Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 27. února 2012 ve 14:25® petrhoryna
- Datum lovu: 22.2. 2012 | Revír: KOMORA III Rybářství Chlumec n/C | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Ta dírka je má…
Ve středu 22.2. 2012 jsme se vydali za pro nás ještě neznámým rybářským dobrodružstvím, a to na lov na dírkách. Vybrali jsme si toto magické datum proto, aby nás provázelo štěstí. Výpravě předcházela menší investice do prutů, které mi svou velikostí připadaly, že jsou určeny dětem
. Za cenu okolo 200 Kč jsme pořídili oba proutky. Doma už jen stačilo namontovat na ně menší naviják s vlascem, lehoučký splávek a návazec s háčkem bez protihrotu. A mohli jsme vyrazit. Nejeli jsme ale nikam daleko. Tato lokalita se nachází v areálu firmy Rybářství Chlumec n.C. Po zakoupení povolenek a vyslechnutí nezbytných rad a doporučení, jsme opatrně vstoupili na zamrzlou plochu rybníka. Vyhlédli jsme si dírku, kde to zkusíme, nastavili hloubku, napíchnuli červíky a čekali jsme na záběr. Z počátku záběry nepřicházely, ale po vylepšení naší techniky lovu jemným pocukáváním se výsledky dostavily. Mohli jsme se radovat z prvních opatrných záběrů pstruhů někde v hloubce pod námi. Tajemnost – a trochu i nebezpečí – tohoto lovu dokreslovaly zamrzlé bublinky v ledové mase. Během lovu jsme měli spoustu záběrů a povedlo se nám přesvědčit i několik pstroužků, aby se na nás z dírky podívali. Byl to krásný den u vody, tedy vlastně na ledu. Všem, kteří už se nemůžou dočkat jara, to vřele doporučuji.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 26. února 2012 ve 23:56® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Klasická položená
Aktivita ryb nevelká, ale nějakej cejnek se povedl. Bohužel to už ale došly baterky… :-/
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 26. února 2012 ve 22:31® mira.ll
- Datum lovu: 26.2.2012 | Revír: Radbuza
Dneska jsme to šli zkusit na řeku s muškama . Já jsem byl bez záběru, natřela mi to novopečená rybářka
a to hned dvouma rybama,jelečkem a sivenem .
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 26. února 2012 ve 21:45® brčkař
- Datum lovu: 25.-26.2.2012 | Revír: severozápad | Způsob lovu: Plavaná
Včera a dnes konečně jsem šoulal na řece. Po ledu ani stopy, ani kry nepluly. Počasí ovšem aprílově šílené! Nárazový vichr a šestka bolo se nemají rádi. O to víc jsem byl vděčný za dva tloušťáky. Ten druhý je zatím můj nej: 53. Foto ale bohužel nic moc.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 26. února 2012 ve 20:39® lunimus
- Datum lovu: 25.2.2012 | Revír: Malý Dunaj
Keď som už v piatok nestihol kúpiť RL, tak som aspoň decká vytiahol na chvíľu von – na miesta, kde asi strávime s prútom najviac času
Tento příspěvek byl editován 26.2.2012 20:40:14 uživatelem lunimus.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 26. února 2012 ve 20:28® hraji
- Datum lovu: 26.2.2012 | Revír: Svitava 1 a 2 | Způsob lovu: Plavaná
U nás to zatím vypadá na ledové království
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 26. února 2012 v 16:45® revoke
- Datum lovu: 25.2.2012 | Revír: Poděbrady 1A
Příjemná procházka po stále zamrzlých Poděbradech ve mně vyvolala otázku, proč nemůže lovit na státních revírech na dírkách…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 26. února 2012 v 16:38® zizkam
- Revír: střela1
Stále v zajetí ledu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 25. února 2012 ve 20:03® noba
- Datum lovu: dnes | Revír: Mirošovice | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
konečně
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 25. února 2012 ve 20:02® osprey
- Datum lovu: 25.2. 2012 | Způsob lovu: Plavaná
Dnes jsem měl u vody možnost sejít se u vody s jedním ze zdejších stálých návštěvníků a vyzkoušet si v praxi pro mě zatím málo známý druh navijáku.
No a když už jsem u té vody byl, zkusil jsem si i sáhnout na rybu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 25. února 2012 v 19:48® cormoran
- Datum lovu: 25.2.2012 | Revír: svazový | Způsob lovu: Feeder
Po delší době jsem se dostal s fídrem k vodě. Oteplující se voda rybám svědčí, někteří pleskáči už mají třecí vyrážku
Tento příspěvek byl editován 25.2.2012 19:49:49 uživatelem cormoran.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 25. února 2012 v 19:23® sus1
- Datum lovu: 25.2.2012 | Revír: Ostrov u Stříbra | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Kdo měl hlad?netrpěl.: )
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 25. února 2012 v 19:20® sus1
- Datum lovu: 25.2.2012 | Revír: Ostrov u Stříbra | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Na sousedním revíru to už prý tak dobré nebylo – dle slov mnou oslovených rybářů,ale přesto se něco povedlo nachytat.Dnes byl také poslední lov na tomto revíru ( dirky ) – sdělil obsluhující personál.: )
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 25. února 2012 v 19:10® sus1
- Datum lovu: 25.2.2012 | Revír: Dírky u Petroviče | Způsob lovu: Rybaření na dírkáchUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 25. února 2012 v 19:08® sus1
- Datum lovu: 25.2.2012 | Revír: Dírky u Petroviče | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Dnes se klukům na dírkách dařilo.Odměnou jim bylo několik ryb přes 50cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 25. února 2012 v 17:33® dodorider
- Datum lovu: 25.2.12 | Revír: Brezany | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
zbytek foto
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 25. února 2012 v 17:32® dodorider
- Datum lovu: 25.2.2012 | Revír: Břežany | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Dnes, 2.ročník Břežanské dírky 2012. Dnes se konala Břežanská dírka, učast byla hojná, sešlo se 20 závodníku, velice se uchytila nymfa od maxxa a smáčci. Majitel nám krásně zarybnil revír duhákama okolo 500–1000g takže první kolo bylo docela akční, ve druhém už byli duháci opatrní. Přidávám fota ze závodu a nejakeho duháka, který dostal pozvánku na večeři.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 25. února 2012 v 16:23® chosebaits
-
Tak jsem byl dnes na lovu jen s foťákem a kočárkem-))Bobřík asi chrápe nebo rozdělaná práce leží ladem.Tam kde normálně je bivak je dnes spousta vody a i příjezdová cesta je zatopená.
Tento příspěvek byl editován 25.2.2012 16:27:01 uživatelem chosebaits.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 25. února 2012 ve 13:52® mira.ll
- Datum lovu: 25.2.2012 | Revír: Hlohovský rybník | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Během chvilky jsem měl záběrů celkem dost, ale asi od drobotě.Jedna trošku větší rybka se přeci jen povedla…chytáno na malou marmyšku s umělou patentkou.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 25. února 2012 ve 13:44® Scanix
- Datum lovu: 25.2.2012 | Revír: soukromý | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Tak jsem byl dnes zkusit, zda v nadchazejici sezone budou duhakum chutnat oranzady a dalsi havet a asi budou, i kdyz jsem masnym cervum nemohl uplne konkurovat, nakonec jsem nachytal pomerne dost ryb a na chvili tak ukojil svuj „vlackarsky“ a „masarsky“ abstak
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 25. února 2012 ve 13:36® Raf
- Datum lovu: 25.2.2012 | Revír: Dolní Jirčany | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Led je silný a pár dní z něj ještě půjde chytat, já jsem ale byl zakončit ledovou sezónu. Byla to dobrá tečka. Krásné sivenobraní, záběrů hodně, ryby si vyjížděly pro nástrahu až do dírky. Byl na ně pohled jako do akvárka. Na závěr asi nejlepší letošní lov, snad i protože bylo o 30 °C více než před 14 dny
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 25. února 2012 v 10:30® morcák
- Datum lovu: 18.2.2012
Tak strejdovi se povedlo vytáhnout pěkný kousek sivena 55 cm
Tento příspěvek byl editován 25.2.2012 10:31:21 uživatelem morcák.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 25. února 2012 v 1:29® regulus
- Datum lovu: 24.2.2012 | Způsob lovu: Plavaná
Tak mám za sebou první zero letošního roku, no ono se to dalo čekat, ale počasí mě na chvilku ukecalo. Tam kde možná byly ryby, tak byl ještě led no a kde nebyl led zase nebyly ryby, tak aspoň pár fotek z krásných brněnských zákoutí …
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 24. února 2012 ve 22:02® ras2ta
-
Když tak projíždím fotečky z ryb tak jsem narazil „celkem“ na zajímavou fotku.Zaujal mě pravý horní rožek.Jako by to bylo podle pravítka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 24. února 2012 ve 12:36® vagi
- Datum lovu: 23.2. | Revír: Černošín u Petroviče | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Dírkovaná u Petroviče…Smáček na marmyšce… Zpočátku jsem jim nemohl přijít na chuť, ale nakonec pěkná rybačka. Braly nezvykle těsně nade dnem. Ve sloupci nechycena ryba. Za 2 hoďky cca 15 ryb.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 24. února 2012 v 11:20® vagi
- Datum lovu: 23.2.2012 | Revír: Černošín | Způsob lovu: Rybaření na dírkáchUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Čtvrtek 23. února 2012 ve 22:56® Zedtu
- Datum lovu: 17.11.2011 | Revír: Jihlava7/8 | Způsob lovu: Plavaná
můj osobák 37cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 23. února 2012 ve 22:48® Zedtu
- Datum lovu: 4.9.2011 | Revír: Křídla | Způsob lovu: Kaprařina
Tenhle je trofejní cca 120cm, je to odhadem metr jsem měl jen 100cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 23. února 2012 ve 22:45® Zedtu
- Datum lovu: 3.9.2011 | Revír: Křídla | Způsob lovu: Kaprařina
Sice není trofejní ale je nádhernej. 55cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 23. února 2012 ve 22:43® Zedtu
- Datum lovu: 3.9.2011 | Revír: Křídla | Způsob lovu: Klasická položená
Můj největší lín 45cm na kuku
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.