Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.433 příspěvků, z toho 18433 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 13. června 2012 v 11:23® rohlston
Revír: rybníček

Další chvilka u vody se synem.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49490.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49491.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49492.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Středa 13. června 2012 v 0:15® HaD
    HaD
    Datum lovu: 13.6.2012 | Revír: Lužnice

Dnešní výlet za kapříky se nezdařil. Zabral mi zase jeden půl metru od nohou, ale vjel do stromu a utrhl se. Kapříci mě začínají bavit , ale už se těším na dravce :-)

Úterý 12. června 2012 ve 21:25® Scanix
      Scanix
      Datum lovu: 12.6.2012 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Chvilkovy vecerni lov mezi prehankami…voda zakalena, vyrazne klesala…ryby apaticke, tarka nulova aktivita, ani tu a tam lihnouci se hmyz nevyvolal sebemensi zajem. Presto jsem mel celkem dost nevyraznych zaberu a povedlo se nekolik potocaku, nejaky ten duhak a par okysu dlanove velikosti. Jedna pekna ryba se mi vypla, tipoval bych na parmu a jednoho slusneho duhaka jsem upalil v naplavenych vetvich…

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49481.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49482.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49483.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49484.jpg
        Pondělí 11. června 2012 ve 20:36® cormoran
        cormoran
        Datum lovu: 8. - 10. 6. 2012 | Revír: Zlatonosná Otava

Při každoroční návštěvě příbuzenstva na Šumavsku jsem využil přiležitosti a vrátil se s prutem na místa, ze kterých mám spousty zážitků z dětství. Samotný lov se nesl v duchu nostalgie a pochytané ryby mi jen zlehka připomněly, jaký to tu býval rybářský ráj..

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49465.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49466.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49467.jpg
          Pondělí 11. června 2012 ve 20:36® HaD
          HaD

i myska přišla:)

Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej. Tento příspěvek byl editován 11.6.2012 21:47:48 administrátorem osprey.
          foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49468.jpg
            Pondělí 11. června 2012 v 19:50® HaD
            HaD

u te větvičky, ale musím sedět jako myska:-)) ))

Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej. Tento příspěvek byl editován 11.6.2012 21:58:48 administrátorem osprey.
            foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49469.jpg
              Pondělí 11. června 2012 v 19:48® JirkaF
              Způsob lovu: Muškaření

Trocha ze pstruhovky

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49459.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49460.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49461.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49462.jpg
                Pondělí 11. června 2012 v 19:47® HaD
                HaD

chichi, pak ze to nepůjde :-) pul metru pod nohama :-)) )

Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej. Tento příspěvek byl editován 11.6.2012 22:01:46 administrátorem osprey.
                foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49470.jpg
                  Pondělí 11. června 2012 v 10:03® janaR
                  Datum lovu: 7.6.2012 | Způsob lovu: Feeder

Zdravíčko, tak se mi taky povedlo mrknout k vodě. Jela jsem až navečer. Dokud bylo vidět, chytala jsem na feeder, to se povedla jen jedna pěkná plotice. Po setmění jsem se vykašlala na jemnou špičku, dala mezi očka číhátko a chytala na rohlík z hladiny. Povedli se dva kapříci, oba 46cm a jeden karas stříbrňák 39cm. Kapříci plavou dál, karásek a plotička jdou do salátu :-)

Neděle 10. června 2012 v 17:59® Scanix
                    Scanix
                    Datum lovu: 10.6.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Muškaření

Dnes jsme s kolegou M… byli poskadli rybky s musakem, jenze pocasi se dlouho nechtelo umoudrit a voda po destich je velice zakalena. Ryby byly celkem aktivni, jenze se nam nedarilo je zaujmout nasimi nastrahami, presto jsme lapli nejakeho toho tlouste, okouna ba i sticku. Par peknejsich ryb jsme oba ztratili, tak snad priste se zadari lepe…

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49445.jpg
                      Neděle 10. června 2012 ve 14:56® Raf
                      Raf
                      Datum lovu: 8.-10.6.2012 | Revír: u zeleného pekla | Způsob lovu: Kaprařina

Relaxační víkend u „zeleného pekla“. Hodně četby, kaprů, cejnků malých a velkých, občas nějaký tloušť… Nemělo to chybu. Nyní už ale bylo dost kaprů – příště hurá na dravce!

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49441.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49442.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49443.jpg
                        Neděle 10. června 2012 ve 14:25® spike
                        spike
                        Datum lovu: 8.6-10.6.2012 | Způsob lovu: Feeder

Víkend u vody, studená fronta mně překazila původní plán ale i tak to bylo super. Jinak želva na rousnici. Už jsem myslel, že nějaký z místních úhořů a ona želva. Teda želvák :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49438.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49439.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49440.jpg
                          Neděle 10. června 2012 v 11:50® skwor
                          skwor
                          Datum lovu: 10.6. | Způsob lovu: Plavaná

Konečně jsem se zdravotně zmátožil a vyrazil s plavačkou nasát atmosféru nadcházejícího léta. Podařilo se několik plotic, ouklejí a tloušťů. Největší radost a překvapení byli ale dva potočáci 35+. Parádní zdolávačky.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49436.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49437.jpg
                            Neděle 10. června 2012 v 10:50® Padis
                            Padis
                            Datum lovu: 8.6.2012 | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Muškaření

V pátek u vody s mušákem nějaké ryby převážně LI,PO jsem nachytal.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49426.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49427.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49428.jpg
                              Pátek 8. června 2012 ve 21:59® Scanix
                              Scanix
                              Datum lovu: 8.6.2012 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem dojel k vode v momente, kdy se rozpoutalo peklo, solidni bourka me zahnala zpatky do auta uplne bez zaberu. Premyslel jsem, zda to neotocit a nejet domu…popojel jsem tedy do nedaleke hospody, dal si smazak a zkouknul polocas fotbalku, pak vykouk z okna a zdale se to byt uz snesitelne a bylo…rybky se nechavaly solidne premlouvat, ale nakonec se jich povedlo fakt dost. Prijemnym prekvapenim byl krasne zbarveny potocak 40+, ktery se ale odmitl fotit a vyklepal se pred objektivem, coz mi az tak nevadilo, protoze jsem pak chytil doslova pod duhou velice krasne duhaky – oploutvene, bojovne, stihle (krome jednoho krpateho, ktery mel zrejme nejakou vadu kostry). Proste az na par vyjimek braly hlavne zdomacnele ryby a ty mam nejradeji…

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49413.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49414.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49415.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49416.jpg
                                Pátek 8. června 2012 v 19:54® vrata2
                                Datum lovu: 8.6.2012 | Revír: Orlice | Způsob lovu: Feeder

Dneska se probudili tloušti.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49411.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49412.jpg
                                  Pátek 8. června 2012 v 10:44® osprey
                                  osprey
                                  Datum lovu: 5.6. 2012 | Způsob lovu: Kaprařina

Vzhledem k tomu, že jsem skoro nechytal, věnoval jsem se focení úlovků druhých. Trápil mě nedostatek světla, ale něco se jakž takž povedlo.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49406.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49407.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49408.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49409.jpg
                                    Pátek 8. června 2012 v 10:41® osprey
                                    osprey
                                    Datum lovu: 5.6. 2012 | Způsob lovu: Kaprařina

Lidičkové od CHYTEJ.cz sondovali lokalitu určenou pro konání letošního srazu.

Kaprů je tam dost, celkem pěkní okouni a i štiky se nechaly sem tam vidět.

Jenom doufám, že bude na ten sraz lepší počas…

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49402.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49403.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49404.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49405.jpg
                                      Pátek 8. června 2012 v 7:49® Segoves
                                      Segoves
                                      Datum lovu: 6.6.2012 | Způsob lovu: Přívlač

nádhernej kout přírody

Tento příspěvek byl editován 8.6.2012 08:50:35 uživatelem Segoves.
                                      foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49395.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49396.jpg
                                        Čtvrtek 7. června 2012 v 17:16® Shrek
                                        Shrek
                                        Datum lovu: 7.6.2012 | Způsob lovu: Muškaření

Dnes se mi povedlo něco, co se mi už dlouho nepovedlo – absolutní zero :-D To je těma mouchama. Brzo přijde čas na gumy vláčej.cz, to budou jiné výsledky :-D

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49385.jpg
                                          Čtvrtek 7. června 2012 v 16:40® sidla
                                          sidla
                                          Způsob lovu: Feeder

zdravím, tak jsem byl obhlídnout nějaké sumcové fleky a zkusit pickera, kapříci nic moc, ale 10 kousků bylo, fotka jednoho menšího, bílá ryba spolupracovala, a amuři sbírali topolové pápení, to bylo překvápko když zabral ze dna na tři červíky.

jinak jak to řešíte se želvama? zabíjíte? pouštíte?

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49381.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49382.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49383.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49384.jpg
                                            Středa 6. června 2012 ve 21:54® lunimus
                                            Datum lovu: 6.6.2012 | Revír: Zelena voda | Způsob lovu: Plavaná

Dnes poobede som bol s dvoma mensimi detmi na Zelenej Vode pri BA letisku. Neboli sme dlho, ale pruty nastrazene na kapre si nic ani nevsimlo … zato dcera prvy krat v zivote realne lovila, tak sme sa trochu hrali s plavakom a potiahli sme z vody par cervenic, plotic, belic a slnecnic. Vsetko, co nam zabralo bolo do 20cm, ale dcera sa aspon naucila setrnemu zachadzaniu s rybkami a trocha viac sa nadchla pre tuto krasnu zalubu :-)

Středa 6. června 2012 ve 21:32® Holajz2
                                              Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Klasická položená

Dnes mě potěšili kapříci na řece… :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49377.jpg
                                                Středa 6. června 2012 ve 21:01® pemalda
                                                pemalda
                                                Datum lovu: 6.6.2012 | Revír: řeka

Dnes sem sice nic nechyt,ale zažil sem kuriózní situaci po příjezdu na ryby.Když sem přijížděl na místo kde jsem dnes chtěl chytat,tak už zdálky vidím,že už tam někdo je a cosi zdolává.Když sem se k němu dostal,tak onen starší pán už klečel nad rybou-která už to měla spočítané.Pán už ji soukal do saku a v tom sem ho pozdravil a on na mě,že ulovil prvního sivena v životě.Pána sem upozornil,že to siven asi není a že by bylo fajn rybu pustit-kupodivu mě poslech a tak učinil.Ještě sem ho požádal zda si mohu toho sivena vyfotit,abych Vám ho mohl taky ukázat.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49376.jpg
                                                  Středa 6. června 2012 ve 20:04® Scanix
                                                  Scanix
                                                  Datum lovu: 6.6.2012 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem vzal vlacak, male gumove nastrahy a sel si „zanymfovat“ na dve hodky na pstruhovku. Ryby ochotne spolupracovaly, povedlo se jich pomerne dost v kratkem sledu. Prijemnym prekvapenim byla i solidni ostroretka. Ryby velice bojovne, skakaly a fakt makaly, bylo to super, co vic si prat ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49372.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49373.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49374.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49375.jpg
                                                    Úterý 5. června 2012 v 19:45® Raf
                                                    Raf
                                                    Datum lovu: 5.6.2012 | Revír: řeka | Způsob lovu: Feeder

Kolega z Kajmana mi poradil zajímavé místo na tlouště. Zbývalo už jenom nakoupit koule „příchutě přírodní třešeň“. Vietnamec v nedaleké zelenině měl na ně větší přirážku než většina dobrých výrobců boiles (129 Kč/kg). Zřejmě věděl, že jeho třešně fungují :-) Standardní zákrm cca 3 kg na různá místa. A pak už jsem se jenom bavil. Tři tloušti nad 50 cm neměli chybu :-) V následujících dnech se tam pokusíme zdolat šedesátku.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49366.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49367.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49368.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49369.jpg
                                                      Pondělí 4. června 2012 ve 21:27® Libor
                                                      Libor
                                                      Způsob lovu: Plavaná

Po dlouhé době jsem vzal mačku. Kam se hrabe položená. Chyceno na rohlík z pekárny Kompek, žádnej halibut ani oliheň máčená v perníku :-)

Tento příspěvek byl editován 4.6.2012 22:29:57 uživatelem Libor.
                                                        Pondělí 4. června 2012 ve 21:07® hecht
                                                        hecht
                                                        Datum lovu: 4.6.2012 | Revír: řeka | Způsob lovu: Plavaná

Tož vám sem hodím něco z dnešního večera. Přihodím ještě nějaký popěvek,,jo, třešně zrály, zrovna třešně zrály''

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49358.jpg
                                                          Neděle 3. června 2012 ve 21:59® osprey
                                                          osprey
                                                          Datum lovu: 2.6. 2012 | Způsob lovu: Plavaná

Sice jsem tu v diskuzi sliboval, že kajak spustím na vodu někdy v říjnu, ale včera večer jsem se zastyděl a dojel ho namočit. Je to zajímavý pocit, vidět místa, kde dvacet let chytám, najednou z vodní hladiny.

Ryby moc nespolupracovaly, ale bylo mi to celkem jedno.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49344.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49345.jpg
                                                            Neděle 3. června 2012 ve 20:47® Bigpista
                                                            Bigpista
                                                            Datum lovu: 03.06.2012 | Revír: Praha | Způsob lovu: Feeder

Dnes odpoledne jsem si vyšetřil tři hodiny na návštěvu blízkého revíru. A celé to proběhlo ve znamení plotic.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49342.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49343.jpg