Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 6. června 2012 ve 22:54® lunimus
- Datum lovu: 6.6.2012 | Revír: Zelena voda | Způsob lovu: Plavaná
Dnes poobede som bol s dvoma mensimi detmi na Zelenej Vode pri BA letisku. Neboli sme dlho, ale pruty nastrazene na kapre si nic ani nevsimlo … zato dcera prvy krat v zivote realne lovila, tak sme sa trochu hrali s plavakom a potiahli sme z vody par cervenic, plotic, belic a slnecnic. Vsetko, co nam zabralo bolo do 20cm, ale dcera sa aspon naucila setrnemu zachadzaniu s rybkami a trocha viac sa nadchla pre tuto krasnu zalubu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 6. června 2012 ve 22:32® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes mě potěšili kapříci na řece…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 6. června 2012 ve 22:01® pemalda
- Datum lovu: 6.6.2012 | Revír: řeka
Dnes sem sice nic nechyt,ale zažil sem kuriózní situaci po příjezdu na ryby.Když sem přijížděl na místo kde jsem dnes chtěl chytat,tak už zdálky vidím,že už tam někdo je a cosi zdolává.Když sem se k němu dostal,tak onen starší pán už klečel nad rybou-která už to měla spočítané.Pán už ji soukal do saku a v tom sem ho pozdravil a on na mě,že ulovil prvního sivena v životě.Pána sem upozornil,že to siven asi není a že by bylo fajn rybu pustit-kupodivu mě poslech a tak učinil.Ještě sem ho požádal zda si mohu toho sivena vyfotit,abych Vám ho mohl taky ukázat.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 6. června 2012 ve 21:04® Scanix
- Datum lovu: 6.6.2012 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem vzal vlacak, male gumove nastrahy a sel si „zanymfovat“ na dve hodky na pstruhovku. Ryby ochotne spolupracovaly, povedlo se jich pomerne dost v kratkem sledu. Prijemnym prekvapenim byla i solidni ostroretka. Ryby velice bojovne, skakaly a fakt makaly, bylo to super, co vic si prat
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 5. června 2012 ve 20:45® Raf
- Datum lovu: 5.6.2012 | Revír: řeka | Způsob lovu: Feeder
Kolega z Kajmana mi poradil zajímavé místo na tlouště. Zbývalo už jenom nakoupit koule „příchutě přírodní třešeň“. Vietnamec v nedaleké zelenině měl na ně větší přirážku než většina dobrých výrobců boiles (129 Kč/kg). Zřejmě věděl, že jeho třešně fungují
Standardní zákrm cca 3 kg na různá místa. A pak už jsem se jenom bavil. Tři tloušti nad 50 cm neměli chybu
V následujících dnech se tam pokusíme zdolat šedesátku.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 4. června 2012 ve 22:27® Libor
- Způsob lovu: Plavaná
Po dlouhé době jsem vzal mačku. Kam se hrabe položená. Chyceno na rohlík z pekárny Kompek, žádnej halibut ani oliheň máčená v perníku
Tento příspěvek byl editován 4.6.2012 22:29:57 uživatelem Libor.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 4. června 2012 ve 22:07® hecht
- Datum lovu: 4.6.2012 | Revír: řeka | Způsob lovu: Plavaná
Tož vám sem hodím něco z dnešního večera. Přihodím ještě nějaký popěvek,,jo, třešně zrály, zrovna třešně zrály''
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. června 2012 ve 22:59® osprey
- Datum lovu: 2.6. 2012 | Způsob lovu: Plavaná
Sice jsem tu v diskuzi sliboval, že kajak spustím na vodu někdy v říjnu, ale včera večer jsem se zastyděl a dojel ho namočit. Je to zajímavý pocit, vidět místa, kde dvacet let chytám, najednou z vodní hladiny.
Ryby moc nespolupracovaly, ale bylo mi to celkem jedno.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. června 2012 ve 21:47® Bigpista
- Datum lovu: 03.06.2012 | Revír: Praha | Způsob lovu: Feeder
Dnes odpoledne jsem si vyšetřil tři hodiny na návštěvu blízkého revíru. A celé to proběhlo ve znamení plotic.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. června 2012 v 18:00® Scanix
- Datum lovu: 3.6.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Muškaření
Dnes byl opravdu famozni lov na musak s kolegou M…, ktery i pres neprizen pocasi vyjel a vydrazdil me svou sms, ze to proste ukrutne bere, a protoze koelga M… neni zadny baron Prasil, nelenil jsem a hbite vyrazil za nim, za cez mu velke diky. Zacatek byl uzasny, parkrat machnutim prutem a pak vazka, znate to klise, no rozleja se, zlatavy valec monstrozni kategorie se zablesknul pod hladinou a ryba vyrazila takovou silou, ze jsem malem pustil vsechnu snuru v ruce. Ovsem kdyz se stale nezastavavoala, snazil jsem se nejak ji primet k poslusnosti, marne…veskere me pokusy ztroskotaly a nekde v dalce jsem citil, jak se vlasec odira o kamen a bylo vymalovano. Zrejme pekna parma mi ukazala, ze s 0.16mm mono lovit nemam. Pritvrdil jsem v navazci na 0.18mm a lovil dal. Ryby byly zrave, jak kdyby ve vode byla rozpustena nejaka povzbudiva latka, zejmena okysi a to i dost peknych velikosti, nezridka se stalo, ze jsme meli s koelgou na prute rybu oba podobne jako na fotu. Chytali se okysi, tlousti, plotice, proudnici, nejake sticky a pak jich musku ukouslo, kolega pridal tradicne pekneho jesena a tusim perlina. Okounu jsme nachytali takove mnozstvi, ze jsem neveril, ze v te vode muze jeste byt nejaky nepopichany. Za cca 2h besneni rybek ustalo a my jsme byli radi, ze jsme dane „otevereni“ vody trefili. Nerozhazelo me ani to, ze jsem zjistil, ze mi tece do prsacek a ze jsem utopil pouzdro na fotak, ktere provokativne zustalo stat chvili u shluku kameni, aby poklidne zmizelo v hlubinach pote, co jsem je mel tarka na dostah
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. června 2012 ve 12:57® brčkař
- Datum lovu: 2.6.2012 | Revír: severozápad | Způsob lovu: Plavaná
Na to jaký foukal chvílema studený vichr, zachytal jsem si nakonec (letos zatím) nejlíp. Jako vždy těžce dominovaly plotice. Následovalo několik skaláků, nazelenalých cejnů velkých, letos první dvě ostré (odhadem 45cm), jeden (při hladině bojující) slušný jesen. Na závěr zapřáhl jsem evidentně něco velkého, říkám si: to bude kapr, parma nebo tak něco… Nakonec se u hladiny vynořila velká podoustev (zatím moje nej – šetrně jsem ji změřil: 46). Za zmínku ještě stojí: těch ryb bylo počtem tolik, že jsem raději převázal na háček bez protihrotu. Rybky nepadaly a červ (za kůžičku) na tom taky dobře držel.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. června 2012 ve 22:57® Scanix
- Datum lovu: 2.6.2012 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem se poflakoval kolem vody cele odpoledne samoten. No samotny u vody, to zase ne, potkaval jsem zastupy jinych lovcu, s nekterymi i prijemne poklabosil a s jinymi si jen tak zalovil opodal. Ryb jsem nachytal nepocitane, velikostne to nebylo nic zavratneho, ale ryby krasne, jak z ucebnice. Potesilo i velke mnozstvi mensich okounu a byl jsme zklaman jednim „prikladnym“ dodrzovanim ryb.radu, kdy dotycny lovec usmrtil stiku tak 40cm, aspon takova by mu z ruky „upadnout“ mohla…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. června 2012 ve 20:03® Jak.novi
- Datum lovu: 2. 6. 2012 | Způsob lovu: Plavaná
Dnes hromada podouství a plotic, plus tenhle fešák 51 cm
Tento příspěvek byl editován 2.6.2012 20:07:21 uživatelem Jak.novi.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. června 2012 v 19:50® TOMMY CATFISH
- Datum lovu: 2.6.2012 | Revír: pstruhovka
bol som sa prejsť okolo vody bez udice ale zato s foťákom
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. června 2012 ve 14:52® frenki
- Datum lovu: dnes | Revír: staronový
a tady fotečka:)
Tento příspěvek byl editován 2.6.2012 14:54:01 uživatelem frenki.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. června 2012 ve 14:40® frenki
- Datum lovu: dnes | Revír: staronový
Zkouška nového zrcadla se vyvedla na výbornou:)
Tento příspěvek byl editován 2.6.2012 14:46:39 uživatelem frenki.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. června 2012 ve 12:50® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Klasická položená
Nevydržel jsem dnes dlouho spát a vyrazil…a podařili se dva rošťáci.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 1. června 2012 ve 20:49® TOMMY CATFISH
- Datum lovu: 31.5.2012 | Revír: rieka Torysa - Prešov | Způsob lovu: Plavaná
trošku som sa bol odreagovať pri vode
bolo pekne a najmä ryby brali
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 1. června 2012 ve 20:47® Kazan
- Datum lovu: 1.6.2012 | Revír: Nežárka | Způsob lovu: Muškaření
Dnes jsem byl prohnat mouchy po řece, lov dost ztěžoval vítr ale přesto rybky vcelku šlapaly. Plotice, cejnci, tloušti a jeseni mi byli společností.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 1. června 2012 v 15:47® HaD
-
tehle vzal na ještěrku
Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej. Tento příspěvek byl editován 1.6.2012 17:13:57 uživatelem HaD.)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 1. června 2012 v 15:29® HaD
-
kachnozravy dabelsky kapr
Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej. Tento příspěvek byl editován 1.6.2012 17:12:28 uživatelem HaD.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 1. června 2012 ve 14:45® Boleslav
- Datum lovu: 1.6.
Promokl jsem jak pes, ale stálo to za to.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 1. června 2012 ve 13:56® ladamaj
-
cercer>gratuluji moc pěkný kousek.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 1. června 2012 ve 13:19® cercer
- Datum lovu: 31.5.2012 | Revír: Moje řeka | Způsob lovu: Muškaření
po dlouhé době na chvíli opět u „mé“ řeky (mimopstruhovka)plno tloušťů,proudníci a dvě pěkné plotice..na závěr tento krasavec 42cm. Jen tak dál a houšť!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 31. května 2012 ve 21:57® Scanix
- Datum lovu: 31.5.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Muškaření
Dnes jsme opet s kolegou M… vyrazili s musakem. Voda se jevila celkem mrtva, proto jsme nasadili tezke jigy a odrbavali dno. Ryby byly z nejakeho duvodu zalezle v derach a skutecne jsme nejake vydolovali. Oba nas prijemne prekvapili dva boleni, kteri se nejspis uz stahuji za poterem. Kolegovi s prutem zacvicila pekna stika, ale 0.14mm mono nebyla proste lanko
Me se jedna mensi povedla uspesne zdolat. K tomu jsme pochytali opravdu hodne okounku. Jeden peknejsi se nechtel fotit, ale 35+ na mistni pomery byla prijemna zmena. Tlousti se ukazovali, ale bez sance je na neco nalakat. S ubyvajicim svetlem ubylo vyrazne i zaberu a tak jsme to zabalili take
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 31. května 2012 v 19:22® kety.vydra
- Datum lovu: 31.5.2012 | Revír: Olešná 2A | Způsob lovu: Feeder
Dneska ve znamení cejnů a perlínů,kapřík se nepřišel podívat žádný.Ale bylo fajn.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 31. května 2012 v 17:09® Boleslav
- Datum lovu: 31.5. | Revír: Jizera
Už jsem měl radost, že překonám 10 liber ale kapřík byl jak napotvoru za ploutev – a liber měl 11:) Asi i na studené Jizeře ryby předstírají výtěr, páč to během týdne tařka úplně přestal brát.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 30. května 2012 ve 22:57® osprey
- Datum lovu: 30.5. 2012 | Způsob lovu: Feeder
Zbylo mi krmení po včerejším natáčení a tak jsem se rozhodl trochu nakrmit a zároveň potrápit ostroretky.
Tu největší, kousek přes 50 cm, jsem chytil dost kuriózně – při odchodu od vody jsem zvedl prut, který se 15 minut ani nehnul a byla na něm ryba, regulérně chycená za tlamu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 30. května 2012 ve 22:41® Scanix
- Datum lovu: 30.5.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Muškaření
Dnes vecerni lov s kolegou M… a musakem. Rybky se snazily, hlavne okounci a tloustici. Kolega navic lapil pekne plotice a temer trofejniho proudnika. Bohuzel dve pekne ryby, se mu s 0.14mm navazcem nepovedlo zdolat. Ja nasadil pro jistotu 0.18mm, ale zadna ponorka se nekonala. Uz skoro za tmy jsem osirel a hazel dal to potemele reky. Objevila se lovkyne, ktera mi delala spolecnost a kterou vidam dost pravidelne. Uz jsem to chtel zabalit, ale rana do prutu me prijemne prekvapila. Vyklubal se z toho tloustak. Fotak bohuzel diky slabym bateriim odmitl fotit s bleskem a tak jsem fotku prevedl do „retro“ cernobile
Jen tak cvicne jsem jeste machnul s musakem a hned paradni zaber a necekany odpor, pred nohama se po chvili vyloupla parma lehce pres 60cm, druha v kratke dobe na musak. I kdyz fotky nevysly, zazitek paradni a maximalni spokojenost
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 30. května 2012 v 7:22® sharkcom
- Datum lovu: 29.5.2012 | Revír: MP | Způsob lovu: Muškaření
Letošní první.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.