Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 8. května 2012 ve 20:53® BlueShark
- Datum lovu: 8.5.2012 | Revír: Labe | Způsob lovu: Plavaná
Tak dnes jsem vyrazil na 2 hodky k Labi, po hodinové bídě jsem zkusil houpajdu a jiné místo a měl jsem 40 min do odchodu, koncert co jsem dlouho nezažil a bohužel až na poslední plotici, jsem neztrácel čas focením. Co minuta to záběr nebo ostrý nátah. Cejni velcí, plotice krásné, tloušti, jeseni i 2 kapři mi to vzali na 14ku návazec směr Děčín, ufff … Bez šance, škoda že už nebyl čas, zítra naposledy do práce a pak jim ukážu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 8. května 2012 ve 20:47® kubas
- Datum lovu: 8.5.2012 | Způsob lovu: Přívlač
Dnešní rybolov dopadl nad očekávání dobře. Dalo by se taky říct, že byl ve znamení premiér. Šel jsem celkem naslepo na část řeky, kde jsem nikdy nechytal. Chyceno za 2 hodinky cca 10 tloušťů, jesen, potočák menší velikosti a na závěr parma na malého woblera těsně po dopadu… Zprvu jsem si myslel, že je to štika, ale po chvíly bylo vše vysvětleno a premiérová parma na vláčku byla zdolána a úspěšně puštěna. Ve vodě jen zběžně jsem jí naměřil 62 cm
Tento příspěvek byl editován 8.5.2012 20:49:12 uživatelem kubas..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 8. května 2012 v 16:19® TOMMY CATFISH
- Datum lovu: 5.5.2012 | Revír: rieka Torysa - Prešov | Způsob lovu: Feeder
trošku pri vode
rybám sa moc nechcelo ale niečo som chytil
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 7. května 2012 ve 23:06® Scanix
- Datum lovu: 7.5.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Muškaření
Vecer na chvilicku s musakem na rece s kolegou M… Kolega mi musel ukazat, ze chytat na lehkou mouchu, kdyz ryby nesbiraji je nesmysl a nasadil ponorku a lapal rybku za rybkou. Pokusil jsem se ho napodobit a darilo se i me nejakou tu plotici, nejakeho jesena, dva okyse (jeden fakt hezkej tak 35), dokonce i hrouzka a na zaver tlouste vyzobnout
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 7. května 2012 v 19:31® sethy
- Datum lovu: 5.-6.5.2012 | Revír: Scanixovo | Způsob lovu: Přívlač
Bylo krásně teplo, nepršelo, nepadaly kroupy, nic jsme neutrhly, chytly jsme mraky ryby, nic velkého, nikdo se neokoupal a nikdo nic neztratil…co víc si přát
Dík „Guide“Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. května 2012 ve 21:50® Scanix
- Datum lovu: 6.5.2012 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
I dnes jsme s kolegy Mr.Stickem, Izou a Sethym na lov a opet to byl nezapomenutelny den, plny legrace a i peknych ryb. Doufam jen, ze si kluci s sebou odvezli jistou rybarskou kletbu, ktera presla z jednoho na druheho, byl bych nerad, aby mi ji tu nechali
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. května 2012 ve 21:40® Scanix
- Datum lovu: 5.5.2012 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
S prateli (Mr.Stick, Iza a Sethy) na Vltave. Rybam se vyrazne nechtelo, neco jsme vsak presto pochytali, zrejme selhal muj guiding (dle Sethyho jiste, udajne jsem ho posilal na jalova mista a doporucoval pro ryby vylozene odpudive nastrahy
Prosba od Sethyho, kdo ulovi podberak Jaxon viz prvni foto pod rybou, tak jej prosim kontaktujte, odmena jista!
P.S. Mr.Stick nosi otevrene nuzky pry proto, ze rybam zastrihava ploutvicky, aby si je oznacil a priste poznal
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. května 2012 ve 20:51® morcák
- Datum lovu: 3.5. 2012 | Revír: Vysoké Veselí
Ze strejdou jsme vyrazili se podívat do Vysokého Veselí na rybník a povedlo se chytit asi 25 perlínů 12 línů, jednom Amura 35 cm a pár cejnů
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. května 2012 ve 20:51® pemalda
- Datum lovu: 6.5.2012 | Revír: řeka | Způsob lovu: Plavaná
Dnes jen na hodinu u řeky,mezi ulovenými rybkami převažovali línci menší velikosti,ale i tak sem z nih měl velkou radost-už dlouho sem žádného nechytl.Cestou zpět sem si mobilem vycvak mé rodné město po dešti.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. května 2012 ve 20:46® morcák
- Datum lovu: 1.5.2012 | Revír: Jizera | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem se byl podívat na Jizeře s kamarádem a povedl se mi potočáček 29 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. května 2012 v 17:59® hecht
- Datum lovu: tento týden | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Tož jsem se zase vyhábroval k našemu pstruhovému veletoku. Ve čtvrtek překvápko, kam to padlo, byla ryba. Na to tady nejsem zvyklej, po 10 hodech 2 potočmeni a cca 5 duhovek. Nechápal jsem to, až kontrolující porybný vnesl jasno, ve středu se dosazovalo. Hodně toho spadlo z jednoháků ale bral jsem to jako proškolení tech pitomečků z betonové jímky. V sobotu opáčko, ale kucí se učí rychle, na původní nástrahu ani drb, pak jsem nasadil metodu ala scanix, no a zase to pár duhoňů přelstilo. Doufám že jim to popíchání zajistí delší pobyt ve zdejší vodě
Tento příspěvek byl editován 6.5.2012 17:59:52 uživatelem hecht.Mobilem focen jen potočmen, kuchyňské fotky duháků nedělám …
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. května 2012 v 15:42® svery
- Datum lovu: 5.5.2012 | Způsob lovu: Kaprařina
Včera jsem po týdnu vyrazil na ryby a parádně si zachytal
.. Tady malá ukázka úlovků
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. května 2012 ve 12:22® Mrakoš
-
Fotky nemám, ale včera jsem si užil souboj s rybou jako ještě nikdy. Na fídr mi zabral kapr, vůbec se se mnou nepáral a vzal si pár desítek metrů vlasce. Zajel za potopený strom, pak do větví u břehu (a že jich tam bylo). Se čtrnáctkou návazcem jsem ho odtud doloval snad čtvrt hodiny. A že se nutrh byla fakt klika. Naměřil jsem mu pro mě rekordních 50cm…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. května 2012 v 10:48® cormoran
- Datum lovu: 1.5.2011 | Revír: Amazonka | Způsob lovu: Plavaná
Nějak se tu rozmnožili kapři, tak pro změnu…
A pak ještě jedna fotka z evidentně nejpřekrmenějšího fleku na řece..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 5. května 2012 ve 22:25® lunimus
- Datum lovu: 5.5.2012 | Revír: Hron | Způsob lovu: Plavaná
Dnes sme s Kubkom (9r) vyrazili na Hron. Bohuzial sme sa tam moc neohriali. Kubo mal na haciku nejaku dost velku rybu a trval na tom, ze si ju zdola sam … bohuzial rybe sa podarilo to o co sa pokusal moj mlady … teda dostat jeden druheho do svojho reviru … a vhzladom k tomu, ze este nie je tak teplo, nedalo sa inak ako zabalit vercajch a ratit sa s5 na chalupu … Inac celkom pekny den
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 5. května 2012 ve 21:11® brčkař
- Datum lovu: 4.5.2012 | Revír: severozápad | Způsob lovu: Plavaná
Chytání s boloňkou tentokrát přineslo velké množství plotic (několik větších okolo 37cm) a skaláků. Chvílema jsem se oddával lekci chytání se splávkem surf. A není to vůbec marný! Trocha víc trpělivosti (pokory) + nezbytný počet prutohodin = třeba přijdou i parmy…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 5. května 2012 ve 20:33® Holajz2
-
A foto…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 5. května 2012 ve 20:33® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Revír: Moravská Sázava 1A | Způsob lovu: Klasická položená
Zafungovala kukuřička…
Tento příspěvek byl editován 5.5.2012 20:35:01 uživatelem Holajz2.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 5. května 2012 ve 20:27® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Revír: Moravská Sázava 1A | Způsob lovu: Klasická položená
Konečně jsem protrhnul letošní nemohoucnost. Takhle vypadá můj první letošní rošťák…
Není to extra krasavec, ale grilovacímu koření to je jedno…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 5. května 2012 v 16:10® Řízek
- Datum lovu: 3.5.2012 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Klasická položenáUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 5. května 2012 v 16:08® Řízek
- Datum lovu: 19.4.2012 | Způsob lovu: Muškaření
Par fotek ze zahajeni pstrouzku
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 5. května 2012 ve 14:20® Tomik
- Způsob lovu: Muškaření
Po obědě jsem vzal psa a přítelkyni a zajel na nedaleký rybník na hodinku lovu. Kapři zodpovědně zobali v mělčině takže dva ks a šup dom..:)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 4. května 2012 ve 22:39® Scanix
- Datum lovu: 4.5.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Muškaření
Dnes jsem byl s Izou zatrenovat s musakem na MP, bohuzel sbirali jen tlousti, tak jsme toho zahy nechali. Nicmene musim konstatovat, ze ta muskarina ma neco do sebe
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 4. května 2012 ve 13:43® Dawee
- Datum lovu: 4-5.5. 2012 | Revír: Bonětice
Čtvrtek a pátek na Boněticích nic zvláštního, kapři jsou ve tření jen ráno zpestřil feederování lín.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 4. května 2012 ve 13:31® HaD
-
duo
Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 4. května 2012 v 11:19® HaD
-
dnes hlásím fajn rano. v pul devátý 219 cm a před hodinou 246 cm!!!
Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 3. května 2012 ve 22:08® jarysek
-
dnesni prekvapko na pstruhovce…
Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 3. května 2012 ve 20:01® Bonis317
- Datum lovu: 25.7.2011 | Revír: ÚN Orlík | Způsob lovu: Kaprařina
I rybařina dokáže unavit, není nd to ustlat si u prutů jako náš pes..ale když začne padat šero a mění se v noc začínají brát sumíci, což dokazuje sumčí miminko…
Tento příspěvek byl editován 3.5.2012 20:02:00 uživatelem Bonis317.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 3. května 2012 ve 14:11® BlueShark
- Datum lovu: Labe | Revír: 441022 | Způsob lovu: Feeder
Tak jsem zašel dopoledne na Labe. Ryby už jsou některé potření, jiné ještě makaj. Povedlo se 6 cejnů, 5 plotic a jeden krásnej karásek. Bylo supr počásko na ryby
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 2. května 2012 ve 22:14® mvincik
- Datum lovu: 2.5.2012 | Revír: Pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Jelikož jsem se již nabažil těch malých rybek v naší pstruhové strouze, zatoužil jsem po nějaké větší, co by mi konečně zkontrolovala, zda má můj kolovrátek brzdu dobře poštelovanou. A tak jsem si s kamarádem odskočil na denní výlet na Vltavu.
Bylo hodně těžké probojovat se k záběru, i tak se ale občas nějaká ta fiška ukázala. Něco jsme pochytali, ale žádná hitparáda to zase nebyla.
Výprava má posmutnělou vsuvku v tom, že největší bojovnice, která atakovala naši nástrahu, dala do boje naprosto všechnu energii, a tak se nám ji i přes velikou snahu nepodařilo rozplavat.
Mohla nám tak alespoň zapózovat pro dokumentační foto. Čest její památce…
PS: A kolegovy fungl broďáky z Penny se neukázaly jako dobrá volba!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.