Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 9. července 2012 v 0:55® Scanix
Scanix
Datum lovu: 8.7.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Vecerni lov s kolegou byl opet tarka sebetryzni, nastesti se alespon po setmeni trosku ochladilo. Aktivita na hladine nulova a od zera me zachranil jeden slimejs, kolega si to zero vychutnal do konce ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49960.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49961.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Neděle 8. července 2012 ve 21:36® Mrakoš
    Datum lovu: 8.7.2012

Dneska jsme s Růžou vyrazili na kapříky. Já chytal na fídr, Růža na splávek a šlo nám to moc dobře :-)

Tento příspěvek byl editován 8.7.2012 22:40:04 uživatelem Mrakoš.
      Neděle 8. července 2012 ve 20:58® vrata2
      Datum lovu: 8.7.2012 | Revír: Orlice | Způsob lovu: Přívlač

Víkendové jesenobraní zakončila dnešní vycházka těmito krásnými rybami.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49958.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49959.jpg
        Neděle 8. července 2012 v 16:51® Scanix
        Scanix
        Datum lovu: 8.7.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem se vyjel osvezit do chladnejsich vod, kde se lihnout obcas pekne je(b)ky :-) Zrejme bourka jich vsak valnou vetsinu vyhnala a tak jsem se v klidu mohl venovat lovu, coz mezi koupaci byva obcas porblem ;-) Presto jsem pochytal neco kudel, mensiho boldu a tloustika a duhakove prokleti me dohnalo i zde, 44cm na wobler s lankem, proc ne ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49953.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49954.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49955.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49956.jpg
          Neděle 8. července 2012 ve 12:11® skwor
          skwor
          Datum lovu: 8.7. | Způsob lovu: Přívlač

Vydali jsme se zkusit štěstí na sever. Ryby chtěly něco jiné než u nás, ale nakonec se povedla i hodně slušná na ryba na 3cm woblerka (ani lanko mu nevadilo).

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49947.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49948.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49949.jpg
            Neděle 8. července 2012 v 7:35® mirek66
            mirek66
            Datum lovu: 7.7.2012 | Revír: Jirský (Štrambád) | Způsob lovu: Klasická položená

Ahoj kluci,tak jsem přijel k vodě,že si chytnu kapříka,ano přišel malý 37cm,míra je u nás 35cm,tak jsem ho vzal pro mou lásku má ryby ráda:-) Pak jsem zkoušel úhoře,ale bezvýsledně. Jak to vůbec bere na ostatních rybnících,jde to nebo ne?:-((

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49945.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49946.jpg
              Sobota 7. července 2012 ve 23:30® Scanix
              Scanix
              Datum lovu: 7.7.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Jen aby bylo jasno, tak dneska jsem mel pro zmenu den blbec, dojel jsem vecer k vode a nevzal si celovku, super, posvitim si pripadne mobilem :-) Prvni nahoz, vazka, wobler v p …, tam nekde :-) Pak hazim, hazim, uplne lichej, najednou mi ujely nohy po kluzkem brehu a uz jsem byl po stehna ve vode. No co, trocha osvezeni, hazim dal, vazka, rikam si, jsem mokrej, dolezu bliz, vyprostim, dalsim hodem vazka kdesi na hlavnim toku, trham a jdu domu. Taky takovy bezny lov :-)

Sobota 7. července 2012 ve 22:56® BoBo-Falknow
                BoBo-Falknow
                Datum lovu: 7.7.2012 | Revír: Ohře 16 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsme s Aliviem žlutě ďáblovali na Ohři. A sem tam nějaký candátek kousnul :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49944.jpg
                  Sobota 7. července 2012 ve 21:40® pemalda
                  pemalda
                  Datum lovu: 7.7.2012 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

Jediná rybka na kterou sem si za dva dny lovu ve zkalenej řece šáhl.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49943.jpg
                    Sobota 7. července 2012 ve 20:20® MIG-35
                    MIG-35
                    Datum lovu: 5.7-7.7 | Revír: neřeknu | Způsob lovu: Přívlač

Tak sem výjmešně opustil rodnou louži a navštívil i jiný revírky. Dal sem si pstruží premiéru, ale nic pro mě. Pak sem zavítal na menší přehradní dílko a vzhledem k tomu, že sem měl UL cajky a chromý pazoury tak sem o všechno co se mi pověsilo na hák přišel. :-93; Když sem se vrátil tak mi to nedalo a jel sem ještě zkontrolovat jak to vypadá tady. Přesně jak sem si myslel… Chvílema sem nemoh přez bordel zapíchnout vesla. A kupodivu ani moc rybářů u vody nebylo. :-D

Sobota 7. července 2012 v 19:27® Dejwík2504
                      Dejwík2504
                      Datum lovu: 7.7.2012 | Způsob lovu: Feeder

Jak příhodné datum dneska…

Sobota 7. července 2012 v 10:55® Dejwík2504
                        Dejwík2504
                        Datum lovu: 7.7.2012 | Způsob lovu: Feeder

Brzké vstávání se vyplatilo. Stačila jen plechovka kukuřice. :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49940.jpg
                          Sobota 7. července 2012 v 0:17® Scanix
                          Scanix
                          Datum lovu: 6.7.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Opravdu mi to nedalo a po bource jsem vyrazil s kolegou znovu…a hle, jeden dorostenec prisel…kolega dva zabery, jednoho povodil a po par minutach se ryba vypla :-(( Pak to nejak neslo a tak jsme vystridali nekolik mist ve snaze ryby najit a na noc zakotvili zase jinde a hazeli tarka do bezvedomi a zadarilo se, muj novej osobak, potesil moc ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49925.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49926.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49927.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49928.jpg
                            Pátek 6. července 2012 ve 23:13® BoBo-Falknow
                            BoBo-Falknow
                            Datum lovu: 6.7.2012 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač

Další večer se žlutým ďáblem – a nemám tím na mysli Alivia, který chytal se mnou. Aliviovi se na jeho speciálně odlitou barvu dařili okouni – sice menší, ale v tomto období bídy vítaní. Já jsem zůstal u candátů :-)

Tento příspěvek byl editován 7.7.2012 00:17:22 uživatelem BoBo-Falknow.
                            foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49923.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49924.jpg
                              Pátek 6. července 2012 ve 20:36® Prichy
                              Prichy
                              Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač

Takhle vybíravé okouny „dlaňovky“ jsem dlouho neviděl :-(( .

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49922.jpg
                                Pátek 6. července 2012 v 16:38® Dejwík2504
                                Dejwík2504
                                Datum lovu: 5.7.2012 | Způsob lovu: Přívlač

Za Hliníkem jsem se podívat nebyl, v Kojčicích u Pejřímova jsem se taky nestavil a celkově bych tento výlet ohodnotil slovy: „Dvojka“. Něco se chytlo, jen jsem jednou kompletně promokl a trošku mně zkazil plány zvýšený stav Želivky. Ale i tak to bylo fajn. Rád se tam zas vrátím. :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49916.jpg
                                  Pátek 6. července 2012 v 16:24® Scanix
                                  Scanix
                                  Datum lovu: 6.7.2012 | Revír: mimopstruhovka a pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem dostal za ukol lapit duhaka pro neterinku, prijel jsem na pstruhovku a ten kaolin nevestil nic dobreho, nakonec stacilo vybrat dobre misto stran vodaku a cca 10min casu a zmasila ctyriactyricitka byla pak idealni. Pote jsem prejel na MP, ackoliv jsem nemel tezsi vlacak a woblery s sebou, chtel jsem zkusil aspon par hodu s kopytem. Nanofil 0.12mm plus cca metrovy forpas 0.22mm mono a prvni nahoz, za zady uz hrmelo, parkrat jsem pootocil klickou a bum…sumik zacal na v silnem proudu s 30ti gramovym proutekm predvadet nevidane smycky, ale po 10ti minutach bylo dobojovano. Mam silne nutkani, az prejde ten bes, ze vyrazim s poradnym cajkem znovu :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49912.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49913.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49914.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49915.jpg
                                    Pátek 6. července 2012 v 15:50® Leontýn
                                    Leontýn
                                    Datum lovu: 5.7.2012 | Revír: Klubovka chytej | Způsob lovu: Kaprařina

Včera jsem zajel za klukama na Klubovku. Kapři docela brali i za deště. Tenhle se povedl Honzovi v největším děšti. Pěkný kus 77cm. Fotka z mobilu, tak se omlouvám za kvalitu.

Tento příspěvek byl editován 6.7.2012 16:51:14 uživatelem Leontýn.
                                    foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49911.jpg
                                      Pátek 6. července 2012 ve 14:41® jepice-zruseno
                                      Datum lovu: 6. 7. | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač

Dneska na labi okouni malí, jeden 29, pak pár hezkejch tloušťů a nakonec zlomenej můj super pružnej vláčák vyrobenej z mušáku :-((

Pátek 6. července 2012 v 10:50® brčkař
                                        brčkař
                                        Datum lovu: před pár dny | Revír: severozápad | Způsob lovu: Plavaná

Zbarvení, pigment, mimikry, impresionistický obraz…

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49903.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49904.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49905.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49906.jpg
                                          Pátek 6. července 2012 v 0:02® BoBo-Falknow
                                          BoBo-Falknow
                                          Datum lovu: 5.7.2012 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač

Opět jsem byl prohnat žlutého ďábla. Dokonce se za mnou na kus řeči zastavili Alivio a Sharkcom, kteří zároveň byli svědky lepší chvilky kdy to bralo a zároveň mých akrobatických výkonů při vylovování bez podběráku…

Díky za fotky Tome, jen s tím candátem se tvářím jako blbec :-D

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49898.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49899.jpg
                                            Čtvrtek 5. července 2012 v 19:01® TOMMY CATFISH
                                            TOMMY CATFISH
                                            Datum lovu: 5.7.2012 | Revír: Hornád pri Kisaku | Způsob lovu: Přívlač

Dnes ráno sme chceli s kamošom skočiť na Torysu zavláčiť ale prekvapilo nás kakavko tak sme sa rozhodli že pojdeme na vlak a šup na hornád a tak sa aj stalo :-) rýb nebolo veľa ale niečo sa chytlo :-) ja jeden jalec a jeden 30 cm dúhak na handmade woba a kamoš dúhak 39 cm na nymfičku :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49894.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49895.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49896.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49897.jpg
                                              Čtvrtek 5. července 2012 v 17:35® TOMMY CATFISH
                                              TOMMY CATFISH
                                              Datum lovu: 3.7.2012 | Revír: rieka Torysa v Prešove | Způsob lovu: Přívlač

trochu pri vode večer po robote :-) pri vode s kamošom Jarom ja som chytal na prívlač on na syr. mne sa zadarilo a zlepšil som si osobák mreny mala 69 cm :-) pláva ďalej :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49892.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49893.jpg
                                                Čtvrtek 5. července 2012 v 17:18® TOMMY CATFISH
                                                TOMMY CATFISH
                                                Datum lovu: 1.7.2012 | Revír: rieka Torysa v Prešove | Způsob lovu: Přívlač

Tak v nedeľu zase s kamošom Jarom na rybách ale pre zmenu na mrenách :-) podarili sa 4 ja som vytiahol 3 a kamoš jednu cca 40 cm moje najväčšie prvá 57 cm a druhá 55 cm. Pekná chytačka na takú horúčavu :-D

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49888.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49889.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49890.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49891.jpg
                                                  Čtvrtek 5. července 2012 v 16:48® TOMMY CATFISH
                                                  TOMMY CATFISH
                                                  Datum lovu: 30.6.2012 | Revír: rieka Torysa v Prešove | Způsob lovu: Přívlač

Konečne pekná rybačka s kamošom :-) jalce poctivo brali naj tento 43 cm na handmade wobler.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49887.jpg
                                                    Čtvrtek 5. července 2012 v 9:58® mirek66
                                                    mirek66
                                                    Datum lovu: 4.7.2012 | Revír: Jirský (Štrambád) | Způsob lovu: Klasická položená

Vyčera jsem zkusil úhoře,přišly malé hadičky.:-) Bezva volno,at vám to bere a jezdí.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49879.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49880.jpg
                                                      Čtvrtek 5. července 2012 v 0:12® Scanix
                                                      Scanix
                                                      Datum lovu: 4.7.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem vyrazil k vode sam a z pocatku to bylo nesmirne trapeni, na prvnim miste ryby dokonce aktivne lovily, ale vyloudil jsem jen tri razatni zabery a nic vic. Presun na dalsi stont vedl k lepsim vysledkum, ovsem velikostne to bylo slabsi, rybky ve slozeni bolen, stika a candat mi sice zvedly naladu, ale doufal jsem v lepsi rybky. Vecerni lov skoncil bez zaberu, zacina to byt nejak pravidlem a to se mi nelibi ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49877.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49878.jpg
                                                        Středa 4. července 2012 v 19:08® Raf
                                                        Raf
                                                        Datum lovu: 4.7.2012 | Způsob lovu: Přívlač

Rychlý test aktivity tloušťů a stříbrných bojovníků. Tloušti na řece v testu obstáli na výbornou. S udatnými boleny to bylo v bezvětří na stojáku horší, ale dva se mě přeči jenom rozhodli potěšit.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49875.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49876.jpg
                                                          Středa 4. července 2012 ve 12:09® lunimus
                                                          Datum lovu: 3.7.2012 | Revír: Kuchajda | Způsob lovu: Feeder

Manzelka mala vcera vecer stretnutie s partiou v bufete pri jazere Kuchajda. Kedze jej chybal odvoz a decka su u svokrovcov, zneuzil som situaciu a ponukol som sa. Aby som nechodil zbytocne hore-dole a aby som sa nenudil, zbalil som svoju novu feederku, staru (naozaj staru) telematchku a cakal som pri vode. Fukal dost silny vietor a tak som mal chvilami pocit, ze kukuricou len krmim ryby, lebo odpozorovat, co bol zaber a co vlna bolo narocne – ale predsalen som par plotic, cervenic a nejakeho pleskaca potiahol. Na feedri to bolo trochu lepsie, i ked prudenie vody a silny vietor spickou chveli, ale tu som potiahol to iste, co na plavak + jedneho kaprika 47cm :-)

Středa 4. července 2012 v 11:51® MIG-35
                                                            MIG-35
                                                            Datum lovu: 4.7 | Způsob lovu: Přívlač

Dnešní ranní rozcvička s veslama total debakl. Tak jako poslední dobou. Jen ten slejvák sem měl jako bonus.