Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 24. března 2012 v 19:38® Raf
Raf
Datum lovu: 24.3.2012 | Revír: Kormoránovo | Způsob lovu: Feeder

Hned po příchodu k vodě jsem objevil vzpomínku na lovy se zbraněmi. Mrtvý kormorán, dobrý kormorán. Jeho kámoši ale stihli skutečně řeku poznamenat tak, že je letos na mých oblíbených místech výrazně méně ryb a ty co jsou, mají často šrámy jako tloušť na fotce…

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48099.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48100.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 24. března 2012 v 18:42® pemalda
    pemalda

Dnes sem vyrazil kolem vody na kole bez prutu a zjistil sem,že někdo na mém oblíbeném místě lovil8-( .Mimochodem sem včera ulovil pomocí mobilu na stejném místě zajímavé menší tornádo,už sem to viděl asi třikrát,ale včera sem ho konečně jakštakš natočil.:-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48098.jpg
      Sobota 24. března 2012 v 18:42® Kazan
      Datum lovu: 24.3.12 | Revír: stoják | Způsob lovu: Plavaná

Taky jsem se byl dnes dopoledne vyvětrat, vzal jsem boloňku se špuntíkem a trochu poškádlil ploťky, sem tam se připletl skalák

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48097.jpg
        Sobota 24. března 2012 v 18:19® skwor
        skwor
        Datum lovu: 24.3. | Způsob lovu: Plavaná

Ještě si dovolím jeden obrázek :-)

Tento příspěvek byl editován 24.3.2012 18:20:08 uživatelem skwor.
        foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48096.jpg
          Sobota 24. března 2012 v 18:18® skwor
          skwor
          Datum lovu: 24.3. | Způsob lovu: Plavaná

Šoulačka s kolegou paiou kolem řeky. Splávek zmizel mnohokrát, postupem času jsem se od ouklejí propracoval i k tloušti přes 40cm nebo pěkným ploticím. V tomhle počasí nejlepší možnost jak strávit den :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48091.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48092.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48093.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48094.jpg
            Sobota 24. března 2012 v 18:03® Scanix
            Scanix
            Datum lovu: 24.3.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Plavaná

Dnes jsem stravil prijemne dve hodky u reky a pekne si zalapal spousty mensich perlinu a k tomu par proudniku. Pak se prihnala bourka a nemilosrdne me vyhnaly decilitrove kapky :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48087.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48088.jpg
              Pátek 23. března 2012 ve 21:35® BoBo-Falknow
              BoBo-Falknow
              Datum lovu: 18.-22.3.2012 | Revír: Dánsko - Fyn | Způsob lovu: Muškaření

Tak první letošní rybačka. Jako vždy – jarní rybaření v Dánsku není žádná prdel a nám trvalo dva dny, než jsme pstruhy našli a začali je trošku pravidelně chytat, pěkně od nejmenší, po největší :-) . Nej ryba výpravy 58 cm, nejúspěšnější mouchy – Magnus a rybka z přírodní polarní lišky.

Za fotky omluva – odpovídají vybavení, místu, světlu a mé neschopnosti :-)

Tento příspěvek byl editován 23.3.2012 21:38:22 uživatelem BoBo-Falknow.
              foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48082.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48083.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48084.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48085.jpg
                Pátek 23. března 2012 v 18:14® Scanix
                Scanix
                Datum lovu: 23.3.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Feeder

Dnes po praci necela hodka s rohlikem, plavkou a pickerem. Ze dna jsem vytahl 3 rybky, na plavku jen jeden kontakt. Zadna hitparada, ale na chvili se provetrat u vody proste potesi ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48081.jpg
                  Čtvrtek 22. března 2012 ve 22:48® Holajz2
                  Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Klasická položená

První letošní mírový… :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48080.jpg
                    Čtvrtek 22. března 2012 ve 20:55® Dawee
                    Dawee
                    Datum lovu: 22.3.2012 | Revír: Podhájí

Dnešní procházku okolo vody zpestřil labuťák

Tento příspěvek byl editován 22.3.2012 20:56:13 uživatelem Dawee.
                    foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48079.jpg
                      Čtvrtek 22. března 2012 v 19:55® spike
                      spike
                      Datum lovu: 22.3.2012

První letošní vycházka a první rybky na břehu.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48078.jpg
                        Čtvrtek 22. března 2012 v 19:02® Segoves
                        Segoves
                        Datum lovu: 22.3.2012 | Způsob lovu: Plavaná

dneska jediná ryba ale udělal mi radost velikou…na druhý fotce to není moc vidět ale pobavila mě cedule evropsky významné oblasti pod černou skládkou

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48076.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48077.jpg
                          Čtvrtek 22. března 2012 ve 12:27® olda
                          olda
                          Datum lovu: 22.3.2012 | Revír: LABE | Způsob lovu: Feeder

Rybky začínají hezky papat,jsem velmi s nimi spokojen.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48073.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48074.jpg
                            Čtvrtek 22. března 2012 v 8:00® TOMMY CATFISH
                            TOMMY CATFISH
                            Datum lovu: 21.3.2012 | Revír: Rieka Torysa | Způsob lovu: Plavaná

wčera som bol trošku poplavačkowať výsledok cca cez 10 jalcov 1 mrena 1 podustva ale konečne som vyskúšal udičku s väčšou rybkou podaril sa jeden krásavec jalec hlavatý s dĺžkou 49 cm

Středa 21. března 2012 ve 13:38® Chose
                              Chose
                              Datum lovu: říjen 2011 | Revír: Labe 40 - 41

Tak doufám, že se nám přes zimu dobře aklimatizovali a budou 16. dubna při chuti Pokud teda roztaje led :-)

Tento příspěvek byl editován 21.3.2012 13:38:56 uživatelem Chose.
                              foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48071.jpg
                                Pondělí 19. března 2012 v 8:50® janaR
                                Datum lovu: 16.3. | Revír: MO Kopidlno | Způsob lovu: Plavaná

První letošní návštěva rybníka a první letošní rybka. Bylo jich víc, ale vypadali stejně. Všechno cejnci ±15cm. Omlouvám se, foto je z mobilu.

Tento příspěvek byl editován 19.3.2012 08:53:34 uživatelem janaR.
                                foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48051.jpg
                                  Neděle 18. března 2012 ve 22:24® hecht
                                  hecht
                                  Datum lovu: 17.3. | Revír: řeka | Způsob lovu: Plavaná

Večer jsem se utrhl na dvě hoďky a konečně první páďo. To co tomu ale předcházelo, to jsem ještě nezažil, voda přinesla takové kvantum pečiva, že jsem to odhadoval na pytle, plavalo to takhle skoro 5 minut. Sušené rohlíky, krajíce chleba i celé bochníky, někdo mi to požídně rozkrmil … Mobil není ale zrcadlovka :-(

Tento příspěvek byl editován 18.3.2012 22:26:10 uživatelem hecht.
                                  foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48048.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48049.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48050.jpg
                                    Neděle 18. března 2012 v 19:43® Segoves
                                    Segoves

parádní dny strávený u vody

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48044.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48045.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48046.jpg
                                      Neděle 18. března 2012 v 19:42® Holajz2
                                      Datum lovu: včera

Všichni už chytáte, já zatím jen objíždím vodu a čekám na vhodný okamžik… :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48042.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48043.jpg
                                        Neděle 18. března 2012 v 16:37® TOMMY CATFISH
                                        TOMMY CATFISH
                                        Datum lovu: 17.3.2012 | Revír: rieka Torysa - Prešov | Způsob lovu: Plavaná

v sobotu na rybkách zdolaných tak 20 jalcov nejake plosky 2 podustvy a nejake podustvy ušli a aj 3 mreny sa podarili nakoniec :-)

Tento příspěvek byl editován 18.3.2012 16:40:17 uživatelem TOMMY CATFISH.
                                        foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48037.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48038.jpg
                                          Neděle 18. března 2012 v 11:37® olda
                                          olda
                                          Datum lovu: 18.3.2012 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder

dnešní pokus,dobrá spolupráce.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48035.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48036.jpg
                                            Sobota 17. března 2012 ve 22:34® osprey
                                            osprey
                                            Datum lovu: 17.3. 2012 | Způsob lovu: Plavaná

Dnes se u mě stavil kamarád Fugas a na chvilku jsme dojeli zaběhat jeho novou boloňku.

Chytili jsme pár rybek a mě se povedl jeden tloušťák 50+. Ani jsem ho nečekal, ale tak už to většinou bývá, že ryby kašlou na to, co si rybář myslí.

Využil jsem přítomnosti kolegy a trochu víc fotil.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48030.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48031.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48032.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48033.jpg
                                              Sobota 17. března 2012 ve 21:42® bořek
                                              Datum lovu: 17.3 | Revír: rybník | Způsob lovu: Klasická položená

dnes mě vytahlo k vodě pěkné počasí,ryby celkem šli chytil se nějaký cejn i kapřík

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48029.jpg
                                                Sobota 17. března 2012 ve 20:46® hraji
                                                hraji
                                                Datum lovu: 17.3.2012 | Revír: Svratka 2B | Způsob lovu: Plavaná

Dneska jsem vyrazil klasicky s děličkou. Chytali jsme na 11 metrech, protože hloubka byla všude stejná. Ryby se objevily do dvaceti minut a tak nějak vydržely brát až do odpoledne. Kolik jsme jich chytili nevím, ale počítám že pár desítek. Složení cejni, plotice a jeden lín.

Sobota 17. března 2012 ve 20:45® Leontýn
                                                  Leontýn
                                                  Datum lovu: 17.3.2012 | Revír: Klubovka Chytej | Způsob lovu: Muškaření

Dnes bylo moc pěkné počasí, tak jsme vyrazili zkusit pstruhy na Klubovku. Pár pěkných se chytilo. Dokonce i David byl úspěšný. :-)

Tento příspěvek byl editován 17.3.2012 20:47:07 uživatelem Leontýn.
                                                  foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48025.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48026.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48027.jpg
                                                    Sobota 17. března 2012 v 19:07® Scanix
                                                    Scanix
                                                    Datum lovu: 17.3.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Plavaná

V dnesnim „letnim“ pocasi jsem se s kolegou sesli u reky a snazili prelstin nejakou tu supinu. Byla to celkem drina, krome slunecnich paprsku jsem nemohl lapit rybku. Kolega vytahl pekneho perlina a plotici temer stejne vysokou. Me se povedl nakonec jeden tloustik na plavku a v zaveru lovu pak jeste jeden na feeder. Zadna hitparada, ale bylo hezky…

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48023.jpg
                                                      Sobota 17. března 2012 v 19:03® majkyss
                                                      majkyss
                                                      Datum lovu: 17.03.2012 | Způsob lovu: Feeder

Dnes krásné počasí a krásná lapačka.Moje nej ostroretka 46 cm

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48022.jpg
                                                        Sobota 17. března 2012 v 15:46® skwor
                                                        skwor
                                                        Datum lovu: 17.3. | Způsob lovu: Feeder

Hezké počasí nás s kolegou paiou vytáhlo k vodě. A celkem to šlo, cejni i přes ještě studenou vodu brali ochotně a i se docela slušně bránili.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48019.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48020.jpg
                                                          Sobota 17. března 2012 ve 13:02® Bigpista
                                                          Bigpista
                                                          Datum lovu: 17.3.2012 | Způsob lovu: Feeder

Dnes ráno jsem s kamarádem vyrazil na jeden rybník v okolí Prahy, abych se pokusil o první letošní rybu. To se podařilo a na břeh se podívalo pár malých cejnů a plotic.

Pátek 16. března 2012 v 19:38® Scanix
                                                            Scanix
                                                            Datum lovu: 16.3.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Plavaná

Chvilka po praci u reky s plavajdou a prekvapive rohlik chutnal pouze plotickam. Vsechny do jedne podobny rocnik, mile prekvapily. Tloust ani cejn se neukazal zadny…

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48017.jpg