Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.415 příspěvků, z toho 18415 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 14. května 2012 ve 21:20® brčkař
- Datum lovu: 10.5. a 12.5. | Revír: severozápad | Způsob lovu: Plavaná
Ve čtvrtek na Labi chvílema chytal jsem s klas.boloň. splávkem, chvílema se splávkem cralusso surf. Výsledek: hafo ouklejí, menších i větších plotic (okolo 38) malých skaláků, jeden proudník, hrouzek, na závěr přišel skalák-stařešina (zatím můj nej: 38). Pak v sobotu na Ohři (po ochlazení) pět velkých plotic. Stejně – jak jsou ty plotice nádherně zbarvené! Rubínové oko, na bocích s nádechem do modra, u hřbetu skoro do fialova!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 14. května 2012 v 17:01® fR4Nk13
- Datum lovu: 14.05.2012 | Revír: Ondava | Způsob lovu: Feeder
Dnes som bol na Ondave skusat novy picker, podarilo sa mi nanho obesit aj 55 cm kaprosa. Na tak jemnom prute to je ine kafe.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 14. května 2012 v 11:10® osprey
- Datum lovu: 5. - 11.5. 2012 | Způsob lovu: Přívlač
Právě jsem se vrátil ze Severu. Abych mohl alespoň nepatrně kontrovat famózním úlovkům zdejšího náčelníka, musel jsem se hodně snažit.
Ale snažil jsem se ze všech sil…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 14. května 2012 v 10:19® TOMMY CATFISH
- Datum lovu: 13.5.2012 | Revír: rieka Torysa - Prešov | Způsob lovu: Plavaná
tak včerajšie počasie nebolo veľmi pekné dosť zamračené ale tak na ryby sim zašiel a výsledok nejaké mrenky a podustvy. Viac fotiek som nespravil lebo hneď po tejto sa mi vybila batéria vo foťáku.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 14. května 2012 v 8:54® kety.vydra
- Datum lovu: 12. a 13.5. | Způsob lovu: Klasická položená
Víkendová rybačka s kamarádem byla fajn,na žížalky se chytli nějací kapříci,sumeček a dvě tkaničky.Jen ta třešinka na dortu v podobě pěkného hada chyběla
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 13. května 2012 ve 22:11® majkyss
- Datum lovu: 13.5.2012 | Revír: Stoják | Způsob lovu: PlavanáUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 13. května 2012 ve 20:29® mira.ll
- Datum lovu: 13.5.2012 | Revír: řeka | Způsob lovu: Muškaření
Dnes hoďku u vody , uloveno pět tloušťů a tři jeseni…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 13. května 2012 v 19:47® jumbo76
- Datum lovu: 12.5.2012 | Způsob lovu: Klasická položená
Ahoj všem. Včerejší lov na hada dopadl úspěšně 2ks 87 a 63cm. Přikládám foto mé dcery s lepším kusem
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 13. května 2012 v 19:42® Scanix
- Datum lovu: 13.5.2012 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Po obede jsem na chvilku vyrazil k vode, po patecnim paradnim lovu na ricce s kolegou M…jsem dnes vyrazil sam na vetsi tok. Cekal jsem, ze vetsina ryb od vysazeni bude uz venku, ale nahodou jsem nasel slusnejsi hejno a chvilemi to slo na hod, fakt letos nejlepsi lov, co se do poctu kusu tyka a navic vetsina ryb kolem 50tky. Dobre to bylo, ruce mam dost unavene
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 13. května 2012 v 15:57® mvincik
- Datum lovu: 11.5.2012 | Revír: Otava 3 | Způsob lovu: Klasická položená
Páteční večer jsme se s kolegou F. pokusili na načí řece o nějakého háda.
Pokus byl zcela marný, naše nástrahy okusovaly všelijaké potvory menších rozměrů. Přišel kapřík, sumčí mimi a velikou rousnici zbaštil i jeden pěkný skalák.
Hada jsem se toho večeru ale nedočkali. Kdo ví, pokud tam nějací jsou, tak třeba příště…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 13. května 2012 ve 14:42® Mrakoš
- Datum lovu: 12.5.
Včera jsem si zachytal s Jerýskem. Měl kliku na hezký ryby.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 13. května 2012 ve 12:54® Radyn
- Datum lovu: 13.5.2012 | Revír: Oslava 6A | Způsob lovu: Feeder
Červíci a feeder… Osvědčená věc
Tento příspěvek byl editován 13.5.2012 12:54:43 uživatelem Radyn.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 13. května 2012 ve 12:51® jarysek
-
Dorostenci z Vltavy
Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 13. května 2012 v 11:45® olda
- Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder
Dnešní potěšení.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 12. května 2012 ve 21:57® Mrakoš
-
Dneska brali jak o život. A Honzíkovi se povedl jeho největší kapr – 63 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 12. května 2012 ve 21:25® Noodling
- Datum lovu: Minulý týden | Způsob lovu: Kaprařina
Jeden hezky stavěný lysec.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 12. května 2012 v 17:18® TOMMY CATFISH
- Datum lovu: 12.5.2012 | Revír: rieka Torysa - Prešov | Způsob lovu: Plavaná
bol som trošku pochytať a stretol som aj jedného muškára – nepáčil sa mi pohľad keď podobral jalca a hneď z niečím po hlave a do sáčku
odskúšal som už nový foťák aj na rybkách
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 12. května 2012 ve 13:17® BlueShark
- Datum lovu: 10.5.2012 | Revír: Labe | Způsob lovu: Plavaná
Tak pár fotek ze čtvrtka. Na houpajdu jsem vytáhl 7 plotic a jednoho cejnka malýho, byl pěkně napěchovanej. Plotice všechny 35 – 40cm, ta 40ka mě moc potěšila. Žádná menší, což je dost zajímavé
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 12. května 2012 v 8:00® Dawee
- Datum lovu: 11.5.2012 | Revír: Ebrťák (soukromá voda) | Způsob lovu: Kaprařina
Konečně sem ulovil něco pěkného
98cm, 20kg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 12. května 2012 v 7:51® Dawee
- Datum lovu: 9.5.2012 | Revír: Ebrťák (soukromá voda) | Způsob lovu: Plavaná
Tloušťák 51 cm zabral na kůrku chleba.
Tento příspěvek byl editován 12.5.2012 07:51:35 uživatelem Dawee.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 11. května 2012 ve 21:22® mira.ll
- Datum lovu: 11.5.2012 | Revír: řeka MP | Způsob lovu: Muškaření
Když slunce trochu ubralo na síle , odkskočil jsem si na chvíli k řece.Na nymfu se podařilo několik tloušťů, kapřík a perlín.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 11. května 2012 v 15:13® Kazan
- Datum lovu: 11.5.2012 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Muškaření
Dnes na pstruhovce s cílem přinést něco do mrazáku. Docela se dařilo, ale to dusno a vedro mě ubíjelo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 11. května 2012 v 8:01® Boleslav
- Datum lovu: minulý týden | Způsob lovu: Plavaná
Krmnou minikampaň a způsob lovu á la „plížení v džungli“ jsem zakončil kapříkem 56, což byla pro mě jako nekapraře rybka pěkná a v křoví už to byl docela rachot:) No a když už jsem chytal na boilie, tak jsem ryby pouštěl…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 10. května 2012 ve 20:23® jarysek
-
dneska šli krásný ostrý
Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 10. května 2012 v 17:51® ladunka
- Datum lovu: 5.5.2012 | Revír: Labe 24A | Způsob lovu: Kaprařina
ze zacatku ryby moc nebraly a kdyz tak maly
po asi 4 hodinkach prisel tento kaprik. 83cm a 13 kg na jahudku
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 10. května 2012 v 17:00® skwor
- Datum lovu: 10.5.
Mvincik psal, že ode mě dlouho nic v této rubrice neviděl, tak to napravím
Kamarád Martin mě vytáhl na ryby a celkem se dařilo, jak s feederem tak s plavačkou. Mimo obligátních cejnů a kříženců jsme chytili i pár zelenáčů. A cestou od vody jsem našel mrtvého bolena dost přes 80cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 10. května 2012 v 9:10® Řízek
- Datum lovu: 9.5.2012 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Klasická položená
Vcera jsem poobede vyrazil na 2 hodiny k vode.Bylo plno zaberu,ale nedalo se to seknout.Po chvili se mi podaril krasny kaprik 56cm a 3,3kg.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 9. května 2012 ve 12:30® pipa
- Datum lovu: 8.5.2012 | Revír: labe | Způsob lovu: Plavaná
Včéra krasavec 54 ka..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 9. května 2012 v 11:32® Bigpista
- Datum lovu: 4.5.-7.5. | Revír: LipnoUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Středa 9. května 2012 v 11:25® Bigpista
- Datum lovu: 4.5.-7.5. | Revír: Lipno
Prodloužený víkend na Lipně se moc podařil. Brali kapři, cejni i plotice. Během výletu na Vltavu nad lipno jsme s plavačkou prohnali i nějaké oukleje a povedl se i jeden jesen. A na přehradě překvapil krásný tloušť. Foto mobilem, takže jen orientační.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.