Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 16. dubna 2012 v 17:02® hering
- Datum lovu: 16.4.2012 | Revír: Drsný sever
Úkol zněl jasně! Najít revír kde by to po nočním dešti bylo lovitelné a pak chytit prvního letošního salmonida
Tento příspěvek byl editován 16.4.2012 17:04:44 uživatelem hering.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 16. dubna 2012 v 16:51® Dawee
- Datum lovu: 16.4:2012 | Revír: Školní statek Horšov
Tak jsem dnes ulovil krásnou dvoječku z praktické maturitní zkoušky
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 16. dubna 2012 ve 14:31® Scanix
- Datum lovu: 16.4.2012 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Rano jsem vstal v 5:15, videl z okna ten bes a zase jsem zalez do pelechu, rikal jsem si, ze ta dovca bude dobra aspon k tomu, ze se poradne vyspim. Po 9h jsem vylezl a kapky stale bubnovaly na parapet, presto mi to v 10h nedalo a vyjel jsem „zahajit“, po 30min lovu jsem si rikal, dost blaznovstvi, ze by to jako zahajeni stacilo a chtel jsem to s par rybkama na konte zabalit, kdyz v tom prut ztezkl o neco jsem jakoby uvazl, presto to ale vazka nebyla, ryba vypalila po proudu s klasickymi kopanci, ktere davaly tusit lepsiho duhone. Vse krasne vydrzelo, ja se v proudu neutopil a o 10minut pozdeji v podeberaku lezel 3kg krasavec. Pak jsem jel uz opravdu domu lehce vymrzlej, promocenej, ale spokojenej
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 16. dubna 2012 v 10:09® mvincik
- Datum lovu: 16.4.2012 | Revír: Volyňka 1 | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem se dnes po práci vydal omrknout vodu s tušením, že se přeci jen zadařilo mé přání a že zahájení nebude žádný zázrak. Dokone jsem i předvedl pár cvičných hodů.
I přes ten nečas jsem u vody viděl dost nadšenců, kterým ale nezbývalo, stejne jako mě, spíše koukat, než chytat. Voda za posledních 12h stoupla o nějakých 40 cm, takže se stala téměř nechytatelnou. A stále stoupá.
Myslím, že pro fišky je to veliké povzbuzení, před jejich těžkým obdobím. Snad jim to pomůže k tomu, aby se nějaké dožily třeba až příštího roku, uvidíme.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 15. dubna 2012 v 15:59® TOMMY CATFISH
- Datum lovu: 15.4.2012 | Revír: rieka Torysa - Prešov | Způsob lovu: Plavaná
dnes s kamošom na rybách prechytal ma o 1 rybu ale ja zato som chytil 2 mreny cez 40 tato 45,5 cm na rohlíček. Celkom som chytil 12 rýb ak sa nemýlim.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 15. dubna 2012 ve 12:58® bjucek
- Datum lovu: 15.4. | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes vyházeni dva američani
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 15. dubna 2012 v 10:33® bořek
- Datum lovu: 14.4 | Způsob lovu: Klasická položená
kapříci šli jak po másle jen ta velikost jim chyběla největší měl cca 45cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 14. dubna 2012 v 18:35® Scanix
- Datum lovu: 14.4.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Muškaření
Dnes jsem musel uz na chvilku vyrazit, abych trosku ulevil abstaku pred blizicim se zahajeni na pstruhovce. Vice jak 2h jsem se ohanel musekem a nebylo to zle. Nejprve jsem na sucho lapal sbirajici proudniky a male jeseny, ale nejak me neuspokojovala velikost rybek, tak jsem sel s nastrahou pod hladinu. Par zaberu jsem promarnil, ale povedl se okounek a dva mensi a vybledli potocaci dle zbarveni asi zavleceny Kolowrat, v tom se tedy nevyznam. Nakonec jsem se dockal zaberu i od pekne ryby, duhak neco k 50ti, ktery se mi vypl behem exceletni akrobacie, preci jen to zdolavani musakem nemam vubec v ruce
Tento příspěvek byl editován 14.4.2012 18:36:30 uživatelem Scanix.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 14. dubna 2012 v 16:21® BlueShark
- Datum lovu: 13.4.2012 | Revír: Labe | Způsob lovu: Plavaná
Tak dnes na feeder pár rybek, přikládám jednu 49ku ze včera z plavaný
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 14. dubna 2012 v 16:04® chosebaits
-
Tak jsem byl lehce smočit hulky a ejhle
Tento příspěvek byl editován 14.4.2012 16:05:12 uživatelem chosebaits.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 14. dubna 2012 ve 12:24® spike
- Datum lovu: 14.4.2012 | Revír: JM | Způsob lovu: Feeder
Plechovka kukuřice, dva pruty a jeden záběr za 2 hodiny.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 13. dubna 2012 v 8:40® cormaxx
- Datum lovu: 12.4.2012 | Revír: Ла́ба | Způsob lovu: Feeder
Na stojáku to je celkem slabota,tak jsem šel zkusit řeku. V tom dešti jsem vydržel asi 2 hoďky. Ryb bylo celkem dost,ale většinou čudly. Jedný ploťce do 40 scházelo jen pár mm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 12. dubna 2012 v 18:38® bořek
- Datum lovu: 11.4 | Způsob lovu: Klasická položená
kapříci docela šli
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 12. dubna 2012 v 16:02® hrdobec
- Datum lovu: 4. - 9. 4.2012 | Revír: PO | Způsob lovu: Sumcařina
Jarní výprava do Itálie se povedla nad očekávání.Dobrá parta,skvělá nálada a jako bonus se povedlo ulovit sumce o váze brutálních 102kilo
Tento příspěvek byl editován 12.4.2012 16:05:13 uživatelem hrdobec.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 11. dubna 2012 v 15:33® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 3.-10.4.2012 | Revír: Rio Ebro | Způsob lovu: Přívlač
A protože máme sezónu daleko, ještě nějaké fotečky
Tento příspěvek byl editován 11.4.2012 15:34:09 uživatelem BoBo-Falknow.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 11. dubna 2012 v 15:27® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 3.-10.4.2012 | Revír: Rio Ebro | Způsob lovu: Přívlač
Včera jsme se s Přichym a ostatními kolegy vrátili z testování nástrah na Ebru. Docela se nám po rybářské stránce dařilo, tak se podělím o obrázky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 10. dubna 2012 ve 23:11® džigit
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Feeder
dnes ve znamení droboti na kukly a ještě mě přišel okrást jeden opeřenec
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 10. dubna 2012 ve 21:05® Řízek
- Datum lovu: 10.4.2012 | Revír: Berounka 3 | Způsob lovu: Plavaná
Dnešek byl ve zmanení cejnů
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 10. dubna 2012 ve 12:42@ Pavel Novák
- Datum lovu: 9.4.2012 | Způsob lovu: Kaprařina
Na velikonoční pondělí jsem vzal dvě pomlázky a vydal se na koledu k vodě. Vyhodoval jsem si pár krásných ryb na Fresh Water dipované v liquidu FW
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 10. dubna 2012 v 9:39® Chose
- Datum lovu: 05.04.2012 | Revír: Labe 40 - 41 - Labská přehrada
Teď by se mohli tak na rok schovat v nejodlehlejším koutě přehrady a za rok budeme na zahájení chytat divoké ryby ve skvělé kondici. Letos by mohli brát ti z loňského vysazování a doufám i v pěkného potočáka…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. dubna 2012 ve 22:07® osprey
- Datum lovu: 6.4. 2012
Navštívili mě zde v mé odlehlosti kolegové Libor a MPčko. Abychom se ale moc neradovali, zkazilo se počasí. Sice jsme se poflakovali venku celkem dost, feedrovali, plavačkovali i muškařili, ale z rybek spolupracovaly spíš ty menší. Ale i tak to bylo fajn.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. dubna 2012 v 18:23® TOMMY CATFISH
- Datum lovu: 5.4.2012 | Revír: rieka Torysa - Prešov | Způsob lovu: Plavaná
tak bol som s priateľkou trošku na rybách. Niečo nové sa naučila
zdolaný krásny jalec hlavatý cca 40 cm a nejaké malé jalace a jedna podustva a niekoľko mrien
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. dubna 2012 v 16:53® Scanix
- Datum lovu: 9.4.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Muškaření
Dnes uz se to pocasi konecne umoudrilo a byla to oproti vcerejsku fakt brutalni zmena…nedelal jsem si iluze, jak skvele na to budou reagovit ryby a dle ocekavani zadna velka aktivita. Povedl se letos prvni potocak, nasledovany dvema okysi a jednou spadlou rybkou. Protoze to pak nejak neslo, nasel jsem si sbirajici drobot a s jedinou suchou muskou jsem si chvili zachytal bezpocet malych jesenu, skoda, ze nesbiralo nic nad 20cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. dubna 2012 v 16:50® bjucek
- Datum lovu: 7.-9.4.2012 | Revír: přehrada | Způsob lovu: Feeder
Chytali jsme za sluníčka, deště i sněžení. Ryb bylo větší množství než malé. Pěkný prodloužený víkend s kamarádem na Orlíku.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. dubna 2012 v 15:58® MIG-35
- Datum lovu: 9.4 | Způsob lovu: Feeder
Ráno mě mile překvapilo sliníčko a o to víc sem se těšil k vodě. Nebudu mrznout jako včera, paráda! Když sem přišel k vodě už někdo okupoval rozsáhlou plážičku. No co kluky sem pozdravil a nohodil. A nic.. a stále nic… Až když se kluci zbalili a odjeli začlo i to brát. K mému rozčarování za chvíli dorasila další bandička. To už na mě bylo moc! Dal sem poslední 3 ryby a upaloval domu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. dubna 2012 ve 14:53® tomashr
- Datum lovu: 8.4.2012 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder
Cejni…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. dubna 2012 ve 23:58® Raf
- Datum lovu: 2.-9.4.2012 | Způsob lovu: Kaprařina
První krátká zkušenost na těžší části francouzské kaprové fronty. Vydřeli jsme poměrně dost těžkých ryb. Potěšilo, že byl lov spíše o strategickém rozmísťování 8 prutů do různých míst (pozn. může se na 4 pruty na rybáře a v jistých zónách za drobný příplatek non-stop), než o vagónech koulí. Kašpaři, kteří museli za každou cenu naházet do chladné vody metráky boilies zůstali většinou bez záběru, nebo je zničili cejni…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. dubna 2012 v 19:38® spike
- Revír: Za sedmero horama | Způsob lovu: Feeder
Pár dvouhodinových vycházek přes velikonoční prázdniny přineslo pár kapříků.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. dubna 2012 v 19:30® bořek
- Datum lovu: 8.4 | Způsob lovu: Klasická položená
kapříci docela brali slušně ale počasí nic moc
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. dubna 2012 v 18:17® Noodling
- Datum lovu: 5. 4. 2012 | Způsob lovu: Kaprařina
K první letošní výpravě se naskytla příležitost až v období Velikonoc. Zelený čtvrtek jsem strávil na břehu jednoho menšího slovenského jezera, kde se mi podařilo ulovit 3 pěkné šupináče atakující hranici 10kg. Jako bonus přišlo překvapení v podobě nového osobního rekordu jesetera. Tato krásná archaická ryba mi svou bojovností dopřála opravdu nevšední zážitek. Všechny záběry přišly na jednu z mých nejosvědčenějších nástrah, boilie PH Squid z ostře vonící směsi mořských produktů a ptačích zobů, které opět prokázalo svoji skvělou úspěšnost i během brzkého jara.
Tento příspěvek byl editován 8.4.2012 18:17:46 uživatelem Noodling.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.