Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 22. března 2012 v 7:00® TOMMY CATFISH
- Datum lovu: 21.3.2012 | Revír: Rieka Torysa | Způsob lovu: Plavaná
wčera som bol trošku poplavačkowať výsledok cca cez 10 jalcov 1 mrena 1 podustva ale konečne som vyskúšal udičku s väčšou rybkou podaril sa jeden krásavec jalec hlavatý s dĺžkou 49 cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 21. března 2012 ve 12:38® Chose
- Datum lovu: říjen 2011 | Revír: Labe 40 - 41
Tak doufám, že se nám přes zimu dobře aklimatizovali a budou 16. dubna při chuti Pokud teda roztaje led
Tento příspěvek byl editován 21.3.2012 13:38:56 uživatelem Chose.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 19. března 2012 v 7:50® janaR
- Datum lovu: 16.3. | Revír: MO Kopidlno | Způsob lovu: Plavaná
První letošní návštěva rybníka a první letošní rybka. Bylo jich víc, ale vypadali stejně. Všechno cejnci ±15cm. Omlouvám se, foto je z mobilu.
Tento příspěvek byl editován 19.3.2012 08:53:34 uživatelem janaR.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 18. března 2012 ve 21:24® hecht
- Datum lovu: 17.3. | Revír: řeka | Způsob lovu: Plavaná
Večer jsem se utrhl na dvě hoďky a konečně první páďo. To co tomu ale předcházelo, to jsem ještě nezažil, voda přinesla takové kvantum pečiva, že jsem to odhadoval na pytle, plavalo to takhle skoro 5 minut. Sušené rohlíky, krajíce chleba i celé bochníky, někdo mi to požídně rozkrmil … Mobil není ale zrcadlovka
Tento příspěvek byl editován 18.3.2012 22:26:10 uživatelem hecht.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 18. března 2012 v 18:43® Segoves
-
parádní dny strávený u vody

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 18. března 2012 v 18:42® Holajz2
- Datum lovu: včera
Všichni už chytáte, já zatím jen objíždím vodu a čekám na vhodný okamžik…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 18. března 2012 v 15:37® TOMMY CATFISH
- Datum lovu: 17.3.2012 | Revír: rieka Torysa - Prešov | Způsob lovu: Plavaná
v sobotu na rybkách zdolaných tak 20 jalcov nejake plosky 2 podustvy a nejake podustvy ušli a aj 3 mreny sa podarili nakoniec
Tento příspěvek byl editován 18.3.2012 16:40:17 uživatelem TOMMY CATFISH.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 18. března 2012 v 10:37® olda
- Datum lovu: 18.3.2012 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder
dnešní pokus,dobrá spolupráce.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 17. března 2012 ve 21:34® osprey
- Datum lovu: 17.3. 2012 | Způsob lovu: Plavaná
Dnes se u mě stavil kamarád Fugas a na chvilku jsme dojeli zaběhat jeho novou boloňku.
Chytili jsme pár rybek a mě se povedl jeden tloušťák 50+. Ani jsem ho nečekal, ale tak už to většinou bývá, že ryby kašlou na to, co si rybář myslí.
Využil jsem přítomnosti kolegy a trochu víc fotil.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 17. března 2012 ve 20:42® bořek
- Datum lovu: 17.3 | Revír: rybník | Způsob lovu: Klasická položená
dnes mě vytahlo k vodě pěkné počasí,ryby celkem šli chytil se nějaký cejn i kapřík
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 17. března 2012 v 19:46® hraji
- Datum lovu: 17.3.2012 | Revír: Svratka 2B | Způsob lovu: Plavaná
Dneska jsem vyrazil klasicky s děličkou. Chytali jsme na 11 metrech, protože hloubka byla všude stejná. Ryby se objevily do dvaceti minut a tak nějak vydržely brát až do odpoledne. Kolik jsme jich chytili nevím, ale počítám že pár desítek. Složení cejni, plotice a jeden lín.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 17. března 2012 v 19:45® Leontýn
- Datum lovu: 17.3.2012 | Revír: Klubovka Chytej | Způsob lovu: Muškaření
Dnes bylo moc pěkné počasí, tak jsme vyrazili zkusit pstruhy na Klubovku. Pár pěkných se chytilo. Dokonce i David byl úspěšný.
Tento příspěvek byl editován 17.3.2012 20:47:07 uživatelem Leontýn.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 17. března 2012 v 18:07® Scanix
- Datum lovu: 17.3.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Plavaná
V dnesnim „letnim“ pocasi jsem se s kolegou sesli u reky a snazili prelstin nejakou tu supinu. Byla to celkem drina, krome slunecnich paprsku jsem nemohl lapit rybku. Kolega vytahl pekneho perlina a plotici temer stejne vysokou. Me se povedl nakonec jeden tloustik na plavku a v zaveru lovu pak jeste jeden na feeder. Zadna hitparada, ale bylo hezky…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 17. března 2012 v 18:03® majkyss
- Datum lovu: 17.03.2012 | Způsob lovu: Feeder
Dnes krásné počasí a krásná lapačka.Moje nej ostroretka 46 cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 17. března 2012 ve 14:46® skwor
- Datum lovu: 17.3. | Způsob lovu: Feeder
Hezké počasí nás s kolegou paiou vytáhlo k vodě. A celkem to šlo, cejni i přes ještě studenou vodu brali ochotně a i se docela slušně bránili.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 17. března 2012 ve 12:02® Bigpista
- Datum lovu: 17.3.2012 | Způsob lovu: Feeder
Dnes ráno jsem s kamarádem vyrazil na jeden rybník v okolí Prahy, abych se pokusil o první letošní rybu. To se podařilo a na břeh se podívalo pár malých cejnů a plotic.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 16. března 2012 v 18:38® Scanix
- Datum lovu: 16.3.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Plavaná
Chvilka po praci u reky s plavajdou a prekvapive rohlik chutnal pouze plotickam. Vsechny do jedne podobny rocnik, mile prekvapily. Tloust ani cejn se neukazal zadny…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 16. března 2012 v 16:52® JohnFish
- Datum lovu: 16.3.2012 | Revír: Vltava
Nic jsem nechytl ale naneštěstí jsem spatřil menší bandy kormoránů pár jich bylo u Štvanice ale byli také mezi mostem Legií a Karlovým mostem u Střeleckého ostrova. Snad už brzo odletí… Myslím že už by to mohli být poslední kusy…
Tento příspěvek byl editován 16.3.2012 17:53:09 uživatelem JohnFish.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 16. března 2012 v 11:34® TOMMY CATFISH
- Datum lovu: 15.3.2012 | Revír: Rieka Torysa | Způsob lovu: Plavaná
tak bol som vo štvrtok po písomných maturách trochu pochytať tak sa mi podarilo na rožik pochytať nejaké plosky pásavé a aj 2 jalce hlavaté sa chytili a niečo pekne mi ušlo
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 16. března 2012 v 11:29® TOMMY CATFISH
- Datum lovu: 10.3.2012 | Revír: Rieka Torysa | Způsob lovu: Plavaná
tak v sobotu som bol zachytať a výsledok sa dostavil v podobe 4 jalcov a nejakých plosiek pásavých

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 15. března 2012 ve 22:43® osprey
- Datum lovu: 15.3. 2012 | Způsob lovu: Plavaná
Po čase zase na rybách. Počasí krásné (až moc), sem tam si něco dalo říct.
Potěšily takové ty škrabohubé ryby.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 15. března 2012 ve 20:49® mvincik
- Datum lovu: 15.3.2012 | Revír: soukromý | Způsob lovu: Přívlač
Jelikož jeden nejmenovaný vlastník rybníku potřebuje zredukovat salmonidy, využili jsme s kolegou nabídky a vyvětrali naše tatíky na soukromé vodě. Někdo by pohrdl, my si to užili a dali alespoň odpočnout našim říčním druhům.
Pochytal jsem mnoho fišek, takřka dvacet kusů ve složení PD, PO, siven a okoun. Nedobrané drbance se ani nedali spočítat.
Kolegové navíc obohatili druhovou pestrost ještě o perlína, kapra a štiku.
Bylo krásně, alespoň vím, kam za rok na dírkovačku…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 15. března 2012 ve 20:34® Scanix
- Datum lovu: 15.3.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Plavaná
Po nekolika zamracenych dnech vysvitlo slunko a tak me proste zlakalo na chvilicku k vode s plavkou. Bohuzel jsem se z prace dostal dost pozde a tak na samotny lov jsem mel neco pres pul hodky. Presto jsem nekolik zaberu zaznamenal a byly z toho tri rybky, skoda, ze jsem nezkontroloval baterky ve fotaku, druhy tloust urcite dosahl 50tky, ale tak alespon prvni rybka dne, kterou fotak jeste zvladl…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 15. března 2012 v 19:48® Řízek
- Datum lovu: 15.3.2012 | Revír: Berounka 3 | Způsob lovu: Plavaná
Par fotecek z poslednich vyprav s plavackou a rohlikem ve znameni tloustu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 14. března 2012 ve 20:10® lunimus
- Datum lovu: 14.3
Toto síce už nebol rybolov, ale pracovné povinnosti ma z rybacky na Zelenej vode doviedli (síce už bez udíc) na iné pekné miesto
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 14. března 2012 ve 20:05® lunimus
- Datum lovu: 14.3 | Revír: Zelená voda | Způsob lovu: Plavaná
Myslel som, že dnes strávim príjemný deň pri vode, ale skôr ako som stihol niečo uloviť mi zzvonil telefón a ja som balil udice. Chvíľu som však pri vode strávil a za ten čas som stihol utrhnúť jedno kŕmitko pri náhode a rovnako pri nahadzovaní som stratil 2× plavák …

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 14. března 2012 v 18:20® Dawee
- Datum lovu: 14.3.2012 | Revír: Ebrťák (soukromá voda) | Způsob lovu: Plavaná
Dnešek se nesl ve znamení karásků

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 14. března 2012 v 18:04® Segoves
- Datum lovu: 14.3.
příjemně sem si zachytal od vody mě dostal až hlad a zima:)

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 13. března 2012 ve 22:09® vagi
- Revír: soukromý Černošín | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem chtěl po veletrhu otestovat novou zásobu gum, ale ejhle… zkoušel jsem gumy rozličných tvarů i barev, dále pak několik malých wobů (SIEK) a výsledek? čisté zero…bez kontaktu. Vůbec jsem se jim netrefil do chuti. Nakonec se mi podařilo aspoň pár rybek přesvědčit třpytkou.
Tento příspěvek byl editován 13.3.2012 23:11:41 uživatelem vagi.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 12. března 2012 v 16:42® Segoves
-
dneska mi přišlo že mám obě ruce levý ale nakonec se povedl tloušťák cca 40cm a jak se říká konec dobrý všechno dobrý:)

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.