Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 9. března 2012 v 18:30® TOMMY CATFISH
- Datum lovu: 9.3.2012 | Revír: Rieka Torysa | Způsob lovu: Plavaná
tak konečne som vybehol k vode a zároveň som otestoval nový prútik od mikáda
chytila sa jedna mrenka chytal som len cca 20 minut
zajtra to asi zopakujem ale bude to na dlhšie
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 8. března 2012 ve 20:28® Foligno
-
Foligno> Odměna za včerejší posezení u feederu v „krásném počasí“. Cejn už měl třecí vyrážku…
Tento příspěvek byl editován 9.3.2012 11:56:59 administrátorem kerob.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 8. března 2012 v 11:59® olda
- Datum lovu: 8.3 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder
Tak už to jede,samí cejn, ale placky jak lopaty,huráá, a je po absťáku.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 7. března 2012 ve 14:46® MIG-35
- Datum lovu: 7.3 2012
Dneska sem se byl kouknout na řeku jestli by už se dal smočit háček.Místy jo a místy ne záleží je svítí slunce.A na „mojí“ straně jako na potvoru stín.Nikde ani človíčka..u řeky sem vyplašil stádečko srn a hejno kormošů
.Náladu mi spravil mořák co kroužil majestátně nad řekou. I nějaký úlovky byli jen sem si nevzal pytel…
Takže příští návštěva u vody už s proutkem!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 7. března 2012 v 10:49® pitrshudy19
- Revír: Prvni setkani | Způsob lovu: Muškaření
Prirodou tahne skoro jaro. V kraji zari slunce, ale u potoka v lesnim stinu zima dosut neztratila svou nadvladu. Divoky potok se zene korytem, jez si jarni vody proklestily v snehovych polich. Chlad a syrovost stoupa z vodni triste a jako lehka mlzna clona se tahne udolim. Touha, s niz prichazi kazdy rybar k vode, se splnila a za nastrahou tazenou povrchem vody vyjizdi ryba. Je to nahle a neskutecne. Jako blesk se mihne pstruh v pereji, divoce zautoci a svou dravosti se sam zasekne na udici. Poznava, ze byl prelsten, nezname nebezpeci ho spoutava a v touze osvobodit se vyrazi prudkym skokem nad hladinu. Pod tuni v melke vode ztraci pstruh zastitu hloubky. Zadrzovan odporem udice a nadnasen proudem konci v melkem uplavu, divoce lapaje po vzduchu. Muj prvni ulovek-pstruh duhovy. Opatrne ho zbavujeme udice a vpoustime zpet do potoka. Rybarska povera veli dat mu svobodu. Sebekrasnejsi prvni ryba ulovena na zacatku pstruhove sezony ma byt vracena vode pro pocit radosti z darovaneho zivota v probouzejicim se jaru a proto, aby pristi lovy skoncily stejne uspesne jako ten prvni.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 6. března 2012 ve 14:40® lunimus
- Datum lovu: 6.3.2012 | Revír: Malý Dunaj | Způsob lovu: Plavaná
Tak … dnes som sa dostal konecne k vode sam a bez deti … stravil som vonku cca 3,5 hodinky ale i ked som sa velmi snazil, nechytil som nic … zabery sice sem tam nejake boli – zaujem bol hlavne o kukuricu, ale na breh som dostal len par konarov, trsy travy, nejake zdrapy latky. Ci som mal moc maly hacik, alebo kde bola chyba, neviem … tusim budem musiet pockat na niekoho skusenejsieho, co na mna trochu dohliadne
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 5. března 2012 v 19:54® mvincik
- Datum lovu: 5.3.2012 | Revír: tekoucí | Způsob lovu: Plavaná
Dnes se mi podařilo vyšetřit nějaké 2,5 hoďky na lov, a tak jsem po obědě navštívil místo, kde jsem do dnes nikdy nebyl. Byla to tedy taková průzkumná procházka s cílem vyžehlit nějakou tu šupinatou čudlu.
Žádný zázrak to tedy nebyl, co ryba, to tlouštík okolo třiceti. Až poslední záběr mě velice potěšil, a tak jsem odcházel od vody nadmíru spokojen. Konečně má letošní první „zlatá“ rybka. Ještě tu někde jsou, a to je jen a jen dobře.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 5. března 2012 v 19:50® HaDová
- Datum lovu: Dnes | Revír: Nikde | Způsob lovu: Kaprařina
zkouška
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 5. března 2012 v 18:30® Segoves
- Datum lovu: 5.3.2012 | Způsob lovu: Plavaná
Vyrazil sem na hodinku k vodě trošku se provětrat a povedl se první letošní úlovek byl sem šťastnej jako blecha:)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 5. března 2012 v 18:08® chosebaits
-
Dnešní lapačka s kamarádem byla naprosto užasná.19 plotic,3 tloušti,bezpočet ouklejí,ježdík a řízan.Počasí přálo a tak to nemělo chybu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 4. března 2012 v 18:38® mira.ll
- Datum lovu: 4.3.2012 | Revír: Radbuza | Způsob lovu: Feeder
Než dorazil kamarád, tak jsem na mouchu polapil sivena a menšího tlouště.Pak jsme na feedery dostali už jen tři tlouštíky…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 4. března 2012 v 15:43® Scanix
- Datum lovu: 4.3.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Feeder
Po poledni jsem mrknul na opet na reku, stojaky jsou jeste vicemene pod ledem. No a dobre jsem si zvolil, lovene opet bez krmeni, jen tak s rohlikem v kapse a tentokrat bodoval feeder, zatim co plavka silne zaostavala. Povedle se pomerne dost peknych cejnu a jeden tloust, ktery stal za to a na kterho jsem vytahl i metr a letmo nameril 54cm, takze spokojenost
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 4. března 2012 ve 12:31® jumbo76
- Datum lovu: 4.3.2012 | Způsob lovu: Klasická položená
Včerejší vycházka k řece byla fajn jen těm rybám se moc nechtělo a tak jsem tam s kamarádem aspoň pěkně pokecal
a navím přidávám foto pěkné krajiny.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 4. března 2012 v 11:44® Segoves
- Datum lovu: 2.3.2012 | Způsob lovu: Muškaření
tak první letošní rybaření skončilo podle očekávání ale procházka to byla krásná a hlavně že už sem zase chytal:)…radost mi kazily jenom vyprávění místních kolik bylo na řece kormoránů…na posledním obrázku to jsou jikry? nevíte jaké ryby?
Tento příspěvek byl editován 4.3.2012 11:45:45 uživatelem Segoves.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 4. března 2012 v 10:15® ssg.Jimmy Wild
- Datum lovu: 3.3.2012 | Revír: Blanice | Způsob lovu: Feeder
Včera jsem byl poprvé letos vykoupat feeder. Ráno krátce nějaká aktivita ryb byla a povedl se letošní první úovek na svazovce (viz foto). Bohužel než jsem stihl upravit sestavu tak, abych proměnil více záběrů, tak brát přestaly. Ale i tak krásné dopoledne.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 3. března 2012 v 18:30® regulus
- Datum lovu: dneska | Revír: šestej brčálník | Způsob lovu: Plavaná
Tak sluníčko mě ukecalo i když jsem to viděl černě (s chytáním), ale nakonec jsem našel nějakejch 10 metrů čtverečních kde byly i nějaký ryby, všude okolo ale ještě hodně silnej led. Načapal jsem na hruškách i kolegu s foťákem …
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 3. března 2012 v 15:47® chosebaits
-
Právě jsem se vrátil od vody a celkem to tahalo.Podíval se ven nějakej tloušťáček,jesen ,plotice a červenopeřice.Berou hodně opatrně a tak je voda asi ještě dost studená.Foto nemám,nebo foťák zustal doma.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 2. března 2012 ve 21:18® osprey
- Datum lovu: 2.3.2012 | Způsob lovu: Plavaná
Byl jsem si u vody pro fotky, protože to, co se nafotí v takovém tom zimním příšeří, nestojí za mnoho. Bohužel, spokojen nejsem. Ryby snad nějaké byly, ale obrázky katastrofa.
Tento příspěvek byl editován 2.3.2012 21:18:44 uživatelem osprey.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 2. března 2012 ve 20:18® mvincik
- Datum lovu: 2.3.2012 | Revír: svazovka | Způsob lovu: Plavaná
Také jsem dnes využil jarního počasu a došel polechtat fousky fišek. Voda nic moc, zvedlá a hodně kalná, přesto jsem měl na háčku fišek až dost.
Nejvíce zastoupená byla plotice různých velikostí, asi 4 cejni a i nějaký ten tloušť běžných rozměrů. Povedly se i letošní 2 premiérové oukleje.
Pořád se mi ale nedaří ty ryby, kvůli kterým na ty fleky chodím. Holt se ještě mám co učit…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 2. března 2012 v 18:41® Scanix
- Datum lovu: 2.3.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Plavaná
Dnes nachvilku na skok po praci opet k rece, povedl se prvni letosni cejn, celkem pekny a k tomu par ploticek a ma casove omezena necela hodka vzala za sve. Pomalu se do toho dostavam, jen tech vetvi, co tu po zime je, pekne jsem vaznul…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 1. března 2012 ve 21:16® Scanix
- Datum lovu: 1.3.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Plavaná
Tak i me dnesni slunecny den vytahl k vode, bohuzel jsem se tam dostal az na posledni cca pul hodku, presto jsem nejake zabery v prikalene a zvedle vode o tajiciho snehu mel a dve mensi rybky, prvni letosni ze svazovky, zdolal; snad uz to bude jen lepsi
Tento příspěvek byl editován 1.3.2012 21:19:18 uživatelem Scanix.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 1. března 2012 ve 21:03® hrivak.hk
- Datum lovu: 29.2 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder
Já byl včera chytat cejny na soutok labe a orlice a skončilo to neúspěchem. Voda měla okolo čtyř stupnu a průtok byl silný.Chytal jsem na jedinem možnem točáku kde nebyly naplaveniny.Aš na dva záběry nic ,ale na konci když uš sem se chystal jít domů tak se ohnul feeder a tahl jsem jakousi tíhu neustále pulzující nakonec i jediná ryba padá z háčku a tak se ani nedozvídám co to bylo za rybu. Možná kapr nebo podseklí slušný cejn ,tak či onak je to škoda.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 1. března 2012 ve 20:06® čabi
- Datum lovu: 1.3. | Revír: stoják JM | Způsob lovu: Feeder
dnes braly na hod, cejni 45–52cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 1. března 2012 v 19:46® noba
- Datum lovu: dnes | Revír: vltava | Způsob lovu: Feeder
Tak dneska poprvé na feeder. Povedlo se cca 10cejnů ve velikostech od 35 do 50cm a povodil jsem si, nebo teda spíš mě si povodil sumec na červa, podle slizu na vlasci určitě přes metr. Ale byl jsem absolutně bez šance. Prostě parádní lov.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 1. března 2012 v 16:55® pemalda
- Datum lovu: 1.3.2012 | Revír: řeka | Způsob lovu: Plavaná
Dnes sem popad doma rohlík a šel na ně.A za chvíli bylo po rohlíku.Šli na střídačku tloušti a jeseni,nic jinýho sem za hoďku a půl nechytil.Nějaké rybky sem zvětšnil pomocí mobilu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 29. února 2012 ve 23:08® osprey
- Datum lovu: 29.2. 2012
Byl jsem si spočítat ryby. Je to špatné. Nějak se jim v řece nelíbí a stěhujou se na břeh, kde se pak svlékají.
Ze staré gardy zbylo už naprosté minimum. Dnes potěšila plotice 38 cm (tu jsem si i změřil). Možná je to stará známá. A ten rozervaný ocas, to není moje práce. To dělá ten (ta), co nechává ty šupiny na břehu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 29. února 2012 ve 20:50® cormoran
- Datum lovu: 29.2.2012 | Revír: Bílina | Způsob lovu: Plavaná
První letošní plavča na stojáku dopadla nad očekávání. Do přítoku začali najíždět kapříci a tak se mezi plotice a skaláky občas nějaký přimotal
Fotky mobilovky..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 28. února 2012 v 15:40® vagi
- Datum lovu: 27.2.2012 | Revír: Černošín u Petroviče | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Včerejší rychlá podvečerní dírkovaná v Černošíně u Petroviče. Zřejmě letos poslední… Rybám se vůbec nechtělo a nějak jsem nebyl spokojen s pohybem nástrah. Vyměnil jsem marmyšku a zmenšoval ocásky,až se začalo dařit a nakonec se nechal zlákat i tento „líný“ krasavec. Poděkování za vymazlené marmyšky letí na samý západ Čech chlapcům z vláčej.cz
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 27. února 2012 ve 20:13® PepikJosef
-
sus1> tak mi to ňák uniklo
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 27. února 2012 v 19:26® PepikJosef
-
sus1> ahoj,posílám slíbené foto z Černošína a ptám se proč jsi fotil v Ostrově guláš a ne ryby?
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.