Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 30. června 2012 ve 22:03® Dawee
- Datum lovu: 30:6:2012 | Revír: Jámy (RMV) | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem se po dlouhé době utrhnul na dvě hoďky k vodě a povedla se jedna kudla na woblera a jedna na rotačku mi spadla. Jinak amuři se vyhřívají pod hladinou – asi vyrazím zítra na večer zkusit mlaskačku
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 30. června 2012 v 15:54® Kazan
- Datum lovu: 30.1.2012 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač
Chvilka vláčky na Orlajzu, nějací okouni a metrový sumík na kopyto vláčej. Taky bíla fiška dobře spolupracovala, na položenou cejni ploťky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 30. června 2012 ve 14:11® majkyss
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 30. června 2012 ve 13:25® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 30.6.2012 | Revír: Propadliny u Sokolova | Způsob lovu: Plavaná
Dopoledne strávené s drobotinou u vody nemělo chybu. Tedy skoro… Chybu to tedy nemělo jedině tehdy, přimhouřím-li oči nad neustálým broděním do rákosí, kam prckům zajížděli větší kapři, které nedokázali otočit
Foto mob.
Tento příspěvek byl editován 30.6.2012 13:26:17 uživatelem BoBo-Falknow.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 30. června 2012 v 9:55® Bigpista
- Datum lovu: 30.6.2012 | Způsob lovu: Plavaná
Dnes jsem trénoval chytání s angličákem. Přišli se na to podívat nějaké plotičky a dva čuníci. Většího jsem pozval na oběd.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 30. června 2012 v 7:34® Prichy
- Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač
Ranní asi hodinová procházka s Kasandrou. Menší ryby zvýšili aktivitu.Ocenil jsem hlavně, že tam byl relativní klid. Potěšila štička cca 55 cm s postavou 14-ti leté holky
. Počítám, že teď už se vykrmuje dál.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 30. června 2012 v 0:28® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 29.6.2012 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač
Žlutý ďábel v akci
. Konečně začaly kousat i trošku větší rybky. Opět se potvrdilo:
- Je jedno, jak se to tahá, hlavně když to padá.
- Je jedno, jakou to má barvu, když je to žlutá.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 29. června 2012 ve 22:08® pemalda
- Datum lovu: 29.6.2012 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes sem dorazil domů navečer po 12 hodinové šichtě v autě(samozřejmě bez klimatizace)nikam se mi nechtělo,ale nakonec sem zmobilizoval zbytky sil a vyrazil na kole k řece,zkusil sem místo kde jsem ještě letos nebyl a odměnou mi byl jeden dorostenec tak k 80 číslům s nehezky vykouslim hřbetem.Foto bídné neboť sem si krapet namočil mobil.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 29. června 2012 v 18:04® skwor
- Datum lovu: 29.6. | Způsob lovu: Přívlač
Vedro jaxvině, ryb na hladině jsem viděl mraky, ale netečné. Aspoň tahle holka měla chuť.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 29. června 2012 v 0:50® Scanix
- Datum lovu: 28.6.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Vecer pokus o nejakou supinu se celkem vydaril, zaberu hodne, jen velikost rybek nebyla nic moc. Chyceno s kolegou M… nekolik tloustu, candatu, stik, bolenu a kolega pridal jeste pekneho jesena. Jinak pote, co me kolega opustil jsem vzal sumcovlacak a prisli jen tlousti a boleni, jinak nic zajimaveho. Voda se celkove jevila mrtve, snad se ti fousci trosku rozhybou, zatim dost slabota…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 28. června 2012 ve 21:48® pemalda
- Datum lovu: 28.6.2012 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Tento týden sem strávil lehčí vláčkou s gumama,celkem se dařili candátci do 50 čísel,ale nefotil sem je.Předpověď počasí na víkend mě začla nažhavovat na sumejše,nevydržel sem a dnes vyrazil.Vybral sem si nejtěší flek který znám.Silnější proud,řeka prošpikovaná velkými balvany a místo mezi vzrostlími stromy 3 metry od sebe zabraňující pohyb po břehu.Prvních pět plesknutí plandy na stejné místo stačilo na vydráždění,přišel parádní útok jaké mam nejradši.Hned po dopadu závar a gejzír vody a ocas nad vodou rána do prutu a už to jelo.V jednu chvíli sem dost testnul prut co vydrží,když si to sumík namířil přímo pod padlej smrk,dlouhej návazec mě zachránil od přejezdů přes balvany.Po výtězném souboji jsem sumíkovi naměřil 128cm cvaknul mobilem a vrátil do jeho domova.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 27. června 2012 ve 23:46® hering
- Datum lovu: 27.6.2012 | Revír: Drsný sever | Způsob lovu: Klasická položená
Dnešní hadolov,odhadem ±80cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 27. června 2012 ve 22:08® sumec 23
- Datum lovu: 23.6.2012 | Revír: Berounka 1 | Způsob lovu: Sumcařina
23.6.2012 na sumcích na Berounce 1. První výprava na sumce a opět Berounka nezklamala 125cm.15,80kg. Po příjezdu k Berounce jsem si nachystal pruty a nástražní rybky perlíny a potom jsem postupně zaklavával s bojkama asi v 8:00h.a za hodinu mi přišel první záběr ale rybu jsem nezasekl za dálších pár hodin jsem měl jěště 6 záběrů a to samé nemohl jsem rybu zaseknout a za dalších pár hodin jsem dostal záběr asi v 18:25 a už bylo jasné po brutálním záběru že se sumec zasekl sám tak jsem si řekl konečně to vyšlo po přiseknutí mi sumec vymotal asi tak 20mšňůry a po 15minutách byl všemu konec a sumec byl u břehu zdolán měří 125cm.a 15,80kg. už se těším na příští výpravu snad bude zase úspěšná a bohatá na záběry jako tato díky ti Berounko.
Tento příspěvek byl editován 28.6.2012 00:22:02 administrátorem BoBo-Falknow.
Důvod editace: Změna části textuKomentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 27. června 2012 ve 22:06® JirkaF
- Datum lovu: 27.6.2012 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes na pstruhovce počasí zrovna moc nepřálo,zato záběrů od duháků kolem 35 bylo celkem dost.Takže spkojené deštivé odpoledne.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 27. června 2012 v 10:46® HaD
- Datum lovu: 26.6.2012 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač
Bez fotek. Včera jsem byl na sumcovláčce na novém místě. Hodně jsem mu věřil, ale bylo to spíše osahávání a ryba se nedostavila. Na závěr jsem si to místo osahal naprosto poctivě. Když jsem vybrozoval, zakopl jsem a komplet jsem se vykoupal. Nadával jsem jako špaček, do brodek jsem nabral vody docela dost…
Ještě že prozřetelně netahám v noci při brození u sebe mobil a podobné cennosti, kterým voda úplně nesvědčí. Domů jsem cestoval jen v trenýrkách a suché mikyně, kterou jsem v autě objevil
Tento příspěvek byl editován 27.6.2012 10:57:33 uživatelem HaD.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 27. června 2012 v 8:15® Robur
- Datum lovu: včera | Způsob lovu: Přívlač
včera 70cm, kupodivu na 1háčkovu nástrahu v tlamě a docela tekla krev, a to jí ta nástraha vypadla sama, když přestal pnout vlasec. Ale odplavala v pohodě. Na fotku z mobilu slušný výsledek.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 26. června 2012 ve 21:41® Scanix
- Datum lovu: 26.6.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem vyrazil na rybky s dcerkou, ale hrube jsem podcenil pripravu, az u vody jsem zjistil, ze jsem si nevzal zadne nastrahy a ke vsemu jsem vyndal doma i krabky z vesty. Vse jsme museli odchytat na nastrahy, co jsme meli na prute. Ja tam mel thrill a mala gumku od relaxu. Po par hodech chytla okouna, pak ji spadli tri boleni a par zaberu nepromenila, po cca pul hodce ji to ukousla sticka pod brehem a bylo po lovu
Nastesti jeste domu nechtela a tak nechala i me dostatecne zahazet tim kusem olova od Salma. Pochytal jsem skutecnou hromadu bolinku, ale bohuzel zadny nestal za foto. Malym prekvapenim byl candatek, ktery si pro thrill dosel v plne rychlosti
Tak snad priste tatka nebude tolik chvatat a pribali i neco nastrah
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 26. června 2012 v 9:47® Eve
- Datum lovu: 23. 6. 2012 | Způsob lovu: Sumcařina
Víkend jsme strávili u vody. Bylo krásně. Můj drahý si ulovil osobáček, který měřil jako já 181 cm.
Tento příspěvek byl editován 26.6.2012 09:48:07 uživatelem Eve.Eve
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 26. června 2012 v 0:28® jepice-zruseno
- Datum lovu: 25.6. | Revír: Tam, kde snad ani nic není ... | Způsob lovu: Přívlač
„Tak tady je tak 10 cm vody“, řekl jsem si a už jsem chtěl jít dále podle potoka. V tom se ale udělala vlnka … Přiznám se, že jsem poprvé zabaťohoval potočáka. Při kuchání jsem objevil v žaludku myš.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 25. června 2012 ve 23:29® Prizrak
-
Jóo, třešně zrály..
Dneska paráda, během hodiny kolem 15 tloušťů, odhadem od 30–45 cm. Celkem jsem se divil, že nebyl problém vytáhnout z jedné tůňky třeba i 4 tlouště, že se ryby nepoplašily. Po utrhnutí splávku na stromě jsem ze srandy dal na vlasec většího woblera, že bych se pokusil přemluvit nějakou zubatou a vážně jedna zabrala, ale záběr přišel asi na vzdálenost 20 metrů, takže jsem ju pořádně nedosekl :-/
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 25. června 2012 ve 22:29® MIG-35
- Datum lovu: 25.6 | Způsob lovu: Přívlač
Dneska trochu tahání woblerů přineslo sumčí mimi cca 50–60cm. Jinak co sem potkal a ptal se tak nikdo nic. Dravci ni bílí prostě nehrajou.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 25. června 2012 ve 22:15® staford
-
Kozelske tůně dnes ani ťuk
Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 25. června 2012 ve 20:38® ládin
-
má někdo zkušenost s lovem na labi, kolín a okolí? za poslední měsíc se mi nepodařilo ulovit cejna, ani jinou rybu. o víkendu jsem byl se synem na vltavě, revír slapy, ještě řeka, občas kapřík do 50 cm, jinak nic. žádný cejn, dravec. rybička na bojce, podvodní splávek. jsou ryby ve tření, nebo mám prostě smůlu. asi se musím hodně učit. dík.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 25. června 2012 ve 20:04® Dejwík2504
- Datum lovu: 25.6.2012 | Způsob lovu: Feeder
Po dlouhé době ryba, která potěšila
…potom přišel ještě jeden stejně velký..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 25. června 2012 ve 13:58® skwor
- Datum lovu: 25.6. | Způsob lovu: Plavaná
Mezi klasikou se mihli i dva slušní cejni. Po dlouhé době jsem měl tenhle druh před objektivem fotoaparátu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 24. června 2012 ve 20:25® Raf
- Datum lovu: 24.6.2012 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Chytil už jsem hodně ryb na popa z hladiny. Potom co jsem do repertoáru zařadil muškaření, se nějaká ta ryba povedla i na suchou mušku. Dneska jsem ale poprvé chytil rybu na nástrahu sežranou ve vzduchu. Prochytávám z vysokého břehu bolenovým speciálem pro mě novou peřej. Rozhlížím se po všech čertech, prut sleduju jen periferně. Wobler se blíží ke špičce. Vyzvedávám ho nad hladinu. Z ničeho nic se odněkud přiřítí jako střela bolen. Wobler už je pár centimetrů nad hladinou. Rána jako „kjáva“, první výpad ryby je díky gravitaci ještě o něco důraznější než obvykle
Tento příspěvek byl editován 24.6.2012 20:27:36 uživatelem Raf.Rybu po chvíli, o další zážitek bohatší, zdolávám. Jinak jsem testoval novou barvu kalipsa a ryby ji papají rádi.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 24. června 2012 v 19:50® Scanix
- Datum lovu: 24.6.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsme s kolegou M… okusili odpoledni lov v peknem paraku. Z pocatku to bylo velice rozpacite, krome kolegy bolena 57 jsme nemeli tarka kontakt. Ryby se hojne ukazovaly, nicmene nas kompletne ignorovaly. Kolega M… se rozloucil a ja vytrval a vyplatilo se, v duchu hesla, zmena mista, ryba jista, se tak i stalo a lapil jsem nekolik candatu, mraky mensich bolinku, par tloustu a 2 stiky, jedna cca 75…povodil jsem i dve pekne ryby, co se pohuzel vypli, pokud to byli Ccka, tak to nechci radeji ani vedet
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 24. června 2012 ve 13:19® jarysek
-
první lepší okoun letos
Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 24. června 2012 ve 12:38® JirkaF
- Datum lovu: 24.6.2012 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem vyrazil s malou nástrahou na řeku s cílem poškádlit nějaké velké okouny a štěstí přálo.Okoun 40cm.Pár vteřin zapózoval a potom zase zmizel v přikalené vodě.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 24. června 2012 v 0:50® Scanix
- Datum lovu: 23.6.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Nedalo mi to a sel jsem preci jen vecer zahazet a jeden sumejsek se poved, k tomu par bolenu, tloust a na zaver candatek. Velikostne slabota, snad jen bolda 60+ se pocita, i kdyz sumci dorost na 30g proutku byl fajn
Tento příspěvek byl editován 24.6.2012 00:51:06 uživatelem Scanix.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.