Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.433 příspěvků, z toho 18433 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 3. června 2012 v 17:00® Scanix
- Datum lovu: 3.6.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Muškaření
Dnes byl opravdu famozni lov na musak s kolegou M…, ktery i pres neprizen pocasi vyjel a vydrazdil me svou sms, ze to proste ukrutne bere, a protoze koelga M… neni zadny baron Prasil, nelenil jsem a hbite vyrazil za nim, za cez mu velke diky. Zacatek byl uzasny, parkrat machnutim prutem a pak vazka, znate to klise, no rozleja se, zlatavy valec monstrozni kategorie se zablesknul pod hladinou a ryba vyrazila takovou silou, ze jsem malem pustil vsechnu snuru v ruce. Ovsem kdyz se stale nezastavavoala, snazil jsem se nejak ji primet k poslusnosti, marne…veskere me pokusy ztroskotaly a nekde v dalce jsem citil, jak se vlasec odira o kamen a bylo vymalovano. Zrejme pekna parma mi ukazala, ze s 0.16mm mono lovit nemam. Pritvrdil jsem v navazci na 0.18mm a lovil dal. Ryby byly zrave, jak kdyby ve vode byla rozpustena nejaka povzbudiva latka, zejmena okysi a to i dost peknych velikosti, nezridka se stalo, ze jsme meli s koelgou na prute rybu oba podobne jako na fotu. Chytali se okysi, tlousti, plotice, proudnici, nejake sticky a pak jich musku ukouslo, kolega pridal tradicne pekneho jesena a tusim perlina. Okounu jsme nachytali takove mnozstvi, ze jsem neveril, ze v te vode muze jeste byt nejaky nepopichany. Za cca 2h besneni rybek ustalo a my jsme byli radi, ze jsme dane „otevereni“ vody trefili. Nerozhazelo me ani to, ze jsem zjistil, ze mi tece do prsacek a ze jsem utopil pouzdro na fotak, ktere provokativne zustalo stat chvili u shluku kameni, aby poklidne zmizelo v hlubinach pote, co jsem je mel tarka na dostah

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. června 2012 v 11:57® brčkař
- Datum lovu: 2.6.2012 | Revír: severozápad | Způsob lovu: Plavaná
Na to jaký foukal chvílema studený vichr, zachytal jsem si nakonec (letos zatím) nejlíp. Jako vždy těžce dominovaly plotice. Následovalo několik skaláků, nazelenalých cejnů velkých, letos první dvě ostré (odhadem 45cm), jeden (při hladině bojující) slušný jesen. Na závěr zapřáhl jsem evidentně něco velkého, říkám si: to bude kapr, parma nebo tak něco… Nakonec se u hladiny vynořila velká podoustev (zatím moje nej – šetrně jsem ji změřil: 46). Za zmínku ještě stojí: těch ryb bylo počtem tolik, že jsem raději převázal na háček bez protihrotu. Rybky nepadaly a červ (za kůžičku) na tom taky dobře držel.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. června 2012 ve 21:57® Scanix
- Datum lovu: 2.6.2012 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem se poflakoval kolem vody cele odpoledne samoten. No samotny u vody, to zase ne, potkaval jsem zastupy jinych lovcu, s nekterymi i prijemne poklabosil a s jinymi si jen tak zalovil opodal. Ryb jsem nachytal nepocitane, velikostne to nebylo nic zavratneho, ale ryby krasne, jak z ucebnice. Potesilo i velke mnozstvi mensich okounu a byl jsme zklaman jednim „prikladnym“ dodrzovanim ryb.radu, kdy dotycny lovec usmrtil stiku tak 40cm, aspon takova by mu z ruky „upadnout“ mohla…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. června 2012 v 19:03® Jak.novi
- Datum lovu: 2. 6. 2012 | Způsob lovu: Plavaná
Dnes hromada podouství a plotic, plus tenhle fešák 51 cm
Tento příspěvek byl editován 2.6.2012 20:07:21 uživatelem Jak.novi.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. června 2012 v 18:50® TOMMY CATFISH
- Datum lovu: 2.6.2012 | Revír: pstruhovka
bol som sa prejsť okolo vody bez udice ale zato s foťákom

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. června 2012 ve 13:52® frenki
- Datum lovu: dnes | Revír: staronový
a tady fotečka:)
Tento příspěvek byl editován 2.6.2012 14:54:01 uživatelem frenki.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. června 2012 ve 13:40® frenki
- Datum lovu: dnes | Revír: staronový
Zkouška nového zrcadla se vyvedla na výbornou:)
Tento příspěvek byl editován 2.6.2012 14:46:39 uživatelem frenki.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. června 2012 v 11:50® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Klasická položená
Nevydržel jsem dnes dlouho spát a vyrazil…a podařili se dva rošťáci.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 1. června 2012 v 19:49® TOMMY CATFISH
- Datum lovu: 31.5.2012 | Revír: rieka Torysa - Prešov | Způsob lovu: Plavaná
trošku som sa bol odreagovať pri vode
bolo pekne a najmä ryby brali 

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 1. června 2012 v 19:47® Kazan
- Datum lovu: 1.6.2012 | Revír: Nežárka | Způsob lovu: Muškaření
Dnes jsem byl prohnat mouchy po řece, lov dost ztěžoval vítr ale přesto rybky vcelku šlapaly. Plotice, cejnci, tloušti a jeseni mi byli společností.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 1. června 2012 ve 14:47® HaD
-
tehle vzal na ještěrku
Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej. Tento příspěvek byl editován 1.6.2012 17:13:57 uživatelem HaD.
)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 1. června 2012 ve 14:29® HaD
-
kachnozravy dabelsky kapr
Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej. Tento příspěvek byl editován 1.6.2012 17:12:28 uživatelem HaD.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 1. června 2012 ve 13:45® Boleslav
- Datum lovu: 1.6.
Promokl jsem jak pes, ale stálo to za to.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 1. června 2012 ve 12:56® ladamaj
-
cercer>gratuluji moc pěkný kousek.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 1. června 2012 ve 12:19® cercer
- Datum lovu: 31.5.2012 | Revír: Moje řeka | Způsob lovu: Muškaření
po dlouhé době na chvíli opět u „mé“ řeky (mimopstruhovka)plno tloušťů,proudníci a dvě pěkné plotice..na závěr tento krasavec 42cm. Jen tak dál a houšť!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 31. května 2012 ve 20:57® Scanix
- Datum lovu: 31.5.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Muškaření
Dnes jsme opet s kolegou M… vyrazili s musakem. Voda se jevila celkem mrtva, proto jsme nasadili tezke jigy a odrbavali dno. Ryby byly z nejakeho duvodu zalezle v derach a skutecne jsme nejake vydolovali. Oba nas prijemne prekvapili dva boleni, kteri se nejspis uz stahuji za poterem. Kolegovi s prutem zacvicila pekna stika, ale 0.14mm mono nebyla proste lanko
Me se jedna mensi povedla uspesne zdolat. K tomu jsme pochytali opravdu
hodne okounku. Jeden peknejsi se nechtel fotit, ale 35+ na mistni pomery byla
prijemna zmena. Tlousti se ukazovali, ale bez sance je na neco nalakat.
S ubyvajicim svetlem ubylo vyrazne i zaberu a tak jsme to zabalili take 

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 31. května 2012 v 18:22® kety.vydra
- Datum lovu: 31.5.2012 | Revír: Olešná 2A | Způsob lovu: Feeder
Dneska ve znamení cejnů a perlínů,kapřík se nepřišel podívat žádný.Ale bylo fajn.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 31. května 2012 v 16:09® Boleslav
- Datum lovu: 31.5. | Revír: Jizera
Už jsem měl radost, že překonám 10 liber ale kapřík byl jak napotvoru za ploutev – a liber měl 11:) Asi i na studené Jizeře ryby předstírají výtěr, páč to během týdne tařka úplně přestal brát.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 30. května 2012 ve 21:57® osprey
- Datum lovu: 30.5. 2012 | Způsob lovu: Feeder
Zbylo mi krmení po včerejším natáčení a tak jsem se rozhodl trochu nakrmit a zároveň potrápit ostroretky.
Tu největší, kousek přes 50 cm, jsem chytil dost kuriózně – při odchodu od vody jsem zvedl prut, který se 15 minut ani nehnul a byla na něm ryba, regulérně chycená za tlamu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 30. května 2012 ve 21:41® Scanix
- Datum lovu: 30.5.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Muškaření
Dnes vecerni lov s kolegou M… a musakem. Rybky se snazily, hlavne okounci a tloustici. Kolega navic lapil pekne plotice a temer trofejniho proudnika. Bohuzel dve pekne ryby, se mu s 0.14mm navazcem nepovedlo zdolat. Ja nasadil pro jistotu 0.18mm, ale zadna ponorka se nekonala. Uz skoro za tmy jsem osirel a hazel dal to potemele reky. Objevila se lovkyne, ktera mi delala spolecnost a kterou vidam dost pravidelne. Uz jsem to chtel zabalit, ale rana do prutu me prijemne prekvapila. Vyklubal se z toho tloustak. Fotak bohuzel diky slabym bateriim odmitl fotit s bleskem a tak jsem fotku prevedl do „retro“ cernobile
Jen tak cvicne jsem jeste machnul s musakem a hned
paradni zaber a necekany odpor, pred nohama se po chvili vyloupla parma lehce
pres 60cm, druha v kratke dobe na musak. I kdyz fotky nevysly, zazitek paradni
a maximalni spokojenost 

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 30. května 2012 v 6:22® sharkcom
- Datum lovu: 29.5.2012 | Revír: MP | Způsob lovu: Muškaření
Letošní první.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 29. května 2012 ve 21:36® Scanix
- Datum lovu: 29.5.2012 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnesni cil cca hodinoveho lovu byl jasny, lapit nejakou rybku na panev, jenze lepe se rekne a hure provede. Vzhledem k tomu, ze hlavni jedlik je na skole v prirode, tak jsem chtel neco mensiho, na zaver se povedla nejmensi ryba lovu, 43cm, tedy nepocitam-li par okounku, kteri rozhodne nebyli v konzumni velikosti

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 29. května 2012 v 18:12® kubas
- Datum lovu: 28.5.2012 | Revír: JM | Způsob lovu: Feeder
Včerejší „rychlolov“ parem dopadl velmi slušně. Ryby braly velmi opatrně, ale pár ryb jsme s kolegou Prutosem přemluvili k záběru. Výsledkem byly 4 parmy, z nichž největší měla 65cm.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 29. května 2012 v 15:03® zanda
- Datum lovu: 28.5.2012 | Způsob lovu: Přívlač
Po práci jsem přemýšlel jestli chytat nebo ne, zrovna přestalo pršet a blížil se další déšt, kolega jel a to mě nakonec zlomilo a taky jsem vyrazil. Začátek byl bídnej, chycen pouze okounek, pak jsem musel ven z vody a u toho jsem změnil místo,dorazil jsem ale ne jak bych si představoval a opět jsem jel o dům dál, tam jsem narazil na par okounku kteří mě zabavili na hodinku kterou jsem mel nebo jsem musel pro mladou do práce, nakonec jsem i tu granulku chytl.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 29. května 2012 ve 13:44® rohlston
- Datum lovu: 29.05.2012 | Revír: stoják Ostrava | Způsob lovu: Plavaná
Dneska pohodová chytačka, skóre 3:2 pro plavanou proti položené na kapry od 42cm do 54cm a cca 10:0 pro plavanou na bílou rybu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 29. května 2012 v 11:03® TOMMY CATFISH
- Datum lovu: 27.5.2012 | Revír: rieka Torysa - Prešov | Způsob lovu: Plavaná
Bol som pri vode s kamošom a ryby šaleli
chytili sme spolu tak 30 – 40 rýb prevažne mreny a podustvy
naj bola moja 46 cm Mrena. K večeru som skočil aj s ocom na ryby a on ma
predbehol
chytil mrenu 48 cm 

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 29. května 2012 v 10:54® TOMMY CATFISH
- Datum lovu: v minulosti | Revír: pstruhák bez pstruhov | Způsob lovu: Přívlač
niečo z pstruhovky s kamošom
nieje veľa času ale trošku
sme boli a skušali voblery KOVMASTERS PTC Classic 4 cm jalce brali pekne ale
tie pstruhy niekde zmizli 

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 28. května 2012 ve 21:03® Scanix
- Datum lovu: 28.5.2012 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes po praci pouze sam se sebou
Pekne jsem to vyhmat, dorazil
jsem a po chvili zacal slejvak, ktery prestal az k veceru, kdy jsem to zabalil.
Presto jsem si pekne zachytal a chytil krasne a nesmirne bojovne ryby, mozna
skoda, ze ty dve uplne nejvetsi se vyply, ale to uz proste k rybarine patri,
tak snad priste vydrzi 

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 28. května 2012 ve 14:45® zanda
- Datum lovu: 25-26.5; | Revír: Pstruhová jihočeská | Způsob lovu: Přívlač
V pátek po práci a v sobotu jsem vyrazil k vodě, bylo krásně a ryby brali jako smyslů zbavený, škoda jen že jsou dost potlučené. Každý den lapeno přes deset kousků, pak už jsem je nepočítal. Vše bylo mezi 40 a 50cm, tři nad 50 a dvě ryby jsem nezastavil.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 28. května 2012 v 10:16® lunimus
- Datum lovu: 27.5.2012 | Revír: Devicany | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes bol uplny protiklad vcerajska – darmo boli sme na inom reviri
Na breh sa pozrelo 7 kaprov, 3 karasy, 3 pleskace a 1 plotica.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.