Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 26. července 2012 ve 13:55® vanas2
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Čtvrtek 26. července 2012 v 0:45® Scanix
- Datum lovu: 25.7.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Pozde vecer jsem vyrazil zkusit stesti s posilenym cajkem, ovsem jedina chyba byla, ze jsem vzal spatnou krabici s woblery, bohuzel ty, ktere nejsou prekovane odolnejsimi haky a krouzky…Vysledek take podle toho vypada, prisly tri zabery, dva nejspis od sumce, jedna ryba se nesekla vubec, druha ano, ale prvni vypad a bylo vymalovano viz foto wobu. Od zera me zachranil maly tloust. Nedari se nedari, zase jsem to zkonil
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 25. července 2012 v 18:27® Martin Mošna
- Datum lovu: dnes :D | Revír: Obecní rybník | Způsob lovu: Klasická položená
Dneska jsem zašel na rybníík nahodil na rohlíkévé boilie a chtal cejny.škoda boilie na cejny.Nemyslýte?Stalo se vam to nekdy??
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 25. července 2012 v 18:15® David Mišlan (Ghaz)
- Datum lovu: 2011-12Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Středa 25. července 2012 v 18:15® David Mišlan (Ghaz)
-
je mi 12 let bydlim v čejeticích.tyhle ryby se mi líbí ale chytil jsem větší.pište co si o tom myslíte.děkuju.
Tento příspěvek byl editován 25.7.2012 18:19:10 uživatelem David Mišlan (Ghaz).Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 25. července 2012 v 15:34® osprey
- Datum lovu: 25.7. 2012 | Způsob lovu: Přívlač
Dneska se mi podělalo, co mohlo, ale někde mezi tím vším jsem dostal ránu do prutu…
A když jsem to konečně přepral, musel jsem to vyfotit po kouskách
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 25. července 2012 v 11:43® MIG-35
- Datum lovu: 25.7 | Způsob lovu: Přívlač
Ranní rozcvička s veslama se vyplatila… Krásně sem zmoknul a prd chytil no uh si na to pomalu zvykám.
Odpo si vyrazim spravit chuťs mikrošmejdama.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 25. července 2012 v 7:32® Martin Mošna
- Datum lovu: 24.7 | Revír: Obecní rybník | Způsob lovu: Klasická položená
Včera jsem zašel s kámšem na obecný protože jsme se nudili a svazovej je dale tak by jsme nemneli čas na chytání.Přišlo par cejnu na nejaky jahodový kuličky jinak nic.:/
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 25. července 2012 v 0:42® Scanix
- Datum lovu: 24.7.2012 | Revír: pstruhovka a mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes nejprve s kolegou M.. na skok na P vode. Rybky se moc neukazaly, nicmene pochytano bezpocet okounku, nejaky ten mensi duhak a jeden siven. Kolega na tom byl podobne a jelo se dom. Doma jsme nejak preslapoval a koketoval s myslenkou, ze zajedu zkusit nedavno objevenou stikuli. Zajel jsem, ale voda v hlubokem nadjezi uplne mrtva a po pani stice ani stopy, jen dalsi zarez na woblerovem graveyardu. Zacalo se stmivat a tak jsem vydrzel na sumiky, ze ja vul nejel domu. S hustou tmou pecka do prutu, vymatalo se v mziku 15–20m vlasce a sluz, bez zjevneho duvodu jsem stocil vlajici volny konec pletenky. Nachapal jsem, snad ostry kamen v rece, o kterem nevim. Skoda okovane ryby
Nasledovalo bleskurychle navazani, opticky i tahem kontroluju pletenku na delku prutu, vse se jevi dobre. Hazu, hazu uz chvili automaticky a tentokrat ryba bere nastrahu po dobadu kdesi ve tme, uprk mi doslova zavaril navijak, nepanikarim a preklopim a necham rybu jet volne. Uprk ustal, domotam a opiram se do ryby, kategorie ryby je hodne lepsi muj osobak, 30min si hrajeme na hranici mych nervu a zivotnosti prutu a kopancu, kdy ztracim s rybou kontakt s pocitem, ze je uz pryc. Konecne si nechava vice a vice rict. Dalsi kratsi uprk doprovazeny radnym kopancem, rychle domotavam a ryba se snazi zalehnout, nepoustim ji dolu, ale moc to proste nejde, je na dve delky prutu ode me, ale jeste jsem nevidel ani ocas ani poradny zavar na hladine a nejednou sluz, i pres navazec silnejsi pletenky zase praska kdesi na ceste. Dalsi okovana ryba a na to uz nemam nervy, balim to. Musim nutne upgradnout vybavu. Lety proverena sestava me dnes dvakrat vypekla a ke vsemu dve ryby okovane haky
(((
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 23. července 2012 v 17:52® Bigpista
- Datum lovu: 23.7.2012 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder
Dnešní dopoledne jsem strávil s feedrem na Labi. Ryby šly spíš menší a musely se k háčku probít přes mraky ouklejí. Ale sem tam se nějaká slušnější našla. Nejzajímavější byla asi plotice 34cm.
Tento příspěvek byl editován 23.7.2012 17:53:22 uživatelem Bigpista.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 23. července 2012 ve 13:31® kerob
- Datum lovu: 21. 7. 2012 | Revír: Slapy | Způsob lovu: Přívlač
Totalni den blbec… mel jsem naplanovanej vikend na Slapech. Hodil jsem lod na vodu, nalozil veci, pritelkyni a psa a vyrazili jsme… po ujeti cca 200m prisla brutalni prutrz mracen, cekali jsme pres pul hodiny pod vrbou, vsechno totalne promoceny, takze jsme zaveleli k ustupu… jako bonus jsem jeste pri stehovani kramu v desti zpatky do auta zlomil Skeletora (budiz mu zeme lehka)… v nedeli jsem sel radsi na houby
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 23. července 2012 v 1:25® kety.vydra
- Datum lovu: 22.7. | Revír: Olešná 2A | Způsob lovu: Feeder
Feeder jsem si užil až to nebylo hezké
Ryby po rozežrání braly v podstatě na hod.Cejni ve velikosti jaké jsem chytával cca před 10ti lety,plotice nebyly vůbec marné a kříženci těchto druhů byli bojovní no – „jak cyp“.A třešinkou na dortu byl jediný kapřík 50ka lysec.Vzhledem k tomu,že jsem,kam oko dohlédlo,neviděl vytáhnout rybu,cítil jsem se…božínku,až provinile
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 23. července 2012 v 0:50® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 22.7.2012 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač
Chvilka večerní vláčky, při které kolega úspěšně bodoval černožlutým kopytem. Záběrů je zatím zoufale málo…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 22. července 2012 ve 22:29® Scanix
- Datum lovu: 22.7.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnesni odpoledne jsem si dal nekolikakilometrovou prochazku podel reky tentokrat s heavy vybavou. S sebou jsem pobral jen par jerku a woblery 14+. Doufal jsem v peknejsi rybu, ale krome pekneho tlouste se ven podivalo nekolik sticek, ale zadna nebyla hodna fota. Nakonec se jedna lepsi stikule prijela podivat, kdo ze se to tam snazi, alespon vim, ze v te vode preci jen neco je
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 22. července 2012 ve 22:01® wlada
- Datum lovu: 22.7.2012 | Revír: Ohře 11 | Způsob lovu: Přívlač
Tak večerní procházka před odjezdem na dovolenou dopadla velmi dobře. Na břeh se na chvilku podívaly 2 parmy, které jsem ani neměřil, ale jen opatrně vyháčkoval a se vší úctou je vrátil do jejich přirozeného prostředí. Škoda, že na woblíka nešli dravci, ale jen ty parmy.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 22. července 2012 ve 21:08® Shrek
- Datum lovu: 22.7.2012 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Feeder
Dneska elita ve složení já, Sharkcom, Bobo-Falknow, miniBobo a miniBobina – na plavačku a feeder chyceno pár desítek kapříků, cejnů, plotic a jiné havěti. Já jsem vyhrál největší rybu – štika cca 40cm na přívlač
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 22. července 2012 v 11:23® wlada
- Datum lovu: 11.7. | Revír: Ohře 11 | Způsob lovu: Přívlač
Minulu týden při krátké procházce s vláčákem u Kláštereckého jezu mě překvapil tento okounek, ani jsem ho neměřil, jen vyfotil a zase pustil zpět do vody. Zranění už měl hezky vyhojené a celkově byl dost čilý. Snad bude v řece plavat ještě dlouho a udělá radost i někomu jinému
Tento příspěvek byl editován 22.7.2012 11:25:20 uživatelem wlada..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 21. července 2012 ve 21:54® lunimus
- Datum lovu: 21.7.2012 | Revír: Devinsko - Karloveske rameno (Dunaj 4) | Způsob lovu: Feeder
Dnes som bol aj s deckami na vyssie spominanom mieste – krasna pieskova zatoka. Spociatku to nebolo nic moc, i ked drobotina jasne davala najavo, kde som zakrmil, ale inac vobec nic.
Potom dosiel jeden rybar – obzriet si svoj oblubeny flek, trochu zakrmit a ze zajtra si pride zachytat … tak som zneuzil situaciu a trochu sme pokecali o tom, ake ryby v tomto mieste mozem ocakavat a na co miestne ryby dobre reaguju … vyslednom bola zmena montaze, zmena nastrahy, zmena lovneho miesta a zmena pocetnosti zaberov. K hodnotnejsej rybe som sa sice nedostal, ale zato sme s detmi pochytali par pleskacov (cejn), nejake ostrieze (okoun) a zubacika (candat).
Nasledne sme chytili este peknu prietrz mracien, ktora nas zahnala domov a aby sme ulovkov nemali malo, tak som este ulovil jeden klinec do kolesa …
Na to, ze som dnesny den travil sam s troma deckami, to bolo celkom fajn
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 21. července 2012 v 19:13® Scanix
- Datum lovu: 21.7.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Protoze jsem stale bez auta, vyrazil jsem nalehko kousek za barak. Necekal jsem zadnou hitparadu, misto, kde jsem lovil je tak proflakle a prolovene, ze to snad ani vic nejde, ale ve finale to nebylo vubec spatne. Sice rybky prevazne mensi, ale bylo jich hodne. Povedl se i duhak a potocak, hafo okysu, nekteri i pekni, nejake sticky, jen tloust a bolen se tentokrat neukazal
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 21. července 2012 v 7:48® Martin Mošna
- Datum lovu: 22. dubna 2012, 17:36 | Revír: Svratka 7-8A | Způsob lovu: Klasická položená
JHednoho deštivého dne sme byly s kamarádem na rybách.Chytaly jsme chodili sami cejni ale asi po 4 hodinách chytání přišel zaběr.Zdolával jsem ho asi 10min.Byl to amur 65cm.Byl muj první ale ted uz je tam chytám častěji.Většinou na foukačku ořech a nebo kukuřici.Tento revir doporučuji.
Tento příspěvek byl editován 21.7.2012 07:49:52 uživatelem Martin Mošna.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 21. července 2012 v 0:11® kety.vydra
- Datum lovu: 20.7. | Revír: Dukla,Těrlice,Olešná | Způsob lovu: Přívlač
Odpoledne věnováno rybám na zabití času mezi jednotlivými plány na dnešek.
Po příjezdu na Duklu se se mnou ryby absolutně nebavily.Po hodině jsem to vzdal a přejel na Těrlice.Tam jsem utrhal co jsem mohl než mi ruply nervy,protože den blbec.Ani okounek se nepřijel podívat,což mi bylo dost divné.Po další hodině jsem to vzdal i tady a večer sliboval pomstu na candátech.
Večer snad změna tlaku či co,rozčilení s kretény před barákem dělající bordel,třeštící hlava zralá na lobotomii a dva valetoly v sobě zřejmě způsobily výpadek paměti což mělo za následek že cestou na Olešnou v polovině cesty jsem si uvědomil,že nemám v kufru patřičné pruty a tudíž zpátečka domů.
Ani na třetím revíru se se mnou ryby absolutně nebavily.Na to,že to na břehu vypadalo jako by ryby braly jak o život,tak si na rybu kromě táty nikdo nešáh.Divný den.Tak LOVU ZDAR
Tento příspěvek byl editován 21.7.2012 00:13:15 uživatelem kety.vydra.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 20. července 2012 ve 22:24® Scanix
- Datum lovu: 20.7.2012 | Revír: mimopstruhovka a pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Rano na chvilicku s UL na MP a vecer pak jeste znovu pro zmenu na P. Rybky celkem spolupracovaly, pochytani bolinci, okysi, nejake kudly, pekni pstruzi na P, ale i na MP jsem zatnul pekneho potoka a jeste lepsiho duhaka. Spokojenost, jen skoda pomerne dost spadlych rybek a woblirku viz druhe foto, ktery skoncil po narazu do kamene bez lopatky…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 20. července 2012 v 19:28® Martin Mošna
- Datum lovu: 14.7.2012 | Revír: Křidla | Způsob lovu: Klasická položená
Jedná se o soukromí revir který ma i trdliště.Pršelo chytaly jsme prevažně na klasiku takžekukuřici.prišlo plno ryb jenom mensi kapři.Kolem 40–50cm bylo jich asi 5 nebo šets už nevím.Ale skvjele jsem si zachtal pěkné zabery.Takže tento revir doporučuji.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 20. července 2012 v 9:27® kety.vydra
- Datum lovu: 20.7. | Revír: Kuboň | Způsob lovu: Přívlač
Jen ranní hodinovka na zabití času.Vyprovokovaná štika se o rotačku jen píchla.Změna na woba Made in China z K..fl…u za 30 kaček slavil kupodivu úspěch a štikule to bobrala.Fotit a měřit nemělo smysl.Zato celoplastový wobík na třetí nához upálil lopatku,takže po triumfu dostal sarkofág s deklem…Heslo dne-Ať vám koušou
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 20. července 2012 v 9:20® kety.vydra
- Datum lovu: 19.7.2012 | Způsob lovu: Přívlač
Kontrola tečkovců…No,největší z tůně byl tak vydrážděný,že šluknul rotajdu až na skřele.I když byla bez protihrotů,tak krve jak na jatkách.Citlivky prominou,ale potočák z uzáku bude lahůdka.Foto zkrvaveného potočmena nebude,nevemu si na svědomí nějakého „křečrybízáka“…Heslo dne-Ať vám to hrčííííí…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 19. července 2012 ve 23:44® brčkař
- Datum lovu: 19.7.2012 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Plavaná
Po delším půstu jsem se konečně dostal k řece. Rozvinul sedmimetrovou boloňku a lehce zavnadil. Výsledek: plejáda vypasených plotic (nej 40), buclatí skaláci, několik olivově zelených cejnů (nej 54) a dva slušní jeseni. Pěkné to bylo!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 19. července 2012 ve 20:40® František
- Datum lovu: 19.července | Revír: pískovna v Roudné | Způsob lovu: Plavaná
Dnešní odpoledne jsem strávil s vnukem na rybách a musím říci, že Jáchym má talent. Jen měl trochu obavu, jestli nevytáhne žlaloka
Tento příspěvek byl editován 19.7.2012 20:42:06 uživatelem František..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 19. července 2012 ve 20:12® kubas
- Datum lovu: dnes | Revír: JM | Způsob lovu: Přívlač
Dnešní rychlolov byl hlavně ve znamení bolenů. Chyceno 5ks do 50cm. Oproti včerejšímu matadorovi, který měl 71cm, velikost nic moc
Tento příspěvek byl editován 19.7.2012 20:13:35 uživatelem kubas.. Na záběr potěšila tato štika 58cm. Když už jsem ji musel „operovat“ trojháček, tak jsem udělal i rychlé foto.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 19. července 2012 v 16:15® skwor
- Datum lovu: 19.7. | Způsob lovu: Přívlač
Z výletu na sever.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 19. července 2012 v 10:01® Mary
- Datum lovu: 5.6.2012 | Revír: ......... | Způsob lovu: Klasická položená
Moji kámoši a jejich ůlovek
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.