Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 3. dubna 2012 v 17:00® fR4Nk13
fR4Nk13
Způsob lovu: Feeder

Tohto turbo/dlhana som musel zdolavat z vody, nadherny suboj. Rychle foto a sup ho nazad do vody.

Tento příspěvek byl editován 3.4.2012 18:01:17 uživatelem fR4Nk13.
foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48287.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Úterý 3. dubna 2012 v 16:57® fR4Nk13
    fR4Nk13
    Revír: Rybnik | Způsob lovu: Feeder

Kazda pekna ryba potesi. Tato mi dala troska zabrat, ostava len dufat, ze ju niekedy este v podberaku uvidim.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48286.jpg
      Úterý 3. dubna 2012 v 16:54® fR4Nk13
      fR4Nk13
      Revír: Topla | Způsob lovu: Feeder

Moja domaca rieka Topla. Skoda ze aj posledne miesta, kde sa dalo nerusene ponorit do jej tajomstiev, tohto roku nenavratne znicil clovek svojimi regulaciami.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48285.jpg
        Úterý 3. dubna 2012 ve 13:08® vasod
        Datum lovu: 21.5.2011 | Revír: MALŠE 4 P | Způsob lovu: Muškaření

Loni na jaře jsem si vyrazil na ryby na Malši 4P. Co se týče množství záběrů, tak to nebyla žádná sláva, ale to okolí a atmosféra byly nádherné. Letos se tam chystám taky, již se nemůžu dočkat zahájení sezony.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48284.jpg
          Úterý 3. dubna 2012 v 7:56® Bigpista
          Bigpista
          Datum lovu: 2.4.2012 | Způsob lovu: Feeder

Včera jsem si odskočil po práci na dvě hodinky k vodě, abych spotřeboval zbytek krmení z neděle. Bylo to o dvou záběrech, první se povedl, druhý jsem prosr..

Tento příspěvek byl editován 3.4.2012 08:57:25 uživatelem Bigpista.
          foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48280.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48281.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48282.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48283.jpg
            Pondělí 2. dubna 2012 ve 21:19® osprey
            osprey
            Datum lovu: 2.4.2012 | Způsob lovu: Plavaná

Večerní vycházka k vodě pojatá jako průzkum bojem bez krmení poskytla potřebné informace.

Přikládám jeden červenooký vzorek pro Libora a MP-E65mm.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48279.jpg
              Pondělí 2. dubna 2012 ve 20:16® hering
              hering
              Datum lovu: 2.4.2012 | Revír: chovný potok

Dnes při vysazování plůdku sivena ulovena do síťky hříčka přírody v podobě trojhlavého draka :-) Anebo spíše dvouhlavý s přirostlým siamským dvojčetem…

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48277.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48278.jpg
                Pondělí 2. dubna 2012 v 19:53® bořek
                Datum lovu: 31.3 a 1.4

víkendové chytání dopadlo docela dobře jen to počásí trochu zlobilo

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48273.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48274.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48275.jpg
                  Pondělí 2. dubna 2012 ve 12:54® chosebaits
                  chosebaits

Právě jsem se vrátil z hradu,teda z lovu,teda z nasazování kaprů.Kapři jsou v dobrých rukou krále Miroslava a masařky si i tak musej chvilku počkat.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48268.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48269.jpg
                    Pondělí 2. dubna 2012 ve 12:40® MIG-35
                    MIG-35
                    Datum lovu: 2.4 | Způsob lovu: Feeder

Dneska sem šel spotřebovat včerejší rozmíchanou směs a pokusit se lapit něco většího. :-D Když jsem přišel k vodě a strčil do ní ruku sevřely se mi i nohy v pěst. :-O Ledárna větší než včera! Nu což nahodil sem a první cejnek na sebe nenechal dlouho čekat. A ani na druhého sem nečeakl.. pak začla série tlošťů. Už sem se chystal opustit místo, když ještě přišlo pár pěkných cejnů. I přez ostrý nárazový vítr sem si fajn zachatal. :->

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48264.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48265.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48266.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48267.jpg
                      Neděle 1. dubna 2012 ve 21:48® Hiram
                      Hiram
                      Datum lovu: květen 2008 | Revír: Dyje 3 | Způsob lovu: Plavaná

Mazalův memoriál 1.kolo.

Tento příspěvek byl editován 1.4.2012 22:48:55 uživatelem Hiram.
                      foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48263.jpg
                        Neděle 1. dubna 2012 ve 20:27® vrata2
                        Datum lovu: 1.4.2012 | Revír: Orlice | Způsob lovu: Plavaná

Vyrazil jsem chytat cejnky. O ty jsem ani nezakopl, místo toho se mi tam napletli kapři. Největší měl šedesát a na boloňku s dvanáctkou to byla docela švanda.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48261.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48262.jpg
                          Neděle 1. dubna 2012 v 15:16® pipa
                          pipa
                          Datum lovu: dnes | Revír: touživí | Způsob lovu: Sumcařina
                          Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                          foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48256.jpg
                            Neděle 1. dubna 2012 v 15:10® Bonis317
                            Bonis317
                            Datum lovu: 28.92011 | Revír: OTAVA 2 | Způsob lovu: Přívlač

Rád vzpomínám na takovédle pěkné dny kdy se dá zažít spousty srandovních věcí u vody kort když Vás doprovází rodinný miláček, který musí prozkoumat vodu, okolí a ještě vyzkoušet vaše náčiní společně potomkem.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48252.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48253.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48254.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48255.jpg
                              Neděle 1. dubna 2012 ve 14:29® Scanix
                              Scanix
                              Datum lovu: 1.4.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Muškaření

Chvilicka po obede, byla fakt zima, i ta voda nejak vice „mrzla“, ale tak aspon neco se povedlo…tenhle peknej mlicnak potesil ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48229.jpg
                                Neděle 1. dubna 2012 ve 12:48® MIG-35
                                MIG-35
                                Datum lovu: 1.4 | Způsob lovu: Feeder

Když sem se ráno podíval z okna, sluníčko krásně svítilo a vítr nikde. Takže huráá na ryby. Až u vody mi došlo, že apríl. Počasí i ryby si ze mě dělali srandu. I přes studený vítr a neochotu ryb spolupracovat se jich pár spletlo. Když začal poletovat sníh, zbaběle sem prch domu ke krbu.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48224.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48225.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48226.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48227.jpg
                                  Neděle 1. dubna 2012 v 10:59® Bigpista
                                  Bigpista
                                  Datum lovu: 01.04.2012 | Revír: Praha | Způsob lovu: Feeder

Zzzzzima jako v psinci, ale plotičkám to nevadilo. Škoda, že nepřišla starší generace. Fotky jsou jen mobilní a navíc absolutně zmrzlou rukou.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48221.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48222.jpg
                                    Sobota 31. března 2012 v 19:21® Dawee
                                    Dawee
                                    Datum lovu: 31.3.2012 | Revír: Mezi lesy Drahotín (komorový rybník)

Lov bez prutů a háčků :-D

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48217.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48218.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48219.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48220.jpg
                                      Sobota 31. března 2012 v 17:33® Scanix
                                      Scanix
                                      Datum lovu: 31.3.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Muškaření

Protoze jsem mel fakt cas a jsem magor, tak jsem i v tomhle hnusu zase vlez do prsacek a sel si svihnout musakem. Zlakal jsem i kolegu M…, ktery hned v uvodu premluvil na plavku duhone 49cm. Me prvni lepsi rybka spadla, pak si lapil obligatni tri kousky a k tomu kudlicku. Par zaberu jsme proste nedal a nejake dalsi rybky mi spadli vzdy hned po zaseku, budu se muset jeste hodne ucit, zvlast to hodit proti vetru, to mi fakt nejde ;-)

Tento příspěvek byl editován 31.3.2012 18:34:35 uživatelem Scanix.
                                      foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48212.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48214.jpg
                                        Pátek 30. března 2012 v 19:55® Scanix
                                        Scanix
                                        Datum lovu: 30.3.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Muškaření

Protoze jsem „zahajil“ pstruhovou sezonu na MP s plavackou, pujcil jsem si od kamarada musak a vyrazil s temi par mouchama, co mam ve svem depozitari…V tom pocasi to byla drina, chtelo to hazet daleko, coz se mi fakt nedarilo v tom vetru a se spatnou technikou, nicmene jsem na nejake nymfy vytahle tri kousky ±35. Prvni, o neco vetsi, se mi vypnul pri navadeni do fotograficke pozy. Na zaver lovu mi uspesnou cca centimetrovou nastrahu ukousla zrejme mensi sticka a na nove navazanou prisel jeste okounek dlanove velikosti. Musim rict, ze to neni spatny chytani s musakem, ale vlacka je vlacka :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48207.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48208.jpg
                                          Pátek 30. března 2012 v 15:01® TOMMY CATFISH
                                          TOMMY CATFISH
                                          Datum lovu: 25.3.2012 | Revír: rieka Torysa - Prešov | Způsob lovu: Plavaná

V sobotu s kamošom na rybách na rieke Torysa v Prešove :-) každy z nás chytil tak po 25 rýb :-) najviac bolo jalcov hlavatých

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48197.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48198.jpg
                                            Pátek 30. března 2012 ve 12:42® Eve
                                            Eve
                                            Datum lovu: 20. 3. 2012 | Způsob lovu: Kaprařina

První rybaření tento rok se vydařilo. Samozřejmě díky stránkám chytej!… :-)

Tento příspěvek byl editován 30.3.2012 13:43:04 uživatelem Eve.
                                            foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48189.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48190.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48191.jpg
                                              Pátek 30. března 2012 v 11:50® carpteam
                                              Datum lovu: 24.02.2012 | Revír: Nový rybník | Způsob lovu: Plavaná

Tak poprvé na rybářské výpravě a po projetí tří revírů se dostavil úspěch,zapadlé auto v bahně a poté ohromná rybačka v podobě línů,kaprů,cejnů a trumenů…to byla jízda pánové

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48185.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48186.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48187.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48188.jpg
                                                Čtvrtek 29. března 2012 v 16:03® brčkař
                                                brčkař
                                                Datum lovu: pár dní tomů na zád | Revír: severozápad | Způsob lovu: Plavaná

Všude samý tloušť, výjimečně jesen a co chůdák nejmenší z bratranců – proudník?!? (Znáte tu rybu vůbec?)Před pár dny na Labku vnutil se mi do ruky, že prý chce vyfotit…

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48181.jpg
                                                  Středa 28. března 2012 ve 21:56® osprey
                                                  osprey
                                                  Datum lovu: 28.3.2012 | Způsob lovu: Plavaná

Poté, co jsem pomohl nastartovat jednu slibně se rozvíjející rybářskou kariéru, jsem se odebral ulovit si rybu podle svého gusta. Skoro se mi to povedlo, ale velké tlouště je třeba fotit až v podběráku, zejména když si člověk předtím zamáčknul protihrot.

Na snímku je jenom „ryba útěchy“ chycená o něco později.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48179.jpg
                                                    Středa 28. března 2012 ve 21:31profil byl smazán
                                                    Datum lovu: 28.3. | Revír: můj | Způsob lovu: Plavaná

Poprvé s dcerou na opravdových rybách. 2 roky, 6 měsíců a 10 dní. Bavilo jí to, dojem to zanechalo, ryby jsme chytili, užili jsme přírodu. Díky ospreymu za společnost, kýbl a míchací a fotografické služby. (dvě fotky copyright osprey)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48175.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48176.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48177.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48178.jpg
                                                      Středa 28. března 2012 ve 20:49® Raf
                                                      Raf
                                                      Datum lovu: 28.3.2012 | Revír: pískovna | Způsob lovu: Feeder

Když se třepou špičky a potápí splávky, tak je to radost…

Tento příspěvek byl editován 28.3.2012 21:50:20 uživatelem Raf.
                                                      foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48167.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48168.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48169.jpg
                                                        Středa 28. března 2012 ve 20:40® mira.ll
                                                        mira.ll
                                                        Datum lovu: 27.3.2012 | Revír: Radbuza | Způsob lovu: Muškaření

Posledních pár vycházek jsem se vydal k vodě jen s proutkem a krabičkou mušek.Zabral nějaký siven,jelci,plo­tičky.I nějaká ta kudla o sobě dala vědět.Nádherné dny :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48165.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48166.jpg
                                                          Středa 28. března 2012 ve 20:31® hecht
                                                          hecht
                                                          Datum lovu: 28.3. | Revír: Brčálník | Způsob lovu: Plavaná

První letošní hodinová výprava na Brčálník dopadla fajn. Souboj pěkný, tyhle ryby jsou starousedlíci, rostou pomalu, jsou bez jediného šrámu a díky lesní vodě pěkně do medova. Škoda ich zožrať :-)) Ale mladej ho prostě musel ukázat doma, tak mu teda ukážu gril.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48164.jpg
                                                            Středa 28. března 2012 ve 13:40® BlueShark
                                                            BlueShark
                                                            Datum lovu: 28.3.2012 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder

Tak dnes jsem zašel na dvě hodky na feeder, letošní premiéra, trocha vloček, plechovka kuku, krtinec a krmení tmavší na plotice. Povedli se 4 cejni a 4 plotice. Parádní počasí :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48160.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48161.jpg