Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 16. března 2012 v 17:52® JohnFish
JohnFish
Datum lovu: 16.3.2012 | Revír: Vltava

Nic jsem nechytl ale naneštěstí jsem spatřil menší bandy kormoránů pár jich bylo u Štvanice ale byli také mezi mostem Legií a Karlovým mostem u Střeleckého ostrova. Snad už brzo odletí… Myslím že už by to mohli být poslední kusy…

Tento příspěvek byl editován 16.3.2012 17:53:09 uživatelem JohnFish.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pátek 16. března 2012 ve 12:34® TOMMY CATFISH
    TOMMY CATFISH
    Datum lovu: 15.3.2012 | Revír: Rieka Torysa | Způsob lovu: Plavaná

tak bol som vo štvrtok po písomných maturách trochu pochytať tak sa mi podarilo na rožik pochytať nejaké plosky pásavé a aj 2 jalce hlavaté sa chytili a niečo pekne mi ušlo :-)

Pátek 16. března 2012 ve 12:29® TOMMY CATFISH
      TOMMY CATFISH
      Datum lovu: 10.3.2012 | Revír: Rieka Torysa | Způsob lovu: Plavaná

tak v sobotu som bol zachytať a výsledok sa dostavil v podobe 4 jalcov a nejakých plosiek pásavých

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48014.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48015.jpg
        Čtvrtek 15. března 2012 ve 23:43® osprey
        osprey
        Datum lovu: 15.3. 2012 | Způsob lovu: Plavaná

Po čase zase na rybách. Počasí krásné (až moc), sem tam si něco dalo říct.

Potěšily takové ty škrabohubé ryby.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48010.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48011.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48012.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48013.jpg
          Čtvrtek 15. března 2012 ve 21:49® mvincik
          mvincik
          Datum lovu: 15.3.2012 | Revír: soukromý | Způsob lovu: Přívlač

Jelikož jeden nejmenovaný vlastník rybníku potřebuje zredukovat salmonidy, využili jsme s kolegou nabídky a vyvětrali naše tatíky na soukromé vodě. Někdo by pohrdl, my si to užili a dali alespoň odpočnout našim říčním druhům.

Pochytal jsem mnoho fišek, takřka dvacet kusů ve složení PD, PO, siven a okoun. Nedobrané drbance se ani nedali spočítat.

Kolegové navíc obohatili druhovou pestrost ještě o perlína, kapra a štiku.

Bylo krásně, alespoň vím, kam za rok na dírkovačku…

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48008.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48009.jpg
            Čtvrtek 15. března 2012 ve 21:34® Scanix
            Scanix
            Datum lovu: 15.3.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Plavaná

Po nekolika zamracenych dnech vysvitlo slunko a tak me proste zlakalo na chvilicku k vode s plavkou. Bohuzel jsem se z prace dostal dost pozde a tak na samotny lov jsem mel neco pres pul hodky. Presto jsem nekolik zaberu zaznamenal a byly z toho tri rybky, skoda, ze jsem nezkontroloval baterky ve fotaku, druhy tloust urcite dosahl 50tky, ale tak alespon prvni rybka dne, kterou fotak jeste zvladl…

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48007.jpg
              Čtvrtek 15. března 2012 ve 20:48® Řízek
              Řízek
              Datum lovu: 15.3.2012 | Revír: Berounka 3 | Způsob lovu: Plavaná

Par fotecek z poslednich vyprav s plavackou a rohlikem ve znameni tloustu.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48003.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48004.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48005.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48006.jpg
                Středa 14. března 2012 ve 21:10® lunimus
                Datum lovu: 14.3

Toto síce už nebol rybolov, ale pracovné povinnosti ma z rybacky na Zelenej vode doviedli (síce už bez udíc) na iné pekné miesto

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47990.jpg
                  Středa 14. března 2012 ve 21:05® lunimus
                  Datum lovu: 14.3 | Revír: Zelená voda | Způsob lovu: Plavaná

Myslel som, že dnes strávim príjemný deň pri vode, ale skôr ako som stihol niečo uloviť mi zzvonil telefón a ja som balil udice. Chvíľu som však pri vode strávil a za ten čas som stihol utrhnúť jedno kŕmitko pri náhode a rovnako pri nahadzovaní som stratil 2× plavák …

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47988.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47989.jpg
                    Středa 14. března 2012 v 19:20® Dawee
                    Dawee
                    Datum lovu: 14.3.2012 | Revír: Ebrťák (soukromá voda) | Způsob lovu: Plavaná

Dnešek se nesl ve znamení karásků

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47969.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47970.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47971.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47972.jpg
                      Středa 14. března 2012 v 19:04® Segoves
                      Segoves
                      Datum lovu: 14.3.

příjemně sem si zachytal od vody mě dostal až hlad a zima:)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47966.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47967.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47968.jpg
                        Úterý 13. března 2012 ve 23:09® vagi
                        vagi
                        Revír: soukromý Černošín | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem chtěl po veletrhu otestovat novou zásobu gum, ale ejhle… zkoušel jsem gumy rozličných tvarů i barev, dále pak několik malých wobů (SIEK) a výsledek? čisté zero…bez kontaktu. Vůbec jsem se jim netrefil do chuti. Nakonec se mi podařilo aspoň pár rybek přesvědčit třpytkou.

Tento příspěvek byl editován 13.3.2012 23:11:41 uživatelem vagi.
                        foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47961.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47962.jpg
                          Pondělí 12. března 2012 v 17:42® Segoves
                          Segoves

dneska mi přišlo že mám obě ruce levý ale nakonec se povedl tloušťák cca 40cm a jak se říká konec dobrý všechno dobrý:)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47959.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47960.jpg
                            Pondělí 12. března 2012 v 16:04® mvincik
                            mvincik
                            Datum lovu: 8.32012 | Revír: tekoucí řeka | Způsob lovu: Plavaná

Poslední rohlíková plavačka ve znamení tloušťů, plotic a cejna. Fišky v nepříjemném počasu celkem spolupracovaly, konečně se povedl i tlouštík 45+. Ta pověstná padina my je ale stále tajemstvím…

Tento příspěvek byl editován 12.3.2012 16:05:09 uživatelem mvincik.
                            foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47957.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47958.jpg
                              Neděle 11. března 2012 ve 20:52® Scanix
                              Scanix
                              Datum lovu: 11.3.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Plavaná

V chladnejsim a vetrnem odpoledni jsem dnes navstivil opet reku, jen o neco mensi a o kousek jinde, nez obvykle. Plavacka s rohlikem zabodovala dobre i tady a ackoliv velikoste ryby nedosahly padesati centimetrove hranice, tak to vyrovnaly poctem a bojovnosti, kdy jsem zapominal na prokrehle ruce…

Tento příspěvek byl editován 13.3.2012 12:22:32 administrátorem osprey.
                              foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47946.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47947.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47948.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47949.jpg
                                Neděle 11. března 2012 ve 20:37® lunimus
                                Datum lovu: 11.3 | Revír: Chorvátsky kanál | Způsob lovu: Plavaná

Dnes som bol na rybách len s jedným kusom mojej omladiny. Vyskúšali sme Chorvátsky kanál, ako nástraha poslúžil kostňák a boli sme konečne úspešní. Pri vode sme síce boli len cca hodinku, ale na rybu sme si konečne siahli :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47943.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47944.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47945.jpg
                                  Neděle 11. března 2012 v 19:14® Dawee
                                  Dawee
                                  Datum lovu: 10.3.2012 | Revír: Ebrťák (soukromá voda) | Způsob lovu: Plavaná

Sobotní zahájení celkem úspěšné, šli plotice, karásci (i jeden zlatej) a kapříci

(foto z mobilu, takže nic moc :-(( )

Tento příspěvek byl editován 11.3.2012 19:15:24 uživatelem Dawee.
                                  foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47940.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47941.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47942.jpg
                                    Neděle 11. března 2012 v 17:42® Kazan
                                    Datum lovu: 10.3.2012 | Revír: řeka jč | Způsob lovu: Plavaná

Sobota hezkým počasím lákala vymáchat špuntík ve vodě.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47925.jpg
                                      Neděle 11. března 2012 v 16:58® brčkař
                                      brčkař
                                      Datum lovu: 10.-11.3. 2012 | Revír: severozápad | Způsob lovu: Plavaná

Další šoulačka u mé oblíbené řeky. Zkoušel jsem masňáky, hnojáky, pařený rohlík (ve prospěch dvou posledních). „Vyžehleno“ několik tloušťů. Dva měli cca pade.

Tento příspěvek byl editován 11.3.2012 17:01:38 uživatelem brčkař.
                                      foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47921.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47922.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47923.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47924.jpg
                                        Neděle 11. března 2012 ve 14:58® mira.ll
                                        mira.ll
                                        Datum lovu: 11.3.2012 | Revír: řeka | Způsob lovu: Muškaření

Ráno jsem se zastavil na chvilku u vody. S mouchama homemade jsem zdolal tlouště a tři siveny .Potěšili… :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47920.jpg
                                          Neděle 11. března 2012 v 8:47® lunimus
                                          Datum lovu: 10.3 | Revír: Zelená voda | Způsob lovu: Plavaná

Mnohí ste čítali môj článok o „prvej rybačke“ … včera sme sa už len s dvoma deťmi dostali na cca 2 hodinky na Zelenú vodu pri Bratislave. Nič sme síce nechytili, ale maminka si nášho najmenšieho tento krát nechala doma a tak bola pri vode celkom pohodička. Videli sme pri brehu pár šťúk a sem tam sa aj niečo vyhodilo nad hladinu, takže ryby tam sú, len sa budeme musieť ešte naučiť, ako ich ukecať, aby sa zavesili na háčik :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47919.jpg
                                            Sobota 10. března 2012 ve 22:42® Scanix
                                            Scanix
                                            Datum lovu: 10.3.2012 | Revír: soukromý | Způsob lovu: Přívlač

Jeste Mira v akci ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47915.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47916.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47917.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47918.jpg
                                              Sobota 10. března 2012 ve 22:41® Scanix
                                              Scanix
                                              Datum lovu: 10.3.2012 | Revír: soukromý | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsme bylo s kolegou mvincikem nahodit na rybnicku, kde jeste slezal led a vzpominky na nedavne dirkareni davalo tusit hlavne duhaky. Ti samozrejme nezklamali, ale Mirovi se navic povedl kaprik za papulu. Ja zabadoval krom duhaku se dvema kapriky, tremi peknymi okysy a zlatou rybkou k tomu. Haluz je, ze je udajne ten jesen v rybniku jedinej. Bylo to prima a urcite si to brzo zopaknu, ma tam byt pry i nejaky candos, tak snad priste :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47911.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47912.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47913.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47914.jpg
                                                Sobota 10. března 2012 ve 22:30® mira.ll
                                                mira.ll
                                                Datum lovu: 10.3.2012 | Revír: Černošín | Způsob lovu: Přívlač

Dneska jsme si přáteli dali sraz v Černošíně. Po příjezdu jsme sice byli zaskočeni zamrzlou hladinou, ale zanedlouho jsme již mohli chytat po celém rybníku. Nejvíce se chytali duháci a siveni, ale vytahlo se i několik okounů,nějaká štička a i kapříci se (bohužel) sem tam připletli do cesty ostrým háčkům.
                                                Byl to příjemně strávený den – děkujme :-1 . (foťák dnes odmítl spolupracovat, chce to občas dobít baterii ;-) )

Sobota 10. března 2012 ve 21:05® Cudla
                                                  Cudla
                                                  Datum lovu: 10.3 | Revír: VIP | Způsob lovu: Plavaná

Ukázán doopravdickej VIP flek,při napichování červů se musel jeden otáčet vodě zády aby ti to ty piraně nekradly z ruky.Už vážně ryby opravdu spolupracovaly,do­cela dost druhů,Pepo ryby tam opravdu máte.Foto ilustační ,ale foceno poblíž snad to podle tý fotky nikdo nepozná :-P

Tento příspěvek byl editován 10.3.2012 21:07:44 uživatelem Cudla.
                                                  foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47909.jpg
                                                    Sobota 10. března 2012 ve 20:46® bořek
                                                    Datum lovu: 10.3 | Revír: řeka | Způsob lovu: Plavaná

dnes bylo rybaření v pohodě nějaky jelec se povedl ale i potočák i sem tam nějaká ta plotice

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47903.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47904.jpg
                                                      Sobota 10. března 2012 v 19:07® chosebaits
                                                      chosebaits

Dnešní lapačka byla ve znamení né horkých fleků ,ale pojatá couráním se po ruznu a něco se povedlo(oukle­je,plotice,tloš­ti,jeseni,jež­dík a i okoun).Celkem spokojenost.Jeden tulák z chytej měl chuť něco letos lapnout a tak jsem mu musel poradit VIP místo.Schválně jestli se ozve:-D .

Sobota 10. března 2012 v 18:57® hecht
                                                        hecht
                                                        Datum lovu: 10.3. | Revír: řeka | Způsob lovu: Plavaná

První letošní docházka na svazovku, počasí super. Složení šupináčů celkem pestré, plotice, perlín, tloušť, cejnek, jesen. Jen ta velikost jelců byla slabší.

Tento příspěvek byl editován 10.3.2012 19:00:41 uživatelem hecht.
                                                        foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47899.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47900.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47901.jpg
                                                          Sobota 10. března 2012 v 16:50® Segoves
                                                          Segoves
                                                          Datum lovu: 10.3.2012 | Způsob lovu: Muškaření

první ryba na vlastnoručně uvázanou mouchu krásnej pocit :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47897.jpg
                                                            Pátek 9. března 2012 v 19:12® Scanix
                                                            Scanix
                                                            Datum lovu: 9.3.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Plavaná

Zaskocil jsem velice nalehko po praci na necelou hodku k rece, preci jen slunecne pocasi k tomu vybizelo a i pres velky prutok jsem si pekne zachytal. V jiz znacne cistejsi vode jsem na rohlik lapil nekolik tloustu, z nich minimalne dva byli ±50cm. Ryby pekne bojovaly a ja jen litoval, ze to musim tak brzy ukoncit ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47890.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47891.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47892.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47893.jpg