Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 19. července 2012 v 7:04® lunimus
Datum lovu: 18.7 | Revír: Chorvátsky kanál | Způsob lovu: Feeder

Keďže posledného sumca som vypustil, boli sme včera opäť na chorvátskom kanáli, potrápiť sumčeka amerického, ktorý sa na miestnej vode späť nepúšťa kvôli totálnemu premnoženiu. Popri cca 10 kúskoch po 12–13 cm som si ale vytiahol aj 2 kúsky po 25 cm

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Čtvrtek 19. července 2012 v 0:23® osprey
    osprey
    Datum lovu: 18.7. 2012 | Způsob lovu: Feeder

Dva dny jsem teď koukal, jak feederují jiní, tak jsem se konečně urval a taky něco já.

Konečně jsem ohnul svoji skotskou Daiwu. Je to ten klacek, co jsem chtěl, teď už jsem si jist.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48984.jpg
      Středa 18. července 2012 ve 23:55® hering
      hering
      Datum lovu: 18.7.2012 | Revír: sever | Způsob lovu: Klasická položená

Stařík cejn malý 42cm.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48983.jpg
        Středa 18. července 2012 ve 22:24® Scanix
        Scanix
        Datum lovu: 18.7.2012 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem po praci chvatal k vode, po delsi dobe bylo zase krasne slunecno a ja doufal v nejakeho toho boldu a tak jsem se na ne i vyzbrojil. Bohuzel boleni dnes sice lovili, ale naprosto ignorovali moje pokusy je necim zaujmout. Zmenil jsem tedy taktiku a snazil se ulovit aspon nejakou rybku a povedlo. Konecne parma na privlac na MP, k tomu pekny duhak, mensi tloust, dve kudly a par okounu mezi 25–30. Takze za me spokojenost ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48979.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48976.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48977.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48978.jpg
          Středa 18. července 2012 ve 22:17® Ftmči
          Ftmči
          Datum lovu: 18.7. | Revír: Jihočeská MP | Způsob lovu: Přívlač

Denes jsem po hodně dlouhé době opět zažil vycházku, kvůli kterým se vracím k vodě. Na první nához jsem mohl pozorovat, jak mi pod nohami sbalila wobler čtyřicítka štička. Chvíli nic, pak překvapení v podobě okouna 30+. Vyměním wobler za kopýtko a už vidím, jak se za ním veze cca sedmdesátka. Pod špičkou dokonce dvakrát ochutná ocásek a nadobro ztratí ke dnu. Sice jsem se sní nedokázal sblížit více, ale to vůbec nevadí. Vím, že tam někde je, mám důvod se vracet a hrát všechna ta představení s dřívky a gumkami pro jednočlenné obecenstvo.

Středa 18. července 2012 ve 22:02® Bigpista
            Bigpista
            Datum lovu: 18.7.2012 | Revír: Vltava | Způsob lovu: Plavaná

Po práci jsem si udělal výlet na pražskou Štvanici. Obešel jsem prakticky celý ostrov a chytil pár čudel. Potěšila jedna třicítka plotice a hlavně můj první hrouzek v životě :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48973.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48974.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48975.jpg
              Středa 18. července 2012 ve 12:18® kety.vydra
              kety.vydra
              Datum lovu: 18.7.2012 | Revír: Žermanice | Způsob lovu: Přívlač

Totální zero,úplně bez kontaktu živé šupiny.No,vlastně jen asi 10tikilový tolstolobik…chcí­plý.

Úterý 17. července 2012 ve 22:37® matx
                matx
                Datum lovu: 17.7.2012 | Revír: řeka | Způsob lovu: Feeder

tak jsem se teď vratil od vody a zase trochu zklamaný. opět jsem zapřáhnul kapra už jsem ho tentokrat i viděl ale opět mi spadnul asi metr od břehu. já prostě žádnou slušnou rybu asi nevytáhnu. jinak pár cejnů bylo.

Úterý 17. července 2012 ve 21:29® Scanix
                  Scanix
                  Datum lovu: 17.7.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsme s kolegou M… vyrazili puvodne potrapit nejake to Ccko, ale vubec se jim nechtelo. Tak se kolega vytasil alespon peknym bolenem. Na me zbylo nekolik kudel, okysu a tloustu, ale kazda rybka potesi, hlavne, ze aspon neco krome komaru kousalo ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48964.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48961.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48962.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48963.jpg
                    Úterý 17. července 2012 v 16:16® MIG-35
                    MIG-35
                    Datum lovu: 17.7 | Revír: jako fčera | Způsob lovu: Přívlač

Tak sem dneska s kamarádem vyrazil na okouni… :-> Ryb mooc cca 60 kousků různých velikostí! 9-) I přez hnusný počas spokojenost veliká. ;-)

Úterý 17. července 2012 v 7:11® lunimus
                      Datum lovu: 16.7 | Revír: Dunaj | Způsob lovu: Přívlač

Včera večer ma bol kamarát zasvetiť do tajov prívlače. Nič sa síce nedarilo, ale ku koncu lovu sa mi zadarilo a na homemade woblera sa zavesil sumec cca do jednoho metra. Foto bohužiaľ nemám k dispozícii, ale tento drobný nedostatok plne pokrýva moja eufória z prvého sumca :-)

Pondělí 16. července 2012 ve 21:52® sharkcom
                        sharkcom
                        Datum lovu: 16.7.2012 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Feeder

Tak dneska u vody chcípl pes…

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48949.jpg
                          Pondělí 16. července 2012 ve 20:41® kubas
                          kubas
                          Datum lovu: Rok 2012 | Způsob lovu: Přívlač

Tak po mnoha prutohodinách bez slušnější ryby se štěstí konečně unavilo. Překonaný osobák asi o 80cm a neskutečná radost z úlovku :-) . Samozřejmě puštěn zpět do rodného živlu :-) .

Tento příspěvek byl editován 16.7.2012 20:43:31 uživatelem kubas.
                          foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48948.jpg
                            Pondělí 16. července 2012 ve 20:08® skwor
                            skwor
                            Datum lovu: 16.7.

Sice to byly spíš závody, jestli se k pečivu na hladině dostane dřív kačer nebo ryba, ale důvod cvrnknout do bojovky se nakonec našel :-) Celkem mě ta ryba začíná bavit.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48946.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48947.jpg
                              Pondělí 16. července 2012 v 17:04® Dejwík2504
                              Dejwík2504
                              Datum lovu: 15.7.2012 | Způsob lovu: Přívlač

Až když se nad vodou začala povalovat mlha se povedla tahle vousatá. K řece jsem jel s tím, že chci chytit parmu 50+. Povedlo se, ale původně měla být na feeder. Když jsem ale ve vázce nechal už 3. montáž a vyškolila mě nějaká slušnější ryba, tak jsem přezbrojil.

V proudu mi dávala celkem zabrat. Fotku mám jen takovou „aby se neřeklo“. Nechtěl jsem ji fotit s bleskem.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48944.jpg
                                Pondělí 16. července 2012 v 16:03® Kazan
                                Datum lovu: 15.7.2012 | Revír: Lužka | Způsob lovu: Přívlač

Prichy měl včera dotaz ohledně fišek jestli jdou. Ano šly, i na gumové nástrahy nejmenované české firmy:-D . Pochytáni nějací okouni a dva candátci.

Tento příspěvek byl editován 16.7.2012 16:03:52 uživatelem Kazan.
                                foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48942.jpg
                                  Pondělí 16. července 2012 ve 14:33® MIG-35
                                  MIG-35
                                  Datum lovu: 16.7 | Revír: Ataava | Způsob lovu: Přívlač

Dneska sem vyrazil do velkoměsta na nákup a pro jistotu sem si vzal proutek. Zamířil sem si to pod jeden jezík chytit si okyše. Po půl hodině střídání nástrah sem měl konečně kontakt z rybou juhů. Okyšů moc i štíhle se povedlo a tloušťák. Parádní dopoledne ve vodě. :->

Pondělí 16. července 2012 v 10:37® Scanix
                                    Scanix
                                    Datum lovu: 15.7.2012 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes kontrola pstruhovky, voda stale lehce podkalena, ale uz vyrazne lepsi, jen hrozne kolisala, tak jsem z toho mel strach, ale bylo to dobre. Prehnalo se jedna mensi bourka s kroupama, ale jinak bylo prijemne. Po dlouhe dobe se povedla parma, jedna vetsi se mi vyrizla po 40m uprku proudem, nestihal jsem za ni brodit, byl to mazec, tak snad priste. Povedl se i nejaky potocak, tloust, hafo mensich okounu, dokonce i kudla a pekny pocet hezkych duhaku. Chtel jsme si mensiho vzit, ale vetsina jich byla 50+, nakonec se jeden 44 povedl. Takze opravdu prijemny lov ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48935.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48932.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48933.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48934.jpg
                                      Pondělí 16. července 2012 v 9:28® Bigpista
                                      Bigpista
                                      Datum lovu: 13.7.2012 | Způsob lovu: Muškaření

V pátek jsem byl potrénovat muškaření. Po dvou hodinách jsem již všechny přidělené mouchy rozvěsil po stromech, tak jsem vyměnil mušák za plavačku a lapil si aspoň jednoho pruhatce.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48930.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48931.jpg
                                        Pondělí 16. července 2012 v 8:46® kety.vydra
                                        kety.vydra
                                        Datum lovu: 16.7. | Způsob lovu: Přívlač

Dneska kontrola nové tůňky s osazenstvem „tečkovců“…Odrbali co mohli,popíchali se taky o co mohli,přehlídka nepomohla,takže jsou zase o něco chytřejší.Odebral jsem jim zase dva okounky candátové velikosti…a že jich tam mají :-((

Neděle 15. července 2012 ve 20:47® Padis
                                          Padis
                                          Datum lovu: 15.7.2012 | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Přívlač

Z počátku dnešního lovu to vypadalo bídně,ale pak se to zlomilo.Ryb pochytáno dost okouni štiky bolen a jesen.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50067.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50068.jpg
                                            Sobota 14. července 2012 ve 23:16® FInnnp
                                            Datum lovu: 14.7 2012 | Revír: Svazová voda Chomutov

102 cm 10,5 kg. Udělal mě nesmírnou radost.Můj druhý největší co jsem kdy za třicet let chytil.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50062.jpg
                                              Sobota 14. července 2012 v 19:07® Scanix
                                              Scanix
                                              Datum lovu: 14.7.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsme s kolegou M… na mistni pomery slusne zaokounovaly, obema nam navic spadli dva candosi, ten jeden muj celkem slusnej. Kolega i ja jsme pridali nejakeho bolena a ja jeste par tloustu. Celkove jsme pochytali prijemne mnozstvi peknejsich okysu, parkrat lehce zmokli, ale bylo to fajn…

Tento příspěvek byl editován 14.7.2012 19:08:32 uživatelem Scanix.
                                              foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50057.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50058.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50060.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50061.jpg
                                                Sobota 14. července 2012 v 17:52® skwor
                                                skwor
                                                Datum lovu: 14.7. | Způsob lovu: Přívlač

Protože moje úlovky na slidera se zrovna na desítky počítat nedají, tak dnešní čtyřicátník celkem potěšil.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50048.jpg
                                                  Sobota 14. července 2012 v 10:32® Eve
                                                  Eve
                                                  Datum lovu: 13. 7. 2012 | Způsob lovu: Kaprařina

Na pátek třináctého to vyšlo. :-) Eve

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50046.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50047.jpg
                                                    Sobota 14. července 2012 v 10:29® Eve
                                                    Eve
                                                    Datum lovu: 12. 7. 2012 | Způsob lovu: Sumcařina

Po delší době pod stanem a přálo nám. Počasí jako na Apríla, ale ve dvou se to lépe táhne. :-) Eve

Tento příspěvek byl editován 14.7.2012 10:30:24 uživatelem Eve.
                                                    foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50042.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50043.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50044.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50045.jpg
                                                      Sobota 14. července 2012 v 9:17® vrata2
                                                      Datum lovu: 12.7.2012 | Revír: Orlice | Způsob lovu: Přívlač

Jeden centimetr chyběl do magických padesáti.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50041.jpg
                                                        Sobota 14. července 2012 v 7:51® kety.vydra
                                                        kety.vydra
                                                        Datum lovu: 13.7.2012 | Způsob lovu: Přívlač

Včerejší kontrola tečkovaného obyvatele tůňky.Zmizel.Našel jsem novou tůňku s osazenstvem pěti tečkovaných krasavců.Postupně se všichni seznámili s malou rotačkou,ale že byla bez protihrotů tak se všichni setřepali.Největší z nich atakoval hranici 40ti cm což bych na této vodě vůbec nečekal.Teď jsou o zkušenost bohatší :-) Vydoloval jsem ale osm okounků ideální candátové velikosti,tak se svezli se mnou domů,tyhle jsem v tůňce se ptruhy nenechal…

Tento příspěvek byl editován 14.7.2012 07:54:20 uživatelem kety.vydra.
                                                          Pátek 13. července 2012 ve 23:09® dam
                                                          dam

Zatím, co Sethy loví sumejše a nevezme mě na ně:-(( , tak já se bavím jelčáky kousek od něj:-) Mám radost hlavně z woblírků…

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50038.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50039.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50040.jpg
                                                            Pátek 13. července 2012 ve 21:35® sethy
                                                            sethy
                                                            Datum lovu: 11.7.2012 | Způsob lovu: Přívlač

Hodinová cesta za rybama se vyplatila. 7 pulců (i něco přes metr) a jedna parmice jako bonus. Kolega se na ryby vykašlal a pustil se do opeřenců :-D

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50033.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50034.jpg