Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.433 příspěvků, z toho 18433 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 13. června 2012 v 11:23® rohlston
- Revír: rybníček
Další chvilka u vody se synem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 13. června 2012 v 0:15® HaD
- Datum lovu: 13.6.2012 | Revír: Lužnice
Dnešní výlet za kapříky se nezdařil. Zabral mi zase jeden půl metru od nohou, ale vjel do stromu a utrhl se. Kapříci mě začínají bavit , ale už se těším na dravce
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 12. června 2012 ve 21:25® Scanix
- Datum lovu: 12.6.2012 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Chvilkovy vecerni lov mezi prehankami…voda zakalena, vyrazne klesala…ryby apaticke, tarka nulova aktivita, ani tu a tam lihnouci se hmyz nevyvolal sebemensi zajem. Presto jsem mel celkem dost nevyraznych zaberu a povedlo se nekolik potocaku, nejaky ten duhak a par okysu dlanove velikosti. Jedna pekna ryba se mi vypla, tipoval bych na parmu a jednoho slusneho duhaka jsem upalil v naplavenych vetvich…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 11. června 2012 ve 20:36® cormoran
- Datum lovu: 8. - 10. 6. 2012 | Revír: Zlatonosná Otava
Při každoroční návštěvě příbuzenstva na Šumavsku jsem využil přiležitosti a vrátil se s prutem na místa, ze kterých mám spousty zážitků z dětství. Samotný lov se nesl v duchu nostalgie a pochytané ryby mi jen zlehka připomněly, jaký to tu býval rybářský ráj..

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 11. června 2012 ve 20:36® HaD
-
i myska přišla:)
Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej. Tento příspěvek byl editován 11.6.2012 21:47:48 administrátorem osprey.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 11. června 2012 v 19:50® HaD
-
u te větvičky, ale musím sedět jako myska
Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej. Tento příspěvek byl editován 11.6.2012 21:58:48 administrátorem osprey.
))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 11. června 2012 v 19:48® JirkaF
- Způsob lovu: Muškaření
Trocha ze pstruhovky

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 11. června 2012 v 19:47® HaD
-
chichi, pak ze to nepůjde
Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej. Tento příspěvek byl editován 11.6.2012 22:01:46 administrátorem osprey.
pul metru pod nohama
)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 11. června 2012 v 10:03® janaR
- Datum lovu: 7.6.2012 | Způsob lovu: Feeder
Zdravíčko, tak se mi taky povedlo mrknout k vodě. Jela jsem až navečer. Dokud bylo vidět, chytala jsem na feeder, to se povedla jen jedna pěkná plotice. Po setmění jsem se vykašlala na jemnou špičku, dala mezi očka číhátko a chytala na rohlík z hladiny. Povedli se dva kapříci, oba 46cm a jeden karas stříbrňák 39cm. Kapříci plavou dál, karásek a plotička jdou do salátu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. června 2012 v 17:59® Scanix
- Datum lovu: 10.6.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Muškaření
Dnes jsme s kolegou M… byli poskadli rybky s musakem, jenze pocasi se dlouho nechtelo umoudrit a voda po destich je velice zakalena. Ryby byly celkem aktivni, jenze se nam nedarilo je zaujmout nasimi nastrahami, presto jsme lapli nejakeho toho tlouste, okouna ba i sticku. Par peknejsich ryb jsme oba ztratili, tak snad priste se zadari lepe…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. června 2012 ve 14:56® Raf
- Datum lovu: 8.-10.6.2012 | Revír: u zeleného pekla | Způsob lovu: Kaprařina
Relaxační víkend u „zeleného pekla“. Hodně četby, kaprů, cejnků malých a velkých, občas nějaký tloušť… Nemělo to chybu. Nyní už ale bylo dost kaprů – příště hurá na dravce!

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. června 2012 ve 14:25® spike
- Datum lovu: 8.6-10.6.2012 | Způsob lovu: Feeder
Víkend u vody, studená fronta mně překazila původní plán ale i tak to bylo super. Jinak želva na rousnici. Už jsem myslel, že nějaký z místních úhořů a ona želva. Teda želvák

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. června 2012 v 11:50® skwor
- Datum lovu: 10.6. | Způsob lovu: Plavaná
Konečně jsem se zdravotně zmátožil a vyrazil s plavačkou nasát atmosféru nadcházejícího léta. Podařilo se několik plotic, ouklejí a tloušťů. Největší radost a překvapení byli ale dva potočáci 35+. Parádní zdolávačky.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. června 2012 v 10:50® Padis
- Datum lovu: 8.6.2012 | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Muškaření
V pátek u vody s mušákem nějaké ryby převážně LI,PO jsem nachytal.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 8. června 2012 ve 21:59® Scanix
- Datum lovu: 8.6.2012 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem dojel k vode v momente, kdy se rozpoutalo peklo, solidni bourka me zahnala zpatky do auta uplne bez zaberu. Premyslel jsem, zda to neotocit a nejet domu…popojel jsem tedy do nedaleke hospody, dal si smazak a zkouknul polocas fotbalku, pak vykouk z okna a zdale se to byt uz snesitelne a bylo…rybky se nechavaly solidne premlouvat, ale nakonec se jich povedlo fakt dost. Prijemnym prekvapenim byl krasne zbarveny potocak 40+, ktery se ale odmitl fotit a vyklepal se pred objektivem, coz mi az tak nevadilo, protoze jsem pak chytil doslova pod duhou velice krasne duhaky – oploutvene, bojovne, stihle (krome jednoho krpateho, ktery mel zrejme nejakou vadu kostry). Proste az na par vyjimek braly hlavne zdomacnele ryby a ty mam nejradeji…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 8. června 2012 v 19:54® vrata2
- Datum lovu: 8.6.2012 | Revír: Orlice | Způsob lovu: Feeder
Dneska se probudili tloušti.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 8. června 2012 v 10:44® osprey
- Datum lovu: 5.6. 2012 | Způsob lovu: Kaprařina
Vzhledem k tomu, že jsem skoro nechytal, věnoval jsem se focení úlovků druhých. Trápil mě nedostatek světla, ale něco se jakž takž povedlo.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 8. června 2012 v 10:41® osprey
- Datum lovu: 5.6. 2012 | Způsob lovu: Kaprařina
Lidičkové od CHYTEJ.cz sondovali lokalitu určenou pro konání letošního srazu.
Kaprů je tam dost, celkem pěkní okouni a i štiky se nechaly sem tam vidět.
Jenom doufám, že bude na ten sraz lepší počas…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 8. června 2012 v 7:49® Segoves
- Datum lovu: 6.6.2012 | Způsob lovu: Přívlač
nádhernej kout přírody
Tento příspěvek byl editován 8.6.2012 08:50:35 uživatelem Segoves.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 7. června 2012 v 17:16® Shrek
- Datum lovu: 7.6.2012 | Způsob lovu: Muškaření
Dnes se mi povedlo něco, co se mi už dlouho nepovedlo – absolutní zero
To je těma mouchama. Brzo přijde čas na gumy vláčej.cz, to
budou jiné výsledky 
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 7. června 2012 v 16:40® sidla
- Způsob lovu: Feeder
zdravím, tak jsem byl obhlídnout nějaké sumcové fleky a zkusit pickera, kapříci nic moc, ale 10 kousků bylo, fotka jednoho menšího, bílá ryba spolupracovala, a amuři sbírali topolové pápení, to bylo překvápko když zabral ze dna na tři červíky.
jinak jak to řešíte se želvama? zabíjíte? pouštíte?

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 6. června 2012 ve 21:54® lunimus
- Datum lovu: 6.6.2012 | Revír: Zelena voda | Způsob lovu: Plavaná
Dnes poobede som bol s dvoma mensimi detmi na Zelenej Vode pri BA letisku. Neboli sme dlho, ale pruty nastrazene na kapre si nic ani nevsimlo … zato dcera prvy krat v zivote realne lovila, tak sme sa trochu hrali s plavakom a potiahli sme z vody par cervenic, plotic, belic a slnecnic. Vsetko, co nam zabralo bolo do 20cm, ale dcera sa aspon naucila setrnemu zachadzaniu s rybkami a trocha viac sa nadchla pre tuto krasnu zalubu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 6. června 2012 ve 21:32® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes mě potěšili kapříci na řece…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 6. června 2012 ve 21:01® pemalda
- Datum lovu: 6.6.2012 | Revír: řeka
Dnes sem sice nic nechyt,ale zažil sem kuriózní situaci po příjezdu na ryby.Když sem přijížděl na místo kde jsem dnes chtěl chytat,tak už zdálky vidím,že už tam někdo je a cosi zdolává.Když sem se k němu dostal,tak onen starší pán už klečel nad rybou-která už to měla spočítané.Pán už ji soukal do saku a v tom sem ho pozdravil a on na mě,že ulovil prvního sivena v životě.Pána sem upozornil,že to siven asi není a že by bylo fajn rybu pustit-kupodivu mě poslech a tak učinil.Ještě sem ho požádal zda si mohu toho sivena vyfotit,abych Vám ho mohl taky ukázat.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 6. června 2012 ve 20:04® Scanix
- Datum lovu: 6.6.2012 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem vzal vlacak, male gumove nastrahy a sel si „zanymfovat“ na dve hodky na pstruhovku. Ryby ochotne spolupracovaly, povedlo se jich pomerne dost v kratkem sledu. Prijemnym prekvapenim byla i solidni ostroretka. Ryby velice bojovne, skakaly a fakt makaly, bylo to super, co vic si prat

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 5. června 2012 v 19:45® Raf
- Datum lovu: 5.6.2012 | Revír: řeka | Způsob lovu: Feeder
Kolega z Kajmana mi poradil zajímavé místo na tlouště. Zbývalo už jenom nakoupit koule „příchutě přírodní třešeň“. Vietnamec v nedaleké zelenině měl na ně větší přirážku než většina dobrých výrobců boiles (129 Kč/kg). Zřejmě věděl, že jeho třešně fungují
Standardní zákrm cca 3 kg na různá místa. A pak už jsem
se jenom bavil. Tři tloušti nad 50 cm neměli chybu
V následujících dnech se tam pokusíme zdolat šedesátku.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 4. června 2012 ve 21:27® Libor
- Způsob lovu: Plavaná
Po dlouhé době jsem vzal mačku. Kam se hrabe položená. Chyceno na rohlík z pekárny Kompek, žádnej halibut ani oliheň máčená v perníku
Tento příspěvek byl editován 4.6.2012 22:29:57 uživatelem Libor.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 4. června 2012 ve 21:07® hecht
- Datum lovu: 4.6.2012 | Revír: řeka | Způsob lovu: Plavaná
Tož vám sem hodím něco z dnešního večera. Přihodím ještě nějaký popěvek,,jo, třešně zrály, zrovna třešně zrály''
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. června 2012 ve 21:59® osprey
- Datum lovu: 2.6. 2012 | Způsob lovu: Plavaná
Sice jsem tu v diskuzi sliboval, že kajak spustím na vodu někdy v říjnu, ale včera večer jsem se zastyděl a dojel ho namočit. Je to zajímavý pocit, vidět místa, kde dvacet let chytám, najednou z vodní hladiny.
Ryby moc nespolupracovaly, ale bylo mi to celkem jedno.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. června 2012 ve 20:47® Bigpista
- Datum lovu: 03.06.2012 | Revír: Praha | Způsob lovu: Feeder
Dnes odpoledne jsem si vyšetřil tři hodiny na návštěvu blízkého revíru. A celé to proběhlo ve znamení plotic.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.