborne a vyskúšal som aj zo zvedavosti rapalu jointed 7 cm a priniesla mi tiež 2 jalce a chytal som aj na povrchovku lienku ktorá mi tiež priniesla rybky. Počasie bolo fajn a nejake ryby som vytiahol to je hlavné
Mať dobrý pocit na duši
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 28. července 2012 v 16:59® Scanix
- Datum lovu: 28.7.2012 | Revír: suchozemsky
Jeden ulovek ze suchozemskeho reviru
Tento příspěvek byl editován 28.7.2012 17:00:54 uživatelem Scanix.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 28. července 2012 v 1:01® Scanix
- Datum lovu: 27.7.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Preci jen jsem se utrhl na vecerni lov, k vode jsem dorazil se soumrakem a v rychlem sledu vydoloval par bolenu. Za tmy pak dva tlouste, ackoliv jsem pokazde doufal v Ccko, ale po candosich a fousich tentokrat ani pamatky, jen kdesi v dali jsem letos slysel prvni puknuti od nevelke ryby. Tak snad priste prijde neco vetsiho
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 26. července 2012 ve 23:24® Shrek
- Datum lovu: 26.7.2012 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač
Minulý týden jsem byl u Boba namíchat barvu a vyrobit prototyp jedovatě žlutého kopyta Vláčej.cz . To dnes rybám chutnalo. Na fotce největší okoun dneška – 39cm. Bez Boba bych nejen nechytal, ale dokonce bez něj nemám ani kloudnou fotku – takže mobil
Tento příspěvek byl editován 26.7.2012 23:25:08 uživatelem Shrek.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 26. července 2012 ve 22:33® Scanix
- Datum lovu: 26.7.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Puvodni plan, vyrazit vecer na sumiky, jsem zavrhl, nejak se mi nechtelo zase nic nevytahnout a nebo neco okovat. Proto jsem sel radeji na boleny, kteri se jevili, ze tam taky nejsou, ale kdyz jsem utrhl dva woblery a dal radeji gumu, del se zazrak a skoro dve desitky se jich podivalo ke brehu a k tomu tloustik. Kolega, ktery dorazil jich par tez chytil a pridal i pul tuctu mensich candosu. Utekl jsem pred komary, muchnickami a dalsi haveti, v plavkach a sandalich to uz bylo opravdu nesnesitelne
[Foto mobilem]
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 26. července 2012 v 17:56® wirr
- Datum lovu: 26 července | Revír: červený potok | Způsob lovu: Přívlač
Dnešek nebyl zas až tak uspěšný ale šláp se na štiku asi 60 tku vyděsil sem ji tak až sem ji už nechytil.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.