Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.415 příspěvků, z toho 18415 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 16. dubna 2012 ve 21:54® vrata2
- Datum lovu: 16.4.2012 | Revír: Orlice | Způsob lovu: Plavaná
Poslední dobou se nevedou žádné pořádné úlovky. Dneska se mě povedli samé pidirybky. Největší byl tento půl kilový jesínek. Co se mě líbilo byl klid u vody, mrholilo takže široko daleko žádný rybář ani puberťák.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 16. dubna 2012 ve 20:43® sethy
- Datum lovu: 16.4. | Způsob lovu: Přívlač
Vydařená zahájená. Ryb málo ale stálo to za to. Nový osobák potoka 50cm. Co víc si přát. Snad jen kapánek teplejší počasí. Jo na nymfu VLAČEJ.CZ
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 16. dubna 2012 v 18:19® majkyss
-
Počasí na prd ,ale je tam krásná příroda neodolal jsem a vyplatilo se
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 16. dubna 2012 v 17:02® hering
- Datum lovu: 16.4.2012 | Revír: Drsný sever
Úkol zněl jasně! Najít revír kde by to po nočním dešti bylo lovitelné a pak chytit prvního letošního salmonida
Tento příspěvek byl editován 16.4.2012 17:04:44 uživatelem hering.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 16. dubna 2012 v 16:51® Dawee
- Datum lovu: 16.4:2012 | Revír: Školní statek Horšov
Tak jsem dnes ulovil krásnou dvoječku z praktické maturitní zkoušky
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 16. dubna 2012 ve 14:31® Scanix
- Datum lovu: 16.4.2012 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Rano jsem vstal v 5:15, videl z okna ten bes a zase jsem zalez do pelechu, rikal jsem si, ze ta dovca bude dobra aspon k tomu, ze se poradne vyspim. Po 9h jsem vylezl a kapky stale bubnovaly na parapet, presto mi to v 10h nedalo a vyjel jsem „zahajit“, po 30min lovu jsem si rikal, dost blaznovstvi, ze by to jako zahajeni stacilo a chtel jsem to s par rybkama na konte zabalit, kdyz v tom prut ztezkl o neco jsem jakoby uvazl, presto to ale vazka nebyla, ryba vypalila po proudu s klasickymi kopanci, ktere davaly tusit lepsiho duhone. Vse krasne vydrzelo, ja se v proudu neutopil a o 10minut pozdeji v podeberaku lezel 3kg krasavec. Pak jsem jel uz opravdu domu lehce vymrzlej, promocenej, ale spokojenej
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 16. dubna 2012 v 10:09® mvincik
- Datum lovu: 16.4.2012 | Revír: Volyňka 1 | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem se dnes po práci vydal omrknout vodu s tušením, že se přeci jen zadařilo mé přání a že zahájení nebude žádný zázrak. Dokone jsem i předvedl pár cvičných hodů.
I přes ten nečas jsem u vody viděl dost nadšenců, kterým ale nezbývalo, stejne jako mě, spíše koukat, než chytat. Voda za posledních 12h stoupla o nějakých 40 cm, takže se stala téměř nechytatelnou. A stále stoupá.
Myslím, že pro fišky je to veliké povzbuzení, před jejich těžkým obdobím. Snad jim to pomůže k tomu, aby se nějaké dožily třeba až příštího roku, uvidíme.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 15. dubna 2012 v 15:59® TOMMY CATFISH
- Datum lovu: 15.4.2012 | Revír: rieka Torysa - Prešov | Způsob lovu: Plavaná
dnes s kamošom na rybách prechytal ma o 1 rybu ale ja zato som chytil 2 mreny cez 40 tato 45,5 cm na rohlíček. Celkom som chytil 12 rýb ak sa nemýlim.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 15. dubna 2012 ve 12:58® bjucek
- Datum lovu: 15.4. | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes vyházeni dva američani
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 15. dubna 2012 v 10:33® bořek
- Datum lovu: 14.4 | Způsob lovu: Klasická položená
kapříci šli jak po másle jen ta velikost jim chyběla největší měl cca 45cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 14. dubna 2012 v 18:35® Scanix
- Datum lovu: 14.4.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Muškaření
Dnes jsem musel uz na chvilku vyrazit, abych trosku ulevil abstaku pred blizicim se zahajeni na pstruhovce. Vice jak 2h jsem se ohanel musekem a nebylo to zle. Nejprve jsem na sucho lapal sbirajici proudniky a male jeseny, ale nejak me neuspokojovala velikost rybek, tak jsem sel s nastrahou pod hladinu. Par zaberu jsem promarnil, ale povedl se okounek a dva mensi a vybledli potocaci dle zbarveni asi zavleceny Kolowrat, v tom se tedy nevyznam. Nakonec jsem se dockal zaberu i od pekne ryby, duhak neco k 50ti, ktery se mi vypl behem exceletni akrobacie, preci jen to zdolavani musakem nemam vubec v ruce
Tento příspěvek byl editován 14.4.2012 18:36:30 uživatelem Scanix.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 14. dubna 2012 v 16:21® BlueShark
- Datum lovu: 13.4.2012 | Revír: Labe | Způsob lovu: Plavaná
Tak dnes na feeder pár rybek, přikládám jednu 49ku ze včera z plavaný
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 14. dubna 2012 v 16:04® chosebaits
-
Tak jsem byl lehce smočit hulky a ejhle
Tento příspěvek byl editován 14.4.2012 16:05:12 uživatelem chosebaits.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 14. dubna 2012 ve 12:24® spike
- Datum lovu: 14.4.2012 | Revír: JM | Způsob lovu: Feeder
Plechovka kukuřice, dva pruty a jeden záběr za 2 hodiny.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 13. dubna 2012 v 8:40® cormaxx
- Datum lovu: 12.4.2012 | Revír: Ла́ба | Způsob lovu: Feeder
Na stojáku to je celkem slabota,tak jsem šel zkusit řeku. V tom dešti jsem vydržel asi 2 hoďky. Ryb bylo celkem dost,ale většinou čudly. Jedný ploťce do 40 scházelo jen pár mm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 12. dubna 2012 v 18:38® bořek
- Datum lovu: 11.4 | Způsob lovu: Klasická položená
kapříci docela šli
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 12. dubna 2012 v 16:02® hrdobec
- Datum lovu: 4. - 9. 4.2012 | Revír: PO | Způsob lovu: Sumcařina
Jarní výprava do Itálie se povedla nad očekávání.Dobrá parta,skvělá nálada a jako bonus se povedlo ulovit sumce o váze brutálních 102kilo
Tento příspěvek byl editován 12.4.2012 16:05:13 uživatelem hrdobec.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 11. dubna 2012 v 15:33® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 3.-10.4.2012 | Revír: Rio Ebro | Způsob lovu: Přívlač
A protože máme sezónu daleko, ještě nějaké fotečky
Tento příspěvek byl editován 11.4.2012 15:34:09 uživatelem BoBo-Falknow.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 11. dubna 2012 v 15:27® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 3.-10.4.2012 | Revír: Rio Ebro | Způsob lovu: Přívlač
Včera jsme se s Přichym a ostatními kolegy vrátili z testování nástrah na Ebru. Docela se nám po rybářské stránce dařilo, tak se podělím o obrázky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 10. dubna 2012 ve 23:11® džigit
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Feeder
dnes ve znamení droboti na kukly a ještě mě přišel okrást jeden opeřenec
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 10. dubna 2012 ve 21:05® Řízek
- Datum lovu: 10.4.2012 | Revír: Berounka 3 | Způsob lovu: Plavaná
Dnešek byl ve zmanení cejnů
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 10. dubna 2012 ve 12:42@ Pavel Novák
- Datum lovu: 9.4.2012 | Způsob lovu: Kaprařina
Na velikonoční pondělí jsem vzal dvě pomlázky a vydal se na koledu k vodě. Vyhodoval jsem si pár krásných ryb na Fresh Water dipované v liquidu FW
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 10. dubna 2012 v 9:39® Chose
- Datum lovu: 05.04.2012 | Revír: Labe 40 - 41 - Labská přehrada
Teď by se mohli tak na rok schovat v nejodlehlejším koutě přehrady a za rok budeme na zahájení chytat divoké ryby ve skvělé kondici. Letos by mohli brát ti z loňského vysazování a doufám i v pěkného potočáka…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. dubna 2012 ve 22:07® osprey
- Datum lovu: 6.4. 2012
Navštívili mě zde v mé odlehlosti kolegové Libor a MPčko. Abychom se ale moc neradovali, zkazilo se počasí. Sice jsme se poflakovali venku celkem dost, feedrovali, plavačkovali i muškařili, ale z rybek spolupracovaly spíš ty menší. Ale i tak to bylo fajn.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. dubna 2012 v 18:23® TOMMY CATFISH
- Datum lovu: 5.4.2012 | Revír: rieka Torysa - Prešov | Způsob lovu: Plavaná
tak bol som s priateľkou trošku na rybách. Niečo nové sa naučila
zdolaný krásny jalec hlavatý cca 40 cm a nejaké malé jalace a jedna podustva a niekoľko mrien
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. dubna 2012 v 16:53® Scanix
- Datum lovu: 9.4.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Muškaření
Dnes uz se to pocasi konecne umoudrilo a byla to oproti vcerejsku fakt brutalni zmena…nedelal jsem si iluze, jak skvele na to budou reagovit ryby a dle ocekavani zadna velka aktivita. Povedl se letos prvni potocak, nasledovany dvema okysi a jednou spadlou rybkou. Protoze to pak nejak neslo, nasel jsem si sbirajici drobot a s jedinou suchou muskou jsem si chvili zachytal bezpocet malych jesenu, skoda, ze nesbiralo nic nad 20cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. dubna 2012 v 16:50® bjucek
- Datum lovu: 7.-9.4.2012 | Revír: přehrada | Způsob lovu: Feeder
Chytali jsme za sluníčka, deště i sněžení. Ryb bylo větší množství než malé. Pěkný prodloužený víkend s kamarádem na Orlíku.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. dubna 2012 v 15:58® MIG-35
- Datum lovu: 9.4 | Způsob lovu: Feeder
Ráno mě mile překvapilo sliníčko a o to víc sem se těšil k vodě. Nebudu mrznout jako včera, paráda! Když sem přišel k vodě už někdo okupoval rozsáhlou plážičku. No co kluky sem pozdravil a nohodil. A nic.. a stále nic… Až když se kluci zbalili a odjeli začlo i to brát. K mému rozčarování za chvíli dorasila další bandička. To už na mě bylo moc! Dal sem poslední 3 ryby a upaloval domu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. dubna 2012 ve 14:53® tomashr
- Datum lovu: 8.4.2012 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder
Cejni…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. dubna 2012 ve 23:58® Raf
- Datum lovu: 2.-9.4.2012 | Způsob lovu: Kaprařina
První krátká zkušenost na těžší části francouzské kaprové fronty. Vydřeli jsme poměrně dost těžkých ryb. Potěšilo, že byl lov spíše o strategickém rozmísťování 8 prutů do různých míst (pozn. může se na 4 pruty na rybáře a v jistých zónách za drobný příplatek non-stop), než o vagónech koulí. Kašpaři, kteří museli za každou cenu naházet do chladné vody metráky boilies zůstali většinou bez záběru, nebo je zničili cejni…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.