Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 19. července 2012 v 7:04® lunimus
- Datum lovu: 18.7 | Revír: Chorvátsky kanál | Způsob lovu: Feeder
Keďže posledného sumca som vypustil, boli sme včera opäť na chorvátskom kanáli, potrápiť sumčeka amerického, ktorý sa na miestnej vode späť nepúšťa kvôli totálnemu premnoženiu. Popri cca 10 kúskoch po 12–13 cm som si ale vytiahol aj 2 kúsky po 25 cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 19. července 2012 v 0:23® osprey
- Datum lovu: 18.7. 2012 | Způsob lovu: Feeder
Dva dny jsem teď koukal, jak feederují jiní, tak jsem se konečně urval a taky něco já.
Konečně jsem ohnul svoji skotskou Daiwu. Je to ten klacek, co jsem chtěl, teď už jsem si jist.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 18. července 2012 ve 23:55® hering
- Datum lovu: 18.7.2012 | Revír: sever | Způsob lovu: Klasická položená
Stařík cejn malý 42cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 18. července 2012 ve 22:24® Scanix
- Datum lovu: 18.7.2012 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem po praci chvatal k vode, po delsi dobe bylo zase krasne slunecno a ja doufal v nejakeho toho boldu a tak jsem se na ne i vyzbrojil. Bohuzel boleni dnes sice lovili, ale naprosto ignorovali moje pokusy je necim zaujmout. Zmenil jsem tedy taktiku a snazil se ulovit aspon nejakou rybku a povedlo. Konecne parma na privlac na MP, k tomu pekny duhak, mensi tloust, dve kudly a par okounu mezi 25–30. Takze za me spokojenost
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 18. července 2012 ve 22:17® Ftmči
- Datum lovu: 18.7. | Revír: Jihočeská MP | Způsob lovu: Přívlač
Denes jsem po hodně dlouhé době opět zažil vycházku, kvůli kterým se vracím k vodě. Na první nához jsem mohl pozorovat, jak mi pod nohami sbalila wobler čtyřicítka štička. Chvíli nic, pak překvapení v podobě okouna 30+. Vyměním wobler za kopýtko a už vidím, jak se za ním veze cca sedmdesátka. Pod špičkou dokonce dvakrát ochutná ocásek a nadobro ztratí ke dnu. Sice jsem se sní nedokázal sblížit více, ale to vůbec nevadí. Vím, že tam někde je, mám důvod se vracet a hrát všechna ta představení s dřívky a gumkami pro jednočlenné obecenstvo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 18. července 2012 ve 22:02® Bigpista
- Datum lovu: 18.7.2012 | Revír: Vltava | Způsob lovu: Plavaná
Po práci jsem si udělal výlet na pražskou Štvanici. Obešel jsem prakticky celý ostrov a chytil pár čudel. Potěšila jedna třicítka plotice a hlavně můj první hrouzek v životě
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 18. července 2012 ve 12:18® kety.vydra
- Datum lovu: 18.7.2012 | Revír: Žermanice | Způsob lovu: Přívlač
Totální zero,úplně bez kontaktu živé šupiny.No,vlastně jen asi 10tikilový tolstolobik…chcíplý.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 17. července 2012 ve 22:37® matx
- Datum lovu: 17.7.2012 | Revír: řeka | Způsob lovu: Feeder
tak jsem se teď vratil od vody a zase trochu zklamaný. opět jsem zapřáhnul kapra už jsem ho tentokrat i viděl ale opět mi spadnul asi metr od břehu. já prostě žádnou slušnou rybu asi nevytáhnu. jinak pár cejnů bylo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 17. července 2012 ve 21:29® Scanix
- Datum lovu: 17.7.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsme s kolegou M… vyrazili puvodne potrapit nejake to Ccko, ale vubec se jim nechtelo. Tak se kolega vytasil alespon peknym bolenem. Na me zbylo nekolik kudel, okysu a tloustu, ale kazda rybka potesi, hlavne, ze aspon neco krome komaru kousalo
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 17. července 2012 v 16:16® MIG-35
- Datum lovu: 17.7 | Revír: jako fčera | Způsob lovu: Přívlač
Tak sem dneska s kamarádem vyrazil na okouni…
Ryb mooc cca 60 kousků různých velikostí!
I přez hnusný počas spokojenost veliká.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 17. července 2012 v 7:11® lunimus
- Datum lovu: 16.7 | Revír: Dunaj | Způsob lovu: Přívlač
Včera večer ma bol kamarát zasvetiť do tajov prívlače. Nič sa síce nedarilo, ale ku koncu lovu sa mi zadarilo a na homemade woblera sa zavesil sumec cca do jednoho metra. Foto bohužiaľ nemám k dispozícii, ale tento drobný nedostatok plne pokrýva moja eufória z prvého sumca
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 16. července 2012 ve 21:52® sharkcom
- Datum lovu: 16.7.2012 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Feeder
Tak dneska u vody chcípl pes…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 16. července 2012 ve 20:41® kubas
- Datum lovu: Rok 2012 | Způsob lovu: Přívlač
Tak po mnoha prutohodinách bez slušnější ryby se štěstí konečně unavilo. Překonaný osobák asi o 80cm a neskutečná radost z úlovku
Tento příspěvek byl editován 16.7.2012 20:43:31 uživatelem kubas.. Samozřejmě puštěn zpět do rodného živlu
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 16. července 2012 ve 20:08® skwor
- Datum lovu: 16.7.
Sice to byly spíš závody, jestli se k pečivu na hladině dostane dřív kačer nebo ryba, ale důvod cvrnknout do bojovky se nakonec našel
Celkem mě ta ryba začíná bavit.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 16. července 2012 v 17:04® Dejwík2504
- Datum lovu: 15.7.2012 | Způsob lovu: Přívlač
Až když se nad vodou začala povalovat mlha se povedla tahle vousatá. K řece jsem jel s tím, že chci chytit parmu 50+. Povedlo se, ale původně měla být na feeder. Když jsem ale ve vázce nechal už 3. montáž a vyškolila mě nějaká slušnější ryba, tak jsem přezbrojil.
V proudu mi dávala celkem zabrat. Fotku mám jen takovou „aby se neřeklo“. Nechtěl jsem ji fotit s bleskem.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 16. července 2012 v 16:03® Kazan
- Datum lovu: 15.7.2012 | Revír: Lužka | Způsob lovu: Přívlač
Prichy měl včera dotaz ohledně fišek jestli jdou. Ano šly, i na gumové nástrahy nejmenované české firmy
Tento příspěvek byl editován 16.7.2012 16:03:52 uživatelem Kazan.. Pochytáni nějací okouni a dva candátci.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 16. července 2012 ve 14:33® MIG-35
- Datum lovu: 16.7 | Revír: Ataava | Způsob lovu: Přívlač
Dneska sem vyrazil do velkoměsta na nákup a pro jistotu sem si vzal proutek. Zamířil sem si to pod jeden jezík chytit si okyše. Po půl hodině střídání nástrah sem měl konečně kontakt z rybou juhů. Okyšů moc i štíhle se povedlo a tloušťák. Parádní dopoledne ve vodě.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 16. července 2012 v 10:37® Scanix
- Datum lovu: 15.7.2012 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes kontrola pstruhovky, voda stale lehce podkalena, ale uz vyrazne lepsi, jen hrozne kolisala, tak jsem z toho mel strach, ale bylo to dobre. Prehnalo se jedna mensi bourka s kroupama, ale jinak bylo prijemne. Po dlouhe dobe se povedla parma, jedna vetsi se mi vyrizla po 40m uprku proudem, nestihal jsem za ni brodit, byl to mazec, tak snad priste. Povedl se i nejaky potocak, tloust, hafo mensich okounu, dokonce i kudla a pekny pocet hezkych duhaku. Chtel jsme si mensiho vzit, ale vetsina jich byla 50+, nakonec se jeden 44 povedl. Takze opravdu prijemny lov
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 16. července 2012 v 9:28® Bigpista
- Datum lovu: 13.7.2012 | Způsob lovu: Muškaření
V pátek jsem byl potrénovat muškaření. Po dvou hodinách jsem již všechny přidělené mouchy rozvěsil po stromech, tak jsem vyměnil mušák za plavačku a lapil si aspoň jednoho pruhatce.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 16. července 2012 v 8:46® kety.vydra
- Datum lovu: 16.7. | Způsob lovu: Přívlač
Dneska kontrola nové tůňky s osazenstvem „tečkovců“…Odrbali co mohli,popíchali se taky o co mohli,přehlídka nepomohla,takže jsou zase o něco chytřejší.Odebral jsem jim zase dva okounky candátové velikosti…a že jich tam mají
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 15. července 2012 ve 20:47® Padis
- Datum lovu: 15.7.2012 | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Přívlač
Z počátku dnešního lovu to vypadalo bídně,ale pak se to zlomilo.Ryb pochytáno dost okouni štiky bolen a jesen.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 14. července 2012 ve 23:16® FInnnp
- Datum lovu: 14.7 2012 | Revír: Svazová voda Chomutov
102 cm 10,5 kg. Udělal mě nesmírnou radost.Můj druhý největší co jsem kdy za třicet let chytil.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 14. července 2012 v 19:07® Scanix
- Datum lovu: 14.7.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsme s kolegou M… na mistni pomery slusne zaokounovaly, obema nam navic spadli dva candosi, ten jeden muj celkem slusnej. Kolega i ja jsme pridali nejakeho bolena a ja jeste par tloustu. Celkove jsme pochytali prijemne mnozstvi peknejsich okysu, parkrat lehce zmokli, ale bylo to fajn…
Tento příspěvek byl editován 14.7.2012 19:08:32 uživatelem Scanix.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 14. července 2012 v 17:52® skwor
- Datum lovu: 14.7. | Způsob lovu: Přívlač
Protože moje úlovky na slidera se zrovna na desítky počítat nedají, tak dnešní čtyřicátník celkem potěšil.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 14. července 2012 v 10:32® Eve
- Datum lovu: 13. 7. 2012 | Způsob lovu: Kaprařina
Na pátek třináctého to vyšlo.
Eve
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 14. července 2012 v 10:29® Eve
- Datum lovu: 12. 7. 2012 | Způsob lovu: Sumcařina
Po delší době pod stanem a přálo nám. Počasí jako na Apríla, ale ve dvou se to lépe táhne.
Tento příspěvek byl editován 14.7.2012 10:30:24 uživatelem Eve.Eve
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 14. července 2012 v 9:17® vrata2
- Datum lovu: 12.7.2012 | Revír: Orlice | Způsob lovu: Přívlač
Jeden centimetr chyběl do magických padesáti.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 14. července 2012 v 7:51® kety.vydra
- Datum lovu: 13.7.2012 | Způsob lovu: Přívlač
Včerejší kontrola tečkovaného obyvatele tůňky.Zmizel.Našel jsem novou tůňku s osazenstvem pěti tečkovaných krasavců.Postupně se všichni seznámili s malou rotačkou,ale že byla bez protihrotů tak se všichni setřepali.Největší z nich atakoval hranici 40ti cm což bych na této vodě vůbec nečekal.Teď jsou o zkušenost bohatší
Tento příspěvek byl editován 14.7.2012 07:54:20 uživatelem kety.vydra.Vydoloval jsem ale osm okounků ideální candátové velikosti,tak se svezli se mnou domů,tyhle jsem v tůňce se ptruhy nenechal…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 13. července 2012 ve 23:09® dam
-
Zatím, co Sethy loví sumejše a nevezme mě na ně
, tak já se bavím jelčáky kousek od něj
Mám radost hlavně z woblírků…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 13. července 2012 ve 21:35® sethy
- Datum lovu: 11.7.2012 | Způsob lovu: Přívlač
Hodinová cesta za rybama se vyplatila. 7 pulců (i něco přes metr) a jedna parmice jako bonus. Kolega se na ryby vykašlal a pustil se do opeřenců
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.