Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 20. dubna 2012 ve 21:15® Segoves
- Datum lovu: 20.4.2012 | Způsob lovu: Přívlač
U vody bylo krásně jen ryby moc nespolupracovaly…nevadí:)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 20. dubna 2012 ve 20:35® osprey
- Datum lovu: 19.4. 2012 | Způsob lovu: Přívlač
Navštívil jsem přátele a několik známých vod, pokusil se naučit něco nového a zjistit, jestli jsem nezapomněl to staré.
I nějaké ryby jsem chytil. Pokud jde o nástrahy, tak v zimě jsem nad dírou navázal žlutou Berkleynymfu a pořád ji tam ještě mám…
Budu muset navázat něco jiného, ty fotky jsou na jedno brdo
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 20. dubna 2012 v 19:31® tomson
- Datum lovu: 20.4.2012 | Revír: Oblíbený | Způsob lovu: Feeder
Dneska jsme byli poprvé v této sezoně na rybách. Nakonec se podařila jedna plotka a taťka chytil menšího kapříka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 20. dubna 2012 v 17:12® Kazan
- Datum lovu: 20.4.2012 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes dopoledne návštěva Práchěnského muzea, jak se tu zmínil pemalda, je tam pěkná výstava o Otavě. Odpoledne chvilka vláčky a pošťuchování duháků, tentokrát jsem vytáhl nástrahy ,,vláčej,,. Bylo zajímavé sledovat rozdíly v záběrech mezi jednotlivými barvami.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 20. dubna 2012 ve 12:14® Prizrak
- Datum lovu: 20.4.
Z plánované dvouhodinové rybačky se mi to dnes protáhlo na 4 hodiny
Bodejď by ne, když s novými nástrahami to šlo dobře. Brali vesměs potočáci a k tomu i jeden lipan – pro mě vláčkaře vyložený svátek
Jen ti duháci se mi vyhýbají, dostal jsem se akorát k jednomu setřepanýmu u břehu..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 20. dubna 2012 v 9:05® kety.vydra
- Datum lovu: 20.4.2012 | Revír: 473 104 - Mrtvá voda :-(
Tak první letošní rybačka dopadla dle očekávání,čistá nula,ani ťuk,ani šupina nebyla ve vodě vidět.Jen z pěší lávky jsem zahlídl dobře půlmetrového tlouště,který vévodil zřejmě celému úseku kam moje oko dohlédlo.Úplně vymizely i parmy,kterých zde bývaly kvanta…
Tento příspěvek byl editován 20.4.2012 09:10:41 uživatelem kety.vydra.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 19. dubna 2012 ve 21:32® Scanix
- Datum lovu: 19.4.2012 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem mel chut na stojak, ale prehanky me od toho nejak odradili. Nakonec jsem s kolegou M… zavitali na ricku, ovsem rybky se nam bud dokonale vyhybaly, nebo jsme jim nedokazali nabidnout nic zajimaveho. Ale neco tam preci plavalo, par zaberu bylo a kolega lapil gigantickeho duhone necelych 20cm. Pri kratke rozmluve s kolemjdoucimi rybari jsme se ujistili, ze i jini dopadli stejne. S kolegou jsme se rozloucili, kdyz uz pekne vylezlo slunicko, napadlo me preci jen prejet a zkusit stiku s vetsi nastrahou, ale ta se nekonala, namisto toho prisla tahle jikernacka cca 5min pred zavirackou, kdy uz jsem neveril, ze dnes neco lapim
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 19. dubna 2012 ve 21:01® Kazan
- Datum lovu: 19.4.2012 | Revír: Vlk. pískovna | Způsob lovu: Klasická položená
Přijemně strávené dopoledne u dvou klacků na těžko, cejňáci byli v dobrém rozmaru a tak zobali o sto šest
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 19. dubna 2012 v 17:13® Dawee
-
pár fotek z minulého týdne
Tento příspěvek byl editován 19.4.2012 17:14:59 uživatelem Dawee.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 19. dubna 2012 ve 13:47® TOMMY CATFISH
- Datum lovu: 18.4.2012 | Revír: rybník | Způsob lovu: Plavaná
Bol som s priateľkou na takom malom rybníčku aby som ju trošku naučil chytať ryby a výsledok 6 kaprov jeden taký malý cca 35 cm 4 kusy 45 – 55 cm a jeden ak cez 65 cm. Konečne som si zachytal pekné ryby na jemné náčinie. Najväčší kapor ma dosť potrápil lebo zabral na UL prút 1–5g. Pre info fotené mobilom.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 18. dubna 2012 ve 22:54® HaD
-
docela to bralo
Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 18. dubna 2012 ve 22:49® BlueShark
- Datum lovu: 18.4.2012 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder
Tak dnes potěŠilo na feeder několik cejnů, parma a droboť
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 18. dubna 2012 ve 20:40® Padis
- Datum lovu: 18.4.2012 | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem si vyjel zahájit sezónu.Bylo to moc fajn pěkná procházka u vody nikdo i nějaké ryby jsem pochytal PO,PD.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 18. dubna 2012 ve 20:26® jarysek
- Datum lovu: 18.4 | Revír: Malse | Způsob lovu: Přívlač
Dnesni den prinesl par peknych potocaku..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 18. dubna 2012 ve 20:15® HaD
-
zdenduv double
Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 18. dubna 2012 v 19:05® kamos007
- Datum lovu: 18.4.2012 | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem dnes po úvodním nezdaru opět vyrazil, voda byla ještě značně zvedlá a studená a na rybách to bylo znát, záběry opatrné a nebylo jich zase tak mnoho, avšak nebylo to špatné, chyceno asi 10 potočmenů nej. 25,3 cm a 3 duháci 30, 28, 28 cm, takže celkem spokojenost.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 18. dubna 2012 v 18:52® HaD
-
tak uz přišli další dva, ale menší
Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 18. dubna 2012 v 17:41® Kazan
- Datum lovu: 18.4.2012 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem si taky odskočil potrápit nějaké ty duháky. Chyceno asi deset kousků na home made wobíka s jednoháčkem.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 18. dubna 2012 v 17:00® HaD
-
tak jsem usnul a tohle přišlo na můj prut
Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 18. dubna 2012 v 16:25® HaD
-
ještě lepší photo
Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 18. dubna 2012 v 16:18® HaD
-
sice neberou, ale uz se dá ležet
Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 18. dubna 2012 v 11:58® TOMMY CATFISH
- Datum lovu: 17.4.2012 | Revír: rieka Torysa | Způsob lovu: Plavaná
bol som chytal som a niečo som chytil bolo to niekoľko jalcov hlavatých, mrien a nakoniec sa podarila aj jedna podustva ale počasie mi neprialo kosa nenormálna ale dalo sa to vydržať ako správny šialenec
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 17. dubna 2012 ve 23:26® osprey
- Datum lovu: 17.4. 2012 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsme s mvincikem, poněkud neuspokojeni včerejší procházkou kolem rozvodněné strouhy, podnikli výpravu za šupinou.
Chtěli jsme ulovit pstruha jako prase. Bohužel, vyšlo z toho jen prase jako pstruh. Prut Dragon Destiny si s ním ovšem hravě poradil.
S rybami to bylo slabší. Měl jsem, pravda, jedno eso v rukávu – ochočeného tříkilového pstruha Karla, se kterým jsem se před zahájením dohodl, že se ode mě nechá za hrst bílých červů chytit. Bohužel, zahajovali jsme vlastně o den déle a prostoduchý Karel nedokázal v řece tak dlouho přežít. Podala si ho vydra a skončil ohlodaný na břehu.
Nakonec jsme ovšem nějaké ryby pochytali a zachránili jsme jak svou rybářskou čest, tak i své otřesené rybářské sebevědomí.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 17. dubna 2012 ve 20:17® MIG-35
- Datum lovu: 17.4 | Způsob lovu: Feeder
Dneska sem po pauzičce konečně vyrazil k vodě. Natěšenej a to moc! Během pár hodin sem vychlad… záběry prostě nikde. Ani ťuk. Nedal sem se odradit a odměnou mi byli 2 kapříci 50,55 a pár cejnků. Jupííí
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 17. dubna 2012 v 18:49® Scanix
- Datum lovu: 17.4.2012 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
I kdyz podminky doma i u vody nebyly idealni, na hodku a kus jsem presto vyrazil. U vody jsem se mijel s kolegou rybarem, ktery pry za hodku a pul mel jediny nepromeneny zaber, coz nevestilo nic dobreho. Prijel me podporit i kolega M…, ale moc se z pocatku opravdu nedarilo. Ve snaze vest idealne nastrahu jsem ve velke vode trhal o vetve zachycene pod kameny, navic mi spadly hned prvni dve ryby a ja jsem trosku propadal beznadeji. Pak se povedla prvni rybka neco pres 40 a kolega, ze pocka na vetsi, nedockal se. Po cca pul hodce jsme se rozloucili a ja vytrvale pokracoval ve snaze natrefit na rybu, co opet projevi zajem o me nastrahy. Krabicka se vsak povazlive zacala vyprazdnovat a tak jsem se presunul na jine misto, kde jsem tolik nevazl. Dockal jsem se dalsiho zaberu, dalsi rybka venku, podobna te predtim. Vymerena hodka se mi kratila a tom jsem dostal poctivy zaber, po kterem ztezkl prut podobne jako vcera. Po par sekundach vsak byla ryba dole. V duchu jsem si zanadaval, zmenil nastrahu a bicoval vodu dal. Dalsi rybka prisla tarka ze stejneho mista, pekna jikernacka se nechtela fotit, za to dalsi mlicnak s pocinajici savli si uz rici dal, navic bych rekl testne 50+. Chytal bych dal, ale cas byl neuprosny, tak zase priste…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 17. dubna 2012 v 17:02® bořek
- Datum lovu: 16.4 | Způsob lovu: Klasická položená
včerejší dvouhodinkové propršelé chytání bylo o jednom kapru cca 50cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 17. dubna 2012 ve 13:13® lucioperce69
- Datum lovu: 17.4. | Revír: louze | Způsob lovu: Plavaná
Rovnejch 50
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 16. dubna 2012 ve 21:54® vrata2
- Datum lovu: 16.4.2012 | Revír: Orlice | Způsob lovu: Plavaná
Poslední dobou se nevedou žádné pořádné úlovky. Dneska se mě povedli samé pidirybky. Největší byl tento půl kilový jesínek. Co se mě líbilo byl klid u vody, mrholilo takže široko daleko žádný rybář ani puberťák.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 16. dubna 2012 ve 20:43® sethy
- Datum lovu: 16.4. | Způsob lovu: Přívlač
Vydařená zahájená. Ryb málo ale stálo to za to. Nový osobák potoka 50cm. Co víc si přát. Snad jen kapánek teplejší počasí. Jo na nymfu VLAČEJ.CZ
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 16. dubna 2012 v 18:19® majkyss
-
Počasí na prd ,ale je tam krásná příroda neodolal jsem a vyplatilo se
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.