Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 24. března 2012 v 19:38® Raf
- Datum lovu: 24.3.2012 | Revír: Kormoránovo | Způsob lovu: Feeder
Hned po příchodu k vodě jsem objevil vzpomínku na lovy se zbraněmi. Mrtvý kormorán, dobrý kormorán. Jeho kámoši ale stihli skutečně řeku poznamenat tak, že je letos na mých oblíbených místech výrazně méně ryb a ty co jsou, mají často šrámy jako tloušť na fotce…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 24. března 2012 v 18:42® pemalda
-
Dnes sem vyrazil kolem vody na kole bez prutu a zjistil sem,že někdo na mém oblíbeném místě lovil
.Mimochodem sem včera ulovil pomocí mobilu na stejném místě zajímavé menší tornádo,už sem to viděl asi třikrát,ale včera sem ho konečně jakštakš natočil.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 24. března 2012 v 18:42® Kazan
- Datum lovu: 24.3.12 | Revír: stoják | Způsob lovu: Plavaná
Taky jsem se byl dnes dopoledne vyvětrat, vzal jsem boloňku se špuntíkem a trochu poškádlil ploťky, sem tam se připletl skalák
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 24. března 2012 v 18:19® skwor
- Datum lovu: 24.3. | Způsob lovu: Plavaná
Ještě si dovolím jeden obrázek
Tento příspěvek byl editován 24.3.2012 18:20:08 uživatelem skwor.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 24. března 2012 v 18:18® skwor
- Datum lovu: 24.3. | Způsob lovu: Plavaná
Šoulačka s kolegou paiou kolem řeky. Splávek zmizel mnohokrát, postupem času jsem se od ouklejí propracoval i k tloušti přes 40cm nebo pěkným ploticím. V tomhle počasí nejlepší možnost jak strávit den
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 24. března 2012 v 18:03® Scanix
- Datum lovu: 24.3.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Plavaná
Dnes jsem stravil prijemne dve hodky u reky a pekne si zalapal spousty mensich perlinu a k tomu par proudniku. Pak se prihnala bourka a nemilosrdne me vyhnaly decilitrove kapky
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 23. března 2012 ve 21:35® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 18.-22.3.2012 | Revír: Dánsko - Fyn | Způsob lovu: Muškaření
Tak první letošní rybačka. Jako vždy – jarní rybaření v Dánsku není žádná prdel a nám trvalo dva dny, než jsme pstruhy našli a začali je trošku pravidelně chytat, pěkně od nejmenší, po největší
. Nej ryba výpravy 58 cm, nejúspěšnější mouchy – Magnus a rybka z přírodní polarní lišky.
Za fotky omluva – odpovídají vybavení, místu, světlu a mé neschopnosti
Tento příspěvek byl editován 23.3.2012 21:38:22 uživatelem BoBo-Falknow.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 23. března 2012 v 18:14® Scanix
- Datum lovu: 23.3.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Feeder
Dnes po praci necela hodka s rohlikem, plavkou a pickerem. Ze dna jsem vytahl 3 rybky, na plavku jen jeden kontakt. Zadna hitparada, ale na chvili se provetrat u vody proste potesi
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 22. března 2012 ve 22:48® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Klasická položená
První letošní mírový…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 22. března 2012 ve 20:55® Dawee
- Datum lovu: 22.3.2012 | Revír: Podhájí
Dnešní procházku okolo vody zpestřil labuťák
Tento příspěvek byl editován 22.3.2012 20:56:13 uživatelem Dawee.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 22. března 2012 v 19:55® spike
- Datum lovu: 22.3.2012
První letošní vycházka a první rybky na břehu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 22. března 2012 v 19:02® Segoves
- Datum lovu: 22.3.2012 | Způsob lovu: Plavaná
dneska jediná ryba ale udělal mi radost velikou…na druhý fotce to není moc vidět ale pobavila mě cedule evropsky významné oblasti pod černou skládkou
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 22. března 2012 ve 12:27® olda
- Datum lovu: 22.3.2012 | Revír: LABE | Způsob lovu: Feeder
Rybky začínají hezky papat,jsem velmi s nimi spokojen.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 22. března 2012 v 8:00® TOMMY CATFISH
- Datum lovu: 21.3.2012 | Revír: Rieka Torysa | Způsob lovu: Plavaná
wčera som bol trošku poplavačkowať výsledok cca cez 10 jalcov 1 mrena 1 podustva ale konečne som vyskúšal udičku s väčšou rybkou podaril sa jeden krásavec jalec hlavatý s dĺžkou 49 cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 21. března 2012 ve 13:38® Chose
- Datum lovu: říjen 2011 | Revír: Labe 40 - 41
Tak doufám, že se nám přes zimu dobře aklimatizovali a budou 16. dubna při chuti Pokud teda roztaje led
Tento příspěvek byl editován 21.3.2012 13:38:56 uživatelem Chose.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 19. března 2012 v 8:50® janaR
- Datum lovu: 16.3. | Revír: MO Kopidlno | Způsob lovu: Plavaná
První letošní návštěva rybníka a první letošní rybka. Bylo jich víc, ale vypadali stejně. Všechno cejnci ±15cm. Omlouvám se, foto je z mobilu.
Tento příspěvek byl editován 19.3.2012 08:53:34 uživatelem janaR.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 18. března 2012 ve 22:24® hecht
- Datum lovu: 17.3. | Revír: řeka | Způsob lovu: Plavaná
Večer jsem se utrhl na dvě hoďky a konečně první páďo. To co tomu ale předcházelo, to jsem ještě nezažil, voda přinesla takové kvantum pečiva, že jsem to odhadoval na pytle, plavalo to takhle skoro 5 minut. Sušené rohlíky, krajíce chleba i celé bochníky, někdo mi to požídně rozkrmil … Mobil není ale zrcadlovka
Tento příspěvek byl editován 18.3.2012 22:26:10 uživatelem hecht.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 18. března 2012 v 19:43® Segoves
-
parádní dny strávený u vody
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 18. března 2012 v 19:42® Holajz2
- Datum lovu: včera
Všichni už chytáte, já zatím jen objíždím vodu a čekám na vhodný okamžik…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 18. března 2012 v 16:37® TOMMY CATFISH
- Datum lovu: 17.3.2012 | Revír: rieka Torysa - Prešov | Způsob lovu: Plavaná
v sobotu na rybkách zdolaných tak 20 jalcov nejake plosky 2 podustvy a nejake podustvy ušli a aj 3 mreny sa podarili nakoniec
Tento příspěvek byl editován 18.3.2012 16:40:17 uživatelem TOMMY CATFISH.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 18. března 2012 v 11:37® olda
- Datum lovu: 18.3.2012 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder
dnešní pokus,dobrá spolupráce.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 17. března 2012 ve 22:34® osprey
- Datum lovu: 17.3. 2012 | Způsob lovu: Plavaná
Dnes se u mě stavil kamarád Fugas a na chvilku jsme dojeli zaběhat jeho novou boloňku.
Chytili jsme pár rybek a mě se povedl jeden tloušťák 50+. Ani jsem ho nečekal, ale tak už to většinou bývá, že ryby kašlou na to, co si rybář myslí.
Využil jsem přítomnosti kolegy a trochu víc fotil.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 17. března 2012 ve 21:42® bořek
- Datum lovu: 17.3 | Revír: rybník | Způsob lovu: Klasická položená
dnes mě vytahlo k vodě pěkné počasí,ryby celkem šli chytil se nějaký cejn i kapřík
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 17. března 2012 ve 20:46® hraji
- Datum lovu: 17.3.2012 | Revír: Svratka 2B | Způsob lovu: Plavaná
Dneska jsem vyrazil klasicky s děličkou. Chytali jsme na 11 metrech, protože hloubka byla všude stejná. Ryby se objevily do dvaceti minut a tak nějak vydržely brát až do odpoledne. Kolik jsme jich chytili nevím, ale počítám že pár desítek. Složení cejni, plotice a jeden lín.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 17. března 2012 ve 20:45® Leontýn
- Datum lovu: 17.3.2012 | Revír: Klubovka Chytej | Způsob lovu: Muškaření
Dnes bylo moc pěkné počasí, tak jsme vyrazili zkusit pstruhy na Klubovku. Pár pěkných se chytilo. Dokonce i David byl úspěšný.
Tento příspěvek byl editován 17.3.2012 20:47:07 uživatelem Leontýn.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 17. března 2012 v 19:07® Scanix
- Datum lovu: 17.3.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Plavaná
V dnesnim „letnim“ pocasi jsem se s kolegou sesli u reky a snazili prelstin nejakou tu supinu. Byla to celkem drina, krome slunecnich paprsku jsem nemohl lapit rybku. Kolega vytahl pekneho perlina a plotici temer stejne vysokou. Me se povedl nakonec jeden tloustik na plavku a v zaveru lovu pak jeste jeden na feeder. Zadna hitparada, ale bylo hezky…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 17. března 2012 v 19:03® majkyss
- Datum lovu: 17.03.2012 | Způsob lovu: Feeder
Dnes krásné počasí a krásná lapačka.Moje nej ostroretka 46 cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 17. března 2012 v 15:46® skwor
- Datum lovu: 17.3. | Způsob lovu: Feeder
Hezké počasí nás s kolegou paiou vytáhlo k vodě. A celkem to šlo, cejni i přes ještě studenou vodu brali ochotně a i se docela slušně bránili.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 17. března 2012 ve 13:02® Bigpista
- Datum lovu: 17.3.2012 | Způsob lovu: Feeder
Dnes ráno jsem s kamarádem vyrazil na jeden rybník v okolí Prahy, abych se pokusil o první letošní rybu. To se podařilo a na břeh se podívalo pár malých cejnů a plotic.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 16. března 2012 v 19:38® Scanix
- Datum lovu: 16.3.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Plavaná
Chvilka po praci u reky s plavajdou a prekvapive rohlik chutnal pouze plotickam. Vsechny do jedne podobny rocnik, mile prekvapily. Tloust ani cejn se neukazal zadny…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.