Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 20. dubna 2012 ve 21:15® Segoves
Segoves
Datum lovu: 20.4.2012 | Způsob lovu: Přívlač

U vody bylo krásně jen ryby moc nespolupracova­ly…nevadí:)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48562.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pátek 20. dubna 2012 ve 20:35® osprey
    osprey
    Datum lovu: 19.4. 2012 | Způsob lovu: Přívlač

Navštívil jsem přátele a několik známých vod, pokusil se naučit něco nového a zjistit, jestli jsem nezapomněl to staré.

I nějaké ryby jsem chytil. Pokud jde o nástrahy, tak v zimě jsem nad dírou navázal žlutou Berkleynymfu a pořád ji tam ještě mám…

Budu muset navázat něco jiného, ty fotky jsou na jedno brdo:-))

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48558.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48559.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48560.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48561.jpg
      Pátek 20. dubna 2012 v 19:31® tomson
      tomson
      Datum lovu: 20.4.2012 | Revír: Oblíbený | Způsob lovu: Feeder

Dneska jsme byli poprvé v této sezoně na rybách. Nakonec se podařila jedna plotka a taťka chytil menšího kapříka.

Pátek 20. dubna 2012 v 17:12® Kazan
        Datum lovu: 20.4.2012 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes dopoledne návštěva Práchěnského muzea, jak se tu zmínil pemalda, je tam pěkná výstava o Otavě. Odpoledne chvilka vláčky a pošťuchování duháků, tentokrát jsem vytáhl nástrahy ,,vláčej,,. Bylo zajímavé sledovat rozdíly v záběrech mezi jednotlivými barvami.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48554.jpg
          Pátek 20. dubna 2012 ve 12:14® Prizrak
          Datum lovu: 20.4.

Z plánované dvouhodinové rybačky se mi to dnes protáhlo na 4 hodiny :-) Bodejď by ne, když s novými nástrahami to šlo dobře. Brali vesměs potočáci a k tomu i jeden lipan – pro mě vláčkaře vyložený svátek :-) Jen ti duháci se mi vyhýbají, dostal jsem se akorát k jednomu setřepanýmu u břehu..

Pátek 20. dubna 2012 v 9:05® kety.vydra
            kety.vydra
            Datum lovu: 20.4.2012 | Revír: 473 104 - Mrtvá voda :-(

Tak první letošní rybačka dopadla dle očekávání,čistá nula,ani ťuk,ani šupina nebyla ve vodě vidět.Jen z pěší lávky jsem zahlídl dobře půlmetrového tlouště,který vévodil zřejmě celému úseku kam moje oko dohlédlo.Úplně vymizely i parmy,kterých zde bývaly kvanta…

Tento příspěvek byl editován 20.4.2012 09:10:41 uživatelem kety.vydra.
              Čtvrtek 19. dubna 2012 ve 21:32® Scanix
              Scanix
              Datum lovu: 19.4.2012 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem mel chut na stojak, ale prehanky me od toho nejak odradili. Nakonec jsem s kolegou M… zavitali na ricku, ovsem rybky se nam bud dokonale vyhybaly, nebo jsme jim nedokazali nabidnout nic zajimaveho. Ale neco tam preci plavalo, par zaberu bylo a kolega lapil gigantickeho duhone necelych 20cm. Pri kratke rozmluve s kolemjdoucimi rybari jsme se ujistili, ze i jini dopadli stejne. S kolegou jsme se rozloucili, kdyz uz pekne vylezlo slunicko, napadlo me preci jen prejet a zkusit stiku s vetsi nastrahou, ale ta se nekonala, namisto toho prisla tahle jikernacka cca 5min pred zavirackou, kdy uz jsem neveril, ze dnes neco lapim ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48553.jpg
                Čtvrtek 19. dubna 2012 ve 21:01® Kazan
                Datum lovu: 19.4.2012 | Revír: Vlk. pískovna | Způsob lovu: Klasická položená

Přijemně strávené dopoledne u dvou klacků na těžko, cejňáci byli v dobrém rozmaru a tak zobali o sto šest

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48552.jpg
                  Čtvrtek 19. dubna 2012 v 17:13® Dawee
                  Dawee

pár fotek z minulého týdne

Tento příspěvek byl editován 19.4.2012 17:14:59 uživatelem Dawee.
                  foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48544.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48545.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48546.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48547.jpg
                    Čtvrtek 19. dubna 2012 ve 13:47® TOMMY CATFISH
                    TOMMY CATFISH
                    Datum lovu: 18.4.2012 | Revír: rybník | Způsob lovu: Plavaná

Bol som s priateľkou na takom malom rybníčku aby som ju trošku naučil chytať ryby a výsledok 6 kaprov jeden taký malý cca 35 cm 4 kusy 45 – 55 cm a jeden ak cez 65 cm. Konečne som si zachytal pekné ryby na jemné náčinie. Najväčší kapor ma dosť potrápil lebo zabral na UL prút 1–5g. Pre info fotené mobilom.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48538.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48539.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48540.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48541.jpg
                      Středa 18. dubna 2012 ve 22:54® HaD
                      HaD

docela to bralo :-)

Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej.
                      foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48536.jpg
                        Středa 18. dubna 2012 ve 22:49® BlueShark
                        BlueShark
                        Datum lovu: 18.4.2012 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder

Tak dnes potěŠilo na feeder několik cejnů, parma a droboť :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48532.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48533.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48534.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48535.jpg
                          Středa 18. dubna 2012 ve 20:40® Padis
                          Padis
                          Datum lovu: 18.4.2012 | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem si vyjel zahájit sezónu.Bylo to moc fajn pěkná procházka u vody nikdo i nějaké ryby jsem pochytal PO,PD.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48525.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48526.jpg
                            Středa 18. dubna 2012 ve 20:26® jarysek
                            jarysek
                            Datum lovu: 18.4 | Revír: Malse | Způsob lovu: Přívlač

Dnesni den prinesl par peknych potocaku..

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48522.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48523.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48524.jpg
                              Středa 18. dubna 2012 ve 20:15® HaD
                              HaD

zdenduv double

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48521.jpg
                                Středa 18. dubna 2012 v 19:05® kamos007
                                kamos007
                                Datum lovu: 18.4.2012 | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem dnes po úvodním nezdaru opět vyrazil, voda byla ještě značně zvedlá a studená a na rybách to bylo znát, záběry opatrné a nebylo jich zase tak mnoho, avšak nebylo to špatné, chyceno asi 10 potočmenů nej. 25,3 cm a 3 duháci 30, 28, 28 cm, takže celkem spokojenost.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48518.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48519.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48520.jpg
                                  Středa 18. dubna 2012 v 18:52® HaD
                                  HaD

tak uz přišli další dva, ale menší :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48517.jpg
                                    Středa 18. dubna 2012 v 17:41® Kazan
                                    Datum lovu: 18.4.2012 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem si taky odskočil potrápit nějaké ty duháky. Chyceno asi deset kousků na home made wobíka s jednoháčkem.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48514.jpg
                                      Středa 18. dubna 2012 v 17:00® HaD
                                      HaD

tak jsem usnul a tohle přišlo na můj prut :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48513.jpg
                                        Středa 18. dubna 2012 v 16:25® HaD
                                        HaD

ještě lepší photo

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48512.jpg
                                          Středa 18. dubna 2012 v 16:18® HaD
                                          HaD

sice neberou, ale uz se dá ležet :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48511.jpg
                                            Středa 18. dubna 2012 v 11:58® TOMMY CATFISH
                                            TOMMY CATFISH
                                            Datum lovu: 17.4.2012 | Revír: rieka Torysa | Způsob lovu: Plavaná

bol som chytal som a niečo som chytil bolo to niekoľko jalcov hlavatých, mrien a nakoniec sa podarila aj jedna podustva ale počasie mi neprialo kosa nenormálna ale dalo sa to vydržať ako správny šialenec :-)

Úterý 17. dubna 2012 ve 23:26® osprey
                                              osprey
                                              Datum lovu: 17.4. 2012 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsme s mvincikem, poněkud neuspokojeni včerejší procházkou kolem rozvodněné strouhy, podnikli výpravu za šupinou.

Chtěli jsme ulovit pstruha jako prase. Bohužel, vyšlo z toho jen prase jako pstruh. Prut Dragon Destiny si s ním ovšem hravě poradil.

S rybami to bylo slabší. Měl jsem, pravda, jedno eso v rukávu – ochočeného tříkilového pstruha Karla, se kterým jsem se před zahájením dohodl, že se ode mě nechá za hrst bílých červů chytit. Bohužel, zahajovali jsme vlastně o den déle a prostoduchý Karel nedokázal v řece tak dlouho přežít. Podala si ho vydra a skončil ohlodaný na břehu.

Nakonec jsme ovšem nějaké ryby pochytali a zachránili jsme jak svou rybářskou čest, tak i své otřesené rybářské sebevědomí.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48506.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48507.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48508.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48509.jpg
                                                Úterý 17. dubna 2012 ve 20:17® MIG-35
                                                MIG-35
                                                Datum lovu: 17.4 | Způsob lovu: Feeder

Dneska sem po pauzičce konečně vyrazil k vodě. Natěšenej a to moc! Během pár hodin sem vychlad… záběry prostě nikde. Ani ťuk. Nedal sem se odradit a odměnou mi byli 2 kapříci 50,55 a pár cejnků. Jupííí :->

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48503.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48504.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48505.jpg
                                                  Úterý 17. dubna 2012 v 18:49® Scanix
                                                  Scanix
                                                  Datum lovu: 17.4.2012 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

I kdyz podminky doma i u vody nebyly idealni, na hodku a kus jsem presto vyrazil. U vody jsem se mijel s kolegou rybarem, ktery pry za hodku a pul mel jediny nepromeneny zaber, coz nevestilo nic dobreho. Prijel me podporit i kolega M…, ale moc se z pocatku opravdu nedarilo. Ve snaze vest idealne nastrahu jsem ve velke vode trhal o vetve zachycene pod kameny, navic mi spadly hned prvni dve ryby a ja jsem trosku propadal beznadeji. Pak se povedla prvni rybka neco pres 40 a kolega, ze pocka na vetsi, nedockal se. Po cca pul hodce jsme se rozloucili a ja vytrvale pokracoval ve snaze natrefit na rybu, co opet projevi zajem o me nastrahy. Krabicka se vsak povazlive zacala vyprazdnovat a tak jsem se presunul na jine misto, kde jsem tolik nevazl. Dockal jsem se dalsiho zaberu, dalsi rybka venku, podobna te predtim. Vymerena hodka se mi kratila a tom jsem dostal poctivy zaber, po kterem ztezkl prut podobne jako vcera. Po par sekundach vsak byla ryba dole. V duchu jsem si zanadaval, zmenil nastrahu a bicoval vodu dal. Dalsi rybka prisla tarka ze stejneho mista, pekna jikernacka se nechtela fotit, za to dalsi mlicnak s pocinajici savli si uz rici dal, navic bych rekl testne 50+. Chytal bych dal, ale cas byl neuprosny, tak zase priste…

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48498.jpg
                                                    Úterý 17. dubna 2012 v 17:02® bořek
                                                    Datum lovu: 16.4 | Způsob lovu: Klasická položená

včerejší dvouhodinkové propršelé chytání bylo o jednom kapru cca 50cm

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48496.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48497.jpg
                                                      Úterý 17. dubna 2012 ve 13:13® lucioperce69
                                                      lucioperce69
                                                      Datum lovu: 17.4. | Revír: louze | Způsob lovu: Plavaná

Rovnejch 50

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48491.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48492.jpg
                                                        Pondělí 16. dubna 2012 ve 21:54® vrata2
                                                        Datum lovu: 16.4.2012 | Revír: Orlice | Způsob lovu: Plavaná

Poslední dobou se nevedou žádné pořádné úlovky. Dneska se mě povedli samé pidirybky. Největší byl tento půl kilový jesínek. Co se mě líbilo byl klid u vody, mrholilo takže široko daleko žádný rybář ani puberťák.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48488.jpg
                                                          Pondělí 16. dubna 2012 ve 20:43® sethy
                                                          sethy
                                                          Datum lovu: 16.4. | Způsob lovu: Přívlač

Vydařená zahájená. Ryb málo ale stálo to za to. Nový osobák potoka 50cm. Co víc si přát. Snad jen kapánek teplejší počasí. Jo na nymfu VLAČEJ.CZ :->

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48481.jpg
                                                            Pondělí 16. dubna 2012 v 18:19® majkyss
                                                            majkyss

Počasí na prd ,ale je tam krásná příroda neodolal jsem a vyplatilo se :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48478.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48479.jpg