Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 25. září 2005 v 17:06® srami
-
A kámoš co byl se mnou
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. září 2005 v 17:04® srami
-
A ještě jednou
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. září 2005 v 17:03® srami
-
A to je Humenice
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. září 2005 v 17:02® srami
-
Humenice 34 cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. září 2005 v 17:01® srami
-
Humenice – perlín snad nebude někomu vadit že je malý
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. září 2005 v 16:59® srami
-
detail
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. září 2005 v 16:59® srami
-
Humenice 31 cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. září 2005 ve 13:43® Kazan
-
Návrat z jihu, za 3dny vláčení 13 štiček 1 bolen a nějací okouni vše na Skalici. Na Orlíku za asi 2,5hoďky pracně vypocen okoun a sumíček
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. září 2005 v 1:54® Hrouzek
-
denyg-taky musíš chodit i pod tajnej Dráchovskej jez na Lužnici?,To místo bylo tajný moje
Jinak dneska jsem byl chvilku na Labi,nič moc,jenom kudélky se o to pokoušely. Pak jsem se byl podívat na Doubravě, bez svého cajku, protože už je zapakovanej na dalekou cestu,ale pučil mně kámoš prut s woblerem a udělal jsem 6 štiček a už jsem po čtvrté chytil tu 49ku..
)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 24. září 2005 ve 22:19® Zlinsky_lovec
-
Jakub: Však pro ně taky nikdo hlavu otáčet nemusí......
Foto: I když jsem tam letos byl poprvé, tak mi tyto řeky přinesly nespočet krásných chvil u vody. Vždy se sem budu rád vracet.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 24. září 2005 ve 22:15® Zlinsky_lovec
-
Další jez
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 24. září 2005 ve 22:13® Zlinsky_lovec
-
Jakub: Stačí otočit hlavu
Už se na tom pracuje. Jinak to prosím příště piš tam, kam máš- do diskuze.
Foto:Miniokounek
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 24. září 2005 ve 22:10® Zlinsky_lovec
-
Okoun a použité náčiní
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 24. září 2005 ve 22:08® Zlinsky_lovec
-
Další okoun
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 24. září 2005 ve 22:07® Zlinsky_lovec
-
Okoun na Ul proutek je vždy zážitek, viz. můj ksicht
)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 24. září 2005 ve 22:03® Zlinsky_lovec
-
Jěště raz
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 24. září 2005 ve 22:02® Zlinsky_lovec
-
Malej, ale pěknej dravčík
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 24. září 2005 ve 22:00® Zlinsky_lovec
-
Pardon, prázdninový. jeden jez
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 24. září 2005 ve 21:59® Zlinsky_lovec
-
Pár fotek z mého prázdnonivého týdnu na Lužnici a Nežárce
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 24. září 2005 v 19:59® Zlinsky_lovec
-
Dnes vycházka na jeden revír ( samozřejmě že opět tajný), ke kterému se budem stěhovat. Jsou tam nádherní okouni, ale vážně krásní. Ani ne tak co do vzrůstu, ale do krásy. Většinu jsem jich nachytal na tzv. haluzáckém místě. Až budu mít digi foták, revír i ty místa nafotím......
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 24. září 2005 v 16:31® EDDY
-
no tak jsem se vrátil z rybek. byla to super chytačka.. můj ulovil jsem asi 200 ryb a nej PD byl 45cm a nej lipan byl 42 cm tak jsem si dobře zalovil.....
a už se těším na zítra že si je chytno znovu tentokrát s fotákem.....
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 24. září 2005 v 8:34® Tomik
-
Vcera plavajda na takovy maly louži, a chyt jsem jenom jednoho lina odhadem tak 35cm. šel zpět
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 23. září 2005 ve 20:57® jake
-
Dnes 4 hodiny strávené u vody, kdy jsem neměl kontakt s rybou – super chytačka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 23. září 2005 ve 20:10® Zlinsky_lovec
-
Opět tajnej revír Dnes dle mých předpokladů štika nezabrala- až zítra. Několik tloušťů a okounů, sem tam nádherných. Dostal jsem taky kapra na bílého mikrotwistera- za hubu........
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 23. září 2005 v 18:21® frenki
-
Chlapi všem gratuluji k úlovkům. Dnes jse byl na Bečvě 4 několik průměrných tlouštů ale na konec , nekecám, tluštˇ 62cm, nevážen fakt nádhernej, už zase plave v rodném živlu. zdravim všechny!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 22. září 2005 ve 23:14® red
-
Vah- kopec malych jalcekov jedna scucka ±40cm a tento krasavec na 2cm vobler black furry 0,14silon a prut 1–5g :o)))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 22. září 2005 ve 21:34® Zlinsky_lovec
-
Opět tajný. Dnes mi zase dala štika šanci. Po několika sekundách boje mi překousla pletenku. jinak chyceno několik dalších okišků.....
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 22. září 2005 v 8:01® doktor
-
72cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 21. září 2005 ve 21:54® Tomucha
-
no když zrovinka neberou …
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 21. září 2005 ve 20:10® Hrouzek
-
Silně fotogenetická štička,která se koukla na břeh už po 3, schválně jestli si zvětšim rekord, můj zatim nej je 7 krát ta a samá štika, pak ji spapal kámoš,protože měla 52cm,tahle má ale 49cm tak je to dobrý
))))))))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.