Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 16. června 2012 v 18:13® osprey
osprey
Datum lovu: 16.6. 2012 | Způsob lovu: Přívlač

Zahájeno.

Zaplaťpánbůh za tu loď, dá se s ní utéct někam, kde je člověk i sám. Jinak na obrázku to vypadá jako strouha, ale je to revír, kde se z lodě může.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49529.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49530.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 16. června 2012 ve 12:58® FInnnp
    Datum lovu: 16.6 | Revír: Tam kde ještě plavou

Dva kousky.....Vraž­da,smrt,zabití.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49528.jpg
      Sobota 16. června 2012 v 11:54® pemalda
      pemalda
      Datum lovu: 16.6. | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

Tak sem zpět.Zahájil sem lehčí vláčkou.Docela sem si zachytal převažoval tloušť pak štičky kolem 50čísel,několik okounů a bolen na závěr.Vyrazil sem ve 4 a první rybáře sem potkal až kolem 10,takže taky pohoda.Na večer jdu zkusit těžší přívlač.Věřim,že se nějakej sumík ukáže.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49526.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49527.jpg
        Sobota 16. června 2012 v 11:49® Robur
        Robur
        Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač

tak jsem zahájil i se synem. Obětoval jsem mu jednu krabičku a zatnul zuby. Na 3 nához štička, takže jsem zjistil, že nemám vestu se peanem. naštěstí syn měl. Pka jsem lapl ještě 5 štik a 3 okouny a syn úplně sám taky štiku vyvláčel. Chudák malej, je to o rukách a čtení vody. Říkám, běž a tam, proházej to, bude tam štikule. tak to proházel, pak jsem tam nahodil já a štiku jsem vyndal. Pak byla 2 mola. Říkám, běž jako indián, tak nadusal na to první, to jsem ho sprdnul, tak pravil, že myslel, že plížit se má na to druhé. Na druhé se vypravil, přičemž obdržel žlutého ďábla, asi 8 x náhodil, ale hrozně s tou gumou zacházel, tak jsem mu to spustil pod nohy, 5× třepl a vzala to ta 60cm štika. Tak mně ji podebral, řekl víš jak je dobrá štika, tak dostala po hlavě a mám oběd. Byla celekm pěkně stavěná, ale jakási divná. Při pitvě prázné břicho a háček v něm. Asi ho trávila.Byl to kapřák, ale bezprotihrotu. Tolik stručně hlášení.

Pátek 15. června 2012 ve 21:22® Scanix
          Scanix
          Datum lovu: 15.6.2012 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem byl chvilku potrenovat na zitra na pstruhovce. Voda pekne zakalena, zvedla a plna bordelu…to pstrouzkum moc nesvedcilo a dalo celkem drinu chytit i par rybek. Zabery neuprimne, ryby padaly, doufam, ze zitra to pujde o poznani lepe a kdyby ne, tak snad nejaky dalsi den…takze do zitrejsiho zahajeni dravcu vsem Petruv zdar…

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49524.jpg
            Pátek 15. června 2012 v 15:56® Kacicek88
            Datum lovu: 14.6 | Revír: neřeknu :-P:-D | Způsob lovu: Muškaření

jednoho krásného odpoledne to konečně přišlo :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49514.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49515.jpg
              Čtvrtek 14. června 2012 v 1:07® Raf
              Raf
              Datum lovu: 12.-14.6.2012 | Revír: jižní Čechy | Způsob lovu: Muškaření
              Hezké tři dny na výletě s rodinou. Každý den 1–2 hodiny muškaření. Potočáci i lipani krásně sbírali. To samé platilo o kaprech a tlouštích, které jsem ovšem jenom krmil a natáčel
              Tento příspěvek byl editován 14.6.2012 01:09:18 uživatelem Raf.
              foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49505.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49506.jpg
                Středa 13. června 2012 ve 20:34® oli
                Datum lovu: 9.6.2012 | Revír: ještě tam jsou

84cm 14kg

Tento příspěvek byl editován 13.6.2012 20:35:48 uživatelem oli.
                foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49503.jpg
                  Středa 13. června 2012 ve 20:04® vrata2
                  Datum lovu: 12.6.2012 | Revír: Orlice | Způsob lovu: Feeder

Konečně jsem dostal na ryby svoji dcerku. Vydržela hodinu a půl bojovat s kopřivami a komáry a hladit rybky, které jsme chytli a po té hned pustili. Velkou radost mě udělal cejnek malý u nás nezvyklé velikosti.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49500.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49501.jpg
                    Středa 13. června 2012 ve 12:23® rohlston
                    Revír: rybníček

Další chvilka u vody se synem.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49490.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49491.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49492.jpg
                      Středa 13. června 2012 v 1:15® HaD
                      HaD
                      Datum lovu: 13.6.2012 | Revír: Lužnice

Dnešní výlet za kapříky se nezdařil. Zabral mi zase jeden půl metru od nohou, ale vjel do stromu a utrhl se. Kapříci mě začínají bavit , ale už se těším na dravce :-)

Úterý 12. června 2012 ve 22:25® Scanix
                        Scanix
                        Datum lovu: 12.6.2012 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Chvilkovy vecerni lov mezi prehankami…voda zakalena, vyrazne klesala…ryby apaticke, tarka nulova aktivita, ani tu a tam lihnouci se hmyz nevyvolal sebemensi zajem. Presto jsem mel celkem dost nevyraznych zaberu a povedlo se nekolik potocaku, nejaky ten duhak a par okysu dlanove velikosti. Jedna pekna ryba se mi vypla, tipoval bych na parmu a jednoho slusneho duhaka jsem upalil v naplavenych vetvich…

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49481.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49482.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49483.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49484.jpg
                          Pondělí 11. června 2012 ve 21:36® cormoran
                          cormoran
                          Datum lovu: 8. - 10. 6. 2012 | Revír: Zlatonosná Otava

Při každoroční návštěvě příbuzenstva na Šumavsku jsem využil přiležitosti a vrátil se s prutem na místa, ze kterých mám spousty zážitků z dětství. Samotný lov se nesl v duchu nostalgie a pochytané ryby mi jen zlehka připomněly, jaký to tu býval rybářský ráj..

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49465.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49466.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49467.jpg
                            Pondělí 11. června 2012 ve 21:36® HaD
                            HaD

i myska přišla:)

Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej. Tento příspěvek byl editován 11.6.2012 21:47:48 administrátorem osprey.
                            foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49468.jpg
                              Pondělí 11. června 2012 ve 20:50® HaD
                              HaD

u te větvičky, ale musím sedět jako myska:-)) ))

Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej. Tento příspěvek byl editován 11.6.2012 21:58:48 administrátorem osprey.
                              foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49469.jpg
                                Pondělí 11. června 2012 ve 20:48® JirkaF
                                Způsob lovu: Muškaření

Trocha ze pstruhovky

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49459.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49460.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49461.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49462.jpg
                                  Pondělí 11. června 2012 ve 20:47® HaD
                                  HaD

chichi, pak ze to nepůjde :-) pul metru pod nohama :-)) )

Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej. Tento příspěvek byl editován 11.6.2012 22:01:46 administrátorem osprey.
                                  foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49470.jpg
                                    Pondělí 11. června 2012 v 11:03® janaR
                                    Datum lovu: 7.6.2012 | Způsob lovu: Feeder

Zdravíčko, tak se mi taky povedlo mrknout k vodě. Jela jsem až navečer. Dokud bylo vidět, chytala jsem na feeder, to se povedla jen jedna pěkná plotice. Po setmění jsem se vykašlala na jemnou špičku, dala mezi očka číhátko a chytala na rohlík z hladiny. Povedli se dva kapříci, oba 46cm a jeden karas stříbrňák 39cm. Kapříci plavou dál, karásek a plotička jdou do salátu :-)

Neděle 10. června 2012 v 18:59® Scanix
                                      Scanix
                                      Datum lovu: 10.6.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Muškaření

Dnes jsme s kolegou M… byli poskadli rybky s musakem, jenze pocasi se dlouho nechtelo umoudrit a voda po destich je velice zakalena. Ryby byly celkem aktivni, jenze se nam nedarilo je zaujmout nasimi nastrahami, presto jsme lapli nejakeho toho tlouste, okouna ba i sticku. Par peknejsich ryb jsme oba ztratili, tak snad priste se zadari lepe…

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49445.jpg
                                        Neděle 10. června 2012 v 15:56® Raf
                                        Raf
                                        Datum lovu: 8.-10.6.2012 | Revír: u zeleného pekla | Způsob lovu: Kaprařina

Relaxační víkend u „zeleného pekla“. Hodně četby, kaprů, cejnků malých a velkých, občas nějaký tloušť… Nemělo to chybu. Nyní už ale bylo dost kaprů – příště hurá na dravce!

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49441.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49442.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49443.jpg
                                          Neděle 10. června 2012 v 15:25® spike
                                          spike
                                          Datum lovu: 8.6-10.6.2012 | Způsob lovu: Feeder

Víkend u vody, studená fronta mně překazila původní plán ale i tak to bylo super. Jinak želva na rousnici. Už jsem myslel, že nějaký z místních úhořů a ona želva. Teda želvák :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49438.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49439.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49440.jpg
                                            Neděle 10. června 2012 ve 12:50® skwor
                                            skwor
                                            Datum lovu: 10.6. | Způsob lovu: Plavaná

Konečně jsem se zdravotně zmátožil a vyrazil s plavačkou nasát atmosféru nadcházejícího léta. Podařilo se několik plotic, ouklejí a tloušťů. Největší radost a překvapení byli ale dva potočáci 35+. Parádní zdolávačky.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49436.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49437.jpg
                                              Neděle 10. června 2012 v 11:50® Padis
                                              Padis
                                              Datum lovu: 8.6.2012 | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Muškaření

V pátek u vody s mušákem nějaké ryby převážně LI,PO jsem nachytal.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49426.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49427.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49428.jpg
                                                Pátek 8. června 2012 ve 22:59® Scanix
                                                Scanix
                                                Datum lovu: 8.6.2012 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem dojel k vode v momente, kdy se rozpoutalo peklo, solidni bourka me zahnala zpatky do auta uplne bez zaberu. Premyslel jsem, zda to neotocit a nejet domu…popojel jsem tedy do nedaleke hospody, dal si smazak a zkouknul polocas fotbalku, pak vykouk z okna a zdale se to byt uz snesitelne a bylo…rybky se nechavaly solidne premlouvat, ale nakonec se jich povedlo fakt dost. Prijemnym prekvapenim byl krasne zbarveny potocak 40+, ktery se ale odmitl fotit a vyklepal se pred objektivem, coz mi az tak nevadilo, protoze jsem pak chytil doslova pod duhou velice krasne duhaky – oploutvene, bojovne, stihle (krome jednoho krpateho, ktery mel zrejme nejakou vadu kostry). Proste az na par vyjimek braly hlavne zdomacnele ryby a ty mam nejradeji…

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49413.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49414.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49415.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49416.jpg
                                                  Pátek 8. června 2012 ve 20:54® vrata2
                                                  Datum lovu: 8.6.2012 | Revír: Orlice | Způsob lovu: Feeder

Dneska se probudili tloušti.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49411.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49412.jpg
                                                    Pátek 8. června 2012 v 11:44® osprey
                                                    osprey
                                                    Datum lovu: 5.6. 2012 | Způsob lovu: Kaprařina

Vzhledem k tomu, že jsem skoro nechytal, věnoval jsem se focení úlovků druhých. Trápil mě nedostatek světla, ale něco se jakž takž povedlo.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49406.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49407.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49408.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49409.jpg
                                                      Pátek 8. června 2012 v 11:41® osprey
                                                      osprey
                                                      Datum lovu: 5.6. 2012 | Způsob lovu: Kaprařina

Lidičkové od CHYTEJ.cz sondovali lokalitu určenou pro konání letošního srazu.

Kaprů je tam dost, celkem pěkní okouni a i štiky se nechaly sem tam vidět.

Jenom doufám, že bude na ten sraz lepší počas…

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49402.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49403.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49404.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49405.jpg
                                                        Pátek 8. června 2012 v 8:49® Segoves
                                                        Segoves
                                                        Datum lovu: 6.6.2012 | Způsob lovu: Přívlač

nádhernej kout přírody

Tento příspěvek byl editován 8.6.2012 08:50:35 uživatelem Segoves.
                                                        foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49395.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49396.jpg
                                                          Čtvrtek 7. června 2012 v 18:16® Shrek
                                                          Shrek
                                                          Datum lovu: 7.6.2012 | Způsob lovu: Muškaření

Dnes se mi povedlo něco, co se mi už dlouho nepovedlo – absolutní zero :-D To je těma mouchama. Brzo přijde čas na gumy vláčej.cz, to budou jiné výsledky :-D

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49385.jpg
                                                            Čtvrtek 7. června 2012 v 17:40® sidla
                                                            sidla
                                                            Způsob lovu: Feeder

zdravím, tak jsem byl obhlídnout nějaké sumcové fleky a zkusit pickera, kapříci nic moc, ale 10 kousků bylo, fotka jednoho menšího, bílá ryba spolupracovala, a amuři sbírali topolové pápení, to bylo překvápko když zabral ze dna na tři červíky.

jinak jak to řešíte se želvama? zabíjíte? pouštíte?

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49381.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49382.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49383.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49384.jpg