Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 16. července 2012 v 19:08® skwor
- Datum lovu: 16.7.
Sice to byly spíš závody, jestli se k pečivu na hladině dostane dřív kačer nebo ryba, ale důvod cvrnknout do bojovky se nakonec našel
Celkem mě ta ryba začíná bavit.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 16. července 2012 v 16:04® Dejwík2504
- Datum lovu: 15.7.2012 | Způsob lovu: Přívlač
Až když se nad vodou začala povalovat mlha se povedla tahle vousatá. K řece jsem jel s tím, že chci chytit parmu 50+. Povedlo se, ale původně měla být na feeder. Když jsem ale ve vázce nechal už 3. montáž a vyškolila mě nějaká slušnější ryba, tak jsem přezbrojil.
V proudu mi dávala celkem zabrat. Fotku mám jen takovou „aby se neřeklo“. Nechtěl jsem ji fotit s bleskem.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 16. července 2012 v 15:03® Kazan
- Datum lovu: 15.7.2012 | Revír: Lužka | Způsob lovu: Přívlač
Prichy měl včera dotaz ohledně fišek jestli jdou. Ano šly, i na gumové nástrahy nejmenované české firmy
Tento příspěvek byl editován 16.7.2012 16:03:52 uživatelem Kazan.
. Pochytáni nějací okouni a
dva candátci.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 16. července 2012 ve 13:33® MIG-35
- Datum lovu: 16.7 | Revír: Ataava | Způsob lovu: Přívlač
Dneska sem vyrazil do velkoměsta na nákup a pro jistotu sem si vzal proutek. Zamířil sem si to pod jeden jezík chytit si okyše. Po půl hodině střídání nástrah sem měl konečně kontakt z rybou juhů. Okyšů moc i štíhle se povedlo a tloušťák. Parádní dopoledne ve vodě.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 16. července 2012 v 9:37® Scanix
- Datum lovu: 15.7.2012 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes kontrola pstruhovky, voda stale lehce podkalena, ale uz vyrazne lepsi, jen hrozne kolisala, tak jsem z toho mel strach, ale bylo to dobre. Prehnalo se jedna mensi bourka s kroupama, ale jinak bylo prijemne. Po dlouhe dobe se povedla parma, jedna vetsi se mi vyrizla po 40m uprku proudem, nestihal jsem za ni brodit, byl to mazec, tak snad priste. Povedl se i nejaky potocak, tloust, hafo mensich okounu, dokonce i kudla a pekny pocet hezkych duhaku. Chtel jsme si mensiho vzit, ale vetsina jich byla 50+, nakonec se jeden 44 povedl. Takze opravdu prijemny lov

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 16. července 2012 v 8:28® Bigpista
- Datum lovu: 13.7.2012 | Způsob lovu: Muškaření
V pátek jsem byl potrénovat muškaření. Po dvou hodinách jsem již všechny přidělené mouchy rozvěsil po stromech, tak jsem vyměnil mušák za plavačku a lapil si aspoň jednoho pruhatce.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 16. července 2012 v 7:46® kety.vydra
- Datum lovu: 16.7. | Způsob lovu: Přívlač
Dneska kontrola nové tůňky s osazenstvem „tečkovců“…Odrbali co mohli,popíchali se taky o co mohli,přehlídka nepomohla,takže jsou zase o něco chytřejší.Odebral jsem jim zase dva okounky candátové velikosti…a že jich tam mají
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 15. července 2012 v 19:47® Padis
- Datum lovu: 15.7.2012 | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Přívlač
Z počátku dnešního lovu to vypadalo bídně,ale pak se to zlomilo.Ryb pochytáno dost okouni štiky bolen a jesen.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 14. července 2012 ve 22:16® FInnnp
- Datum lovu: 14.7 2012 | Revír: Svazová voda Chomutov
102 cm 10,5 kg. Udělal mě nesmírnou radost.Můj druhý největší co jsem kdy za třicet let chytil.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 14. července 2012 v 18:07® Scanix
- Datum lovu: 14.7.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsme s kolegou M… na mistni pomery slusne zaokounovaly, obema nam navic spadli dva candosi, ten jeden muj celkem slusnej. Kolega i ja jsme pridali nejakeho bolena a ja jeste par tloustu. Celkove jsme pochytali prijemne mnozstvi peknejsich okysu, parkrat lehce zmokli, ale bylo to fajn…
Tento příspěvek byl editován 14.7.2012 19:08:32 uživatelem Scanix.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 14. července 2012 v 16:52® skwor
- Datum lovu: 14.7. | Způsob lovu: Přívlač
Protože moje úlovky na slidera se zrovna na desítky počítat nedají, tak dnešní čtyřicátník celkem potěšil.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 14. července 2012 v 9:32® Eve
- Datum lovu: 13. 7. 2012 | Způsob lovu: Kaprařina
Na pátek třináctého to vyšlo.
Eve
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 14. července 2012 v 9:29® Eve
- Datum lovu: 12. 7. 2012 | Způsob lovu: Sumcařina
Po delší době pod stanem a přálo nám. Počasí jako na Apríla, ale ve dvou se to lépe táhne.
Tento příspěvek byl editován 14.7.2012 10:30:24 uživatelem Eve.
Eve

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 14. července 2012 v 8:17® vrata2
- Datum lovu: 12.7.2012 | Revír: Orlice | Způsob lovu: Přívlač
Jeden centimetr chyběl do magických padesáti.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 14. července 2012 v 6:51® kety.vydra
- Datum lovu: 13.7.2012 | Způsob lovu: Přívlač
Včerejší kontrola tečkovaného obyvatele tůňky.Zmizel.Našel jsem novou tůňku s osazenstvem pěti tečkovaných krasavců.Postupně se všichni seznámili s malou rotačkou,ale že byla bez protihrotů tak se všichni setřepali.Největší z nich atakoval hranici 40ti cm což bych na této vodě vůbec nečekal.Teď jsou o zkušenost bohatší
Tento příspěvek byl editován 14.7.2012 07:54:20 uživatelem kety.vydra.
Vydoloval jsem ale osm okounků ideální candátové velikosti,tak se svezli
se mnou domů,tyhle jsem v tůňce se ptruhy nenechal…Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 13. července 2012 ve 22:09® dam
-
Zatím, co Sethy loví sumejše a nevezme mě na ně
, tak já se bavím jelčáky kousek od něj
Mám radost hlavně z woblírků…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 13. července 2012 ve 20:35® sethy
- Datum lovu: 11.7.2012 | Způsob lovu: Přívlač
Hodinová cesta za rybama se vyplatila. 7 pulců (i něco přes metr) a jedna parmice jako bonus. Kolega se na ryby vykašlal a pustil se do opeřenců

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 13. července 2012 ve 14:28® Herink
- Datum lovu: 12.7. 2012 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Sumcařina
Včera se smůla konečně prolomila a já chytil svého prvního většího sumce 114cm
Tento příspěvek byl editován 13.7.2012 15:31:00 uživatelem Herink.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 12. července 2012 ve 21:42® Mrakoš
-
Taky jsem dneska vyžehlil dvě zubatice, velikostně nic moc, ale radost mi udělaly. Pak ještě trojici okounů. Jeden si troufl na 10cm slidera, a ten už stál za to. Pak vylezlo sluníčko a bylo po záběrech.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 12. července 2012 v 18:09® Tycoon
- Datum lovu: 12.7. | Revír: Jizera 4 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem byl těsně před bouřkou namočit pár woblerů.Došli mi lanka i karabinky tak jsem uvázal mého oblíbence přímo na 0,14 vlasec a na asi na třetí nához přišla tahle kráská,kdyby byla větší tak je wobler v háji.Sice měla jenom asi 30 cm ale jsem za ní hrozně rád.Po asi 6 letech chytání na této řece je to moje první vyvláčené stička.A k té štice se přidalo ještě pár tloušťů.
Druhá fotka je ze zahájení.Velice přijěmně mě potěšily jesen kteři brali skoro na hod.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 11. července 2012 ve 13:02® Raf
- Datum lovu: 9.-10.7.2012
Ještě před tím než se zatáhla obloha jsme pronásledovali amury a boleny. Je fajn, že to bylo pronásledování do značné míry úspěšné.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 10. července 2012 ve 22:23® xhekm00
- Datum lovu: 10.7.2012 | Revír: Jihlava | Způsob lovu: Přívlač
Krásný den s lehkým přívlačovým prutem na řece Jihlavě. Dopoledne na gumku 2 štičky, navečer jsem vyrazil pod splav na tlouště. Brali dorostenci, ale povedl se krásný okyš na krásnou berušku od Salma.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 10. července 2012 ve 13:21® osprey
- Datum lovu: první červencový týden
Na dovolenou s rodinou jezdím bez prutů, takže ohledně ryb se konaly jen fotolovy.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 10. července 2012 v 9:53® frenki
- Datum lovu: 9.7.2012 | Revír: netřeba psát | Způsob lovu: Marmyškování
sethy> tak tady máš jednoho 140+ ze včerejška:D
Tento příspěvek byl editován 10.7.2012 10:57:36 uživatelem frenki.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. července 2012 ve 23:00® sethy
- Způsob lovu: Přívlač
frenki> Pořád čekám

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. července 2012 v 19:53® majkyss
- Datum lovu: 9.7.2012 | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes krásná rybačka a na závěr štička 57.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. července 2012 v 18:09® MIG-35
- Datum lovu: 9.7 | Způsob lovu: Přívlač
Tak sem dnes s rodinkou navštívil blízkou říčku. Já s proutkem, rodinka s plavkama. I přez zvedlou a zakalenou vodu sem si slušně zachytal. Tlouštíci střídali okyše a sem tam bolínek. Měl sem chuť si dát pruhovanýho k večeři, ale lapal sem jen mimina do 30cm. Tak zasejc rohle.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. července 2012 v 17:47® skwor
- Datum lovu: 9.7.
Inspirován dejwíkem jsem odložil vláčák a zkusil to z hladiny. Policajti kolem rybníka chytali úchyla, já v rybníku amura
Jak dopadli oni nevím, mě se to povedlo 

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. července 2012 v 11:13® frenki
- Datum lovu: 8.7.2012 | Revír: městská fontánka | Způsob lovu: Přívlač
kdo si počká ten se dočká
Tento příspěvek byl editován 9.7.2012 12:14:32 uživatelem frenki.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. července 2012 v 9:46® Dominik Dadák
- Datum lovu: 8.6.2012 | Revír: Morava | Způsob lovu: Přívlač
Letos největší bolen 63cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.