Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 16. července 2012 v 19:08® skwor
skwor
Datum lovu: 16.7.

Sice to byly spíš závody, jestli se k pečivu na hladině dostane dřív kačer nebo ryba, ale důvod cvrnknout do bojovky se nakonec našel :-) Celkem mě ta ryba začíná bavit.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48946.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48947.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pondělí 16. července 2012 v 16:04® Dejwík2504
    Dejwík2504
    Datum lovu: 15.7.2012 | Způsob lovu: Přívlač

Až když se nad vodou začala povalovat mlha se povedla tahle vousatá. K řece jsem jel s tím, že chci chytit parmu 50+. Povedlo se, ale původně měla být na feeder. Když jsem ale ve vázce nechal už 3. montáž a vyškolila mě nějaká slušnější ryba, tak jsem přezbrojil.

V proudu mi dávala celkem zabrat. Fotku mám jen takovou „aby se neřeklo“. Nechtěl jsem ji fotit s bleskem.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48944.jpg
      Pondělí 16. července 2012 v 15:03® Kazan
      Datum lovu: 15.7.2012 | Revír: Lužka | Způsob lovu: Přívlač

Prichy měl včera dotaz ohledně fišek jestli jdou. Ano šly, i na gumové nástrahy nejmenované české firmy:-D . Pochytáni nějací okouni a dva candátci.

Tento příspěvek byl editován 16.7.2012 16:03:52 uživatelem Kazan.
      foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48942.jpg
        Pondělí 16. července 2012 ve 13:33® MIG-35
        MIG-35
        Datum lovu: 16.7 | Revír: Ataava | Způsob lovu: Přívlač

Dneska sem vyrazil do velkoměsta na nákup a pro jistotu sem si vzal proutek. Zamířil sem si to pod jeden jezík chytit si okyše. Po půl hodině střídání nástrah sem měl konečně kontakt z rybou juhů. Okyšů moc i štíhle se povedlo a tloušťák. Parádní dopoledne ve vodě. :->

Pondělí 16. července 2012 v 9:37® Scanix
          Scanix
          Datum lovu: 15.7.2012 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes kontrola pstruhovky, voda stale lehce podkalena, ale uz vyrazne lepsi, jen hrozne kolisala, tak jsem z toho mel strach, ale bylo to dobre. Prehnalo se jedna mensi bourka s kroupama, ale jinak bylo prijemne. Po dlouhe dobe se povedla parma, jedna vetsi se mi vyrizla po 40m uprku proudem, nestihal jsem za ni brodit, byl to mazec, tak snad priste. Povedl se i nejaky potocak, tloust, hafo mensich okounu, dokonce i kudla a pekny pocet hezkych duhaku. Chtel jsme si mensiho vzit, ale vetsina jich byla 50+, nakonec se jeden 44 povedl. Takze opravdu prijemny lov ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48935.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48932.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48933.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48934.jpg
            Pondělí 16. července 2012 v 8:28® Bigpista
            Bigpista
            Datum lovu: 13.7.2012 | Způsob lovu: Muškaření

V pátek jsem byl potrénovat muškaření. Po dvou hodinách jsem již všechny přidělené mouchy rozvěsil po stromech, tak jsem vyměnil mušák za plavačku a lapil si aspoň jednoho pruhatce.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48930.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48931.jpg
              Pondělí 16. července 2012 v 7:46® kety.vydra
              kety.vydra
              Datum lovu: 16.7. | Způsob lovu: Přívlač

Dneska kontrola nové tůňky s osazenstvem „tečkovců“…Odrbali co mohli,popíchali se taky o co mohli,přehlídka nepomohla,takže jsou zase o něco chytřejší.Odebral jsem jim zase dva okounky candátové velikosti…a že jich tam mají :-((

Neděle 15. července 2012 v 19:47® Padis
                Padis
                Datum lovu: 15.7.2012 | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Přívlač

Z počátku dnešního lovu to vypadalo bídně,ale pak se to zlomilo.Ryb pochytáno dost okouni štiky bolen a jesen.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50067.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50068.jpg
                  Sobota 14. července 2012 ve 22:16® FInnnp
                  Datum lovu: 14.7 2012 | Revír: Svazová voda Chomutov

102 cm 10,5 kg. Udělal mě nesmírnou radost.Můj druhý největší co jsem kdy za třicet let chytil.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50062.jpg
                    Sobota 14. července 2012 v 18:07® Scanix
                    Scanix
                    Datum lovu: 14.7.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsme s kolegou M… na mistni pomery slusne zaokounovaly, obema nam navic spadli dva candosi, ten jeden muj celkem slusnej. Kolega i ja jsme pridali nejakeho bolena a ja jeste par tloustu. Celkove jsme pochytali prijemne mnozstvi peknejsich okysu, parkrat lehce zmokli, ale bylo to fajn…

Tento příspěvek byl editován 14.7.2012 19:08:32 uživatelem Scanix.
                    foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50057.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50058.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50060.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50061.jpg
                      Sobota 14. července 2012 v 16:52® skwor
                      skwor
                      Datum lovu: 14.7. | Způsob lovu: Přívlač

Protože moje úlovky na slidera se zrovna na desítky počítat nedají, tak dnešní čtyřicátník celkem potěšil.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50048.jpg
                        Sobota 14. července 2012 v 9:32® Eve
                        Eve
                        Datum lovu: 13. 7. 2012 | Způsob lovu: Kaprařina

Na pátek třináctého to vyšlo. :-) Eve

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50046.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50047.jpg
                          Sobota 14. července 2012 v 9:29® Eve
                          Eve
                          Datum lovu: 12. 7. 2012 | Způsob lovu: Sumcařina

Po delší době pod stanem a přálo nám. Počasí jako na Apríla, ale ve dvou se to lépe táhne. :-) Eve

Tento příspěvek byl editován 14.7.2012 10:30:24 uživatelem Eve.
                          foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50042.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50043.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50044.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50045.jpg
                            Sobota 14. července 2012 v 8:17® vrata2
                            Datum lovu: 12.7.2012 | Revír: Orlice | Způsob lovu: Přívlač

Jeden centimetr chyběl do magických padesáti.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50041.jpg
                              Sobota 14. července 2012 v 6:51® kety.vydra
                              kety.vydra
                              Datum lovu: 13.7.2012 | Způsob lovu: Přívlač

Včerejší kontrola tečkovaného obyvatele tůňky.Zmizel.Našel jsem novou tůňku s osazenstvem pěti tečkovaných krasavců.Postupně se všichni seznámili s malou rotačkou,ale že byla bez protihrotů tak se všichni setřepali.Největší z nich atakoval hranici 40ti cm což bych na této vodě vůbec nečekal.Teď jsou o zkušenost bohatší :-) Vydoloval jsem ale osm okounků ideální candátové velikosti,tak se svezli se mnou domů,tyhle jsem v tůňce se ptruhy nenechal…

Tento příspěvek byl editován 14.7.2012 07:54:20 uživatelem kety.vydra.
                                Pátek 13. července 2012 ve 22:09® dam
                                dam

Zatím, co Sethy loví sumejše a nevezme mě na ně:-(( , tak já se bavím jelčáky kousek od něj:-) Mám radost hlavně z woblírků…

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50038.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50039.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50040.jpg
                                  Pátek 13. července 2012 ve 20:35® sethy
                                  sethy
                                  Datum lovu: 11.7.2012 | Způsob lovu: Přívlač

Hodinová cesta za rybama se vyplatila. 7 pulců (i něco přes metr) a jedna parmice jako bonus. Kolega se na ryby vykašlal a pustil se do opeřenců :-D

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50033.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50034.jpg
                                    Pátek 13. července 2012 ve 14:28® Herink
                                    Herink
                                    Datum lovu: 12.7. 2012 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Sumcařina

Včera se smůla konečně prolomila a já chytil svého prvního většího sumce 114cm

Tento příspěvek byl editován 13.7.2012 15:31:00 uživatelem Herink.
                                    foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50032.jpg
                                      Čtvrtek 12. července 2012 ve 21:42® Mrakoš

Taky jsem dneska vyžehlil dvě zubatice, velikostně nic moc, ale radost mi udělaly. Pak ještě trojici okounů. Jeden si troufl na 10cm slidera, a ten už stál za to. Pak vylezlo sluníčko a bylo po záběrech.

Čtvrtek 12. července 2012 v 18:09® Tycoon
                                        Datum lovu: 12.7. | Revír: Jizera 4 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem byl těsně před bouřkou namočit pár woblerů.Došli mi lanka i karabinky tak jsem uvázal mého oblíbence přímo na 0,14 vlasec a na asi na třetí nához přišla tahle kráská,kdyby byla větší tak je wobler v háji.Sice měla jenom asi 30 cm ale jsem za ní hrozně rád.Po asi 6 letech chytání na této řece je to moje první vyvláčené stička.A k té štice se přidalo ještě pár tloušťů.
                                        Druhá fotka je ze zahájení.Velice přijěmně mě potěšily jesen kteři brali skoro na hod.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50023.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50024.jpg
                                          Středa 11. července 2012 ve 13:02® Raf
                                          Raf
                                          Datum lovu: 9.-10.7.2012

Ještě před tím než se zatáhla obloha jsme pronásledovali amury a boleny. Je fajn, že to bylo pronásledování do značné míry úspěšné.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50011.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50012.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50013.jpg
                                            Úterý 10. července 2012 ve 22:23® xhekm00
                                            xhekm00
                                            Datum lovu: 10.7.2012 | Revír: Jihlava | Způsob lovu: Přívlač

Krásný den s lehkým přívlačovým prutem na řece Jihlavě. Dopoledne na gumku 2 štičky, navečer jsem vyrazil pod splav na tlouště. Brali dorostenci, ale povedl se krásný okyš na krásnou berušku od Salma. :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50001.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50002.jpg
                                              Úterý 10. července 2012 ve 13:21® osprey
                                              osprey
                                              Datum lovu: první červencový týden

Na dovolenou s rodinou jezdím bez prutů, takže ohledně ryb se konaly jen fotolovy.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49992.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49993.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49994.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49995.jpg
                                                Úterý 10. července 2012 v 9:53® frenki
                                                frenki
                                                Datum lovu: 9.7.2012 | Revír: netřeba psát | Způsob lovu: Marmyškování

sethy> tak tady máš jednoho 140+ ze včerejška:D

Tento příspěvek byl editován 10.7.2012 10:57:36 uživatelem frenki.
                                                foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49990.jpg
                                                  Pondělí 9. července 2012 ve 23:00® sethy
                                                  sethy
                                                  Způsob lovu: Přívlač

frenki> Pořád čekám :-D

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49975.jpg
                                                    Pondělí 9. července 2012 v 19:53® majkyss
                                                    majkyss
                                                    Datum lovu: 9.7.2012 | Způsob lovu: Klasická položená

Dnes krásná rybačka a na závěr štička 57. :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49970.jpg
                                                      Pondělí 9. července 2012 v 18:09® MIG-35
                                                      MIG-35
                                                      Datum lovu: 9.7 | Způsob lovu: Přívlač

Tak sem dnes s rodinkou navštívil blízkou říčku. Já s proutkem, rodinka s plavkama. I přez zvedlou a zakalenou vodu sem si slušně zachytal. Tlouštíci střídali okyše a sem tam bolínek. Měl sem chuť si dát pruhovanýho k večeři, ale lapal sem jen mimina do 30cm. Tak zasejc rohle. :-D

Pondělí 9. července 2012 v 17:47® skwor
                                                        skwor
                                                        Datum lovu: 9.7.

Inspirován dejwíkem jsem odložil vláčák a zkusil to z hladiny. Policajti kolem rybníka chytali úchyla, já v rybníku amura :-) Jak dopadli oni nevím, mě se to povedlo :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49967.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49968.jpg
                                                          Pondělí 9. července 2012 v 11:13® frenki
                                                          frenki
                                                          Datum lovu: 8.7.2012 | Revír: městská fontánka | Způsob lovu: Přívlač

kdo si počká ten se dočká:-P

Tento příspěvek byl editován 9.7.2012 12:14:32 uživatelem frenki.
                                                          foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49965.jpg
                                                            Pondělí 9. července 2012 v 9:46® Dominik Dadák
                                                            Datum lovu: 8.6.2012 | Revír: Morava | Způsob lovu: Přívlač

Letos největší bolen 63cm.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49962.jpg