Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 2. května 2012 ve 21:54® jarysek
-
Dneska se povedl krasnej Amur 67cm na feeder
Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 2. května 2012 v 16:31® Eve
- Datum lovu: 1. 5. 2012
Byl první Máj, lásky čas…
Tento příspěvek byl editován 4.5.2012 11:53:58 administrátorem kerob.V tento den se nám s přítelem povedl nádherný kapr lysec. Měl 91 cm a 15 kilo. První kapr, kterého jsem neuzvedla! To je už co říci. Eve
Důvod editace: Oprava textu (překlepů)Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 2. května 2012 v 15:08® HaDová
- Datum lovu: 2.5.2012
David opět zaslal „kvalitní“ foto
Tento příspěvek byl editován 2.5.2012 15:10:06 uživatelem HaDová.– chyceno dnes v noci
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 2. května 2012 v 10:40® jarysek
-
Peknej bojovnik z vltavy 63cm
Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 2. května 2012 v 10:08® Raf
- Datum lovu: 30.4.-2.5.2012 | Revír: Labe | Způsob lovu: Kaprařina
Voda na Labi má už 17 °C. Břehy jsou plné cejnů ve tření. Chutnalo ale tloušťům. A pěkné tlouště, ty já chytám taky rád.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 1. května 2012 ve 20:23® osprey
- Datum lovu: 1.5. 2012 | Způsob lovu: Feeder
Dnes jsem si po boku dvou kolegů odbyl po dvou letech zase jednu vycházku „long distance feederu.“ Prostě lov na vzdálenost „co to doletí“. Trochu jsem se s tím pral, ale nakonec to docela fungovalo. Chytal jsem zajímavým mixem náčiní, na dva pruty s jinou akcí osazené různými montážemi. Bylo to docela zajímavé.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 1. května 2012 v 19:05® Scanix
-
HaDová> To je foceno z mobilu fotakem?
Zkusil jsem s tim neco udelat, ale asi bude lepsi pockat na original foto
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 1. května 2012 v 16:09® olda
-
HaDová> jsem si dovolil malou úpravu,se omlouvám
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 1. května 2012 v 15:45® HaDová
- Datum lovu: 29.4.2012 | Revír: Evropa
Davidův sumec – 237 cm, 87 kg.Omluvte špatnou kvalitu
Tento příspěvek byl editován 1.5.2012 15:45:55 uživatelem HaDová.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 30. dubna 2012 ve 21:40® Scanix
- Datum lovu: 30.4.2012 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Posledni dubnove odpoledne bylo ve znameni bourek a prehanek, presto jsem si lov uzil a povodil si par peknych ryb, ktere jsem vsak k zaberum musel obzvlaste premlouvat…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 30. dubna 2012 v 17:47® hezoun
- Datum lovu: 29.4.2012 | Revír: soukromý revír | Způsob lovu: Kaprařina
Včerejší krásné počasí mě vytáhlo k vodě.Aj přes nehorázné horko kapři žraly jak o závod.Vytáhlo se pár šupináčků kolem 60cm,ale tři stály přeci za foto. 83cm-10kg 85cm-10kg 96cm-16.5kg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 30. dubna 2012 v 15:42® janaR
- Datum lovu: 29.4. | Způsob lovu: Feeder
Chybka, ještě obrázek. Kapřík 47, ale za to skoro 3kg. Vypasený fešák.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 30. dubna 2012 v 15:16® janaR
Včera pár hodin na rybách. Počasí jako v srpnu. Prostě parádní dopoledne. Jako bonus se povedl ten nejhezčí kapřík, jakého jsem kdy na feedra chytla
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 30. dubna 2012 v 11:22® kety.vydra
- Datum lovu: 29.4.2012 | Revír: Olešná 2A | Způsob lovu: Feeder
Včerejší avizovaná odpolední změna revíru by se v tom šíleném větru dala nazvat „Extreme feeder“.Dokonce se nechala „vyvenčit“ i rodinka a kupodivu „malá“ i s robkou vydržely cca pět hodinek u vody se mnou…Záběry téměř nečitelné,ale ve slabých chvilkách výpadku větru se přeci jen nějaká rybka podívala na břeh.Mezi plevel se připletl solidní kapřík,který se ale nedal a u břehu zabojoval,tím si vysloužil svobodu aniž bychom ho shlédli.Až na ten vítr bylo fajn,i když vypadám jak topinka
Tento příspěvek byl editován 30.4.2012 11:23:35 uživatelem kety.vydra.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 29. dubna 2012 ve 23:38® brčkař
- Datum lovu: 25.-26.4.2012 | Revír: severozápad | Způsob lovu: Plavaná
Jedno odpoledne na malém stojáku: malí cejni, líni, kapřík: bizon. Druhý den s boloňkou na řece: přehršel ouklejí, plotičky, skaláci, tlouštíci, proudník jeden, krásný zdravý bolen (asi 30cm), jesen cm 48 a jedna nosatice.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 29. dubna 2012 ve 23:17® Raf
- Datum lovu: 27.-29.4.2012 | Revír: Šumava | Způsob lovu: Muškaření
Tři dny s rodinou na Šumavě. Brzy ráno a navečer jsem se procházel s mušákem okolo říček. Brali krásně lipani, sem tam nějakej potočák a duhák, k tomu hodně proudníků, nějakej ten tloušť a perlín. Nebylo to vůbec špatné…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 29. dubna 2012 ve 21:19® Scanix
- Datum lovu: 29.4.2012 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Po vcerejsi akci jsem potreboval dnes na vzduch, hodne vzduchu
Rano jsem s kolegou nevstal, neslo to…tak jsem odpoledne vyrazil a vydrzel az do vecera a bylo to pekne. Prosel jsem si i mista, kde jsem jeste nikdy nelovil a nebylo to vubec spatne. Zrejme se pri vysazovani z raftu opravdu rozvezli rybky kam se dalo. Povedlo se pomerne dost ryb a snad jeste vic jich spadlo pri zdolavani. Nove mista byly take hladove po nastrahach, pruzkum dna byl dukladny a vody v mistech lovu pro brozeni porad hodne…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 29. dubna 2012 v 18:46® Shrek
- Datum lovu: 27. - 29. 4. 2012 | Způsob lovu: Kaprařina
Krásný víkend u vody, viděli jsme holky v plavkách, ryby na břehu… co víc si přát. U nás už tření začalo
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 29. dubna 2012 ve 14:32® JirkaF
- Způsob lovu: Muškaření
Potočáci a lipani berou celkem s důvěrou,ale duhák snad uplně vymizel. Zřejmě neustál nápor lońských nájezdníků. Ale to bude holt už osud granuláče.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 29. dubna 2012 ve 12:24® skwor
Totálně mrtvo. Na první hod mi špičku ohnul úhoř a pak už nic. Kolega si vymodlil kapříka a tím náš lov skončil. Teď rychlý oběd a směr řeka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 29. dubna 2012 v 9:46® kety.vydra
- Datum lovu: 29.4.2012
Dnes znova na včerejším fleku.Ale jak začlo pražit slunko,ryby se zvedly k hladině a konec.Od propadáku mě zachránil tlouštík kolem 30ti cm.Odpoledne vyrazím jinam…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 29. dubna 2012 v 9:39® bořek
- Datum lovu: 28.4 | Způsob lovu: Plavaná
včera šli líni jak po másle chytil jsem jich asi deset
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 29. dubna 2012 v 9:25® jarysek
- Datum lovu: 28.4 | Způsob lovu: Přívlač
Sobotni Vltava
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 28. dubna 2012 ve 22:57® kety.vydra
- Datum lovu: 28.4.2012
Dnes mě to vytáhlo na oblíbený flek,kde ryby moc neberou,ale líbí se mi tam.Jeden prut na plavajdu,druhý na feedra.Na plavku přišel tenhle struhadlový nadržený fešák,protože „tekl jak cyp“
– 53cm,ale až při vyháčkování jsem zjistil,že je chycený za paži…A na feedříka přišel kapřík…už za hubu.Ale bylo fajně…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 28. dubna 2012 ve 21:42® osprey
- Datum lovu: 28.4. 2012 | Způsob lovu: Plavaná
Ráno jsem dojel schytat zbytek krmení od předvčerejška. Že by se ryby v dnešním teplém počasí chtěly přetrhnout, to se říct nedá. Navíc mám pocit, že nárůst teploty stimuloval některé druhy k tomu, že se začaly intenzivně připravovat na výtěr.
Nicméně něco jsem pochytal a v závěru se mi nějakou shodou náhod povedlo lapit slušného bolena kolem šedesátky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 28. dubna 2012 v 17:47® Scanix
- Datum lovu: 28.4.2012 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes po obede jsem se zasel zchladit k rece, zabrozen po prsa se v tom dalo vydrzet. Pri takhle hezkem pocasi jsem necekal zadnou super aktivitu a lide, ktere jsem potkal mi hlasili, ze tomu tak je. Zkusil jsem jit tedy tam, kde byvaly rybky pri takhle jasnych dnech a ony tam skutecne byly. Sice mi chvili trvalo, nez jsem nasel tu spravnou nastrahu, ale pak se celkem zadarilo
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 28. dubna 2012 v 16:51® JirkaF
- Způsob lovu: Muškaření
Letos jsem vyjímečně začal sezonu vláčkou ale asi po hodině vláčení bez kontaktu jsem to vzdal a zajel domu pro mušák a řeka jako by najednou ožila.Příjemný relax a krásné počasí.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 28. dubna 2012 v 15:21® mvincik
- Datum lovu: 25.4.2012 | Revír: Otava 3 | Způsob lovu: Feeder
V týdnu jsem po opadnutí pstruhového opojení opět popadnul feeder a vyrazil k vodě.
Vytáhl jsem s sebou kamaráda Koldu, který je marod a tak se náš lov omezil na dobu jeho vycházky v nepříliš atraktivní denní dobu. Co na tom, loni touto dobou mě bral jako maroda Sander, a tak jsem rád kolegovi udělal podobné gesto a dopřál mu relax v přírodě.
A on mě za to rybářsky totálně potupil. Během tří hodinek vyžehlil 2 kapříky, několik cejnů a plotic. Já si na fišky taky sáhl, když jsem vyháčkovával ty jeho… Ryby mé feedery účelové ignorovaly.
I tak to někdy bývá, příště mu to vrátím!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 27. dubna 2012 ve 21:02® Scanix
- Datum lovu: 27.4.2012 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Po skoro tydenim abstaku jsem musel dnes na chvili vybehnout k rece. Pocasi bylo super, jen voda zacala povazlive rychle klesat, coz nevestilo nic dobreho. Nakonec byl lov ve znameni zdomacnelych ryb, co se v reviru prohaneji aspon rok, zkratka stribrne, hubene, oploutvene a pekne divoke. Zeberu celkove nebylo moc, navic mi spadla jedna vetsi rybka, co mi castecne narovnala hacek.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 26. dubna 2012 ve 23:24® spike
- Datum lovu: 26.4.2012 | Revír: soukromý | Způsob lovu: Feeder
Dnešní ,,big game" feederová vycházka s cílem velkého jesetera se vydařila. Sice su spálený jak pomeranč, protože slunčko je pěkně ostré ale stálo to za to. Z rána přišli krátce po sobě dva sibiřáci 123–14kg a 135 a 16,5kg potom ještě jeden spadl, a kolem oběda se přidal jeden dorostenec do metru. Po obědě ryby přestali brat až přišel jeden záběr večer a z toho se vyklubal po 25 minutovém boji krásný jeseter bílý 147 a 16.5kg. Bojovnější rybu jsem na prutu snad ještě neměl.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.