Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 18. června 2012 ve 22:59® Eve
- Datum lovu: 16. 6. 2012 | Způsob lovu: Sumcařina
Přítel se vyznamenal. Štěstí přineslo zahájení. Eve
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 18. června 2012 ve 22:53® Cudla
- Datum lovu: 18.6 | Revír: kadaňák | Způsob lovu: Plavaná
Sondování revíru kam se jede na tábor,takovýhle krasavci jeseni.Pepčo máš jich tam fakt dost.Foto mobil
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 18. června 2012 ve 22:52® Mrakoš
-
Včera jsem lapil tři štíčata a candáta, dneska pro změnu candáta a tři štíčata. Do setmění jsem tam byl zbytečný, ale pak se rybky slitovaly.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 18. června 2012 ve 22:38® HaD
- Datum lovu: 18.6. | Způsob lovu: Přívlač
Sumcovláčka přinesla ovoce. Kdyby mě nebolela ruka s hluboce zakousnutým klíštětem, kterého sem se chtěl co nejdříve zbavit, zůstal bych
Alespoň mi tam ale zůstali nepopíchaní na příště
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 18. června 2012 ve 21:06® HaD
-
sumcovlacka zatím bez sumcu
Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 18. června 2012 ve 20:40® Char
- Datum lovu: 16.-17.6 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač
Víkendové zahájení s Hechtem bylo o prochytávání slibných míst a nahánění lovících bolenů kteří ale nástrahy ignorovali a požírali kvanta všudypřítomného potěru, jedinou solidní rybu měl na prutu kolega Hecht kterému štika 70–80 udělala jen otisk zubů na wobler nechala sa povytáhnout k hladině a poté se opět odporoučela do hlubin. Lov nasluníčku nás totálně odrovnal takže se sobotní noční vláčka ani nekonala. Takové klasické zahájení, zkouška nových nástrah a ryba se brala jako bonus
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 18. června 2012 ve 20:13® Ficak
- Datum lovu: 16.6.2012 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Přívlač
Zahájení-Bolen 63cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 18. června 2012 v 19:53® Raf
- Datum lovu: 18.6.2012 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Když jde člověk cíleně na parmy, tak je to dřina. Dneska při přívlači k tomu ale v jednu chvíli nechtěly pustit jiné ryby
Pak naštěstí k nástraze pustily bolena, okouna a pár tloušťů. Parma navíc potěší snad vždycky…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 18. června 2012 v 17:06® HaD
- Způsob lovu: Přívlač
Mikronástraha neznamená mikrorybu. Zejména ne v období potěru
Tento příspěvek byl editován 18.6.2012 17:09:20 uživatelem HaD.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 18. června 2012 v 15:04® lunimus
- Datum lovu: 17.6.2012 | Revír: Cierna voda | Způsob lovu: Klasická položená
V nedelu som bol na nasom paintballovom ihrisku, ktoreho jednu hranicu tvori Cierna voda – celkom fajn riecka (takmer stojata voda
Ked chalani dohrali, vyuzil som cas balenia, rozoberania a cistenia zbrani atd. na namocenie hacikov do vody. Chytal som na polozenu, ale bez krmitka. Vonku 32°C tak som ani necakal nejaky zaber, ale zrejme sa mi podarilo namiesat tak lakave krmivko, ze aby som mohol zbalit veci po paintballe, musel som najskor zbalit udice, co som nestihal tahat ryby. Väcsinou sli same plotice a cervenice, ale potiahol som aj jednoho kiloveho karasa bojovnika. Ked som nakoniec zbalil vsetky veci k paintballu, skusil som este vlacit, ale okrem par kilogramov vodnych rastlin som uz na breh nedostal nic mokreho, co je vsaf hlavne, na rybu som si siahol
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 18. června 2012 ve 14:49® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Klasická položená
Úlovky téměř žádné, ale jsou tam ty potvory…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 18. června 2012 ve 13:48® HaD
- Datum lovu: 16.6.2012
Druhá část fotek
Foceno „halabala“ kompaktem mé ženy, takže kvalita mizerná
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 18. června 2012 ve 13:46® HaD
- Datum lovu: 16.6.2012 | Revír: Řeky jižních Čech | Způsob lovu: Přívlač
Letošní zahájení jsem po nějaké době dal velmi zodpovědně. Abych jako v posledních letech nezaspal a byl u vody opět včas, nešel jsem pro jistotu vůbec spát. Zdendu jsem vyzvedl v putyce v půl druhé, do půl třetí jsme byli sbaleni a odjeli na jih. Jeli jsme na zcela nová a nám neznámá místa. Zahájení tedy mělo nádech dobrodružství na cestě do neznáma. První hody hned ve čtyři ráno přinesly několik záběrů od menších štik a tloušťů. Jelikož jsem ale plánoval velké torpédo a používal velké nástrahy, zůstalo jen u ataků. Zdenda nasadil nástrahu menší a tu mu zase štika okolo 70–80 cm nedobrala. Po delší době jsem změnil nástrahu a ukecal jednu menší štičku. Jinak zcela mrtvo, bez zálovu, rybičkáři znuděně čekali. Mrtvo. Až v pozdějších hodinách chytil Zdenda jednu menší štičku poté, co mu jich několik jen atakovalo nástrahu a já nakonec ještě jednou zabodoval se sliderem. Větší přikalená voda plná potěru všech velikostí zřejmě velké šance nedávala. Přesto krásně strávený den plný legrace.
PS: Když jsme se vraceli, dolehla na mě únava plná mikrospánků za volantem, která vyvrcholila krásným snem na křižovatce se semafory. Ze spánku a snu mě vytrhlo až troubení asi pěti aut. Šoféři zřejmě nepochopili, že se po tak náročné expedici potřebuji prospat
Jak dlouho jsem na té křižovatce spal nevím, ale moc dlouho asi ne, protože jsem doma okamžitě usnul znovu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 18. června 2012 ve 12:41® kubas
-
Zahájení dopadlo dle očekávání. Nic moc se nechytlo, něco málo kudel, něco málo bolenů.. Včerejší lov byl o něco lepší. Podařili se dva boleni 52cm a 54cm na „samodomo“ nástrahu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 18. června 2012 ve 12:10® skwor
- Datum lovu: 18.6. | Způsob lovu: Plavaná
Vzal jsem matchovku, angličáka a vyrazil na chvíli posedět k vodě ještě než se udělá největší vedro. Splávek mizel každou chvíli, většinou cejn sem tam plotice. Potom ke mě vítr zavál všechem bordel z hladiny a bylo po lovu. Tak jsem místo splávu navázal marmyšku s červem a ještě chvíli zůstal. Na třetí nához jsem dostal ránu do prutu a zasekl očividně slušnou rybu. Sice to místo očekávané štiky byl asi 40cm lysec, ale potěšil.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 18. června 2012 v 9:21® kety.vydra
- Datum lovu: 17.6.2012
Včera jen bolen 71 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 17. června 2012 ve 22:27® frenki
- Datum lovu: 16.6. | Revír: bobří skluzavka | Způsob lovu: Přívlač
i slimák se povedl:)
Tento příspěvek byl editován 17.6.2012 22:28:12 uživatelem frenki.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 17. června 2012 ve 21:12® tadeas
- Datum lovu: 17.6. | Revír: lužnice | Způsob lovu: Přívlač
Tak dnes ráno jsem sem psal,že jsem nic nechytil. Dnes odpoledne jsem vyrazil na hodinku k řece a byla tam!!! štika 80cm,4,5kg! můj osobní rekord jsem šťastný a přeji všem neméně štastnou sezonu.Tad
Tento příspěvek byl editován 17.6.2012 21:13:36 uživatelem tadeas.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 17. června 2012 ve 21:06® Chose
- Datum lovu: 16.6.2012 | Revír: Labská přehrada | Způsob lovu: Muškaření
Malá ochutnávka z víkendové muškařské školy
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 17. června 2012 ve 20:52® Raf
- Datum lovu: 16.-17.6.2012 | Revír: ČR | Způsob lovu: Přívlač
Prvních 20 hodin odházeno. Přes rozpačitý start jsem chytil skoro všechny dravce a některé všežravce. Nejvíc bylo tradičně bolenů (cca 15). Chutnali jim snad všechny barvy bolenových speciálů. Největší zážitek tloušť, který se mi zapíchl volným trojháčkem do lýtka, když jsem ho zdolával zabrozen po kolena v proudu. Bobkařská část výpravy chytila hezkého sumíka. Jdu si na pár hodin odpočinout k počítači
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 17. června 2012 v 18:51® Bigpista
- Datum lovu: 9.6.2012 | Revír: Otava | Způsob lovu: Feeder
Aby tu nebylo předravcováno, tak když už stahuju fotky z mobilu…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 17. června 2012 v 18:40® Bigpista
- Datum lovu: 16.6.2012 | Revír: Řeky v okolí Prahy | Způsob lovu: Přívlač
Na zahájení jsem vyrazil s kamarádem. Já nakonec odešel s nulou, kamarád byl úspěšnější.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 17. června 2012 v 17:45® bořek
- Datum lovu: 17.6 | Způsob lovu: Přívlač
včerejší zahajení jedna štička a par okounů
Tento příspěvek byl editován 17.6.2012 17:46:25 uživatelem bořek.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 17. června 2012 v 16:16® Scanix
- Datum lovu: 17.6.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Pote, co zde rano preletel destik, jsem se dopoledne zkusil venovat tloustum. Diky vsudypritomnym stickam jsem lovil s lankem, ale i presto se povedlo par peknych ryb, nektere nad 50cm, nej ryba 55cm. Bolen tentokrat zadny, jedina ryba na thrila byl zase tloust
Lapil jsem pouze tlouste a par sticek. Dobre to bylo…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 17. června 2012 v 16:14® Scanix
- Datum lovu: 16.6.2012 | Revír: mimopstruhovka a pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 17. června 2012 v 16:11® Scanix
- Datum lovu: 16.6.2012 | Revír: mimopstruhovka a pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem absolvoval zahajeni, nakonec jsem preci jen vstal a k vode po 5h vyrazil, kolega M… s kolegou L… hyrili vtipem a po pocatecnim vlaznem vstupu se to rozjelo nevydane. Ryb jsme nachytali nepocitane a i ve slusnych velikostech. Prevazoval bolen, tloust, stika, jesen, povedl se i nejaky okoun, candat, me navic jeden obligatni sumik a koelga M… dokonce cejnka. Nejvetsi bolen dne 77cm, nejvetsi tloust dne tesne pod 50. S kolegou M… jsme navic mrkli i na P a zalapali solidne prumerne tlouste, mensi okyse, panvickove siveny a duhaky a nejakeho toho potocmena. Uz se tesim na dalsi lov, spalena ramena nevnimam, utrhane nastrahy nepocitam, rozhodne to stalo za to
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 17. června 2012 v 9:36® kamos007
- Datum lovu: 16.6.2012 | Způsob lovu: Přívlač
V pátek jsem si chtěl navázat na včerejší zahájení, ale co to? nemohl jsem najít cívku, od navijáku, poté co jsem jí po hodině našel přišel další šok, podívám se do krabičky a ono tam dá se říci vůbec nic není, tak jsem začal improvizovat a ráno jsem vyrazil. Přijezd k vodě za 10 min. 4 a všude bylo narváno, za tmy nepřišel ani ťuk a po světle přišla nějaká tak štička do 40-ti -)jedna na Berkly nymphu v zápětí mi to její kolegyně ukousla a pak už jenom 2 na rotačku a nějací okyši, takže bída. Při cestě domů jsem ještě hodil do pstruhovky a jen pár malých potočmenů.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 17. června 2012 v 9:21® tadeas
- Datum lovu: 16.6 | Způsob lovu: Přívlač
Nó tak já kromě jednoho okouna velikosti mého ukazováku nic nechytil
Tento příspěvek byl editován 17.6.2012 09:21:52 uživatelem tadeas.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 16. června 2012 ve 20:37® pemalda
- Datum lovu: 16.6. | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Tak těžší přívlač přinesla jedno sumčí mimino,což beru jako dobré znamení před nadcházející dovolenou.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 16. června 2012 v 19:33® skwor
- Datum lovu: 16.6. | Způsob lovu: Přívlač
Kupodivu se nám podařilo najít vodu, kde jsme zahajovali s kolegou sami. Paia si celkem zachytal na UL, mě se štěstí s většími nástrahami vyhýbalo. Přesto jsem potom v mělké vodě viděl živě útok slušné štiky na x-rapa. Na téhle vodě to byla s přehledem největší ryba, o které vím, takže potěšila
Na řece špatný, moc lidí a na břehu jen dva tloušti.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.