Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 22. července 2012 ve 21:29® Scanix
- Datum lovu: 22.7.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnesni odpoledne jsem si dal nekolikakilometrovou prochazku podel reky tentokrat s heavy vybavou. S sebou jsem pobral jen par jerku a woblery 14+. Doufal jsem v peknejsi rybu, ale krome pekneho tlouste se ven podivalo nekolik sticek, ale zadna nebyla hodna fota. Nakonec se jedna lepsi stikule prijela podivat, kdo ze se to tam snazi, alespon vim, ze v te vode preci jen neco je

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 22. července 2012 ve 21:01® wlada
- Datum lovu: 22.7.2012 | Revír: Ohře 11 | Způsob lovu: Přívlač
Tak večerní procházka před odjezdem na dovolenou dopadla velmi dobře. Na břeh se na chvilku podívaly 2 parmy, které jsem ani neměřil, ale jen opatrně vyháčkoval a se vší úctou je vrátil do jejich přirozeného prostředí. Škoda, že na woblíka nešli dravci, ale jen ty parmy.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 22. července 2012 ve 20:08® Shrek
- Datum lovu: 22.7.2012 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Feeder
Dneska elita ve složení já, Sharkcom, Bobo-Falknow, miniBobo a miniBobina – na plavačku a feeder chyceno pár desítek kapříků, cejnů, plotic a jiné havěti. Já jsem vyhrál největší rybu – štika cca 40cm na přívlač
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 22. července 2012 v 10:23® wlada
- Datum lovu: 11.7. | Revír: Ohře 11 | Způsob lovu: Přívlač
Minulu týden při krátké procházce s vláčákem u Kláštereckého jezu mě překvapil tento okounek, ani jsem ho neměřil, jen vyfotil a zase pustil zpět do vody. Zranění už měl hezky vyhojené a celkově byl dost čilý. Snad bude v řece plavat ještě dlouho a udělá radost i někomu jinému
Tento příspěvek byl editován 22.7.2012 11:25:20 uživatelem wlada.
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 21. července 2012 ve 20:54® lunimus
- Datum lovu: 21.7.2012 | Revír: Devinsko - Karloveske rameno (Dunaj 4) | Způsob lovu: Feeder
Dnes som bol aj s deckami na vyssie spominanom mieste – krasna pieskova zatoka. Spociatku to nebolo nic moc, i ked drobotina jasne davala najavo, kde som zakrmil, ale inac vobec nic.
Potom dosiel jeden rybar – obzriet si svoj oblubeny flek, trochu zakrmit a ze zajtra si pride zachytat … tak som zneuzil situaciu a trochu sme pokecali o tom, ake ryby v tomto mieste mozem ocakavat a na co miestne ryby dobre reaguju … vyslednom bola zmena montaze, zmena nastrahy, zmena lovneho miesta a zmena pocetnosti zaberov. K hodnotnejsej rybe som sa sice nedostal, ale zato sme s detmi pochytali par pleskacov (cejn), nejake ostrieze (okoun) a zubacika (candat).
Nasledne sme chytili este peknu prietrz mracien, ktora nas zahnala domov a aby sme ulovkov nemali malo, tak som este ulovil jeden klinec do kolesa …
Na to, ze som dnesny den travil sam s troma deckami, to bolo celkom fajn
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 21. července 2012 v 18:13® Scanix
- Datum lovu: 21.7.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Protoze jsem stale bez auta, vyrazil jsem nalehko kousek za barak. Necekal jsem zadnou hitparadu, misto, kde jsem lovil je tak proflakle a prolovene, ze to snad ani vic nejde, ale ve finale to nebylo vubec spatne. Sice rybky prevazne mensi, ale bylo jich hodne. Povedl se i duhak a potocak, hafo okysu, nekteri i pekni, nejake sticky, jen tloust a bolen se tentokrat neukazal

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 21. července 2012 v 6:48® Martin Mošna
- Datum lovu: 22. dubna 2012, 17:36 | Revír: Svratka 7-8A | Způsob lovu: Klasická položená
JHednoho deštivého dne sme byly s kamarádem na rybách.Chytaly jsme chodili sami cejni ale asi po 4 hodinách chytání přišel zaběr.Zdolával jsem ho asi 10min.Byl to amur 65cm.Byl muj první ale ted uz je tam chytám častěji.Většinou na foukačku ořech a nebo kukuřici.Tento revir doporučuji.
Tento příspěvek byl editován 21.7.2012 07:49:52 uživatelem Martin Mošna.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 20. července 2012 ve 23:11® kety.vydra
- Datum lovu: 20.7. | Revír: Dukla,Těrlice,Olešná | Způsob lovu: Přívlač
Odpoledne věnováno rybám na zabití času mezi jednotlivými plány na dnešek.
Po příjezdu na Duklu se se mnou ryby absolutně nebavily.Po hodině jsem to vzdal a přejel na Těrlice.Tam jsem utrhal co jsem mohl než mi ruply nervy,protože den blbec.Ani okounek se nepřijel podívat,což mi bylo dost divné.Po další hodině jsem to vzdal i tady a večer sliboval pomstu na candátech.
Večer snad změna tlaku či co,rozčilení s kretény před barákem dělající bordel,třeštící hlava zralá na lobotomii a dva valetoly v sobě zřejmě způsobily výpadek paměti což mělo za následek že cestou na Olešnou v polovině cesty jsem si uvědomil,že nemám v kufru patřičné pruty a tudíž zpátečka domů.
Ani na třetím revíru se se mnou ryby absolutně nebavily.Na to,že to na břehu vypadalo jako by ryby braly jak o život,tak si na rybu kromě táty nikdo nešáh.Divný den.Tak LOVU ZDAR
Tento příspěvek byl editován 21.7.2012 00:13:15 uživatelem kety.vydra.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 20. července 2012 ve 21:24® Scanix
- Datum lovu: 20.7.2012 | Revír: mimopstruhovka a pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Rano na chvilicku s UL na MP a vecer pak jeste znovu pro zmenu na P. Rybky celkem spolupracovaly, pochytani bolinci, okysi, nejake kudly, pekni pstruzi na P, ale i na MP jsem zatnul pekneho potoka a jeste lepsiho duhaka. Spokojenost, jen skoda pomerne dost spadlych rybek a woblirku viz druhe foto, ktery skoncil po narazu do kamene bez lopatky…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 20. července 2012 v 18:28® Martin Mošna
- Datum lovu: 14.7.2012 | Revír: Křidla | Způsob lovu: Klasická položená
Jedná se o soukromí revir který ma i trdliště.Pršelo chytaly jsme prevažně na klasiku takžekukuřici.prišlo plno ryb jenom mensi kapři.Kolem 40–50cm bylo jich asi 5 nebo šets už nevím.Ale skvjele jsem si zachtal pěkné zabery.Takže tento revir doporučuji.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 20. července 2012 v 8:27® kety.vydra
- Datum lovu: 20.7. | Revír: Kuboň | Způsob lovu: Přívlač
Jen ranní hodinovka na zabití času.Vyprovokovaná štika se o rotačku jen píchla.Změna na woba Made in China z K..fl…u za 30 kaček slavil kupodivu úspěch a štikule to bobrala.Fotit a měřit nemělo smysl.Zato celoplastový wobík na třetí nához upálil lopatku,takže po triumfu dostal sarkofág s deklem…Heslo dne-Ať vám koušou
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 20. července 2012 v 8:20® kety.vydra
- Datum lovu: 19.7.2012 | Způsob lovu: Přívlač
Kontrola tečkovců…No,největší z tůně byl tak vydrážděný,že šluknul rotajdu až na skřele.I když byla bez protihrotů,tak krve jak na jatkách.Citlivky prominou,ale potočák z uzáku bude lahůdka.Foto zkrvaveného potočmena nebude,nevemu si na svědomí nějakého „křečrybízáka“…Heslo dne-Ať vám to hrčííííí…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 19. července 2012 ve 22:44® brčkař
- Datum lovu: 19.7.2012 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Plavaná
Po delším půstu jsem se konečně dostal k řece. Rozvinul sedmimetrovou boloňku a lehce zavnadil. Výsledek: plejáda vypasených plotic (nej 40), buclatí skaláci, několik olivově zelených cejnů (nej 54) a dva slušní jeseni. Pěkné to bylo!

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 19. července 2012 v 19:40® František
- Datum lovu: 19.července | Revír: pískovna v Roudné | Způsob lovu: Plavaná
Dnešní odpoledne jsem strávil s vnukem na rybách a musím říci, že Jáchym má talent. Jen měl trochu obavu, jestli nevytáhne žlaloka
Tento příspěvek byl editován 19.7.2012 20:42:06 uživatelem František.
.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 19. července 2012 v 19:12® kubas
- Datum lovu: dnes | Revír: JM | Způsob lovu: Přívlač
Dnešní rychlolov byl hlavně ve znamení bolenů. Chyceno 5ks do 50cm. Oproti včerejšímu matadorovi, který měl 71cm, velikost nic moc
Tento příspěvek byl editován 19.7.2012 20:13:35 uživatelem kubas.
. Na záběr potěšila tato štika 58cm. Když už jsem ji musel
„operovat“ trojháček, tak jsem udělal i rychlé foto.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 19. července 2012 v 15:15® skwor
- Datum lovu: 19.7. | Způsob lovu: Přívlač
Z výletu na sever.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 19. července 2012 v 9:01® Mary
- Datum lovu: 5.6.2012 | Revír: ......... | Způsob lovu: Klasická položená
Moji kámoši a jejich ůlovek
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 19. července 2012 v 6:04® lunimus
- Datum lovu: 18.7 | Revír: Chorvátsky kanál | Způsob lovu: Feeder
Keďže posledného sumca som vypustil, boli sme včera opäť na chorvátskom kanáli, potrápiť sumčeka amerického, ktorý sa na miestnej vode späť nepúšťa kvôli totálnemu premnoženiu. Popri cca 10 kúskoch po 12–13 cm som si ale vytiahol aj 2 kúsky po 25 cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 18. července 2012 ve 23:23® osprey
- Datum lovu: 18.7. 2012 | Způsob lovu: Feeder
Dva dny jsem teď koukal, jak feederují jiní, tak jsem se konečně urval a taky něco já.
Konečně jsem ohnul svoji skotskou Daiwu. Je to ten klacek, co jsem chtěl, teď už jsem si jist.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 18. července 2012 ve 22:55® hering
- Datum lovu: 18.7.2012 | Revír: sever | Způsob lovu: Klasická položená
Stařík cejn malý 42cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 18. července 2012 ve 21:24® Scanix
- Datum lovu: 18.7.2012 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem po praci chvatal k vode, po delsi dobe bylo zase krasne slunecno a ja doufal v nejakeho toho boldu a tak jsem se na ne i vyzbrojil. Bohuzel boleni dnes sice lovili, ale naprosto ignorovali moje pokusy je necim zaujmout. Zmenil jsem tedy taktiku a snazil se ulovit aspon nejakou rybku a povedlo. Konecne parma na privlac na MP, k tomu pekny duhak, mensi tloust, dve kudly a par okounu mezi 25–30. Takze za me spokojenost

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 18. července 2012 ve 21:17® Ftmči
- Datum lovu: 18.7. | Revír: Jihočeská MP | Způsob lovu: Přívlač
Denes jsem po hodně dlouhé době opět zažil vycházku, kvůli kterým se vracím k vodě. Na první nához jsem mohl pozorovat, jak mi pod nohami sbalila wobler čtyřicítka štička. Chvíli nic, pak překvapení v podobě okouna 30+. Vyměním wobler za kopýtko a už vidím, jak se za ním veze cca sedmdesátka. Pod špičkou dokonce dvakrát ochutná ocásek a nadobro ztratí ke dnu. Sice jsem se sní nedokázal sblížit více, ale to vůbec nevadí. Vím, že tam někde je, mám důvod se vracet a hrát všechna ta představení s dřívky a gumkami pro jednočlenné obecenstvo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 18. července 2012 ve 21:02® Bigpista
- Datum lovu: 18.7.2012 | Revír: Vltava | Způsob lovu: Plavaná
Po práci jsem si udělal výlet na pražskou Štvanici. Obešel jsem prakticky celý ostrov a chytil pár čudel. Potěšila jedna třicítka plotice a hlavně můj první hrouzek v životě

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 18. července 2012 v 11:18® kety.vydra
- Datum lovu: 18.7.2012 | Revír: Žermanice | Způsob lovu: Přívlač
Totální zero,úplně bez kontaktu živé šupiny.No,vlastně jen asi 10tikilový tolstolobik…chcíplý.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 17. července 2012 ve 21:37® matx
- Datum lovu: 17.7.2012 | Revír: řeka | Způsob lovu: Feeder
tak jsem se teď vratil od vody a zase trochu zklamaný. opět jsem zapřáhnul kapra už jsem ho tentokrat i viděl ale opět mi spadnul asi metr od břehu. já prostě žádnou slušnou rybu asi nevytáhnu. jinak pár cejnů bylo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 17. července 2012 ve 20:29® Scanix
- Datum lovu: 17.7.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsme s kolegou M… vyrazili puvodne potrapit nejake to Ccko, ale vubec se jim nechtelo. Tak se kolega vytasil alespon peknym bolenem. Na me zbylo nekolik kudel, okysu a tloustu, ale kazda rybka potesi, hlavne, ze aspon neco krome komaru kousalo

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 17. července 2012 v 15:16® MIG-35
- Datum lovu: 17.7 | Revír: jako fčera | Způsob lovu: Přívlač
Tak sem dneska s kamarádem vyrazil na okouni…
Ryb mooc cca 60 kousků různých velikostí!
I přez hnusný počas spokojenost veliká.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 17. července 2012 v 6:11® lunimus
- Datum lovu: 16.7 | Revír: Dunaj | Způsob lovu: Přívlač
Včera večer ma bol kamarát zasvetiť do tajov prívlače. Nič sa síce nedarilo, ale ku koncu lovu sa mi zadarilo a na homemade woblera sa zavesil sumec cca do jednoho metra. Foto bohužiaľ nemám k dispozícii, ale tento drobný nedostatok plne pokrýva moja eufória z prvého sumca
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 16. července 2012 ve 20:52® sharkcom
- Datum lovu: 16.7.2012 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Feeder
Tak dneska u vody chcípl pes…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 16. července 2012 v 19:41® kubas
- Datum lovu: Rok 2012 | Způsob lovu: Přívlač
Tak po mnoha prutohodinách bez slušnější ryby se štěstí konečně unavilo. Překonaný osobák asi o 80cm a neskutečná radost z úlovku
Tento příspěvek byl editován 16.7.2012 20:43:31 uživatelem kubas.
. Samozřejmě puštěn zpět do rodného živlu
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.