Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 27. května 2012 v 19:16® sidla
-
stromovka

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 27. května 2012 v 18:43® pipa
- Datum lovu: 26.5.2012 | Revír: labe | Způsob lovu: Plavaná
Hold mi to letos ňák jde
Včéra na plavačku a na
rohlíček,tendle nedočkavej sumík 70cm a eště k tomu raritka: já bych to
nazval T fous … nebo možna slabší ypsilon ?
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 27. května 2012 v 18:01® kety.vydra
- Datum lovu: 27.5.2012 | Způsob lovu: Feeder
Dneska to byla doslova depresívní výprava…Zajel jsem na oblíbené místa,vše obsazeno,a už ani řeřeším jestli boilísákama na celý týden…Tak jsem se přesunul na další přehradu,vybral flek a nahodil feedry.Po hodině mrtvých špiček,a upřímně řečeno ani místo se mi nelíbilo,protože idioti z povodí Odry vymlátili ze břehů co se dalo a chytat v té měsíční krajině se mi totálně znechutilo,jsem se chtěl přesunout na další přehradu…No,zatáhlo se,začlo pršet a deprese na mě dolehla plnou vahou a já už ani nezkoušel přejet na další místečko na jiném revíru.....Potěšil mě pokec se sousedem z baráku což bych ani nečekal,že se vůbec u vody setkáme,protože je úplně jinak stylově založený.No,když ráno vstanu,což mám v plánu,tak snad bude líp a možná si i šáhnu na rybu (jakoukoliv).Ať už je po prázdninách,protože to zas bude záhul…Tak ať se všem daří!
Tento příspěvek byl editován 27.5.2012 19:04:54 uživatelem kety.vydra.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 26. května 2012 ve 22:19® Scanix
- Datum lovu: 26.5.2012 | Revír: pstruhovka a mimopstruhovka | Způsob lovu: Muškaření
Dnesni den byl predevsim o rybach, u vody jsem jej stravil tarka cely a musim rict, ze jsme si to s kolegou M… nalezite uzili, i kdyz rano jsme dopadli na P jak sedlaci u Chlumce a od zera me zachranoval 20cm duhacek. Po obede jsem vyrazil na chvili sam na reku, jenomze prutok byl oproti vcerejku vice jak dvojnasobny a vzrosl o 12 kubiku, navic voda byla vyrazne kalna. Nedaval jsem si moc sanci, ale nevzdaval jsem to, nakonec jsem v tom plovoucim bordelu vetvi, trav a vodaku nejake rybky nasel a hafo zaberu nepromenil. Dost mi take trvalo najit i to, co rybky chtely, ale alespon jsem si spravil naladu z rana. Vecer jsem zalovil do tretice a s kolegou M… jsme si zamusili na MP a bylo to moc fajn. Konecne se mi povedla zdolat parma, sice pouhych 58cm, ale prala se statecne a bylo to prijemne. Mezi okyse a tlouste se zamotala jeste jedna podoustev ve svatebnim, kolega do sve sbirky pridal jeste solidniho perlina. Jako tresnickou na dortu byl duhak rovnych 60cm, trosku pohubly, zrejme hlavatkova forma
a uz za tmy pak pekny tloustak…Co dodat, jsem
unaven, ale spokojen a tesim se na priste 

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 26. května 2012 v 17:30® TOMMY CATFISH
- Datum lovu: 26.5.2012 | Revír: rieka Torysa - Prešov | Způsob lovu: Plavaná
Dnes som bol trošku pri Toryse s kamošom Matúšom a celkom sa nám darilo a chytili sme nejaké mreny, jalce a podustvy

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 26. května 2012 v 9:47® kamos007
- Datum lovu: dnes
Dnes pokus o línka vyšel na prázdno, chyceno 6 kaprů (do 49 cm), jeden okoun a cejn.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 25. května 2012 ve 22:54® jepice-zruseno
- Datum lovu: Dnes | Revír: Mimopstruhovka | Způsob lovu: MuškařeníUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 25. května 2012 ve 22:01® Scanix
- Datum lovu: 25.5.2012 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes po praci jsem zaskocil zkontrolovat kolegu mvincika s prateli. Spolecny lov zacal dobre, prisel prvni pstrouzek a i kolega v zapeti bodoval na musak, ale pak to vypadalo na trapeni korenene jen par kontakty. Nicmene jsem vytrval ve zvolene taktice a ta prinesla sve ovoce, resp. pekne rybky v hojnem poctu, bojovne s jiz pekne dorostlymi ploutvickami. Mirovi jsem vsak vyrazne stesti neprinesl, zaverem konstatoval, ze si mel vzit vlacak a ze to dopoledne bylo lepsi

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 25. května 2012 v 18:51® JohnFish
- Datum lovu: 25.5.2012 | Revír: Vltava 6 | Způsob lovu: Plavaná
Ryby docela braly a i když malé tak nebo tak sem byl spokojen.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 25. května 2012 ve 13:26® cormaxx
- Datum lovu: 25.5.2012 | Revír: 441005 | Způsob lovu: Feeder
Dneska to na feeder šlo krásně.Hned od 4 brali kapříci 40–45. Na 3 zrnka kuku na vlasu přišel jeden o trošku větší šupík. Kolem 8 se to zklidnilo,tak jsem chtěl v půl desátý balit,jenže mě vyrušil telefon.Jen co jsem ho položil,přišel jemnej záběr. Ke břehu se to táhlo jak cejnek. U břehu začalo rodeo.Tak 3 minuty jsem vůbec neměl páru,co to tam mám.Během dalších 5 minut udělal tak 10 výpadů. Na takový mimino měl dost páry. Nakonec 0,16 návazec vydržel i pár přejetí přes rákos,potopený větývky i drhnutí o velkej balvan kus od břehu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 25. května 2012 v 7:11® Milano
- Datum lovu: 16.5 - 23.5 | Revír: zahraničí | Způsob lovu: Sumcařina
další zahraniční průzkum revírů s kamarádem Václavem a bráchou Radkem dopadl na výbornou. I přes nepřízeň počasí jsme společnými silama zabojovali a výsledek se dostavil. Na břeh se podívalo 7 ryb. Nej Václav 172cm, Radek 187cm a já 196cm a slíbená třešnička na dortu 241cm a 100kg!!!

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 24. května 2012 ve 22:36® osprey
- Datum lovu: 24.5. 2012 | Způsob lovu: Feeder
Krátký výlet s Davidem na chytejáckou klubovku. David lovil na mlaskačku na rohlík, já testoval jednu z málo známých variant feederu.
Zatímco David si pomohl k cca šestikilové jikernačce, já chytil asi 6 per a 7 línů. Nebo jinak – 6 červenopeřic a jednoho zelenáče.
Koho zajímá ta málo známá varianta feederu, tak montáž je na fotce celá

Edit DH: Tomáš říkal, že ho zřejmě chytl a měl 69 cm a 7 kg, tak mi neubírej
Tento příspěvek byl editován 25.5.2012 00:06:38 administrátorem HaD.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 24. května 2012 ve 20:08® noba
-
a pak že neberou
Tento příspěvek byl editován 24.5.2012 21:09:20 uživatelem noba.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 24. května 2012 v 10:16® Raf
- Datum lovu: 16.-23.5,2012 | Revír: zahraničí | Způsob lovu: Sumcařina
Při průzkumné výpravě na méně známý zahraniční revír jsme se ocitli v sumcařském ráji. Počasí nepřálo, váleli jsme se týden v bahně, souboje s hustou lodní dopravou jsme také nemohli vyhrát (pokusy byly
. Ale několik velkých sumců s Milanovou třešničkou na
dortu 241 cm a 100 kg stálo za to. Bylo fajn být u úlovku takhle
krásné ryby.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 22. května 2012 ve 22:11® zanda
- Datum lovu: 22.5.2012 | Revír: Pstruhový jihočeský | Způsob lovu: Přívlač
Po dlouhé době jsem se dostal k vodě, zpočátku brali tloušti, občas okounek a tak jsem přemýšlel jestli nějaký duhák od vysazení zůstal a co mu nabídnout, pak mi ale sv.Petr dopřál krásný souboj s duhákem 61cm.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 22. května 2012 ve 20:16® mvincik
- Datum lovu: 22.5.2012 | Revír: tekoucí | Způsob lovu: Muškaření
Ráno jsem si po práci odskočil na 1,5h k vodě pro pár cvičných hodů. Povedlo se pár rybek převážně přesdlaňové velikosti.
O větší rybu jsem nezakopl, ani jsem ji nevyžehlil. Kde by se tam taky vzala…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 22. května 2012 v 10:28® olda
- Datum lovu: 22.5 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder
Krapet feedrování.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 22. května 2012 v 10:12® petr.esox
- Datum lovu: 8.-15.5,2012 | Revír: Soukromý | Způsob lovu: Kaprařina
Zdravím z kaprařského ráje, trefili jsme se do kaprů – tzn. neskutečně žraví před třením. Jezdilo to jako po másle a udělali jsme za týden ve dvou lidech mnoho a mnoho kaprů – z toho 15 přes 15 kg. Šlapal Mikbaits, Krása i Nikl – vyšší řady boilies – i bez krmení, ale jen z několika míst na mělčině. ČEČUPE

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 22. května 2012 v 9:52® rohlston
- Datum lovu: 12.05.2012 | Revír: soukromý | Způsob lovu: Klasická položená
Syn poprvé sám zdolal kapra 43cm na dětský prut cca 1,5m

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 21. května 2012 ve 22:25® Jakub
- Datum lovu: 21.5.2012 | Revír: Kosičky | Způsob lovu: Plavaná
Štika 85 cm mi na plavačku sebrala vytahovanou plotici cca 15 cm. Prut Shimano Catana, naviják Shimano Exage, kmen Stroft 0,14, návazec 0,12, zdolávana cca 15 min. Háček píchlý přesně v koutku, to se povede jednou za život, a to ne každému
Tento příspěvek byl editován 21.5.2012 23:26:48 uživatelem Jakub.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 21. května 2012 ve 21:42® BlueShark
- Datum lovu: 21.5.2012 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder
Tak dnes v magavětru ráno a předevčírem plavka. Hezké plotice nad 35cm a i jeseni 44cm, oba dva jedna sorta. Spokojenost
Tento příspěvek byl editován 21.5.2012 22:43:25 uživatelem BlueShark.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 21. května 2012 v 15:38® HaD
- Datum lovu: 20.5.2012 | Revír: Vltava | Způsob lovu: Přívlač
Pěkné odpoledne strávené na pstruhovce. Rozjezd famózní, pak 6 hodin ani brnk a za šera se ještě pár fešáků se mnou seznámilo. Tenhle byl hned zkraje. Neměřen, prostě pěknej

Btw: už se dalo bez broďáků. Ale po šesti hodinách ve vodě, mnohdy až po pupek, mi byla trochu kosa

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 21. května 2012 ve 13:34® lunimus
- Datum lovu: 20.5.2012 | Revír: Malý Dunaj | Způsob lovu: Plavaná
Bol som vcera chvilu aj ja na rybkach a mal som ulovok 2 in 1 … teda takmer.
Kukuricku mi zozrala cca 12cm ploticka a ako som ju tahal von na odhackovanie, mi ju zozrala stuka, ale vzhladom k tomu, ze som pouzil nadväzec 0,15 tak mi ho stuka pri prvom obrate ukusla a bolo po ulovku
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 21. května 2012 ve 12:43® spike
- Datum lovu: 18.5- 20.5 | Revír: JM | Způsob lovu: Feeder
Tento víkend jsem strávil na kaprech. Přes malé kapry jsme se prochytali i na pár slušnějších ryb, největší měl 69cm 5.5kg.
Tento příspěvek byl editován 21.5.2012 13:45:24 uživatelem spike.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 20. května 2012 ve 21:55® zedus
- Datum lovu: nedávno | Revír: Městská skládka | Způsob lovu: Muškaření
Pstruží víkend. Řekl bych, že to kousalo až hovadsky. Jsem uplně urybovanej.
Tento příspěvek byl editován 20.5.2012 22:55:21 uživatelem zedus.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 20. května 2012 ve 21:47® frenki
- Datum lovu: nedávno | Revír: městská fontánka | Způsob lovu: Muškaření
pěkně to kousalo
Tento příspěvek byl editován 20.5.2012 22:48:11 uživatelem frenki.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 20. května 2012 ve 20:57® Dawee
- Datum lovu: 20.5.2012 | Revír: Bonětice | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes na Boněticích pěkný chytání, spousta kapřích dorostenců a plotiček. Akorát mi umřel telefon a foťák sem zapoměl
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 20. května 2012 ve 20:27® Char
- Datum lovu: víkend | Revír: velká louže za lesem | Způsob lovu: Feeder
Konečně jsem si o víkendu pořádně zafeedrařil, počasí přálo, voda krásně čistá, ryby poměrně rychle našly zakrmené místo a spoluprasovaly jedna báseň, lovená ryba plotice 25–35 a cejni jak lopaty 35–50 prostě nádhera jak za starých časů
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 20. května 2012 v 17:49® TOMMY CATFISH
- Datum lovu: 19.5.2012 | Revír: rieka Torysa - Prešov | Způsob lovu: Plavaná
konečne sa vyčasilo a tak som šiel k vode výsledok nejaké mreny, jalce a jedna podustva

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 20. května 2012 v 17:30® TOMMY CATFISH
- Datum lovu: 17.5.2012 | Revír: rieka Torysa - Prešov | Způsob lovu: Plavaná
trošku pri vode
sice počasie neprialo ale nejaké mreny a jeden
jalec sa podarili 

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.