Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 20. května 2012 ve 12:42® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes chvíli na rybníku, ale nechtělo se jim, potvorám…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 20. května 2012 v 9:45® hezoun
- Datum lovu: duben 2012 | Revír: soukromý revír | Způsob lovu: Kaprařina
Docela dobrá rybačka,pár šupináčů se vytáhlo.
Tento příspěvek byl editován 20.5.2012 10:48:59 uživatelem hezoun.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 19. května 2012 ve 20:45® Padis
- Datum lovu: 18.5.2012 | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Muškaření
V pátek u vody s mušákem.Bylo krásně nějaké ryby jsem pochytal.
Tento příspěvek byl editován 19.5.2012 21:46:36 uživatelem Padis.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 19. května 2012 ve 20:28® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes docela pěkná rybačka, chyceno možná 10 kapříků a jeden mírovej 45 cm…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 19. května 2012 v 19:21® Scanix
- Datum lovu: 19.5.2012 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem zaskocil na chvili po obede pozdravit kolegy z MRKu, co si vyrazili na lov k nam na reku. Zmena pocasi na krasne azuro, voda prikalena a kolisava a velky pohyb ve vode (rybari, vodaci), to vse zrejme rybam moc nesvedcilo a co jsem slysel od kolegu, tak vcera si zachytali o poznani lepe. Me se celkem darilo, na tu bidu jsem nejakou rybku pochytal, zaberu bylo dost, i kdyz ryby padaly a nechtely poradne dobirat mnou nabizene nastrahy. Presto to byla fajn chvilka pred hokejovym utkanim, ktere uz tak dobre nedopadlo. Tak preju zitra slovenskym kolegum, aby to rusakum pekne natreli

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 19. května 2012 ve 14:39® Bigpista
- Datum lovu: 19.5.2012 | Revír: Jizera 1 | Způsob lovu: Feeder
Dnes ráno jsem se byl letos poprvé podívat na Jizeře. Kdyby Bůh nevymyslel oukleje, byl bych jak japonská stíhačka.
Tento příspěvek byl editován 19.5.2012 15:41:28 uživatelem Bigpista.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 18. května 2012 v 18:18® JirkaF
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 18. května 2012 v 18:14® JirkaF
- Způsob lovu: Muškaření
Něco málo ze zážitků na pstruhovce.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 18. května 2012 ve 12:38® Jax
- Datum lovu: Dnes | Revír: Říčka v lese | Způsob lovu: Muškaření
Konečně pěkná rybka i když zřejmě čerstvě vyszená(podle potlučenin)Na první hod
Tento příspěvek byl editován 18.5.2012 13:38:57 uživatelem Jax.
58 cm

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 16. května 2012 ve 22:05® lunimus
- Datum lovu: 16.5.2012 | Revír: Devičany | Způsob lovu: Plavaná
Dnes som bol s LuboO-m a Visage-m na rybách, naučiť sa, ako sa to má robiť naozaj
Vďaka môjmu učiteľovi som si spravil osobák –
Kapor 45 … bodaj by nie, keď to bol môj prvý
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 16. května 2012 ve 21:17® Prutos
- Datum lovu: 5. - 11.5. 2012 | Způsob lovu: Přívlač
Aby jste si nemysleli, že se na severu chytají jen velké ryby, tak já dám jednu menší

Často se lovily i rybky pruhované a výjimečně i nepruhované a bezzubé.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 16. května 2012 v 19:54® Bigpista
- Datum lovu: 16.5.2012 | Revír: rybník Slatina | Způsob lovu: Plavaná
Dnes jsem si poprvé vzal na ryby posilu. Ryby vzaly ploutve na ramena a utekly k opačnému břehu, ani se jim nedivím. Výprava trvala hodinu a skončila jak musela. Vodou v botách a řevem

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 16. května 2012 v 18:10® Scanix
- Datum lovu: 16.5.2012 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
V dnesnim uplakanem a ufoukanem pocasi jsme se s dcerkou vysli vyvetrat a bylo to dobre. Plan byl jasny, ulovit si veceri, cehoz jsme dostali a jeden PD 43cm vypadal idealne pro nas dva. Rybky se chvilemi predhanely a chvilemi zase delaly drahoty, presto jsme jich pochytal pomerne dost, takze spokojenost
Tento příspěvek byl editován 17.5.2012 10:56:52 administrátorem HaD.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 15. května 2012 v 17:06® kamos007
- Datum lovu: dnes
Dneska výprava na líny a konečně jsem se dočkal. První ryba kapřík 43 cm na rousnici sotva jsem ho dotáhl ke břehu a vidím feeder jede sekám a kouká z toho línek 38 cm na hnojáčka tak jsem si je vyfotil pohromadě a pustil poté už jen kapřík cca 41 cm a nějací cejni, jednoho pravděpodobně lína jsem stratil při zdolávání. Celkem spokojenost

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 14. května 2012 ve 20:20® brčkař
- Datum lovu: 10.5. a 12.5. | Revír: severozápad | Způsob lovu: Plavaná
Ve čtvrtek na Labi chvílema chytal jsem s klas.boloň. splávkem, chvílema se splávkem cralusso surf. Výsledek: hafo ouklejí, menších i větších plotic (okolo 38) malých skaláků, jeden proudník, hrouzek, na závěr přišel skalák-stařešina (zatím můj nej: 38). Pak v sobotu na Ohři (po ochlazení) pět velkých plotic. Stejně – jak jsou ty plotice nádherně zbarvené! Rubínové oko, na bocích s nádechem do modra, u hřbetu skoro do fialova!

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 14. května 2012 v 16:01® fR4Nk13
- Datum lovu: 14.05.2012 | Revír: Ondava | Způsob lovu: Feeder
Dnes som bol na Ondave skusat novy picker, podarilo sa mi nanho obesit aj 55 cm kaprosa. Na tak jemnom prute to je ine kafe.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 14. května 2012 v 10:10® osprey
- Datum lovu: 5. - 11.5. 2012 | Způsob lovu: Přívlač
Právě jsem se vrátil ze Severu. Abych mohl alespoň nepatrně kontrovat famózním úlovkům zdejšího náčelníka, musel jsem se hodně snažit.
Ale snažil jsem se ze všech sil…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 14. května 2012 v 9:19® TOMMY CATFISH
- Datum lovu: 13.5.2012 | Revír: rieka Torysa - Prešov | Způsob lovu: Plavaná
tak včerajšie počasie nebolo veľmi pekné dosť zamračené ale tak na ryby sim zašiel a výsledok nejaké mrenky a podustvy. Viac fotiek som nespravil lebo hneď po tejto sa mi vybila batéria vo foťáku.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 14. května 2012 v 7:54® kety.vydra
- Datum lovu: 12. a 13.5. | Způsob lovu: Klasická položená
Víkendová rybačka s kamarádem byla fajn,na žížalky se chytli nějací kapříci,sumeček a dvě tkaničky.Jen ta třešinka na dortu v podobě pěkného hada chyběla
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 13. května 2012 ve 21:11® majkyss
- Datum lovu: 13.5.2012 | Revír: Stoják | Způsob lovu: PlavanáUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 13. května 2012 v 19:29® mira.ll
- Datum lovu: 13.5.2012 | Revír: řeka | Způsob lovu: Muškaření
Dnes hoďku u vody , uloveno pět tloušťů a tři jeseni…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 13. května 2012 v 18:47® jumbo76
- Datum lovu: 12.5.2012 | Způsob lovu: Klasická položená
Ahoj všem. Včerejší lov na hada dopadl úspěšně 2ks 87 a 63cm. Přikládám foto mé dcery s lepším kusem

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 13. května 2012 v 18:42® Scanix
- Datum lovu: 13.5.2012 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Po obede jsem na chvilku vyrazil k vode, po patecnim paradnim lovu na ricce s kolegou M…jsem dnes vyrazil sam na vetsi tok. Cekal jsem, ze vetsina ryb od vysazeni bude uz venku, ale nahodou jsem nasel slusnejsi hejno a chvilemi to slo na hod, fakt letos nejlepsi lov, co se do poctu kusu tyka a navic vetsina ryb kolem 50tky. Dobre to bylo, ruce mam dost unavene

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 13. května 2012 ve 14:57® mvincik
- Datum lovu: 11.5.2012 | Revír: Otava 3 | Způsob lovu: Klasická položená
Páteční večer jsme se s kolegou F. pokusili na načí řece o nějakého háda.
Pokus byl zcela marný, naše nástrahy okusovaly všelijaké potvory menších rozměrů. Přišel kapřík, sumčí mimi a velikou rousnici zbaštil i jeden pěkný skalák.
Hada jsem se toho večeru ale nedočkali. Kdo ví, pokud tam nějací jsou, tak třeba příště…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 13. května 2012 ve 13:42® Mrakoš
- Datum lovu: 12.5.
Včera jsem si zachytal s Jerýskem. Měl kliku na hezký ryby.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 13. května 2012 v 11:54® Radyn
- Datum lovu: 13.5.2012 | Revír: Oslava 6A | Způsob lovu: Feeder
Červíci a feeder… Osvědčená věc
Tento příspěvek byl editován 13.5.2012 12:54:43 uživatelem Radyn.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 13. května 2012 v 11:51® jarysek
-
Dorostenci z Vltavy
Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 13. května 2012 v 10:45® olda
- Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder
Dnešní potěšení.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 12. května 2012 ve 20:57® Mrakoš
-
Dneska brali jak o život. A Honzíkovi se povedl jeho největší kapr – 63 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 12. května 2012 ve 20:25® Noodling
- Datum lovu: Minulý týden | Způsob lovu: Kaprařina
Jeden hezky stavěný lysec.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.