Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 26. dubna 2012 ve 22:50® Prizrak
Datum lovu: 26.4. | Způsob lovu: Přívlač

Nedalo mi to a dnes jsem na pstruhovce zkusil klidnější vody s úmyslem potahat nějakou zubajdu. Bohužel mi to dneska nějak nesedlo a spíš jsem trefoval samý větve či kořeny :-) Překvapením byl duháček na větší rotačku. Posledně jsem tu spílal, že jsem si na duháka nesáhl asi 2 roky a dnes pic ho :-) Jen jsem byl překvapen, že duhák může být taky tak malej. Myslel jsem, že se duháci líhnout ve velikosti aspoň od 30 cm, protože nikdy předtím jsem menšího neviděl :-)

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Čtvrtek 26. dubna 2012 ve 22:08® osprey
    osprey
    Datum lovu: 26.4. 2012 | Způsob lovu: Plavaná

Po pstruhovém týdnu jsem se vrátil k plavané a feederu, abych měl nějakou letošní fotku cejna, plotice, jesena a tak.

No a něco jsem nafotil. Je pěkně čistá voda, jenom to slunce už je hodně ostré.

Užovku jsem napočítal jednu, ale byl jí kus…

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48665.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48666.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48667.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48668.jpg
      Čtvrtek 26. dubna 2012 ve 22:07® Foligno
      Foligno
      Revír: Labe | Způsob lovu: Plavaná

Dnes odpoledne s rohlíkem kolem Labe, povedli se tloušti, jeseni, cejni, plotice a dokonce i pár bolenů. Druhově pestré i velikostně celkem slušné, teplo, sluníčko… co víc si přát:-))

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48663.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48664.jpg
        Čtvrtek 26. dubna 2012 ve 20:28® Segoves
        Segoves
        Datum lovu: 26.4.2012 | Způsob lovu: Přívlač

dneska sem se vydal na kole na pstruhovku a brzy sem byl odměněnej potočákem okolo 30 měl sem ještě několik kontaktů ale ryby dost padaly nejvíce mě překvapili užovky napočítal sem jich 7

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48661.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48662.jpg
          Čtvrtek 26. dubna 2012 v 17:55® cormaxx
          cormaxx
          Datum lovu: 26.4.2012 | Revír: 441005 | Způsob lovu: Feeder

Ráno parádní fídrovačka. Kapříci brali na hod a ve finále přišel stříbrnej double 43 a 41.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48655.jpg
            Čtvrtek 26. dubna 2012 v 17:45® jarysek
            jarysek

A jeho peknej vypasenej kamarad

Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej.
            foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48654.jpg
              Čtvrtek 26. dubna 2012 v 17:08® jarysek
              jarysek

krasnej jesen z malse

Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej.
              foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48650.jpg
                Čtvrtek 26. dubna 2012 ve 13:42® Kazan
                Datum lovu: 26.4.2012 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Muškaření

Tak jsem taky oficiálně zahájil letos muškaření. Včera večer navázal nějaké mušky z toho co bylo doma podle knihy Tajné mušky a dnes vyrazil na již špatně chytatelné duhoně s cílem donést rybu domů. Nakonec šli domů tři 33–35

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48649.jpg
                  Čtvrtek 26. dubna 2012 ve 13:01® TOMMY CATFISH
                  TOMMY CATFISH
                  Datum lovu: 25.4.2012 | Revír: RIVER | Způsob lovu: Přívlač

KOVMASTERS :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48644.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48645.jpg
                    Středa 25. dubna 2012 ve 22:12® Holajz2
                    Datum lovu: dnes | Revír: Nemilka 1A | Způsob lovu: Klasická položená

Bylo tam pěkně, jen kdyby ryby spolupracovaly… :-/

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48637.jpg
                      Úterý 24. dubna 2012 ve 22:07® Libor
                      Libor
                      Revír: Příroda poničená

O víkendu jsme s kamarády uklízeli odpadky. Ještě to asi bude dlouhý boj… . Qvodě se snad dostanu brzy a příště už do zlovu bude ryba :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48634.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48635.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48636.jpg
                        Úterý 24. dubna 2012 ve 20:19® kamos007
                        kamos007
                        Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač

Dneska jsem se byl podívat na Ostravici do Hodoňovic, no musím říct fakt bída, i když hned z kraje potěšil krásně zbarvený mlíčák lipana cca 28 – 29 kterému zachutnala rotačka, kousek výš jsem chytil potočmena 25 cm a pak už jen asi 3 – 4 malí potočmeni. V Hodoňáku mi za tím jel duháč cca 30 cm až pod nohy, ale nevzal to potvora, po cestě z5 jsem ještě se stavil k nám na potok a braly jen takové sirky (pp)okolo 10 cm a jeden cca 23 cm potočmen, takže nezbývá než čekat až dosypou duháče. Foťák jsem neměl tak aspoň fotka z historie :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48630.jpg
                          Úterý 24. dubna 2012 v 18:49® olda
                          olda
                          Datum lovu: 24.4.2012 | Revír: Labe | Způsob lovu: Plavaná

něco se povedlo.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48628.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48629.jpg
                            Úterý 24. dubna 2012 ve 12:39® kety.vydra
                            kety.vydra
                            Datum lovu: 24.4.2012 | Revír: :-) | Způsob lovu: Feeder

Uškudlil jsem dvě hodinky a nebylo to marné.Po počátečních peripetiích jsem feedra trochu vyladil a kousalo to.Nějaká droboť a tři kapříci,nej 50 cm.Až na ten vítr bylo fajn.

Tento příspěvek byl editován 24.4.2012 12:40:23 uživatelem kety.vydra.
                            foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48619.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48620.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48621.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48622.jpg
                              Pondělí 23. dubna 2012 ve 23:38® mvincik
                              mvincik
                              Datum lovu: 23.4.2012 | Revír: Volyňka 2 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem se byl mrknout v místech, kde jsem dosud nikdy nelovil.

Ryb pochytáno do sytosti, jen velikostně bída z nouzí. V 99% PO, v maximu okolo 30cm, pouze jeden duhoň a překvapením byli lipani. V místech, kde jsem nemohl dobře vodit gumové nástrahy atakovali rotačku a 3 ji dokonce i dobrali.

To se mi u tohoto druhu stalo poprvé, a tak jsem pořídil i jeden dokumentační cvak mobilem (páč aparát bez baterky nefunguje).

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48616.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48617.jpg
                                Pondělí 23. dubna 2012 ve 12:56® Chose
                                Chose
                                Datum lovu: 23.04.2012 | Revír: Labská přehrada | Způsob lovu: Muškaření

A jde to i bez bellyboatu :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48605.jpg
                                  Pondělí 23. dubna 2012 v 8:53® Chose
                                  Chose
                                  Datum lovu: 22.04.2012 | Revír: Labe 40 - 41 - Labská přehrada | Způsob lovu: Muškaření

Ta voda je pořád ještě ledová, takže mi chvilce mrznou ruce, ale je křišťálově čistá a ryby berou :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48603.jpg
                                    Neděle 22. dubna 2012 ve 23:06® Raf
                                    Raf
                                    Datum lovu: 20.-22.4.2012 | Revír: Vltava | Způsob lovu: Muškaření

Pozdní zahájená okořeněná pěknýma rybama a fajn partou.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48598.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48599.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48600.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48601.jpg
                                      Neděle 22. dubna 2012 ve 20:03® Scanix
                                      Scanix
                                      Datum lovu: 22.4.2012 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Po obede jsem vyrazil i dnes na reku a byla to drina. Co jsem videl opodal lovici muskare, ryby nebraly ani jejich vytvory. Zkousel jsem hledal a vyrazne trhal, protoze se do nekterych mist proste nedalo zabrodit, kvuli zvedle vode. Postupne jsem vyzkousel tarka vse, co jsem mel v krabickach, ale moc jsem nezabodoval nicim. Za vice jak tri hodiny lovu, ktere jsem si pridelil, se povedli dva potocaci a jeden zrejme lonsky duhak, pekne oploutveny, stihly a pekne bojovny. Kdyz uz vymereny cas vyprsel, ve snaze prochytat jedno „vysazovaci“ misto, jsem si nastavil cas o dobrych 20min a vyplatilo se, vysazene jikernacce 58cm, se zrejme nechtelo nikam moc odplavavat a zustala na miste ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48594.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48595.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48596.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48597.jpg
                                        Neděle 22. dubna 2012 v 18:43® bořek
                                        Datum lovu: 22.4 | Způsob lovu: Klasická položená

dnešní chytání dopadlo docela dobře

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48590.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48591.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48592.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48593.jpg
                                          Sobota 21. dubna 2012 ve 22:57® Segoves
                                          Segoves
                                          Datum lovu: 21.4.2012 | Způsob lovu: Přívlač

dnešní výprava za pstruhy přinesla krásný počasí ovšem záběrů bylo málo a pstruzi už ze mě musejí mít srandu…nakonec sem přemluvil pár okounů a menších tloušťů u kterejch mě překvapila jejich bojovnost největší radost mi udělal tenhle krasavec

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48585.jpg
                                            Sobota 21. dubna 2012 ve 21:34® Scanix
                                            Scanix
                                            Datum lovu: 21.4.2012 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes po obede jsem vyrazil s kolegou M… na reku. Prosli jsme si nekolik moc peknych mist a bez rybky jsme nebyli, jednu chvili dominoval potocak, zachvili to byl duhak, kolega pridal i proudnika za ocas :-) Velikostne to bylo hodne spabe, tarka jen vyjmecne ryba presahla 30cm a me se povedla jedna pekna jikernacka na chyt a pust useku. Byl to prijemne straveny pul den se spoustou hodou a pomerne dost rybami, ktere ovsem braly dost neochotne a casto padaly, jak to tak byva tyden po zahajeni.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48577.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48578.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48579.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48580.jpg
                                              Sobota 21. dubna 2012 ve 20:05® chosebaits
                                              chosebaits

Loni v březnu jsem dostal nějakou špinavou vodu a prej jsou to plůdky rybyček.Cestou k řece jsem nechtěně zakopl u jedné louže a ryby hop do rybníka.Dnes byl den D a rybník ukázal sčím jsem to zakopl. 31 cm!!!!!! Dnes už v té řece jsou.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48574.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48575.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48576.jpg
                                                Sobota 21. dubna 2012 ve 20:01® spike
                                                spike
                                                Datum lovu: 21.4.2012

Poprvé letos s feederem na řece.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48572.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48573.jpg
                                                  Sobota 21. dubna 2012 v 19:29® mira.ll
                                                  mira.ll
                                                  Datum lovu: 21.4.2012 | Revír: soukromák | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem vzal vláčák a streamry a šel pozlobit štiky na stoják. Několik se mi jich podařilo chytit. Nej měla 88cm. Potěšila :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48570.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48571.jpg
                                                    Sobota 21. dubna 2012 v 15:45® sethy
                                                    sethy
                                                    Datum lovu: 21.4. | Způsob lovu: Přívlač

Ranní procházka na cca metr a půl širokém potůčku přinesla velké překvapení. Nádherně bojovný potočák 46cm. Jen musím pořídit menší podběrák, páč v tomhle kupovaném na mořské pstruhy vypadá jak mimčo. Ještě že je tam na porovnání ten naviják :-D

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48569.jpg
                                                      Sobota 21. dubna 2012 v 8:30® kety.vydra
                                                      kety.vydra
                                                      Datum lovu: 21.4.2012 | Revír: Tekoucí | Způsob lovu: Plavaná

Dnes po práci na dvě hoďky k vodě,víceméně průzkum nové lokality.Pověsili se dva minipotočáci,so­lidní ploťka a odpanil jsem se na cca 20cm jesenovi (nikdy jsem ho nechytil),zajímavá rybka :-)

Tento příspěvek byl editován 21.4.2012 08:31:14 uživatelem kety.vydra.
                                                        Pátek 20. dubna 2012 ve 22:33® mira.ll
                                                        mira.ll
                                                        Datum lovu: 20.4.2012 | Revír: Radbuza | Způsob lovu: Muškaření

Dneska kromě několika tloušťů a jesenů zabral i kapřík a štika ,která mi to ale cvakla .

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48566.jpg
                                                          Pátek 20. dubna 2012 ve 22:32® Dawee
                                                          Dawee
                                                          Datum lovu: 19.4.2012 | Revír: Radbuza | Způsob lovu: Plavaná

Včerejší rybačku na Radbuze spestřila kudla ulovená na plavanou na hnojáčky.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48564.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48565.jpg
                                                            Pátek 20. dubna 2012 ve 22:17® mvincik
                                                            mvincik
                                                            Datum lovu: 20.4.2012 | Revír: Volyňka 1 | Způsob lovu: Přívlač

Jelikož jsem se dnes vrátil ze studií o dvě hoďky dříve, nedalo mi to, a tak jsem se ještě došel vyvětrat k vodě.

Rybky celkem makaly jak jsem si přál, pochytal jsem po pár kusech PO i PD a přišel se na mě mrknout i jeden siven. Velikostně ale v celku bída, holt co se sadí, to se chytá. O fišce 35+ si letos zatím nechávám zdát.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48563.jpg