Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 13. července 2012 v 15:28® Herink
- Datum lovu: 12.7. 2012 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Sumcařina
Včera se smůla konečně prolomila a já chytil svého prvního většího sumce 114cm
Tento příspěvek byl editován 13.7.2012 15:31:00 uživatelem Herink.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 12. července 2012 ve 22:42® Mrakoš
-
Taky jsem dneska vyžehlil dvě zubatice, velikostně nic moc, ale radost mi udělaly. Pak ještě trojici okounů. Jeden si troufl na 10cm slidera, a ten už stál za to. Pak vylezlo sluníčko a bylo po záběrech.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 12. července 2012 v 19:09® Tycoon
- Datum lovu: 12.7. | Revír: Jizera 4 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem byl těsně před bouřkou namočit pár woblerů.Došli mi lanka i karabinky tak jsem uvázal mého oblíbence přímo na 0,14 vlasec a na asi na třetí nához přišla tahle kráská,kdyby byla větší tak je wobler v háji.Sice měla jenom asi 30 cm ale jsem za ní hrozně rád.Po asi 6 letech chytání na této řece je to moje první vyvláčené stička.A k té štice se přidalo ještě pár tloušťů.
Druhá fotka je ze zahájení.Velice přijěmně mě potěšily jesen kteři brali skoro na hod.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 11. července 2012 ve 14:02® Raf
- Datum lovu: 9.-10.7.2012
Ještě před tím než se zatáhla obloha jsme pronásledovali amury a boleny. Je fajn, že to bylo pronásledování do značné míry úspěšné.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 10. července 2012 ve 23:23® xhekm00
- Datum lovu: 10.7.2012 | Revír: Jihlava | Způsob lovu: Přívlač
Krásný den s lehkým přívlačovým prutem na řece Jihlavě. Dopoledne na gumku 2 štičky, navečer jsem vyrazil pod splav na tlouště. Brali dorostenci, ale povedl se krásný okyš na krásnou berušku od Salma.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 10. července 2012 ve 14:21® osprey
- Datum lovu: první červencový týden
Na dovolenou s rodinou jezdím bez prutů, takže ohledně ryb se konaly jen fotolovy.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 10. července 2012 v 10:53® frenki
- Datum lovu: 9.7.2012 | Revír: netřeba psát | Způsob lovu: Marmyškování
sethy> tak tady máš jednoho 140+ ze včerejška:D
Tento příspěvek byl editován 10.7.2012 10:57:36 uživatelem frenki.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 10. července 2012 v 0:00® sethy
- Způsob lovu: Přívlač
frenki> Pořád čekám
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. července 2012 ve 20:53® majkyss
- Datum lovu: 9.7.2012 | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes krásná rybačka a na závěr štička 57.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. července 2012 v 19:09® MIG-35
- Datum lovu: 9.7 | Způsob lovu: Přívlač
Tak sem dnes s rodinkou navštívil blízkou říčku. Já s proutkem, rodinka s plavkama. I přez zvedlou a zakalenou vodu sem si slušně zachytal. Tlouštíci střídali okyše a sem tam bolínek. Měl sem chuť si dát pruhovanýho k večeři, ale lapal sem jen mimina do 30cm. Tak zasejc rohle.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. července 2012 v 18:47® skwor
- Datum lovu: 9.7.
Inspirován dejwíkem jsem odložil vláčák a zkusil to z hladiny. Policajti kolem rybníka chytali úchyla, já v rybníku amura
Jak dopadli oni nevím, mě se to povedlo
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. července 2012 ve 12:13® frenki
- Datum lovu: 8.7.2012 | Revír: městská fontánka | Způsob lovu: Přívlač
kdo si počká ten se dočká
Tento příspěvek byl editován 9.7.2012 12:14:32 uživatelem frenki.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. července 2012 v 10:46® Dominik Dadák
- Datum lovu: 8.6.2012 | Revír: Morava | Způsob lovu: Přívlač
Letos největší bolen 63cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. července 2012 v 1:55® Scanix
- Datum lovu: 8.7.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Vecerni lov s kolegou byl opet tarka sebetryzni, nastesti se alespon po setmeni trosku ochladilo. Aktivita na hladine nulova a od zera me zachranil jeden slimejs, kolega si to zero vychutnal do konce
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. července 2012 ve 22:36® Mrakoš
- Datum lovu: 8.7.2012
Dneska jsme s Růžou vyrazili na kapříky. Já chytal na fídr, Růža na splávek a šlo nám to moc dobře
Tento příspěvek byl editován 8.7.2012 22:40:04 uživatelem Mrakoš.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. července 2012 ve 21:58® vrata2
- Datum lovu: 8.7.2012 | Revír: Orlice | Způsob lovu: Přívlač
Víkendové jesenobraní zakončila dnešní vycházka těmito krásnými rybami.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. července 2012 v 17:51® Scanix
- Datum lovu: 8.7.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem se vyjel osvezit do chladnejsich vod, kde se lihnout obcas pekne je(b)ky
Zrejme bourka jich vsak valnou vetsinu vyhnala a tak jsem se v klidu mohl venovat lovu, coz mezi koupaci byva obcas porblem
Presto jsem pochytal neco kudel, mensiho boldu a tloustika a duhakove prokleti me dohnalo i zde, 44cm na wobler s lankem, proc ne
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. července 2012 ve 13:11® skwor
- Datum lovu: 8.7. | Způsob lovu: Přívlač
Vydali jsme se zkusit štěstí na sever. Ryby chtěly něco jiné než u nás, ale nakonec se povedla i hodně slušná na ryba na 3cm woblerka (ani lanko mu nevadilo).
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. července 2012 v 8:35® mirek66
- Datum lovu: 7.7.2012 | Revír: Jirský (Štrambád) | Způsob lovu: Klasická položená
Ahoj kluci,tak jsem přijel k vodě,že si chytnu kapříka,ano přišel malý 37cm,míra je u nás 35cm,tak jsem ho vzal pro mou lásku má ryby ráda
Pak jsem zkoušel úhoře,ale bezvýsledně. Jak to vůbec bere na ostatních rybnících,jde to nebo ne?
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. července 2012 v 0:30® Scanix
- Datum lovu: 7.7.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Jen aby bylo jasno, tak dneska jsem mel pro zmenu den blbec, dojel jsem vecer k vode a nevzal si celovku, super, posvitim si pripadne mobilem
Prvni nahoz, vazka, wobler v p …, tam nekde
Pak hazim, hazim, uplne lichej, najednou mi ujely nohy po kluzkem brehu a uz jsem byl po stehna ve vode. No co, trocha osvezeni, hazim dal, vazka, rikam si, jsem mokrej, dolezu bliz, vyprostim, dalsim hodem vazka kdesi na hlavnim toku, trham a jdu domu. Taky takovy bezny lov
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. července 2012 ve 23:56® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 7.7.2012 | Revír: Ohře 16 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsme s Aliviem žlutě ďáblovali na Ohři. A sem tam nějaký candátek kousnul
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. července 2012 ve 22:40® pemalda
- Datum lovu: 7.7.2012 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Jediná rybka na kterou sem si za dva dny lovu ve zkalenej řece šáhl.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. července 2012 ve 21:20® MIG-35
- Datum lovu: 5.7-7.7 | Revír: neřeknu | Způsob lovu: Přívlač
Tak sem výjmešně opustil rodnou louži a navštívil i jiný revírky. Dal sem si pstruží premiéru, ale nic pro mě. Pak sem zavítal na menší přehradní dílko a vzhledem k tomu, že sem měl UL cajky a chromý pazoury tak sem o všechno co se mi pověsilo na hák přišel.
Když sem se vrátil tak mi to nedalo a jel sem ještě zkontrolovat jak to vypadá tady. Přesně jak sem si myslel… Chvílema sem nemoh přez bordel zapíchnout vesla. A kupodivu ani moc rybářů u vody nebylo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. července 2012 ve 20:27® Dejwík2504
- Datum lovu: 7.7.2012 | Způsob lovu: Feeder
Jak příhodné datum dneska…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. července 2012 v 11:55® Dejwík2504
- Datum lovu: 7.7.2012 | Způsob lovu: Feeder
Brzké vstávání se vyplatilo. Stačila jen plechovka kukuřice.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. července 2012 v 1:17® Scanix
- Datum lovu: 6.7.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Opravdu mi to nedalo a po bource jsem vyrazil s kolegou znovu…a hle, jeden dorostenec prisel…kolega dva zabery, jednoho povodil a po par minutach se ryba vypla
Pak to nejak neslo a tak jsme vystridali nekolik mist ve snaze ryby najit a na noc zakotvili zase jinde a hazeli tarka do bezvedomi a zadarilo se, muj novej osobak, potesil moc
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. července 2012 v 0:13® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 6.7.2012 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač
Další večer se žlutým ďáblem – a nemám tím na mysli Alivia, který chytal se mnou. Aliviovi se na jeho speciálně odlitou barvu dařili okouni – sice menší, ale v tomto období bídy vítaní. Já jsem zůstal u candátů
Tento příspěvek byl editován 7.7.2012 00:17:22 uživatelem BoBo-Falknow.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 6. července 2012 ve 21:36® Prichy
- Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač
Takhle vybíravé okouny „dlaňovky“ jsem dlouho neviděl
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 6. července 2012 v 17:38® Dejwík2504
- Datum lovu: 5.7.2012 | Způsob lovu: Přívlač
Za Hliníkem jsem se podívat nebyl, v Kojčicích u Pejřímova jsem se taky nestavil a celkově bych tento výlet ohodnotil slovy: „Dvojka“. Něco se chytlo, jen jsem jednou kompletně promokl a trošku mně zkazil plány zvýšený stav Želivky. Ale i tak to bylo fajn. Rád se tam zas vrátím.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 6. července 2012 v 17:24® Scanix
- Datum lovu: 6.7.2012 | Revír: mimopstruhovka a pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem dostal za ukol lapit duhaka pro neterinku, prijel jsem na pstruhovku a ten kaolin nevestil nic dobreho, nakonec stacilo vybrat dobre misto stran vodaku a cca 10min casu a zmasila ctyriactyricitka byla pak idealni. Pote jsem prejel na MP, ackoliv jsem nemel tezsi vlacak a woblery s sebou, chtel jsem zkusil aspon par hodu s kopytem. Nanofil 0.12mm plus cca metrovy forpas 0.22mm mono a prvni nahoz, za zady uz hrmelo, parkrat jsem pootocil klickou a bum…sumik zacal na v silnem proudu s 30ti gramovym proutekm predvadet nevidane smycky, ale po 10ti minutach bylo dobojovano. Mam silne nutkani, az prejde ten bes, ze vyrazim s poradnym cajkem znovu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.