Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 13. července 2012 v 15:28® Herink
Herink
Datum lovu: 12.7. 2012 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Sumcařina

Včera se smůla konečně prolomila a já chytil svého prvního většího sumce 114cm

Tento příspěvek byl editován 13.7.2012 15:31:00 uživatelem Herink.
foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50032.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Čtvrtek 12. července 2012 ve 22:42® Mrakoš

Taky jsem dneska vyžehlil dvě zubatice, velikostně nic moc, ale radost mi udělaly. Pak ještě trojici okounů. Jeden si troufl na 10cm slidera, a ten už stál za to. Pak vylezlo sluníčko a bylo po záběrech.

Čtvrtek 12. července 2012 v 19:09® Tycoon
      Datum lovu: 12.7. | Revír: Jizera 4 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem byl těsně před bouřkou namočit pár woblerů.Došli mi lanka i karabinky tak jsem uvázal mého oblíbence přímo na 0,14 vlasec a na asi na třetí nához přišla tahle kráská,kdyby byla větší tak je wobler v háji.Sice měla jenom asi 30 cm ale jsem za ní hrozně rád.Po asi 6 letech chytání na této řece je to moje první vyvláčené stička.A k té štice se přidalo ještě pár tloušťů.
      Druhá fotka je ze zahájení.Velice přijěmně mě potěšily jesen kteři brali skoro na hod.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50023.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50024.jpg
        Středa 11. července 2012 ve 14:02® Raf
        Raf
        Datum lovu: 9.-10.7.2012

Ještě před tím než se zatáhla obloha jsme pronásledovali amury a boleny. Je fajn, že to bylo pronásledování do značné míry úspěšné.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50011.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50012.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50013.jpg
          Úterý 10. července 2012 ve 23:23® xhekm00
          xhekm00
          Datum lovu: 10.7.2012 | Revír: Jihlava | Způsob lovu: Přívlač

Krásný den s lehkým přívlačovým prutem na řece Jihlavě. Dopoledne na gumku 2 štičky, navečer jsem vyrazil pod splav na tlouště. Brali dorostenci, ale povedl se krásný okyš na krásnou berušku od Salma. :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50001.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50002.jpg
            Úterý 10. července 2012 ve 14:21® osprey
            osprey
            Datum lovu: první červencový týden

Na dovolenou s rodinou jezdím bez prutů, takže ohledně ryb se konaly jen fotolovy.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49992.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49993.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49994.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49995.jpg
              Úterý 10. července 2012 v 10:53® frenki
              frenki
              Datum lovu: 9.7.2012 | Revír: netřeba psát | Způsob lovu: Marmyškování

sethy> tak tady máš jednoho 140+ ze včerejška:D

Tento příspěvek byl editován 10.7.2012 10:57:36 uživatelem frenki.
              foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49990.jpg
                Úterý 10. července 2012 v 0:00® sethy
                sethy
                Způsob lovu: Přívlač

frenki> Pořád čekám :-D

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49975.jpg
                  Pondělí 9. července 2012 ve 20:53® majkyss
                  majkyss
                  Datum lovu: 9.7.2012 | Způsob lovu: Klasická položená

Dnes krásná rybačka a na závěr štička 57. :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49970.jpg
                    Pondělí 9. července 2012 v 19:09® MIG-35
                    MIG-35
                    Datum lovu: 9.7 | Způsob lovu: Přívlač

Tak sem dnes s rodinkou navštívil blízkou říčku. Já s proutkem, rodinka s plavkama. I přez zvedlou a zakalenou vodu sem si slušně zachytal. Tlouštíci střídali okyše a sem tam bolínek. Měl sem chuť si dát pruhovanýho k večeři, ale lapal sem jen mimina do 30cm. Tak zasejc rohle. :-D

Pondělí 9. července 2012 v 18:47® skwor
                      skwor
                      Datum lovu: 9.7.

Inspirován dejwíkem jsem odložil vláčák a zkusil to z hladiny. Policajti kolem rybníka chytali úchyla, já v rybníku amura :-) Jak dopadli oni nevím, mě se to povedlo :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49967.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49968.jpg
                        Pondělí 9. července 2012 ve 12:13® frenki
                        frenki
                        Datum lovu: 8.7.2012 | Revír: městská fontánka | Způsob lovu: Přívlač

kdo si počká ten se dočká:-P

Tento příspěvek byl editován 9.7.2012 12:14:32 uživatelem frenki.
                        foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49965.jpg
                          Pondělí 9. července 2012 v 10:46® Dominik Dadák
                          Datum lovu: 8.6.2012 | Revír: Morava | Způsob lovu: Přívlač

Letos největší bolen 63cm.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49962.jpg
                            Pondělí 9. července 2012 v 1:55® Scanix
                            Scanix
                            Datum lovu: 8.7.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Vecerni lov s kolegou byl opet tarka sebetryzni, nastesti se alespon po setmeni trosku ochladilo. Aktivita na hladine nulova a od zera me zachranil jeden slimejs, kolega si to zero vychutnal do konce ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49960.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49961.jpg
                              Neděle 8. července 2012 ve 22:36® Mrakoš
                              Datum lovu: 8.7.2012

Dneska jsme s Růžou vyrazili na kapříky. Já chytal na fídr, Růža na splávek a šlo nám to moc dobře :-)

Tento příspěvek byl editován 8.7.2012 22:40:04 uživatelem Mrakoš.
                                Neděle 8. července 2012 ve 21:58® vrata2
                                Datum lovu: 8.7.2012 | Revír: Orlice | Způsob lovu: Přívlač

Víkendové jesenobraní zakončila dnešní vycházka těmito krásnými rybami.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49958.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49959.jpg
                                  Neděle 8. července 2012 v 17:51® Scanix
                                  Scanix
                                  Datum lovu: 8.7.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem se vyjel osvezit do chladnejsich vod, kde se lihnout obcas pekne je(b)ky :-) Zrejme bourka jich vsak valnou vetsinu vyhnala a tak jsem se v klidu mohl venovat lovu, coz mezi koupaci byva obcas porblem ;-) Presto jsem pochytal neco kudel, mensiho boldu a tloustika a duhakove prokleti me dohnalo i zde, 44cm na wobler s lankem, proc ne ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49953.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49954.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49955.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49956.jpg
                                    Neděle 8. července 2012 ve 13:11® skwor
                                    skwor
                                    Datum lovu: 8.7. | Způsob lovu: Přívlač

Vydali jsme se zkusit štěstí na sever. Ryby chtěly něco jiné než u nás, ale nakonec se povedla i hodně slušná na ryba na 3cm woblerka (ani lanko mu nevadilo).

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49947.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49948.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49949.jpg
                                      Neděle 8. července 2012 v 8:35® mirek66
                                      mirek66
                                      Datum lovu: 7.7.2012 | Revír: Jirský (Štrambád) | Způsob lovu: Klasická položená

Ahoj kluci,tak jsem přijel k vodě,že si chytnu kapříka,ano přišel malý 37cm,míra je u nás 35cm,tak jsem ho vzal pro mou lásku má ryby ráda:-) Pak jsem zkoušel úhoře,ale bezvýsledně. Jak to vůbec bere na ostatních rybnících,jde to nebo ne?:-((

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49945.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49946.jpg
                                        Neděle 8. července 2012 v 0:30® Scanix
                                        Scanix
                                        Datum lovu: 7.7.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Jen aby bylo jasno, tak dneska jsem mel pro zmenu den blbec, dojel jsem vecer k vode a nevzal si celovku, super, posvitim si pripadne mobilem :-) Prvni nahoz, vazka, wobler v p …, tam nekde :-) Pak hazim, hazim, uplne lichej, najednou mi ujely nohy po kluzkem brehu a uz jsem byl po stehna ve vode. No co, trocha osvezeni, hazim dal, vazka, rikam si, jsem mokrej, dolezu bliz, vyprostim, dalsim hodem vazka kdesi na hlavnim toku, trham a jdu domu. Taky takovy bezny lov :-)

Sobota 7. července 2012 ve 23:56® BoBo-Falknow
                                          BoBo-Falknow
                                          Datum lovu: 7.7.2012 | Revír: Ohře 16 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsme s Aliviem žlutě ďáblovali na Ohři. A sem tam nějaký candátek kousnul :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49944.jpg
                                            Sobota 7. července 2012 ve 22:40® pemalda
                                            pemalda
                                            Datum lovu: 7.7.2012 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

Jediná rybka na kterou sem si za dva dny lovu ve zkalenej řece šáhl.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49943.jpg
                                              Sobota 7. července 2012 ve 21:20® MIG-35
                                              MIG-35
                                              Datum lovu: 5.7-7.7 | Revír: neřeknu | Způsob lovu: Přívlač

Tak sem výjmešně opustil rodnou louži a navštívil i jiný revírky. Dal sem si pstruží premiéru, ale nic pro mě. Pak sem zavítal na menší přehradní dílko a vzhledem k tomu, že sem měl UL cajky a chromý pazoury tak sem o všechno co se mi pověsilo na hák přišel. :-93; Když sem se vrátil tak mi to nedalo a jel sem ještě zkontrolovat jak to vypadá tady. Přesně jak sem si myslel… Chvílema sem nemoh přez bordel zapíchnout vesla. A kupodivu ani moc rybářů u vody nebylo. :-D

Sobota 7. července 2012 ve 20:27® Dejwík2504
                                                Dejwík2504
                                                Datum lovu: 7.7.2012 | Způsob lovu: Feeder

Jak příhodné datum dneska…

Sobota 7. července 2012 v 11:55® Dejwík2504
                                                  Dejwík2504
                                                  Datum lovu: 7.7.2012 | Způsob lovu: Feeder

Brzké vstávání se vyplatilo. Stačila jen plechovka kukuřice. :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49940.jpg
                                                    Sobota 7. července 2012 v 1:17® Scanix
                                                    Scanix
                                                    Datum lovu: 6.7.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Opravdu mi to nedalo a po bource jsem vyrazil s kolegou znovu…a hle, jeden dorostenec prisel…kolega dva zabery, jednoho povodil a po par minutach se ryba vypla :-(( Pak to nejak neslo a tak jsme vystridali nekolik mist ve snaze ryby najit a na noc zakotvili zase jinde a hazeli tarka do bezvedomi a zadarilo se, muj novej osobak, potesil moc ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49925.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49926.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49927.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49928.jpg
                                                      Sobota 7. července 2012 v 0:13® BoBo-Falknow
                                                      BoBo-Falknow
                                                      Datum lovu: 6.7.2012 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač

Další večer se žlutým ďáblem – a nemám tím na mysli Alivia, který chytal se mnou. Aliviovi se na jeho speciálně odlitou barvu dařili okouni – sice menší, ale v tomto období bídy vítaní. Já jsem zůstal u candátů :-)

Tento příspěvek byl editován 7.7.2012 00:17:22 uživatelem BoBo-Falknow.
                                                      foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49923.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49924.jpg
                                                        Pátek 6. července 2012 ve 21:36® Prichy
                                                        Prichy
                                                        Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač

Takhle vybíravé okouny „dlaňovky“ jsem dlouho neviděl :-(( .

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49922.jpg
                                                          Pátek 6. července 2012 v 17:38® Dejwík2504
                                                          Dejwík2504
                                                          Datum lovu: 5.7.2012 | Způsob lovu: Přívlač

Za Hliníkem jsem se podívat nebyl, v Kojčicích u Pejřímova jsem se taky nestavil a celkově bych tento výlet ohodnotil slovy: „Dvojka“. Něco se chytlo, jen jsem jednou kompletně promokl a trošku mně zkazil plány zvýšený stav Želivky. Ale i tak to bylo fajn. Rád se tam zas vrátím. :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49916.jpg
                                                            Pátek 6. července 2012 v 17:24® Scanix
                                                            Scanix
                                                            Datum lovu: 6.7.2012 | Revír: mimopstruhovka a pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem dostal za ukol lapit duhaka pro neterinku, prijel jsem na pstruhovku a ten kaolin nevestil nic dobreho, nakonec stacilo vybrat dobre misto stran vodaku a cca 10min casu a zmasila ctyriactyricitka byla pak idealni. Pote jsem prejel na MP, ackoliv jsem nemel tezsi vlacak a woblery s sebou, chtel jsem zkusil aspon par hodu s kopytem. Nanofil 0.12mm plus cca metrovy forpas 0.22mm mono a prvni nahoz, za zady uz hrmelo, parkrat jsem pootocil klickou a bum…sumik zacal na v silnem proudu s 30ti gramovym proutekm predvadet nevidane smycky, ale po 10ti minutach bylo dobojovano. Mam silne nutkani, az prejde ten bes, ze vyrazim s poradnym cajkem znovu :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49912.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49913.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49914.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49915.jpg