Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 26. dubna 2012 ve 22:50® Prizrak
- Datum lovu: 26.4. | Způsob lovu: Přívlač
Nedalo mi to a dnes jsem na pstruhovce zkusil klidnější vody s úmyslem potahat nějakou zubajdu. Bohužel mi to dneska nějak nesedlo a spíš jsem trefoval samý větve či kořeny
Překvapením byl duháček na větší rotačku. Posledně jsem tu spílal, že jsem si na duháka nesáhl asi 2 roky a dnes pic ho
Jen jsem byl překvapen, že duhák může být taky tak malej. Myslel jsem, že se duháci líhnout ve velikosti aspoň od 30 cm, protože nikdy předtím jsem menšího neviděl
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 26. dubna 2012 ve 22:08® osprey
- Datum lovu: 26.4. 2012 | Způsob lovu: Plavaná
Po pstruhovém týdnu jsem se vrátil k plavané a feederu, abych měl nějakou letošní fotku cejna, plotice, jesena a tak.
No a něco jsem nafotil. Je pěkně čistá voda, jenom to slunce už je hodně ostré.
Užovku jsem napočítal jednu, ale byl jí kus…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 26. dubna 2012 ve 22:07® Foligno
- Revír: Labe | Způsob lovu: Plavaná
Dnes odpoledne s rohlíkem kolem Labe, povedli se tloušti, jeseni, cejni, plotice a dokonce i pár bolenů. Druhově pestré i velikostně celkem slušné, teplo, sluníčko… co víc si přát
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 26. dubna 2012 ve 20:28® Segoves
- Datum lovu: 26.4.2012 | Způsob lovu: Přívlač
dneska sem se vydal na kole na pstruhovku a brzy sem byl odměněnej potočákem okolo 30 měl sem ještě několik kontaktů ale ryby dost padaly nejvíce mě překvapili užovky napočítal sem jich 7
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 26. dubna 2012 v 17:55® cormaxx
- Datum lovu: 26.4.2012 | Revír: 441005 | Způsob lovu: Feeder
Ráno parádní fídrovačka. Kapříci brali na hod a ve finále přišel stříbrnej double 43 a 41.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 26. dubna 2012 v 17:45® jarysek
-
A jeho peknej vypasenej kamarad
Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 26. dubna 2012 v 17:08® jarysek
-
krasnej jesen z malse
Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 26. dubna 2012 ve 13:42® Kazan
- Datum lovu: 26.4.2012 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Muškaření
Tak jsem taky oficiálně zahájil letos muškaření. Včera večer navázal nějaké mušky z toho co bylo doma podle knihy Tajné mušky a dnes vyrazil na již špatně chytatelné duhoně s cílem donést rybu domů. Nakonec šli domů tři 33–35
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 26. dubna 2012 ve 13:01® TOMMY CATFISH
- Datum lovu: 25.4.2012 | Revír: RIVER | Způsob lovu: Přívlač
KOVMASTERS
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 25. dubna 2012 ve 22:12® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Revír: Nemilka 1A | Způsob lovu: Klasická položená
Bylo tam pěkně, jen kdyby ryby spolupracovaly… :-/
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 24. dubna 2012 ve 22:07® Libor
- Revír: Příroda poničená
O víkendu jsme s kamarády uklízeli odpadky. Ještě to asi bude dlouhý boj… . Qvodě se snad dostanu brzy a příště už do zlovu bude ryba
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 24. dubna 2012 ve 20:19® kamos007
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač
Dneska jsem se byl podívat na Ostravici do Hodoňovic, no musím říct fakt bída, i když hned z kraje potěšil krásně zbarvený mlíčák lipana cca 28 – 29 kterému zachutnala rotačka, kousek výš jsem chytil potočmena 25 cm a pak už jen asi 3 – 4 malí potočmeni. V Hodoňáku mi za tím jel duháč cca 30 cm až pod nohy, ale nevzal to potvora, po cestě z5 jsem ještě se stavil k nám na potok a braly jen takové sirky (pp)okolo 10 cm a jeden cca 23 cm potočmen, takže nezbývá než čekat až dosypou duháče. Foťák jsem neměl tak aspoň fotka z historie
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 24. dubna 2012 v 18:49® olda
- Datum lovu: 24.4.2012 | Revír: Labe | Způsob lovu: Plavaná
něco se povedlo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 24. dubna 2012 ve 12:39® kety.vydra
- Datum lovu: 24.4.2012 | Revír: :-) | Způsob lovu: Feeder
Uškudlil jsem dvě hodinky a nebylo to marné.Po počátečních peripetiích jsem feedra trochu vyladil a kousalo to.Nějaká droboť a tři kapříci,nej 50 cm.Až na ten vítr bylo fajn.
Tento příspěvek byl editován 24.4.2012 12:40:23 uživatelem kety.vydra.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 23. dubna 2012 ve 23:38® mvincik
- Datum lovu: 23.4.2012 | Revír: Volyňka 2 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem se byl mrknout v místech, kde jsem dosud nikdy nelovil.
Ryb pochytáno do sytosti, jen velikostně bída z nouzí. V 99% PO, v maximu okolo 30cm, pouze jeden duhoň a překvapením byli lipani. V místech, kde jsem nemohl dobře vodit gumové nástrahy atakovali rotačku a 3 ji dokonce i dobrali.
To se mi u tohoto druhu stalo poprvé, a tak jsem pořídil i jeden dokumentační cvak mobilem (páč aparát bez baterky nefunguje).
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 23. dubna 2012 ve 12:56® Chose
- Datum lovu: 23.04.2012 | Revír: Labská přehrada | Způsob lovu: Muškaření
A jde to i bez bellyboatu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 23. dubna 2012 v 8:53® Chose
- Datum lovu: 22.04.2012 | Revír: Labe 40 - 41 - Labská přehrada | Způsob lovu: Muškaření
Ta voda je pořád ještě ledová, takže mi chvilce mrznou ruce, ale je křišťálově čistá a ryby berou
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 22. dubna 2012 ve 23:06® Raf
- Datum lovu: 20.-22.4.2012 | Revír: Vltava | Způsob lovu: Muškaření
Pozdní zahájená okořeněná pěknýma rybama a fajn partou.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 22. dubna 2012 ve 20:03® Scanix
- Datum lovu: 22.4.2012 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Po obede jsem vyrazil i dnes na reku a byla to drina. Co jsem videl opodal lovici muskare, ryby nebraly ani jejich vytvory. Zkousel jsem hledal a vyrazne trhal, protoze se do nekterych mist proste nedalo zabrodit, kvuli zvedle vode. Postupne jsem vyzkousel tarka vse, co jsem mel v krabickach, ale moc jsem nezabodoval nicim. Za vice jak tri hodiny lovu, ktere jsem si pridelil, se povedli dva potocaci a jeden zrejme lonsky duhak, pekne oploutveny, stihly a pekne bojovny. Kdyz uz vymereny cas vyprsel, ve snaze prochytat jedno „vysazovaci“ misto, jsem si nastavil cas o dobrych 20min a vyplatilo se, vysazene jikernacce 58cm, se zrejme nechtelo nikam moc odplavavat a zustala na miste
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 22. dubna 2012 v 18:43® bořek
- Datum lovu: 22.4 | Způsob lovu: Klasická položená
dnešní chytání dopadlo docela dobře
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 21. dubna 2012 ve 22:57® Segoves
- Datum lovu: 21.4.2012 | Způsob lovu: Přívlač
dnešní výprava za pstruhy přinesla krásný počasí ovšem záběrů bylo málo a pstruzi už ze mě musejí mít srandu…nakonec sem přemluvil pár okounů a menších tloušťů u kterejch mě překvapila jejich bojovnost největší radost mi udělal tenhle krasavec
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 21. dubna 2012 ve 21:34® Scanix
- Datum lovu: 21.4.2012 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes po obede jsem vyrazil s kolegou M… na reku. Prosli jsme si nekolik moc peknych mist a bez rybky jsme nebyli, jednu chvili dominoval potocak, zachvili to byl duhak, kolega pridal i proudnika za ocas
Velikostne to bylo hodne spabe, tarka jen vyjmecne ryba presahla 30cm a me se povedla jedna pekna jikernacka na chyt a pust useku. Byl to prijemne straveny pul den se spoustou hodou a pomerne dost rybami, ktere ovsem braly dost neochotne a casto padaly, jak to tak byva tyden po zahajeni.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 21. dubna 2012 ve 20:05® chosebaits
-
Loni v březnu jsem dostal nějakou špinavou vodu a prej jsou to plůdky rybyček.Cestou k řece jsem nechtěně zakopl u jedné louže a ryby hop do rybníka.Dnes byl den D a rybník ukázal sčím jsem to zakopl. 31 cm!!!!!! Dnes už v té řece jsou.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 21. dubna 2012 ve 20:01® spike
- Datum lovu: 21.4.2012
Poprvé letos s feederem na řece.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 21. dubna 2012 v 19:29® mira.ll
- Datum lovu: 21.4.2012 | Revír: soukromák | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem vzal vláčák a streamry a šel pozlobit štiky na stoják. Několik se mi jich podařilo chytit. Nej měla 88cm. Potěšila
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 21. dubna 2012 v 15:45® sethy
- Datum lovu: 21.4. | Způsob lovu: Přívlač
Ranní procházka na cca metr a půl širokém potůčku přinesla velké překvapení. Nádherně bojovný potočák 46cm. Jen musím pořídit menší podběrák, páč v tomhle kupovaném na mořské pstruhy vypadá jak mimčo. Ještě že je tam na porovnání ten naviják
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 21. dubna 2012 v 8:30® kety.vydra
- Datum lovu: 21.4.2012 | Revír: Tekoucí | Způsob lovu: Plavaná
Dnes po práci na dvě hoďky k vodě,víceméně průzkum nové lokality.Pověsili se dva minipotočáci,solidní ploťka a odpanil jsem se na cca 20cm jesenovi (nikdy jsem ho nechytil),zajímavá rybka
Tento příspěvek byl editován 21.4.2012 08:31:14 uživatelem kety.vydra.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 20. dubna 2012 ve 22:33® mira.ll
- Datum lovu: 20.4.2012 | Revír: Radbuza | Způsob lovu: Muškaření
Dneska kromě několika tloušťů a jesenů zabral i kapřík a štika ,která mi to ale cvakla .
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 20. dubna 2012 ve 22:32® Dawee
- Datum lovu: 19.4.2012 | Revír: Radbuza | Způsob lovu: Plavaná
Včerejší rybačku na Radbuze spestřila kudla ulovená na plavanou na hnojáčky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 20. dubna 2012 ve 22:17® mvincik
- Datum lovu: 20.4.2012 | Revír: Volyňka 1 | Způsob lovu: Přívlač
Jelikož jsem se dnes vrátil ze studií o dvě hoďky dříve, nedalo mi to, a tak jsem se ještě došel vyvětrat k vodě.
Rybky celkem makaly jak jsem si přál, pochytal jsem po pár kusech PO i PD a přišel se na mě mrknout i jeden siven. Velikostně ale v celku bída, holt co se sadí, to se chytá. O fišce 35+ si letos zatím nechávám zdát.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.