Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 6. července 2012 v 16:50® Leontýn
Leontýn
Datum lovu: 5.7.2012 | Revír: Klubovka chytej | Způsob lovu: Kaprařina

Včera jsem zajel za klukama na Klubovku. Kapři docela brali i za deště. Tenhle se povedl Honzovi v největším děšti. Pěkný kus 77cm. Fotka z mobilu, tak se omlouvám za kvalitu.

Tento příspěvek byl editován 6.7.2012 16:51:14 uživatelem Leontýn.
foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49911.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pátek 6. července 2012 v 15:41® jepice-zruseno
    Datum lovu: 6. 7. | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač

Dneska na labi okouni malí, jeden 29, pak pár hezkejch tloušťů a nakonec zlomenej můj super pružnej vláčák vyrobenej z mušáku :-((

Pátek 6. července 2012 v 11:50® brčkař
      brčkař
      Datum lovu: před pár dny | Revír: severozápad | Způsob lovu: Plavaná

Zbarvení, pigment, mimikry, impresionistický obraz…

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49903.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49904.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49905.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49906.jpg
        Pátek 6. července 2012 v 1:02® BoBo-Falknow
        BoBo-Falknow
        Datum lovu: 5.7.2012 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač

Opět jsem byl prohnat žlutého ďábla. Dokonce se za mnou na kus řeči zastavili Alivio a Sharkcom, kteří zároveň byli svědky lepší chvilky kdy to bralo a zároveň mých akrobatických výkonů při vylovování bez podběráku…

Díky za fotky Tome, jen s tím candátem se tvářím jako blbec :-D

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49898.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49899.jpg
          Čtvrtek 5. července 2012 ve 20:01® TOMMY CATFISH
          TOMMY CATFISH
          Datum lovu: 5.7.2012 | Revír: Hornád pri Kisaku | Způsob lovu: Přívlač

Dnes ráno sme chceli s kamošom skočiť na Torysu zavláčiť ale prekvapilo nás kakavko tak sme sa rozhodli že pojdeme na vlak a šup na hornád a tak sa aj stalo :-) rýb nebolo veľa ale niečo sa chytlo :-) ja jeden jalec a jeden 30 cm dúhak na handmade woba a kamoš dúhak 39 cm na nymfičku :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49894.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49895.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49896.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49897.jpg
            Čtvrtek 5. července 2012 v 18:35® TOMMY CATFISH
            TOMMY CATFISH
            Datum lovu: 3.7.2012 | Revír: rieka Torysa v Prešove | Způsob lovu: Přívlač

trochu pri vode večer po robote :-) pri vode s kamošom Jarom ja som chytal na prívlač on na syr. mne sa zadarilo a zlepšil som si osobák mreny mala 69 cm :-) pláva ďalej :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49892.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49893.jpg
              Čtvrtek 5. července 2012 v 18:18® TOMMY CATFISH
              TOMMY CATFISH
              Datum lovu: 1.7.2012 | Revír: rieka Torysa v Prešove | Způsob lovu: Přívlač

Tak v nedeľu zase s kamošom Jarom na rybách ale pre zmenu na mrenách :-) podarili sa 4 ja som vytiahol 3 a kamoš jednu cca 40 cm moje najväčšie prvá 57 cm a druhá 55 cm. Pekná chytačka na takú horúčavu :-D

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49888.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49889.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49890.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49891.jpg
                Čtvrtek 5. července 2012 v 17:48® TOMMY CATFISH
                TOMMY CATFISH
                Datum lovu: 30.6.2012 | Revír: rieka Torysa v Prešove | Způsob lovu: Přívlač

Konečne pekná rybačka s kamošom :-) jalce poctivo brali naj tento 43 cm na handmade wobler.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49887.jpg
                  Čtvrtek 5. července 2012 v 10:58® mirek66
                  mirek66
                  Datum lovu: 4.7.2012 | Revír: Jirský (Štrambád) | Způsob lovu: Klasická položená

Vyčera jsem zkusil úhoře,přišly malé hadičky.:-) Bezva volno,at vám to bere a jezdí.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49879.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49880.jpg
                    Čtvrtek 5. července 2012 v 1:12® Scanix
                    Scanix
                    Datum lovu: 4.7.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem vyrazil k vode sam a z pocatku to bylo nesmirne trapeni, na prvnim miste ryby dokonce aktivne lovily, ale vyloudil jsem jen tri razatni zabery a nic vic. Presun na dalsi stont vedl k lepsim vysledkum, ovsem velikostne to bylo slabsi, rybky ve slozeni bolen, stika a candat mi sice zvedly naladu, ale doufal jsem v lepsi rybky. Vecerni lov skoncil bez zaberu, zacina to byt nejak pravidlem a to se mi nelibi ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49877.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49878.jpg
                      Středa 4. července 2012 ve 20:08® Raf
                      Raf
                      Datum lovu: 4.7.2012 | Způsob lovu: Přívlač

Rychlý test aktivity tloušťů a stříbrných bojovníků. Tloušti na řece v testu obstáli na výbornou. S udatnými boleny to bylo v bezvětří na stojáku horší, ale dva se mě přeči jenom rozhodli potěšit.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49875.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49876.jpg
                        Středa 4. července 2012 ve 13:09® lunimus
                        Datum lovu: 3.7.2012 | Revír: Kuchajda | Způsob lovu: Feeder

Manzelka mala vcera vecer stretnutie s partiou v bufete pri jazere Kuchajda. Kedze jej chybal odvoz a decka su u svokrovcov, zneuzil som situaciu a ponukol som sa. Aby som nechodil zbytocne hore-dole a aby som sa nenudil, zbalil som svoju novu feederku, staru (naozaj staru) telematchku a cakal som pri vode. Fukal dost silny vietor a tak som mal chvilami pocit, ze kukuricou len krmim ryby, lebo odpozorovat, co bol zaber a co vlna bolo narocne – ale predsalen som par plotic, cervenic a nejakeho pleskaca potiahol. Na feedri to bolo trochu lepsie, i ked prudenie vody a silny vietor spickou chveli, ale tu som potiahol to iste, co na plavak + jedneho kaprika 47cm :-)

Středa 4. července 2012 ve 12:51® MIG-35
                          MIG-35
                          Datum lovu: 4.7 | Způsob lovu: Přívlač

Dnešní ranní rozcvička s veslama total debakl. Tak jako poslední dobou. Jen ten slejvák sem měl jako bonus.

Středa 4. července 2012 v 11:49® RuSaKsRo
                            Datum lovu: 4.7.

Dnes od 4 ráno jsem chytal na mlaskačku na jednom nesvazovém rybníku za tu dobu jsem chytil pár plotic a 2 karásky, kapr se ukázal jen jeden, obrovský lysec s váhou nad 10 kilo a jelikož jsem rohlíky spotřeboval na plotice měl jsem jen chleba. 10 minut kapr nasával pod chlebem a pak pomaloučku odjel hned jsem vytáhl nástrahu a z chleba zbyla jen kůrka vše to bílé nasál ten kapr. Stalo se to už i někomu z vás???

Úterý 3. července 2012 ve 20:06® Shrek
                              Shrek
                              Datum lovu: 3.7.2012 | Revír: Ohře 15 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes pokus o sumcovláčku, spíše seznámení se s revírem. Voda krásná, sumců dost, na břeh se podívala jen štika. Na sumce musím vzít tým vláčej.cz aby mi to ukázali. :-)

Úterý 3. července 2012 v 18:06® Scanix
                                Scanix
                                Datum lovu: 3.7.2012 | Revír: mimopstruhovka a pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Rano s kolegou M… super okounovacka, lapeno bezpocet okysu, i kdyz to neybyly zadna monstra, bylo to fajn. K tomu se povedly nejake kudly a kolega pridal i par bolinku. Me se navic na 0.14mm mono povedl vytahnout Rapala wobler s plandu v jakemsi prapodivnem chuchvalci ;-) Odpoledne jsem sam zajel omrknout tescodravce. Voda po bourkach vyrazne kalna, nicmene jsem jich nekolik premluvil a k tomu i par okysu dlanove velikosti a jednu ostroretku regulerne za hubu, ktera se behem zdolavani setrepala. A protoze jsem dlouho domu nic neprinesl, tak jeden duhon si udelal vylet k nam domu ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49868.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49869.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49870.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49871.jpg
                                  Pondělí 2. července 2012 ve 23:31® Scanix
                                  Scanix
                                  Datum lovu: 2.7.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem krome koupele v rece stihl i parkrat nahodit, povedla se nejaka ta kudla, par (doslova) peknejsich okysu a partu mensich bolinku. Navecer jsem zkontroloval MRKackeho kolegu (Moja), loviciho pobliz, bohuzel vecerni lov mi neprinesl nic nez dva zabery, kde pokazde ryba spadla, snad se kolegovi na feeder jeste neco povede a hodi sem rano treba nejakou fotku…

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49855.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49856.jpg
                                    Pondělí 2. července 2012 ve 22:25® Mrakoš

Tak jsem taky chtěl vyzkoušet tu mlaskačku. První záběr a – štika. Pak dva kapříci a pak mě to přestalo bavit…

Pondělí 2. července 2012 ve 21:46® Bigpista
                                      Bigpista
                                      Datum lovu: 2.7.2012 | Revír: Jizera | Způsob lovu: Plavaná

Protože naše ratolest je momentálně na prázdninách u dědečka a babičky, vytáhl jsem ženu k Jizeře. Zatímco ona plenila okolní květenu, já se snažil ukecat nějakého tlouště na třešně. Marně. Abych neztratil tvář, napíchnul jsem červa a cvičně lapil pár ouklejí. A nakonec zabodovala i manželka. Tady je její úplně první ryba.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49852.jpg
                                        Pondělí 2. července 2012 ve 20:08® spike
                                        spike
                                        Datum lovu: 2.6.2011 | Způsob lovu: Přívlač

Po více než 20ti prutohodinách bez záběru se mně dnes konečně podařilo zlomit smůlu. Letošní první dva uvláčení a celkově druhý a třetí na sumcovláčku :-) udělali velkou radost.

Tento příspěvek byl editován 2.7.2012 20:09:30 uživatelem spike.
                                        foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49850.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49851.jpg
                                          Pondělí 2. července 2012 v 9:20® skwor
                                          skwor
                                          Datum lovu: 2.7. | Způsob lovu: Přívlač

Přivstal jsem si, že půjdu na okouny. No samozřejmě jsem neviděl ani jednoho, ale prut se ohnul několikrát.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49846.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49847.jpg
                                            Pondělí 2. července 2012 v 7:20® sharkcom
                                            sharkcom
                                            Datum lovu: 1.7.2012 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač

Candáti mě ignorujou, tak jsem se vydal na štiku. Slider budiž pochválen!

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49845.jpg
                                              Pondělí 2. července 2012 v 0:51® MIG-35
                                              MIG-35
                                              Datum lovu: 2.7 | Způsob lovu: Přívlač

Dneska raní rozcvička s veslama přinesla sumčí mimi 88cm.Měl sem choutky, ale.. Plave si dál pďola. 9-)

Neděle 1. července 2012 ve 23:25® lunimus
                                                Datum lovu: 1.7.2012 | Revír: Chorvátsky kanál | Způsob lovu: Plavaná

S mojím najmenším som dnes vyrazil na hodinku na chorvátsky kanál. Je tu premnožený sumček americký do tej miery, že iná ryba sa nestihne dostať k nástrahe, preto ma jeden pleskáč 35cm, 2 červenice a jedna plotica milo prekvapili. Za tú chvíľku som vytiahol 24 kúskov sumčeka a keďže „zúriví“ rybári sumčeka bežne hádžu do kríkov, aby tam zdochli a mňa, keby videli, že sumčeka púšťam späť, by mnou nakŕmili miestne ryby, som sa rozhodol dopriať im zmysluplný koniec – na panvici :-)

Neděle 1. července 2012 ve 22:18® Raf
                                                  Raf
                                                  Datum lovu: 29.6.-1.7.2012 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač

Skoro až romantický víkend (4 muži a 4 ženy a okolo hodně květin) měl být z mého hlediska hlavně ve znamení sbírání materiálu pro Společenstvo bolenů. Pronásledoval jsem je i v těch největších vedrech. V pátek jsem neviděl jediný zálov a proškolil mě sumec. V sobotu jsem chytil jesena a proškolil mě opět sumec. Naviják se vařil, kůže se potila. V neděli dopoledne, když už byly skoro všechny naděje ztraceny, jsem najednou spatřil první bolení zálov. Potom už to šlo samo. Po hodině „Hermesování“ jsem odjížděl domů na oběd velmi spokojen.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49841.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49842.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49843.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49844.jpg
                                                    Neděle 1. července 2012 ve 21:35® hering
                                                    hering
                                                    Datum lovu: 30.6.2013 | Revír: Drsný sever | Způsob lovu: Klasická položená

Ryby ponechány lovcem,čest padlým bojovníkům.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49836.jpg
                                                      Neděle 1. července 2012 ve 21:03® Raf
                                                      Raf
                                                      Datum lovu: 29.6.-1.7.2012 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač

Skoro až romantický víkend (4 muži a 4 ženy a okolo hodně květin) měl být z mého hlediska hlavně ve znamení sbírání materiálu pro Společenstvo bolenů. Pronásledoval jsem je i v těch největších vedrech. V pátek jsem neviděl jediný zálov a proškolil mě sumec. V sobotu jsem chytil jesena a proškolil mě opět sumec. Naviják se vařil, kůže se potila. V neděli dopoledne, když už byly skoro všechny naděje ztraceny, jsem najednou spatřil první bolení zálov. Potom už to šlo samo. Po hodině „Hermesování“ jsem odjížděl domů na oběd velmi spokojen.

Neděle 1. července 2012 v 19:39® BoBo-Falknow
                                                        BoBo-Falknow
                                                        Datum lovu: 1.8.2012 | Revír: Propadliny u Sokolova | Způsob lovu: Plavaná

Dnes jen s mrňousem, malá vyrazila na kolo. :-) Je jen málo lepších pohledů, než pohled na extra natěšeného malého BoBa :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49831.jpg
                                                          Neděle 1. července 2012 v 16:56® Kazan
                                                          Datum lovu: 1.7.2012 | Revír: řeka MPJČ | Způsob lovu: Přívlač

Dnes chvilka vláčky zaměřená čistě na okouny, dařilo se dobře a kopýtko od vláčej opět kralovalo, tentokrát v barvě RH. Na závěr lovu kousek pod splavem dal o sobě vědět bolen, na první protažení kopýtko přesvědčivě chroupnul.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49829.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49830.jpg
                                                            Sobota 30. června 2012 ve 22:27® Shrek
                                                            Shrek
                                                            Datum lovu: 30.6.2012 | Revír: Ohře 16 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem na sokolovské Ohři vypotil jednoho duháka 40cm – krásná bojovná rybka s dorostlýma ploutvema. Jinak ani drb.