Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 29. května 2012 ve 22:36® Scanix
- Datum lovu: 29.5.2012 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnesni cil cca hodinoveho lovu byl jasny, lapit nejakou rybku na panev, jenze lepe se rekne a hure provede. Vzhledem k tomu, ze hlavni jedlik je na skole v prirode, tak jsem chtel neco mensiho, na zaver se povedla nejmensi ryba lovu, 43cm, tedy nepocitam-li par okounku, kteri rozhodne nebyli v konzumni velikosti
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 29. května 2012 v 19:12® kubas
- Datum lovu: 28.5.2012 | Revír: JM | Způsob lovu: Feeder
Včerejší „rychlolov“ parem dopadl velmi slušně. Ryby braly velmi opatrně, ale pár ryb jsme s kolegou Prutosem přemluvili k záběru. Výsledkem byly 4 parmy, z nichž největší měla 65cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 29. května 2012 v 16:03® zanda
- Datum lovu: 28.5.2012 | Způsob lovu: Přívlač
Po práci jsem přemýšlel jestli chytat nebo ne, zrovna přestalo pršet a blížil se další déšt, kolega jel a to mě nakonec zlomilo a taky jsem vyrazil. Začátek byl bídnej, chycen pouze okounek, pak jsem musel ven z vody a u toho jsem změnil místo,dorazil jsem ale ne jak bych si představoval a opět jsem jel o dům dál, tam jsem narazil na par okounku kteří mě zabavili na hodinku kterou jsem mel nebo jsem musel pro mladou do práce, nakonec jsem i tu granulku chytl.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 29. května 2012 ve 14:44® rohlston
- Datum lovu: 29.05.2012 | Revír: stoják Ostrava | Způsob lovu: Plavaná
Dneska pohodová chytačka, skóre 3:2 pro plavanou proti položené na kapry od 42cm do 54cm a cca 10:0 pro plavanou na bílou rybu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 29. května 2012 ve 12:03® TOMMY CATFISH
- Datum lovu: 27.5.2012 | Revír: rieka Torysa - Prešov | Způsob lovu: Plavaná
Bol som pri vode s kamošom a ryby šaleli
chytili sme spolu tak 30 – 40 rýb prevažne mreny a podustvy
naj bola moja 46 cm Mrena. K večeru som skočil aj s ocom na ryby a on ma predbehol
chytil mrenu 48 cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 29. května 2012 v 11:54® TOMMY CATFISH
- Datum lovu: v minulosti | Revír: pstruhák bez pstruhov | Způsob lovu: Přívlač
niečo z pstruhovky s kamošom
nieje veľa času ale trošku sme boli a skušali voblery KOVMASTERS PTC Classic 4 cm jalce brali pekne ale tie pstruhy niekde zmizli
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 28. května 2012 ve 22:03® Scanix
- Datum lovu: 28.5.2012 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes po praci pouze sam se sebou
Pekne jsem to vyhmat, dorazil jsem a po chvili zacal slejvak, ktery prestal az k veceru, kdy jsem to zabalil. Presto jsem si pekne zachytal a chytil krasne a nesmirne bojovne ryby, mozna skoda, ze ty dve uplne nejvetsi se vyply, ale to uz proste k rybarine patri, tak snad priste vydrzi
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 28. května 2012 v 15:45® zanda
- Datum lovu: 25-26.5; | Revír: Pstruhová jihočeská | Způsob lovu: Přívlač
V pátek po práci a v sobotu jsem vyrazil k vodě, bylo krásně a ryby brali jako smyslů zbavený, škoda jen že jsou dost potlučené. Každý den lapeno přes deset kousků, pak už jsem je nepočítal. Vše bylo mezi 40 a 50cm, tři nad 50 a dvě ryby jsem nezastavil.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 28. května 2012 v 11:16® lunimus
- Datum lovu: 27.5.2012 | Revír: Devicany | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes bol uplny protiklad vcerajska – darmo boli sme na inom reviri
Na breh sa pozrelo 7 kaprov, 3 karasy, 3 pleskace a 1 plotica.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 28. května 2012 v 10:15® mvincik
- Datum lovu: 25.5.2012 | Revír: Vltava 24P | Způsob lovu: Muškaření
V pátek jsem s kolegy podnikl výpravu do Scanixova revíru s cílem pokusit se poznat, jak chutná větší ryba na mém novém mušáku. Dopoledne se mi dařilo velice slušně, lapil jsem 5 kusů 45–55cm, několik dalších se osvobodilo, o neproměněných drbancích nemluvě. Kolegové byli věrní vláčce a i oni měli solidní úspěchy, dokonce i jednoho strupatého čapli.
Odpoledne se za námi zastavil Scanix a při našem společném lovu jsem zjistil, že v místech, kde jsme společně lovili by byla zajisté vláčka úspěšnější, než moucha. Scanix vyžehlil takřka 10 ryb a já měl jen 4 neproměněné záběry. Na vině byla má špatná sestava pro dané podmínky.
Tak jako tak obrovská zkušenost, kterou snad příště zužitkuji v nějakou tu šupinu. Celkem vzato, báječný den s přáteli!
Tento příspěvek byl editován 28.5.2012 10:16:30 uživatelem mvincik.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 28. května 2012 v 9:56® lunimus
- Datum lovu: 26.5.2012 | Revír: Zelena voda | Způsob lovu: Klasická položená
V sobotu som bol s detmi na rybach, ale okrem par slnecnic, plotic a cervenic sme z vody nedostali nic. Jediny slusny zaber bol od nejakej riadnej potvory, ktora miesto toho, aby sa dala vytiahnut von z vody, mi vyrovnala hacik a ja som vytiahol len kusok jemne zahnuteho drotu. Den vsak bol super a pekne sme si to uzili
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 27. května 2012 ve 23:58® hering
- Datum lovu: 27,5.2012 | Revír: Labe
Ryby dnes moc nepolupracovaly a tak jsem si cvaknul pár labských vranek a jednu breberu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 27. května 2012 ve 21:30® Padis
- Datum lovu: 27.5.12 | Revír: Vč říčka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes po ránu na chvilku u vody.I nějaké ryby jsem chytl převážně PO.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 27. května 2012 ve 20:16® sidla
-
stromovka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 27. května 2012 v 19:43® pipa
- Datum lovu: 26.5.2012 | Revír: labe | Způsob lovu: Plavaná
Hold mi to letos ňák jde
Včéra na plavačku a na rohlíček,tendle nedočkavej sumík 70cm a eště k tomu raritka: já bych to nazval T fous … nebo možna slabší ypsilon ?
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 27. května 2012 v 19:01® kety.vydra
- Datum lovu: 27.5.2012 | Způsob lovu: Feeder
Dneska to byla doslova depresívní výprava…Zajel jsem na oblíbené místa,vše obsazeno,a už ani řeřeším jestli boilísákama na celý týden…Tak jsem se přesunul na další přehradu,vybral flek a nahodil feedry.Po hodině mrtvých špiček,a upřímně řečeno ani místo se mi nelíbilo,protože idioti z povodí Odry vymlátili ze břehů co se dalo a chytat v té měsíční krajině se mi totálně znechutilo,jsem se chtěl přesunout na další přehradu…No,zatáhlo se,začlo pršet a deprese na mě dolehla plnou vahou a já už ani nezkoušel přejet na další místečko na jiném revíru.....Potěšil mě pokec se sousedem z baráku což bych ani nečekal,že se vůbec u vody setkáme,protože je úplně jinak stylově založený.No,když ráno vstanu,což mám v plánu,tak snad bude líp a možná si i šáhnu na rybu (jakoukoliv).Ať už je po prázdninách,protože to zas bude záhul…Tak ať se všem daří!
Tento příspěvek byl editován 27.5.2012 19:04:54 uživatelem kety.vydra.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 26. května 2012 ve 23:19® Scanix
- Datum lovu: 26.5.2012 | Revír: pstruhovka a mimopstruhovka | Způsob lovu: Muškaření
Dnesni den byl predevsim o rybach, u vody jsem jej stravil tarka cely a musim rict, ze jsme si to s kolegou M… nalezite uzili, i kdyz rano jsme dopadli na P jak sedlaci u Chlumce a od zera me zachranoval 20cm duhacek. Po obede jsem vyrazil na chvili sam na reku, jenomze prutok byl oproti vcerejku vice jak dvojnasobny a vzrosl o 12 kubiku, navic voda byla vyrazne kalna. Nedaval jsem si moc sanci, ale nevzdaval jsem to, nakonec jsem v tom plovoucim bordelu vetvi, trav a vodaku nejake rybky nasel a hafo zaberu nepromenil. Dost mi take trvalo najit i to, co rybky chtely, ale alespon jsem si spravil naladu z rana. Vecer jsem zalovil do tretice a s kolegou M… jsme si zamusili na MP a bylo to moc fajn. Konecne se mi povedla zdolat parma, sice pouhych 58cm, ale prala se statecne a bylo to prijemne. Mezi okyse a tlouste se zamotala jeste jedna podoustev ve svatebnim, kolega do sve sbirky pridal jeste solidniho perlina. Jako tresnickou na dortu byl duhak rovnych 60cm, trosku pohubly, zrejme hlavatkova forma
a uz za tmy pak pekny tloustak…Co dodat, jsem unaven, ale spokojen a tesim se na priste
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 26. května 2012 v 18:30® TOMMY CATFISH
- Datum lovu: 26.5.2012 | Revír: rieka Torysa - Prešov | Způsob lovu: Plavaná
Dnes som bol trošku pri Toryse s kamošom Matúšom a celkom sa nám darilo a chytili sme nejaké mreny, jalce a podustvy
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 26. května 2012 v 10:47® kamos007
- Datum lovu: dnes
Dnes pokus o línka vyšel na prázdno, chyceno 6 kaprů (do 49 cm), jeden okoun a cejn.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 25. května 2012 ve 23:54® jepice-zruseno
- Datum lovu: Dnes | Revír: Mimopstruhovka | Způsob lovu: MuškařeníUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pátek 25. května 2012 ve 23:01® Scanix
- Datum lovu: 25.5.2012 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes po praci jsem zaskocil zkontrolovat kolegu mvincika s prateli. Spolecny lov zacal dobre, prisel prvni pstrouzek a i kolega v zapeti bodoval na musak, ale pak to vypadalo na trapeni korenene jen par kontakty. Nicmene jsem vytrval ve zvolene taktice a ta prinesla sve ovoce, resp. pekne rybky v hojnem poctu, bojovne s jiz pekne dorostlymi ploutvickami. Mirovi jsem vsak vyrazne stesti neprinesl, zaverem konstatoval, ze si mel vzit vlacak a ze to dopoledne bylo lepsi
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 25. května 2012 v 19:51® JohnFish
- Datum lovu: 25.5.2012 | Revír: Vltava 6 | Způsob lovu: Plavaná
Ryby docela braly a i když malé tak nebo tak sem byl spokojen.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 25. května 2012 ve 14:26® cormaxx
- Datum lovu: 25.5.2012 | Revír: 441005 | Způsob lovu: Feeder
Dneska to na feeder šlo krásně.Hned od 4 brali kapříci 40–45. Na 3 zrnka kuku na vlasu přišel jeden o trošku větší šupík. Kolem 8 se to zklidnilo,tak jsem chtěl v půl desátý balit,jenže mě vyrušil telefon.Jen co jsem ho položil,přišel jemnej záběr. Ke břehu se to táhlo jak cejnek. U břehu začalo rodeo.Tak 3 minuty jsem vůbec neměl páru,co to tam mám.Během dalších 5 minut udělal tak 10 výpadů. Na takový mimino měl dost páry. Nakonec 0,16 návazec vydržel i pár přejetí přes rákos,potopený větývky i drhnutí o velkej balvan kus od břehu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 25. května 2012 v 8:11® Milano
- Datum lovu: 16.5 - 23.5 | Revír: zahraničí | Způsob lovu: Sumcařina
další zahraniční průzkum revírů s kamarádem Václavem a bráchou Radkem dopadl na výbornou. I přes nepřízeň počasí jsme společnými silama zabojovali a výsledek se dostavil. Na břeh se podívalo 7 ryb. Nej Václav 172cm, Radek 187cm a já 196cm a slíbená třešnička na dortu 241cm a 100kg!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 24. května 2012 ve 23:36® osprey
- Datum lovu: 24.5. 2012 | Způsob lovu: Feeder
Krátký výlet s Davidem na chytejáckou klubovku. David lovil na mlaskačku na rohlík, já testoval jednu z málo známých variant feederu.
Zatímco David si pomohl k cca šestikilové jikernačce, já chytil asi 6 per a 7 línů. Nebo jinak – 6 červenopeřic a jednoho zelenáče.
Koho zajímá ta málo známá varianta feederu, tak montáž je na fotce celá
Edit DH: Tomáš říkal, že ho zřejmě chytl a měl 69 cm a 7 kg, tak mi neubírej
Tento příspěvek byl editován 25.5.2012 00:06:38 administrátorem HaD.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 24. května 2012 ve 21:08® noba
-
a pak že neberou
Tento příspěvek byl editován 24.5.2012 21:09:20 uživatelem noba.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 24. května 2012 v 11:16® Raf
- Datum lovu: 16.-23.5,2012 | Revír: zahraničí | Způsob lovu: Sumcařina
Při průzkumné výpravě na méně známý zahraniční revír jsme se ocitli v sumcařském ráji. Počasí nepřálo, váleli jsme se týden v bahně, souboje s hustou lodní dopravou jsme také nemohli vyhrát (pokusy byly
. Ale několik velkých sumců s Milanovou třešničkou na dortu 241 cm a 100 kg stálo za to. Bylo fajn být u úlovku takhle krásné ryby.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 22. května 2012 ve 23:11® zanda
- Datum lovu: 22.5.2012 | Revír: Pstruhový jihočeský | Způsob lovu: Přívlač
Po dlouhé době jsem se dostal k vodě, zpočátku brali tloušti, občas okounek a tak jsem přemýšlel jestli nějaký duhák od vysazení zůstal a co mu nabídnout, pak mi ale sv.Petr dopřál krásný souboj s duhákem 61cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 22. května 2012 ve 21:16® mvincik
- Datum lovu: 22.5.2012 | Revír: tekoucí | Způsob lovu: Muškaření
Ráno jsem si po práci odskočil na 1,5h k vodě pro pár cvičných hodů. Povedlo se pár rybek převážně přesdlaňové velikosti.
O větší rybu jsem nezakopl, ani jsem ji nevyžehlil. Kde by se tam taky vzala…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 22. května 2012 v 11:28® olda
- Datum lovu: 22.5 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder
Krapet feedrování.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.