Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 29. září 2005 v 18:39® Padis
-
chose v akci na Chrudimce
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 29. září 2005 v 18:32® Padis
-
Okolí Pardubic-Dnes jsme vyrazili /já+ chose/ vláčet. Ryby jsme viděli,ale h..... jsme chytli. Ale zítra a pozítří jim natrhneme tlamky. Jediná ryba byla tato.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 29. září 2005 v 16:57® Kazan
-
Bělská ouklejka ......
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 29. září 2005 v 16:56® Kazan
-
Běla tahání rotajdy v dešti a kalné vodě, brali tlouštíci, jeseni a oukleje.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 29. září 2005 v 16:24® jaryn
-
včera Jordán 3 duháci, jeden mi spadl
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 29. září 2005 v 7:12® Tomash
-
a sumík…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 29. září 2005 v 7:11® Tomash
-
Chytal jsem s jedním prutem na položenou na hnojáčky a sdruhým na živou, později na mrtvou rybku. Chytil jsem 12 sumečků USA, 6 cejnů 30–55cm, 2 kapry 35,45cm, 3 ježdíky – dva větší 14 a 14,5cm. Na rybky candáta 55cm, štiku 65cm a sumce 80cm. Vzhledem k tomu, že jsem lovil vždy navečer tak od 16–19 jsem si krásně zachytal. Zmasil jsem štiku, candáta a sumečky. Na fotce štika…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 28. září 2005 ve 21:34® miros
-
Křetínka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 28. září 2005 ve 21:34® miros
-
Křetínka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 28. září 2005 ve 21:32® miros
-
Křetínka. Žádní trofejáci, ale zato jich byla hromada. A lipani, že nejsou hájení, pro jistotu nebrali vůbec. Ale jinak paráda
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 28. září 2005 v 19:31® HaD
-
dnes 15 minut Jordán na bílý mikrotwister – dva záběry skoro u břehu, ryba žádná
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 28. září 2005 v 18:16® Zlinsky_lovec
-
Padis: Krása. Dnes na Dřevce, kde jsem potkal tTlouště. Nachytáno pár okounů a tloušťů. Tímto bych se chtěl také tToušťovi omluvil za to, co jsem mu udělal......
(
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 28. září 2005 v 15:28® Padis
-
Elbe sváteční procházka 1 Tloušť 50 cm jedna štika cca 60 spadla.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 28. září 2005 v 11:08® HaD
-
přívlač na Jordáně – pstruzi kupodivu brali velmi opatrně, takže jsem dostal jen dva kousky
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 27. září 2005 v 19:55® Enzo
-
Chlapi nevíte jak to vipadá na rybníku u Ostrova u Macochy?
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 27. září 2005 v 19:07
-
Rožnovská Bečva dnes šli potočáci jak pominutí. Asi ví, že jsou hájení
Velké množství poměrně velkých potočáků. Celkem slušně brali i Li a PD. Nádherný den.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 26. září 2005 ve 23:56® HaD
-
dnes na sumcích, pouze jeden záběr – mimčo cca 70 cm, nefocen
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 26. září 2005 ve 21:06
-
DusPo:Sakra takového dlouhé ruce jsem ještě neviděl
)))))JJsou opravdu trofejní!Jinak telefon moc pěkně nefotí!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 26. září 2005 ve 20:19® Kazan
-
Labíčko Večerní vláčka, okouni a bolínci na OO rotajdu mepsajdu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 26. září 2005 v 15:29® pepino99
-
kamarádůf synek s kapříkem. Škoda že nejde připojit zvuk … :o)))) Rybník Svět f Třeboni
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 26. září 2005 v 15:17® Zlinsky_lovec
-
dusPO: Krása, kolik měl ten bolen?
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 26. září 2005 v 15:10® pepino99
-
> dusPo: obojí moc hezkééééé :o)))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 26. září 2005 ve 14:17® dusPo
-
bolen oco privlač Z.Š.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 26. září 2005 ve 14:16® dusPo
-
4140 šťuka oco privlač
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. září 2005 v 19:58® BoBo-Falknow
-
Tajný revír –
Sorry, ale fakt ho dnes nechci napsat… Včera jsem vyrazil na hoďku zavláčet. Výsledek štička 52 a 56cm na Vaškovku nulku. Dnes na tři hodinky, výsledek – 9 štik na prutě: 1× cca 30cm a zbytek mezi 45–55. Nástraha Emte kombi 2 stříbrná – díky Mirku
Super den, sice žádné super ryby, ale s proutkem 10gr jsem si skvěle zachytal.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. září 2005 v 19:44® ywan
-
dnes woberovačka – jedna šťučka asi 40cm, pár ostriežov a AMUR normálny AMUR asi 40cm, ale on musí byť nejaký cvok, na jar som ho chytil 2 dni po sebe na dážďovky, teraz 3cm rapala. Potom som zmenil miesto, na 11cm floatinga zabrala šťuka cca 55–60cm, ale zásek 50cm od brehu sa podarí málokedy…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. září 2005 v 19:09® Zlinsky_lovec
-
Dnes s Jakem na Dřevnici. Já chytil pár okounů, tloušťů a jednu kudličku. Pro malou velikost ryb jsem je ani nefotil........
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. září 2005 v 18:29® Tomik
-
A fotil jsem ho taky vicekrat.....
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. září 2005 v 18:24® Tomik
-
Když se tady tak hádáte kuli 10 cm okounum, tak bych vám chtel ríci, že aspon něco. já mám radost z každé ryby at je malá nebo velká, samozřejmě že větší potěší víc. a pro zpestření jeden „mega okoun“
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. září 2005 v 18:09® SnakeX
-
O5 stejný: Včera jsem po 3 týdnech opět dorazil v vodě. Přišel i kámoš s taťkou a ještě jedním rybářem. Já jsem chytal na kapříka a candoška, kámoš šel chytat přívlačí, asi tak po 20 náhozu se ozvalo křup. Nový prut, který koupil v Polsku( který byl prý uhlíkový) se zlomil. Ovšem k udivení jsme zjistili, že uhlíkáč nebyl uhlíkáž, celkem sranda.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.