Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 14. května 2012 v 10:19® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH
Datum lovu: 13.5.2012 | Revír: rieka Torysa - Prešov | Způsob lovu: Plavaná

tak včerajšie počasie nebolo veľmi pekné dosť zamračené ale tak na ryby sim zašiel a výsledok nejaké mrenky a podustvy. Viac fotiek som nespravil lebo hneď po tejto sa mi vybila batéria vo foťáku.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48964.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pondělí 14. května 2012 v 8:54® kety.vydra
    kety.vydra
    Datum lovu: 12. a 13.5. | Způsob lovu: Klasická položená

Víkendová rybačka s kamarádem byla fajn,na žížalky se chytli nějací kapříci,sumeček a dvě tkaničky.Jen ta třešinka na dortu v podobě pěkného hada chyběla :-)

Neděle 13. května 2012 ve 22:11® majkyss
      majkyss
      Datum lovu: 13.5.2012 | Revír: Stoják | Způsob lovu: Plavaná
      Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
      foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48957.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48958.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48959.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48960.jpg
        Neděle 13. května 2012 ve 20:29® mira.ll
        mira.ll
        Datum lovu: 13.5.2012 | Revír: řeka | Způsob lovu: Muškaření

Dnes hoďku u vody , uloveno pět tloušťů a tři jeseni… :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48948.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48949.jpg
          Neděle 13. května 2012 v 19:47® jumbo76
          jumbo76
          Datum lovu: 12.5.2012 | Způsob lovu: Klasická položená

Ahoj všem. Včerejší lov na hada dopadl úspěšně 2ks 87 a 63cm. Přikládám foto mé dcery s lepším kusem :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48947.jpg
            Neděle 13. května 2012 v 19:42® Scanix
            Scanix
            Datum lovu: 13.5.2012 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Po obede jsem na chvilku vyrazil k vode, po patecnim paradnim lovu na ricce s kolegou M…jsem dnes vyrazil sam na vetsi tok. Cekal jsem, ze vetsina ryb od vysazeni bude uz venku, ale nahodou jsem nasel slusnejsi hejno a chvilemi to slo na hod, fakt letos nejlepsi lov, co se do poctu kusu tyka a navic vetsina ryb kolem 50tky. Dobre to bylo, ruce mam dost unavene :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48943.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48944.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48945.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48946.jpg
              Neděle 13. května 2012 v 15:57® mvincik
              mvincik
              Datum lovu: 11.5.2012 | Revír: Otava 3 | Způsob lovu: Klasická položená

Páteční večer jsme se s kolegou F. pokusili na načí řece o nějakého háda.

Pokus byl zcela marný, naše nástrahy okusovaly všelijaké potvory menších rozměrů. Přišel kapřík, sumčí mimi a velikou rousnici zbaštil i jeden pěkný skalák.

Hada jsem se toho večeru ale nedočkali. Kdo ví, pokud tam nějací jsou, tak třeba příště…

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48938.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48939.jpg
                Neděle 13. května 2012 ve 14:42® Mrakoš
                Datum lovu: 12.5.

Včera jsem si zachytal s Jerýskem. Měl kliku na hezký ryby.

Neděle 13. května 2012 ve 12:54® Radyn
                  Radyn
                  Datum lovu: 13.5.2012 | Revír: Oslava 6A | Způsob lovu: Feeder

Červíci a feeder… Osvědčená věc :-)

Tento příspěvek byl editován 13.5.2012 12:54:43 uživatelem Radyn.
                  foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48937.jpg
                    Neděle 13. května 2012 ve 12:51® jarysek
                    jarysek

Dorostenci z Vltavy :-)

Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej.
                    foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48936.jpg
                      Neděle 13. května 2012 v 11:45® olda
                      olda
                      Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder

Dnešní potěšení.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48933.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48934.jpg
                        Sobota 12. května 2012 ve 21:57® Mrakoš

Dneska brali jak o život. A Honzíkovi se povedl jeho největší kapr – 63 cm.9-)

Sobota 12. května 2012 ve 21:25® Noodling
                          Noodling
                          Datum lovu: Minulý týden | Způsob lovu: Kaprařina

Jeden hezky stavěný lysec.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48927.jpg
                            Sobota 12. května 2012 v 17:18® TOMMY CATFISH
                            TOMMY CATFISH
                            Datum lovu: 12.5.2012 | Revír: rieka Torysa - Prešov | Způsob lovu: Plavaná

bol som trošku pochytať a stretol som aj jedného muškára – nepáčil sa mi pohľad keď podobral jalca a hneď z niečím po hlave a do sáčku :-(( odskúšal som už nový foťák aj na rybkách :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48917.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48918.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48919.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48920.jpg
                              Sobota 12. května 2012 ve 13:17® BlueShark
                              BlueShark
                              Datum lovu: 10.5.2012 | Revír: Labe | Způsob lovu: Plavaná

Tak pár fotek ze čtvrtka. Na houpajdu jsem vytáhl 7 plotic a jednoho cejnka malýho, byl pěkně napěchovanej. Plotice všechny 35 – 40cm, ta 40ka mě moc potěšila. Žádná menší, což je dost zajímavé :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48913.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48914.jpg
                                Sobota 12. května 2012 v 8:00® Dawee
                                Dawee
                                Datum lovu: 11.5.2012 | Revír: Ebrťák (soukromá voda) | Způsob lovu: Kaprařina

Konečně sem ulovil něco pěkného :-)

98cm, 20kg

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48909.jpg
                                  Sobota 12. května 2012 v 7:51® Dawee
                                  Dawee
                                  Datum lovu: 9.5.2012 | Revír: Ebrťák (soukromá voda) | Způsob lovu: Plavaná

Tloušťák 51 cm zabral na kůrku chleba.

Tento příspěvek byl editován 12.5.2012 07:51:35 uživatelem Dawee.
                                  foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48908.jpg
                                    Pátek 11. května 2012 ve 21:22® mira.ll
                                    mira.ll
                                    Datum lovu: 11.5.2012 | Revír: řeka MP | Způsob lovu: Muškaření

Když slunce trochu ubralo na síle , odkskočil jsem si na chvíli k řece.Na nymfu se podařilo několik tloušťů, kapřík a perlín.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48906.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48907.jpg
                                      Pátek 11. května 2012 v 15:13® Kazan
                                      Datum lovu: 11.5.2012 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Muškaření

Dnes na pstruhovce s cílem přinést něco do mrazáku. Docela se dařilo, ale to dusno a vedro mě ubíjelo.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48903.jpg
                                        Pátek 11. května 2012 v 8:01® Boleslav
                                        Boleslav
                                        Datum lovu: minulý týden | Způsob lovu: Plavaná

Krmnou minikampaň a způsob lovu á la „plížení v džungli“ jsem zakončil kapříkem 56, což byla pro mě jako nekapraře rybka pěkná a v křoví už to byl docela rachot:) No a když už jsem chytal na boilie, tak jsem ryby pouštěl…

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48896.jpg
                                          Čtvrtek 10. května 2012 ve 20:23® jarysek
                                          jarysek

dneska šli krásný ostrý

Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej.
                                          foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48893.jpg
                                            Čtvrtek 10. května 2012 v 17:51® ladunka
                                            ladunka
                                            Datum lovu: 5.5.2012 | Revír: Labe 24A | Způsob lovu: Kaprařina

ze zacatku ryby moc nebraly a kdyz tak maly :-D po asi 4 hodinkach prisel tento kaprik. 83cm a 13 kg na jahudku :-D

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48890.jpg
                                              Čtvrtek 10. května 2012 v 17:00® skwor
                                              skwor
                                              Datum lovu: 10.5.

Mvincik psal, že ode mě dlouho nic v této rubrice neviděl, tak to napravím :-) Kamarád Martin mě vytáhl na ryby a celkem se dařilo, jak s feederem tak s plavačkou. Mimo obligátních cejnů a kříženců jsme chytili i pár zelenáčů. A cestou od vody jsem našel mrtvého bolena dost přes 80cm.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48888.jpg
                                                Čtvrtek 10. května 2012 v 9:10® Řízek
                                                Řízek
                                                Datum lovu: 9.5.2012 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Klasická položená

Vcera jsem poobede vyrazil na 2 hodiny k vode.Bylo plno zaberu,ale nedalo se to seknout.Po chvili se mi podaril krasny kaprik 56cm a 3,3kg.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48885.jpg
                                                  Středa 9. května 2012 ve 12:30® pipa
                                                  pipa
                                                  Datum lovu: 8.5.2012 | Revír: labe | Způsob lovu: Plavaná

Včéra krasavec 54 ka..

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48880.jpg
                                                    Středa 9. května 2012 v 11:32® Bigpista
                                                    Bigpista
                                                    Datum lovu: 4.5.-7.5. | Revír: Lipno
                                                    Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                                    foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48876.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48877.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48878.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48879.jpg
                                                      Středa 9. května 2012 v 11:25® Bigpista
                                                      Bigpista
                                                      Datum lovu: 4.5.-7.5. | Revír: Lipno

Prodloužený víkend na Lipně se moc podařil. Brali kapři, cejni i plotice. Během výletu na Vltavu nad lipno jsme s plavačkou prohnali i nějaké oukleje a povedl se i jeden jesen. A na přehradě překvapil krásný tloušť. Foto mobilem, takže jen orientační.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48872.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48873.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48874.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48875.jpg
                                                        Úterý 8. května 2012 ve 23:08® hering
                                                        hering
                                                        Datum lovu: 7 a 8,5.2012 | Revír: Drsný sever | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem se po třech týdnech dokopal a vyrazil na tečkovaný.Cíl byl jasný,zjistit jak vypadá osádka jednoho malého revíru,který loňskou zimu zdevastoval kormorán.Ještě tam něco zbylo…

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48868.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48869.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48870.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48871.jpg
                                                          Úterý 8. května 2012 ve 22:26® mira.ll
                                                          mira.ll
                                                          Datum lovu: 9.5.2012 | Revír: řeka | Způsob lovu: Muškaření

Rybky byly docela při chuti. Záběry přicházely od tloušťů, proudníků, plotic, okounů i hrouzků. Žádní velikáni, ale i tak pěkné chytáníčko.:-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48867.jpg
                                                            Úterý 8. května 2012 ve 22:02® RM
                                                            Datum lovu: 8.5.2012 | Způsob lovu: Přívlač

Dlouho už jsem sem nic nedal, ale dneska jsem urazil špičku o větev u proutku „Dynamic II – DY 60 UL“, tak jsem si říkal, že vám to udělá radost :-) Ale chytal jsem na něj dál a zjistil jsem, že se dá celkem pohodlně chytat i na ještě kratší proutky než 180cm, tak uvažuju o „Provokator PRS-582UL“ na takový ty moje puntíkatý potoky a potůčky …

Po té zmiňované nehodě jsem ještě chytil duháka, kterej neměl šanci přežít můj vztek.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48866.jpg