Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 4. července 2012 v 10:49® RuSaKsRo
- Datum lovu: 4.7.
Dnes od 4 ráno jsem chytal na mlaskačku na jednom nesvazovém rybníku za tu dobu jsem chytil pár plotic a 2 karásky, kapr se ukázal jen jeden, obrovský lysec s váhou nad 10 kilo a jelikož jsem rohlíky spotřeboval na plotice měl jsem jen chleba. 10 minut kapr nasával pod chlebem a pak pomaloučku odjel hned jsem vytáhl nástrahu a z chleba zbyla jen kůrka vše to bílé nasál ten kapr. Stalo se to už i někomu z vás???
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 3. července 2012 v 19:06® Shrek
- Datum lovu: 3.7.2012 | Revír: Ohře 15 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes pokus o sumcovláčku, spíše seznámení se s revírem. Voda krásná, sumců dost, na břeh se podívala jen štika. Na sumce musím vzít tým vláčej.cz aby mi to ukázali.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 3. července 2012 v 17:06® Scanix
- Datum lovu: 3.7.2012 | Revír: mimopstruhovka a pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Rano s kolegou M… super okounovacka, lapeno bezpocet okysu, i kdyz to neybyly zadna monstra, bylo to fajn. K tomu se povedly nejake kudly a kolega pridal i par bolinku. Me se navic na 0.14mm mono povedl vytahnout Rapala wobler s plandu v jakemsi prapodivnem chuchvalci
Odpoledne jsem sam zajel omrknout tescodravce. Voda po bourkach vyrazne
kalna, nicmene jsem jich nekolik premluvil a k tomu i par okysu dlanove
velikosti a jednu ostroretku regulerne za hubu, ktera se behem zdolavani
setrepala. A protoze jsem dlouho domu nic neprinesl, tak jeden duhon si udelal
vylet k nam domu 

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 2. července 2012 ve 22:31® Scanix
- Datum lovu: 2.7.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem krome koupele v rece stihl i parkrat nahodit, povedla se nejaka ta kudla, par (doslova) peknejsich okysu a partu mensich bolinku. Navecer jsem zkontroloval MRKackeho kolegu (Moja), loviciho pobliz, bohuzel vecerni lov mi neprinesl nic nez dva zabery, kde pokazde ryba spadla, snad se kolegovi na feeder jeste neco povede a hodi sem rano treba nejakou fotku…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 2. července 2012 ve 21:25® Mrakoš
-
Tak jsem taky chtěl vyzkoušet tu mlaskačku. První záběr a – štika. Pak dva kapříci a pak mě to přestalo bavit…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 2. července 2012 ve 20:46® Bigpista
- Datum lovu: 2.7.2012 | Revír: Jizera | Způsob lovu: Plavaná
Protože naše ratolest je momentálně na prázdninách u dědečka a babičky, vytáhl jsem ženu k Jizeře. Zatímco ona plenila okolní květenu, já se snažil ukecat nějakého tlouště na třešně. Marně. Abych neztratil tvář, napíchnul jsem červa a cvičně lapil pár ouklejí. A nakonec zabodovala i manželka. Tady je její úplně první ryba.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 2. července 2012 v 19:08® spike
- Datum lovu: 2.6.2011 | Způsob lovu: Přívlač
Po více než 20ti prutohodinách bez záběru se mně dnes konečně podařilo zlomit smůlu. Letošní první dva uvláčení a celkově druhý a třetí na sumcovláčku
Tento příspěvek byl editován 2.7.2012 20:09:30 uživatelem spike.
udělali velkou radost.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 2. července 2012 v 8:20® skwor
- Datum lovu: 2.7. | Způsob lovu: Přívlač
Přivstal jsem si, že půjdu na okouny. No samozřejmě jsem neviděl ani jednoho, ale prut se ohnul několikrát.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 2. července 2012 v 6:20® sharkcom
- Datum lovu: 1.7.2012 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač
Candáti mě ignorujou, tak jsem se vydal na štiku. Slider budiž pochválen!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 1. července 2012 ve 23:51® MIG-35
- Datum lovu: 2.7 | Způsob lovu: Přívlač
Dneska raní rozcvička s veslama přinesla sumčí mimi 88cm.Měl sem choutky, ale.. Plave si dál pďola.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 1. července 2012 ve 22:25® lunimus
- Datum lovu: 1.7.2012 | Revír: Chorvátsky kanál | Způsob lovu: Plavaná
S mojím najmenším som dnes vyrazil na hodinku na chorvátsky kanál. Je tu premnožený sumček americký do tej miery, že iná ryba sa nestihne dostať k nástrahe, preto ma jeden pleskáč 35cm, 2 červenice a jedna plotica milo prekvapili. Za tú chvíľku som vytiahol 24 kúskov sumčeka a keďže „zúriví“ rybári sumčeka bežne hádžu do kríkov, aby tam zdochli a mňa, keby videli, že sumčeka púšťam späť, by mnou nakŕmili miestne ryby, som sa rozhodol dopriať im zmysluplný koniec – na panvici
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 1. července 2012 ve 21:18® Raf
- Datum lovu: 29.6.-1.7.2012 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač
Skoro až romantický víkend (4 muži a 4 ženy a okolo hodně květin) měl být z mého hlediska hlavně ve znamení sbírání materiálu pro Společenstvo bolenů. Pronásledoval jsem je i v těch největších vedrech. V pátek jsem neviděl jediný zálov a proškolil mě sumec. V sobotu jsem chytil jesena a proškolil mě opět sumec. Naviják se vařil, kůže se potila. V neděli dopoledne, když už byly skoro všechny naděje ztraceny, jsem najednou spatřil první bolení zálov. Potom už to šlo samo. Po hodině „Hermesování“ jsem odjížděl domů na oběd velmi spokojen.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 1. července 2012 ve 20:35® hering
- Datum lovu: 30.6.2013 | Revír: Drsný sever | Způsob lovu: Klasická položená
Ryby ponechány lovcem,čest padlým bojovníkům.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 1. července 2012 ve 20:03® Raf
- Datum lovu: 29.6.-1.7.2012 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač
Skoro až romantický víkend (4 muži a 4 ženy a okolo hodně květin) měl být z mého hlediska hlavně ve znamení sbírání materiálu pro Společenstvo bolenů. Pronásledoval jsem je i v těch největších vedrech. V pátek jsem neviděl jediný zálov a proškolil mě sumec. V sobotu jsem chytil jesena a proškolil mě opět sumec. Naviják se vařil, kůže se potila. V neděli dopoledne, když už byly skoro všechny naděje ztraceny, jsem najednou spatřil první bolení zálov. Potom už to šlo samo. Po hodině „Hermesování“ jsem odjížděl domů na oběd velmi spokojen.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 1. července 2012 v 18:39® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 1.8.2012 | Revír: Propadliny u Sokolova | Způsob lovu: Plavaná
Dnes jen s mrňousem, malá vyrazila na kolo.
Je jen málo lepších pohledů, než pohled na extra natěšeného malého
BoBa 
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 1. července 2012 v 15:56® Kazan
- Datum lovu: 1.7.2012 | Revír: řeka MPJČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnes chvilka vláčky zaměřená čistě na okouny, dařilo se dobře a kopýtko od vláčej opět kralovalo, tentokrát v barvě RH. Na závěr lovu kousek pod splavem dal o sobě vědět bolen, na první protažení kopýtko přesvědčivě chroupnul.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 30. června 2012 ve 21:27® Shrek
- Datum lovu: 30.6.2012 | Revír: Ohře 16 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem na sokolovské Ohři vypotil jednoho duháka 40cm – krásná bojovná rybka s dorostlýma ploutvema. Jinak ani drb.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 30. června 2012 ve 21:03® Dawee
- Datum lovu: 30:6:2012 | Revír: Jámy (RMV) | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem se po dlouhé době utrhnul na dvě hoďky k vodě a povedla se jedna kudla na woblera a jedna na rotačku mi spadla. Jinak amuři se vyhřívají pod hladinou – asi vyrazím zítra na večer zkusit mlaskačku
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 30. června 2012 ve 14:54® Kazan
- Datum lovu: 30.1.2012 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač
Chvilka vláčky na Orlajzu, nějací okouni a metrový sumík na kopyto vláčej. Taky bíla fiška dobře spolupracovala, na položenou cejni ploťky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 30. června 2012 ve 13:11® majkyss
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 30. června 2012 ve 12:25® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 30.6.2012 | Revír: Propadliny u Sokolova | Způsob lovu: Plavaná
Dopoledne strávené s drobotinou u vody nemělo chybu. Tedy skoro… Chybu to tedy nemělo jedině tehdy, přimhouřím-li oči nad neustálým broděním do rákosí, kam prckům zajížděli větší kapři, které nedokázali otočit

Foto mob.
Tento příspěvek byl editován 30.6.2012 13:26:17 uživatelem BoBo-Falknow.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 30. června 2012 v 8:55® Bigpista
- Datum lovu: 30.6.2012 | Způsob lovu: Plavaná
Dnes jsem trénoval chytání s angličákem. Přišli se na to podívat nějaké plotičky a dva čuníci. Většího jsem pozval na oběd.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 30. června 2012 v 6:34® Prichy
- Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač
Ranní asi hodinová procházka s Kasandrou. Menší ryby zvýšili aktivitu.Ocenil jsem hlavně, že tam byl relativní klid. Potěšila štička cca 55 cm s postavou 14-ti leté holky
. Počítám, že teď už se
vykrmuje dál.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 29. června 2012 ve 23:28® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 29.6.2012 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač
Žlutý ďábel v akci
. Konečně začaly kousat i trošku
větší rybky. Opět se potvrdilo:- Je jedno, jak se to tahá, hlavně když to padá.
- Je jedno, jakou to má barvu, když je to žlutá.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 29. června 2012 ve 21:08® pemalda
- Datum lovu: 29.6.2012 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes sem dorazil domů navečer po 12 hodinové šichtě v autě(samozřejmě bez klimatizace)nikam se mi nechtělo,ale nakonec sem zmobilizoval zbytky sil a vyrazil na kole k řece,zkusil sem místo kde jsem ještě letos nebyl a odměnou mi byl jeden dorostenec tak k 80 číslům s nehezky vykouslim hřbetem.Foto bídné neboť sem si krapet namočil mobil.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 29. června 2012 v 17:04® skwor
- Datum lovu: 29.6. | Způsob lovu: Přívlač
Vedro jaxvině, ryb na hladině jsem viděl mraky, ale netečné. Aspoň tahle holka měla chuť.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 28. června 2012 ve 23:50® Scanix
- Datum lovu: 28.6.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Vecer pokus o nejakou supinu se celkem vydaril, zaberu hodne, jen velikost rybek nebyla nic moc. Chyceno s kolegou M… nekolik tloustu, candatu, stik, bolenu a kolega pridal jeste pekneho jesena. Jinak pote, co me kolega opustil jsem vzal sumcovlacak a prisli jen tlousti a boleni, jinak nic zajimaveho. Voda se celkove jevila mrtve, snad se ti fousci trosku rozhybou, zatim dost slabota…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 28. června 2012 ve 20:48® pemalda
- Datum lovu: 28.6.2012 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Tento týden sem strávil lehčí vláčkou s gumama,celkem se dařili candátci do 50 čísel,ale nefotil sem je.Předpověď počasí na víkend mě začla nažhavovat na sumejše,nevydržel sem a dnes vyrazil.Vybral sem si nejtěší flek který znám.Silnější proud,řeka prošpikovaná velkými balvany a místo mezi vzrostlími stromy 3 metry od sebe zabraňující pohyb po břehu.Prvních pět plesknutí plandy na stejné místo stačilo na vydráždění,přišel parádní útok jaké mam nejradši.Hned po dopadu závar a gejzír vody a ocas nad vodou rána do prutu a už to jelo.V jednu chvíli sem dost testnul prut co vydrží,když si to sumík namířil přímo pod padlej smrk,dlouhej návazec mě zachránil od přejezdů přes balvany.Po výtězném souboji jsem sumíkovi naměřil 128cm cvaknul mobilem a vrátil do jeho domova.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 27. června 2012 ve 22:46® hering
- Datum lovu: 27.6.2012 | Revír: Drsný sever | Způsob lovu: Klasická položená
Dnešní hadolov,odhadem ±80cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 27. června 2012 ve 21:08® sumec 23
- Datum lovu: 23.6.2012 | Revír: Berounka 1 | Způsob lovu: Sumcařina
23.6.2012 na sumcích na Berounce 1. První výprava na sumce a opět Berounka nezklamala 125cm.15,80kg. Po příjezdu k Berounce jsem si nachystal pruty a nástražní rybky perlíny a potom jsem postupně zaklavával s bojkama asi v 8:00h.a za hodinu mi přišel první záběr ale rybu jsem nezasekl za dálších pár hodin jsem měl jěště 6 záběrů a to samé nemohl jsem rybu zaseknout a za dalších pár hodin jsem dostal záběr asi v 18:25 a už bylo jasné po brutálním záběru že se sumec zasekl sám tak jsem si řekl konečně to vyšlo po přiseknutí mi sumec vymotal asi tak 20mšňůry a po 15minutách byl všemu konec a sumec byl u břehu zdolán měří 125cm.a 15,80kg. už se těším na příští výpravu snad bude zase úspěšná a bohatá na záběry jako tato díky ti Berounko.
Tento příspěvek byl editován 28.6.2012 00:22:02 administrátorem BoBo-Falknow.
Důvod editace: Změna části textu

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.