Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 16. března 2012 v 17:52® JohnFish
- Datum lovu: 16.3.2012 | Revír: Vltava
Nic jsem nechytl ale naneštěstí jsem spatřil menší bandy kormoránů pár jich bylo u Štvanice ale byli také mezi mostem Legií a Karlovým mostem u Střeleckého ostrova. Snad už brzo odletí… Myslím že už by to mohli být poslední kusy…
Tento příspěvek byl editován 16.3.2012 17:53:09 uživatelem JohnFish.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 16. března 2012 ve 12:34® TOMMY CATFISH
- Datum lovu: 15.3.2012 | Revír: Rieka Torysa | Způsob lovu: Plavaná
tak bol som vo štvrtok po písomných maturách trochu pochytať tak sa mi podarilo na rožik pochytať nejaké plosky pásavé a aj 2 jalce hlavaté sa chytili a niečo pekne mi ušlo
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 16. března 2012 ve 12:29® TOMMY CATFISH
- Datum lovu: 10.3.2012 | Revír: Rieka Torysa | Způsob lovu: Plavaná
tak v sobotu som bol zachytať a výsledok sa dostavil v podobe 4 jalcov a nejakých plosiek pásavých
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 15. března 2012 ve 23:43® osprey
- Datum lovu: 15.3. 2012 | Způsob lovu: Plavaná
Po čase zase na rybách. Počasí krásné (až moc), sem tam si něco dalo říct.
Potěšily takové ty škrabohubé ryby.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 15. března 2012 ve 21:49® mvincik
- Datum lovu: 15.3.2012 | Revír: soukromý | Způsob lovu: Přívlač
Jelikož jeden nejmenovaný vlastník rybníku potřebuje zredukovat salmonidy, využili jsme s kolegou nabídky a vyvětrali naše tatíky na soukromé vodě. Někdo by pohrdl, my si to užili a dali alespoň odpočnout našim říčním druhům.
Pochytal jsem mnoho fišek, takřka dvacet kusů ve složení PD, PO, siven a okoun. Nedobrané drbance se ani nedali spočítat.
Kolegové navíc obohatili druhovou pestrost ještě o perlína, kapra a štiku.
Bylo krásně, alespoň vím, kam za rok na dírkovačku…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 15. března 2012 ve 21:34® Scanix
- Datum lovu: 15.3.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Plavaná
Po nekolika zamracenych dnech vysvitlo slunko a tak me proste zlakalo na chvilicku k vode s plavkou. Bohuzel jsem se z prace dostal dost pozde a tak na samotny lov jsem mel neco pres pul hodky. Presto jsem nekolik zaberu zaznamenal a byly z toho tri rybky, skoda, ze jsem nezkontroloval baterky ve fotaku, druhy tloust urcite dosahl 50tky, ale tak alespon prvni rybka dne, kterou fotak jeste zvladl…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 15. března 2012 ve 20:48® Řízek
- Datum lovu: 15.3.2012 | Revír: Berounka 3 | Způsob lovu: Plavaná
Par fotecek z poslednich vyprav s plavackou a rohlikem ve znameni tloustu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 14. března 2012 ve 21:10® lunimus
- Datum lovu: 14.3
Toto síce už nebol rybolov, ale pracovné povinnosti ma z rybacky na Zelenej vode doviedli (síce už bez udíc) na iné pekné miesto
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 14. března 2012 ve 21:05® lunimus
- Datum lovu: 14.3 | Revír: Zelená voda | Způsob lovu: Plavaná
Myslel som, že dnes strávim príjemný deň pri vode, ale skôr ako som stihol niečo uloviť mi zzvonil telefón a ja som balil udice. Chvíľu som však pri vode strávil a za ten čas som stihol utrhnúť jedno kŕmitko pri náhode a rovnako pri nahadzovaní som stratil 2× plavák …
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 14. března 2012 v 19:20® Dawee
- Datum lovu: 14.3.2012 | Revír: Ebrťák (soukromá voda) | Způsob lovu: Plavaná
Dnešek se nesl ve znamení karásků
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 14. března 2012 v 19:04® Segoves
- Datum lovu: 14.3.
příjemně sem si zachytal od vody mě dostal až hlad a zima:)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 13. března 2012 ve 23:09® vagi
- Revír: soukromý Černošín | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem chtěl po veletrhu otestovat novou zásobu gum, ale ejhle… zkoušel jsem gumy rozličných tvarů i barev, dále pak několik malých wobů (SIEK) a výsledek? čisté zero…bez kontaktu. Vůbec jsem se jim netrefil do chuti. Nakonec se mi podařilo aspoň pár rybek přesvědčit třpytkou.
Tento příspěvek byl editován 13.3.2012 23:11:41 uživatelem vagi.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 12. března 2012 v 17:42® Segoves
-
dneska mi přišlo že mám obě ruce levý ale nakonec se povedl tloušťák cca 40cm a jak se říká konec dobrý všechno dobrý:)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 12. března 2012 v 16:04® mvincik
- Datum lovu: 8.32012 | Revír: tekoucí řeka | Způsob lovu: Plavaná
Poslední rohlíková plavačka ve znamení tloušťů, plotic a cejna. Fišky v nepříjemném počasu celkem spolupracovaly, konečně se povedl i tlouštík 45+. Ta pověstná padina my je ale stále tajemstvím…
Tento příspěvek byl editován 12.3.2012 16:05:09 uživatelem mvincik.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. března 2012 ve 20:52® Scanix
- Datum lovu: 11.3.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Plavaná
V chladnejsim a vetrnem odpoledni jsem dnes navstivil opet reku, jen o neco mensi a o kousek jinde, nez obvykle. Plavacka s rohlikem zabodovala dobre i tady a ackoliv velikoste ryby nedosahly padesati centimetrove hranice, tak to vyrovnaly poctem a bojovnosti, kdy jsem zapominal na prokrehle ruce…
Tento příspěvek byl editován 13.3.2012 12:22:32 administrátorem osprey.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. března 2012 ve 20:37® lunimus
- Datum lovu: 11.3 | Revír: Chorvátsky kanál | Způsob lovu: Plavaná
Dnes som bol na rybách len s jedným kusom mojej omladiny. Vyskúšali sme Chorvátsky kanál, ako nástraha poslúžil kostňák a boli sme konečne úspešní. Pri vode sme síce boli len cca hodinku, ale na rybu sme si konečne siahli
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. března 2012 v 19:14® Dawee
- Datum lovu: 10.3.2012 | Revír: Ebrťák (soukromá voda) | Způsob lovu: Plavaná
Sobotní zahájení celkem úspěšné, šli plotice, karásci (i jeden zlatej) a kapříci
(foto z mobilu, takže nic moc
Tento příspěvek byl editován 11.3.2012 19:15:24 uživatelem Dawee.)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. března 2012 v 17:42® Kazan
- Datum lovu: 10.3.2012 | Revír: řeka jč | Způsob lovu: Plavaná
Sobota hezkým počasím lákala vymáchat špuntík ve vodě.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. března 2012 v 16:58® brčkař
- Datum lovu: 10.-11.3. 2012 | Revír: severozápad | Způsob lovu: Plavaná
Další šoulačka u mé oblíbené řeky. Zkoušel jsem masňáky, hnojáky, pařený rohlík (ve prospěch dvou posledních). „Vyžehleno“ několik tloušťů. Dva měli cca pade.
Tento příspěvek byl editován 11.3.2012 17:01:38 uživatelem brčkař.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. března 2012 ve 14:58® mira.ll
- Datum lovu: 11.3.2012 | Revír: řeka | Způsob lovu: Muškaření
Ráno jsem se zastavil na chvilku u vody. S mouchama homemade jsem zdolal tlouště a tři siveny .Potěšili…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. března 2012 v 8:47® lunimus
- Datum lovu: 10.3 | Revír: Zelená voda | Způsob lovu: Plavaná
Mnohí ste čítali môj článok o „prvej rybačke“ … včera sme sa už len s dvoma deťmi dostali na cca 2 hodinky na Zelenú vodu pri Bratislave. Nič sme síce nechytili, ale maminka si nášho najmenšieho tento krát nechala doma a tak bola pri vode celkom pohodička. Videli sme pri brehu pár šťúk a sem tam sa aj niečo vyhodilo nad hladinu, takže ryby tam sú, len sa budeme musieť ešte naučiť, ako ich ukecať, aby sa zavesili na háčik
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 10. března 2012 ve 22:42® Scanix
- Datum lovu: 10.3.2012 | Revír: soukromý | Způsob lovu: Přívlač
Jeste Mira v akci
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 10. března 2012 ve 22:41® Scanix
- Datum lovu: 10.3.2012 | Revír: soukromý | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsme bylo s kolegou mvincikem nahodit na rybnicku, kde jeste slezal led a vzpominky na nedavne dirkareni davalo tusit hlavne duhaky. Ti samozrejme nezklamali, ale Mirovi se navic povedl kaprik za papulu. Ja zabadoval krom duhaku se dvema kapriky, tremi peknymi okysy a zlatou rybkou k tomu. Haluz je, ze je udajne ten jesen v rybniku jedinej. Bylo to prima a urcite si to brzo zopaknu, ma tam byt pry i nejaky candos, tak snad priste
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 10. března 2012 ve 22:30® mira.ll
- Datum lovu: 10.3.2012 | Revír: Černošín | Způsob lovu: Přívlač
Dneska jsme si přáteli dali sraz v Černošíně. Po příjezdu jsme sice byli zaskočeni zamrzlou hladinou, ale zanedlouho jsme již mohli chytat po celém rybníku. Nejvíce se chytali duháci a siveni, ale vytahlo se i několik okounů,nějaká štička a i kapříci se (bohužel) sem tam připletli do cesty ostrým háčkům.
Byl to příjemně strávený den – děkujme. (foťák dnes odmítl spolupracovat, chce to občas dobít baterii
)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 10. března 2012 ve 21:05® Cudla
- Datum lovu: 10.3 | Revír: VIP | Způsob lovu: Plavaná
Ukázán doopravdickej VIP flek,při napichování červů se musel jeden otáčet vodě zády aby ti to ty piraně nekradly z ruky.Už vážně ryby opravdu spolupracovaly,docela dost druhů,Pepo ryby tam opravdu máte.Foto ilustační ,ale foceno poblíž snad to podle tý fotky nikdo nepozná
Tento příspěvek byl editován 10.3.2012 21:07:44 uživatelem Cudla.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 10. března 2012 ve 20:46® bořek
- Datum lovu: 10.3 | Revír: řeka | Způsob lovu: Plavaná
dnes bylo rybaření v pohodě nějaky jelec se povedl ale i potočák i sem tam nějaká ta plotice
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 10. března 2012 v 19:07® chosebaits
-
Dnešní lapačka byla ve znamení né horkých fleků ,ale pojatá couráním se po ruznu a něco se povedlo(oukleje,plotice,tlošti,jeseni,ježdík a i okoun).Celkem spokojenost.Jeden tulák z chytej měl chuť něco letos lapnout a tak jsem mu musel poradit VIP místo.Schválně jestli se ozve
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 10. března 2012 v 18:57® hecht
- Datum lovu: 10.3. | Revír: řeka | Způsob lovu: Plavaná
První letošní docházka na svazovku, počasí super. Složení šupináčů celkem pestré, plotice, perlín, tloušť, cejnek, jesen. Jen ta velikost jelců byla slabší.
Tento příspěvek byl editován 10.3.2012 19:00:41 uživatelem hecht.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 10. března 2012 v 16:50® Segoves
- Datum lovu: 10.3.2012 | Způsob lovu: Muškaření
první ryba na vlastnoručně uvázanou mouchu krásnej pocit
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 9. března 2012 v 19:12® Scanix
- Datum lovu: 9.3.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Plavaná
Zaskocil jsem velice nalehko po praci na necelou hodku k rece, preci jen slunecne pocasi k tomu vybizelo a i pres velky prutok jsem si pekne zachytal. V jiz znacne cistejsi vode jsem na rohlik lapil nekolik tloustu, z nich minimalne dva byli ±50cm. Ryby pekne bojovaly a ja jen litoval, ze to musim tak brzy ukoncit
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.