Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 18. dubna 2012 v 19:26® jarysek
jarysek
Datum lovu: 18.4 | Revír: Malse | Způsob lovu: Přívlač

Dnesni den prinesl par peknych potocaku..

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48522.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48523.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48524.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Středa 18. dubna 2012 v 19:15® HaD
    HaD

zdenduv double

Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej.
    foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48521.jpg
      Středa 18. dubna 2012 v 18:05® kamos007
      kamos007
      Datum lovu: 18.4.2012 | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem dnes po úvodním nezdaru opět vyrazil, voda byla ještě značně zvedlá a studená a na rybách to bylo znát, záběry opatrné a nebylo jich zase tak mnoho, avšak nebylo to špatné, chyceno asi 10 potočmenů nej. 25,3 cm a 3 duháci 30, 28, 28 cm, takže celkem spokojenost.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48518.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48519.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48520.jpg
        Středa 18. dubna 2012 v 17:52® HaD
        HaD

tak uz přišli další dva, ale menší :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48517.jpg
          Středa 18. dubna 2012 v 16:41® Kazan
          Datum lovu: 18.4.2012 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem si taky odskočil potrápit nějaké ty duháky. Chyceno asi deset kousků na home made wobíka s jednoháčkem.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48514.jpg
            Středa 18. dubna 2012 v 16:00® HaD
            HaD

tak jsem usnul a tohle přišlo na můj prut :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48513.jpg
              Středa 18. dubna 2012 v 15:25® HaD
              HaD

ještě lepší photo

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48512.jpg
                Středa 18. dubna 2012 v 15:18® HaD
                HaD

sice neberou, ale uz se dá ležet :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48511.jpg
                  Středa 18. dubna 2012 v 10:58® TOMMY CATFISH
                  TOMMY CATFISH
                  Datum lovu: 17.4.2012 | Revír: rieka Torysa | Způsob lovu: Plavaná

bol som chytal som a niečo som chytil bolo to niekoľko jalcov hlavatých, mrien a nakoniec sa podarila aj jedna podustva ale počasie mi neprialo kosa nenormálna ale dalo sa to vydržať ako správny šialenec :-)

Úterý 17. dubna 2012 ve 22:26® osprey
                    osprey
                    Datum lovu: 17.4. 2012 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsme s mvincikem, poněkud neuspokojeni včerejší procházkou kolem rozvodněné strouhy, podnikli výpravu za šupinou.

Chtěli jsme ulovit pstruha jako prase. Bohužel, vyšlo z toho jen prase jako pstruh. Prut Dragon Destiny si s ním ovšem hravě poradil.

S rybami to bylo slabší. Měl jsem, pravda, jedno eso v rukávu – ochočeného tříkilového pstruha Karla, se kterým jsem se před zahájením dohodl, že se ode mě nechá za hrst bílých červů chytit. Bohužel, zahajovali jsme vlastně o den déle a prostoduchý Karel nedokázal v řece tak dlouho přežít. Podala si ho vydra a skončil ohlodaný na břehu.

Nakonec jsme ovšem nějaké ryby pochytali a zachránili jsme jak svou rybářskou čest, tak i své otřesené rybářské sebevědomí.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48506.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48507.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48508.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48509.jpg
                      Úterý 17. dubna 2012 v 19:17® MIG-35
                      MIG-35
                      Datum lovu: 17.4 | Způsob lovu: Feeder

Dneska sem po pauzičce konečně vyrazil k vodě. Natěšenej a to moc! Během pár hodin sem vychlad… záběry prostě nikde. Ani ťuk. Nedal sem se odradit a odměnou mi byli 2 kapříci 50,55 a pár cejnků. Jupííí :->

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48503.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48504.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48505.jpg
                        Úterý 17. dubna 2012 v 17:49® Scanix
                        Scanix
                        Datum lovu: 17.4.2012 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

I kdyz podminky doma i u vody nebyly idealni, na hodku a kus jsem presto vyrazil. U vody jsem se mijel s kolegou rybarem, ktery pry za hodku a pul mel jediny nepromeneny zaber, coz nevestilo nic dobreho. Prijel me podporit i kolega M…, ale moc se z pocatku opravdu nedarilo. Ve snaze vest idealne nastrahu jsem ve velke vode trhal o vetve zachycene pod kameny, navic mi spadly hned prvni dve ryby a ja jsem trosku propadal beznadeji. Pak se povedla prvni rybka neco pres 40 a kolega, ze pocka na vetsi, nedockal se. Po cca pul hodce jsme se rozloucili a ja vytrvale pokracoval ve snaze natrefit na rybu, co opet projevi zajem o me nastrahy. Krabicka se vsak povazlive zacala vyprazdnovat a tak jsem se presunul na jine misto, kde jsem tolik nevazl. Dockal jsem se dalsiho zaberu, dalsi rybka venku, podobna te predtim. Vymerena hodka se mi kratila a tom jsem dostal poctivy zaber, po kterem ztezkl prut podobne jako vcera. Po par sekundach vsak byla ryba dole. V duchu jsem si zanadaval, zmenil nastrahu a bicoval vodu dal. Dalsi rybka prisla tarka ze stejneho mista, pekna jikernacka se nechtela fotit, za to dalsi mlicnak s pocinajici savli si uz rici dal, navic bych rekl testne 50+. Chytal bych dal, ale cas byl neuprosny, tak zase priste…

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48498.jpg
                          Úterý 17. dubna 2012 v 16:02® bořek
                          Datum lovu: 16.4 | Způsob lovu: Klasická položená

včerejší dvouhodinkové propršelé chytání bylo o jednom kapru cca 50cm

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48496.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48497.jpg
                            Úterý 17. dubna 2012 ve 12:13® lucioperce69
                            lucioperce69
                            Datum lovu: 17.4. | Revír: louze | Způsob lovu: Plavaná

Rovnejch 50

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48491.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48492.jpg
                              Pondělí 16. dubna 2012 ve 20:54® vrata2
                              Datum lovu: 16.4.2012 | Revír: Orlice | Způsob lovu: Plavaná

Poslední dobou se nevedou žádné pořádné úlovky. Dneska se mě povedli samé pidirybky. Největší byl tento půl kilový jesínek. Co se mě líbilo byl klid u vody, mrholilo takže široko daleko žádný rybář ani puberťák.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48488.jpg
                                Pondělí 16. dubna 2012 v 19:43® sethy
                                sethy
                                Datum lovu: 16.4. | Způsob lovu: Přívlač

Vydařená zahájená. Ryb málo ale stálo to za to. Nový osobák potoka 50cm. Co víc si přát. Snad jen kapánek teplejší počasí. Jo na nymfu VLAČEJ.CZ :->

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48481.jpg
                                  Pondělí 16. dubna 2012 v 17:19® majkyss
                                  majkyss

Počasí na prd ,ale je tam krásná příroda neodolal jsem a vyplatilo se :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48478.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48479.jpg
                                    Pondělí 16. dubna 2012 v 16:02® hering
                                    hering
                                    Datum lovu: 16.4.2012 | Revír: Drsný sever

Úkol zněl jasně! Najít revír kde by to po nočním dešti bylo lovitelné a pak chytit prvního letošního salmonida :-)

Tento příspěvek byl editován 16.4.2012 17:04:44 uživatelem hering.
                                    foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48469.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48470.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48471.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48473.jpg
                                      Pondělí 16. dubna 2012 v 15:51® Dawee
                                      Dawee
                                      Datum lovu: 16.4:2012 | Revír: Školní statek Horšov

Tak jsem dnes ulovil krásnou dvoječku z praktické maturitní zkoušky :-)

Pondělí 16. dubna 2012 ve 13:31® Scanix
                                        Scanix
                                        Datum lovu: 16.4.2012 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Rano jsem vstal v 5:15, videl z okna ten bes a zase jsem zalez do pelechu, rikal jsem si, ze ta dovca bude dobra aspon k tomu, ze se poradne vyspim. Po 9h jsem vylezl a kapky stale bubnovaly na parapet, presto mi to v 10h nedalo a vyjel jsem „zahajit“, po 30min lovu jsem si rikal, dost blaznovstvi, ze by to jako zahajeni stacilo a chtel jsem to s par rybkama na konte zabalit, kdyz v tom prut ztezkl o neco jsem jakoby uvazl, presto to ale vazka nebyla, ryba vypalila po proudu s klasickymi kopanci, ktere davaly tusit lepsiho duhone. Vse krasne vydrzelo, ja se v proudu neutopil a o 10minut pozdeji v podeberaku lezel 3kg krasavec. Pak jsem jel uz opravdu domu lehce vymrzlej, promocenej, ale spokojenej :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48466.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48467.jpg
                                          Pondělí 16. dubna 2012 v 9:09® mvincik
                                          mvincik
                                          Datum lovu: 16.4.2012 | Revír: Volyňka 1 | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem se dnes po práci vydal omrknout vodu s tušením, že se přeci jen zadařilo mé přání a že zahájení nebude žádný zázrak. Dokone jsem i předvedl pár cvičných hodů.

I přes ten nečas jsem u vody viděl dost nadšenců, kterým ale nezbývalo, stejne jako mě, spíše koukat, než chytat. Voda za posledních 12h stoupla o nějakých 40 cm, takže se stala téměř nechytatelnou. A stále stoupá.

Myslím, že pro fišky je to veliké povzbuzení, před jejich těžkým obdobím. Snad jim to pomůže k tomu, aby se nějaké dožily třeba až příštího roku, uvidíme.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48463.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48464.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48465.jpg
                                            Neděle 15. dubna 2012 ve 14:59® TOMMY CATFISH
                                            TOMMY CATFISH
                                            Datum lovu: 15.4.2012 | Revír: rieka Torysa - Prešov | Způsob lovu: Plavaná

dnes s kamošom na rybách prechytal ma o 1 rybu ale ja zato som chytil 2 mreny cez 40 tato 45,5 cm na rohlíček. Celkom som chytil 12 rýb ak sa nemýlim.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48457.jpg
                                              Neděle 15. dubna 2012 v 11:58® bjucek
                                              bjucek
                                              Datum lovu: 15.4. | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes vyházeni dva američani

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48456.jpg
                                                Neděle 15. dubna 2012 v 9:33® bořek
                                                Datum lovu: 14.4 | Způsob lovu: Klasická položená

kapříci šli jak po másle jen ta velikost jim chyběla největší měl cca 45cm

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48452.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48453.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48454.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48455.jpg
                                                  Sobota 14. dubna 2012 v 17:35® Scanix
                                                  Scanix
                                                  Datum lovu: 14.4.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Muškaření

Dnes jsem musel uz na chvilku vyrazit, abych trosku ulevil abstaku pred blizicim se zahajeni na pstruhovce. Vice jak 2h jsem se ohanel musekem a nebylo to zle. Nejprve jsem na sucho lapal sbirajici proudniky a male jeseny, ale nejak me neuspokojovala velikost rybek, tak jsem sel s nastrahou pod hladinu. Par zaberu jsem promarnil, ale povedl se okounek a dva mensi a vybledli potocaci dle zbarveni asi zavleceny Kolowrat, v tom se tedy nevyznam. Nakonec jsem se dockal zaberu i od pekne ryby, duhak neco k 50ti, ktery se mi vypl behem exceletni akrobacie, preci jen to zdolavani musakem nemam vubec v ruce :-)

Tento příspěvek byl editován 14.4.2012 18:36:30 uživatelem Scanix.
                                                  foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48449.jpg
                                                    Sobota 14. dubna 2012 v 15:21® BlueShark
                                                    BlueShark
                                                    Datum lovu: 13.4.2012 | Revír: Labe | Způsob lovu: Plavaná

Tak dnes na feeder pár rybek, přikládám jednu 49ku ze včera z plavaný :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48447.jpg
                                                      Sobota 14. dubna 2012 v 15:04® chosebaits
                                                      chosebaits

Tak jsem byl lehce smočit hulky a ejhle

Tento příspěvek byl editován 14.4.2012 16:05:12 uživatelem chosebaits.
                                                      foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48444.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48445.jpg
                                                        Sobota 14. dubna 2012 v 11:24® spike
                                                        spike
                                                        Datum lovu: 14.4.2012 | Revír: JM | Způsob lovu: Feeder

Plechovka kukuřice, dva pruty a jeden záběr za 2 hodiny.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48442.jpg
                                                          Pátek 13. dubna 2012 v 7:40® cormaxx
                                                          cormaxx
                                                          Datum lovu: 12.4.2012 | Revír: Ла́ба | Způsob lovu: Feeder

Na stojáku to je celkem slabota,tak jsem šel zkusit řeku. V tom dešti jsem vydržel asi 2 hoďky. Ryb bylo celkem dost,ale většinou čudly. Jedný ploťce do 40 scházelo jen pár mm.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48437.jpg
                                                            Čtvrtek 12. dubna 2012 v 17:38® bořek
                                                            Datum lovu: 11.4 | Způsob lovu: Klasická položená

kapříci docela šli

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48432.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48433.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48434.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48435.jpg