Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 6. února 2012 v 16:21® havel
havel
Datum lovu: 6.2.2012 | Revír: Klubovka | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Po dlouhé době na ryby :-) Sice mráz, jak v Rusku, ale okounci za to stáli. Stejně jako včera Davidovi se i mě podařil trofejní úlovek :-)

(fotky jen z mobilu, ale alespoň něco)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47247.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47248.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pondělí 6. února 2012 ve 13:51® HaD
    HaD
    Datum lovu: 5.2.2012 | Revír: Klubovka | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Další návštěva našeho rybníčku zaměřená na miláčky okouny, tentokrát s mým synáčkem. Moc se jim nechtělo, ale nakonec se pár povedlo a mj. i tento trofeják :-D

PS: foto nic moc, mobil si s ostrým světlem moc poradit neumí :-((

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47245.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47246.jpg
      Pondělí 6. února 2012 v 11:55® Dawee
      Dawee
      Datum lovu: 5.2.2012 | Revír: Lom kdesi v západních čechách :-)
      Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
      foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47243.jpg
        Neděle 5. února 2012 ve 20:05® Raf
        Raf
        Datum lovu: 5.2.2012 | Revír: Zřejmě slušnej revír | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Větší ryby dneska tahali kluci, tak jsem je alespoň fotil. Bylo krásně mrazivo.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47228.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47229.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47230.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47231.jpg
          Neděle 5. února 2012 v 18:59® LOMCOVÁK
          Datum lovu: 5.2.2012 | Revír: Kukalák | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Tak tohle sem dneska vytahl z dirky…no coment nechapu to jeste ted…:D :-D Puštěna zpět vodě bez kapky krve(diky hacku bez protihrotu)… :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47226.jpg
            Neděle 5. února 2012 v 10:23® Dawee
            Dawee
            Datum lovu: 4.2.2012 | Revír: Ebrťák (soukromá voda)

Včera prvně na dírkách, jedna plotička na plavačku, na marmišku nic :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47211.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47212.jpg
              Sobota 4. února 2012 v 16:55® mira.ll
              mira.ll
              Datum lovu: 4.2.2012 | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Nejdřív jsem se pokusil na dírkách ulovit štiku , ale nějak se jim nechtělo . Tak jsem chtěl alespoň na potoce chytit nějakou tu čudlu,ale nebylo téměř kde chytat.Takže dneska bezrybka.;-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47188.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47189.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47190.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47191.jpg
                Sobota 4. února 2012 ve 12:14® hraji
                hraji
                Datum lovu: 4.2.2012 | Revír: Soukromý | Způsob lovu: Marmyškování

Tak já budu dneska první. Vyrazil jsem s váženým kolegou a váženou kolegyní jako za starých časů. Ráno bylo sice –17 na palibním teploměru, ale jinak moc hezky. Ryby nám braly, rozhodly jsme se je netrápit a pozvali jsme je domů. Bylo to krásné dopoledne. Chytali jsme na splávek a já na marmyšku, což bylo k vzteku, protože jsem zasekl tři ryby ze dvaceti závěrů.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47176.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47177.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47178.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47179.jpg
                  Pátek 3. února 2012 ve 12:04® Boleslav
                  Boleslav

Ještě před mrazy se nám konečně podařilo taky letos něco ulovit – plotičky a tlouště. Cesta domů byla veselá, protože nám v hospodě ujel vlak:)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47165.jpg
                    Čtvrtek 2. února 2012 ve 14:38® Raf
                    Raf
                    Datum lovu: 2.2.2012 | Revír: Dolní Jirčany | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

„Předsezónní“ testovačka. Rybníček má nového provozovatele, který ryby dovezl, takže to byl dobrý lov.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47122.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47123.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47124.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47125.jpg
                      Čtvrtek 2. února 2012 ve 13:11® HaD
                      HaD
                      Datum lovu: 2.2.2012 | Revír: Klub | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Jedny z prvních dírek zakončeny úspěchem. Ulovili jsme asi 30 okounů a 10 duháků. Především mě baví to jemný okounování :-) Foto mobil :-D

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47118.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47119.jpg
                        Středa 1. února 2012 v 10:08® Bigpista
                        Bigpista
                        Datum lovu: 27-29.1. | Revír: Lipno

O víkendu jsem se byl podívat na Lipně. Podmínky ideální, hladina naprosto klidná a rovná, úlovků plná udírna.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47105.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47106.jpg
                          Úterý 31. ledna 2012 v 18:10® morcák
                          morcák
                          Datum lovu: 11.6. 2011 | Revír: Malé Štěrkopískoviště Příšovice | Způsob lovu: Kaprařina

Vzopímnka na léto.Byli jsme na rybách a stanovali jsme přes noc.V Příšovicích jsou dva rybníky Malej a Velkej.V sobotu a v neděli jsme chtěli bejt na velkym, ale byli jsme tam jen v sobotu a jelikož to nebralo sebrali jsme se ráno ve 4:00 a přemístily se na Malej písečák a kolem 11 hodiny dopolední tatkovy zabral na červy candát.Měřil 73 cm a měl něco kolem čtyř kil… A když jsme jeli na dravce na vláčku a rybičku tak jsme nechytily nic no je to parodie :-D .

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47100.jpg
                            Neděle 29. ledna 2012 ve 21:14® vrata2
                            Datum lovu: 29.1.2012 | Revír: Orlice | Způsob lovu: Feeder

Nedělní sluníčko mě vytáhlo na ryby a jsem za to vděčen. Chytil jsem sice jen tlouštíka a dvě ostroretky, ale záběrů bylo dost. Dá se říct, že ryby byly chytřejší než já.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47073.jpg
                              Neděle 29. ledna 2012 v 18:51® jumbo76
                              jumbo76
                              Datum lovu: 29.1.2012 | Způsob lovu: Klasická položená

Ahoj všem. Letošní první odpolední vycházka k vodě se celkem zdařila – jeden záběr byl ale na půli cesty vzal kapr roha :-(( a tak z toho nebylo nic :-(( Počasí bylo super jen pak kolem 16hod začalo přituhovat a šel chlad i potělě. Posílám pár fotek. Petrův Zdar

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47068.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47069.jpg
                                Neděle 29. ledna 2012 v 18:00® hraji
                                hraji
                                Datum lovu: 29.1.2012 | Revír: Svitava

I přes mráz a rychle se zvětšující plochy zamrzlé vody se dneska našlo relativně hodně rybářů u řeky.

Tento příspěvek byl editován 29.1.2012 18:02:14 uživatelem hraji.
                                foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47063.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47064.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47065.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img47066.jpg
                                  Čtvrtek 26. ledna 2012 v 0:50® JHolc

Ahoj kamaradi, tady na slunnem jihu to neni s rybama spatne, jenom se mi trochu styska po druhove rozmanitosti – potocak a duhak uz mi nestaci… :-) Mame tady porad krasne, slunicko a okolo 25 stupnu. Pred par dny jsem se byl podivat na nedaleke prehrade a krasne jsem si zachytal na suchou, potocaci objizdeli brehy a brali vsechno co padlo do vody, to se mi tady jeste nestalo… Tak tu zimu nejak prezijte a ahoj.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img46981.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img46982.jpg
                                    Středa 25. ledna 2012 ve 14:16® MoravakX
                                    Datum lovu: 25.1.2012 | Revír: Čáslavice, okr. Třebíč | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

V Čáslavicích se již chytá na dírkách. Led je dle provozovatele dostatečný a ještě má přituhnout. Dnes jen rychlovka, o víkendu jim už ale dáme za uši.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img46976.jpg
                                      Pondělí 23. ledna 2012 v 18:49® hraji
                                      hraji
                                      Datum lovu: 22.1.2012 | Revír: Krásný | Způsob lovu: Plavaná

Krátký odpolední lov poblíž veliké vrby. Ryby se s námi kamarádily.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img46945.jpg
                                        Pondělí 23. ledna 2012 v 16:11® džigit
                                        Způsob lovu: Plavaná

Letos jsem ještě nebyl,ale při exhumaci pozbytých fotek na mně vykoukla jedna památeční.Aspoň mám důkaz pro tvrzení na kartě :-))

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img46941.jpg
                                          Pondělí 23. ledna 2012 v 16:09® džigit
                                          Způsob lovu: Plavaná

Letos jsem ještě nebyl,ale při exhumaci pozbytých fotek na mně vykoukla jedna památeční.Aspoň mám důkaz pro tvrzení na kartě :-))

Tento příspěvek byl editován 23.1.2012 16:14:39 uživatelem džigit.
                                          foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img46940.jpg
                                            Neděle 22. ledna 2012 v 18:51® Holajz2
                                            Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Klasická položená

Po dvou týdnech zase u vody…dlouho to vypadalo na zero, po přestěhování se povedlo asi 7 cejnů a 2 plotičky. Takže na leden docela dobrý… :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img46923.jpg
                                              Pátek 20. ledna 2012 v 11:50® osprey
                                              osprey
                                              Datum lovu: 19.1. 2012

Včerejší tanec mezi kapkami deště byl fajn. Mělo to atmosféru a bez ryby jsem nebyl.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img46893.jpg
                                                Středa 18. ledna 2012 v 7:57® cormoran
                                                cormoran
                                                Datum lovu: 1.1.2012 | Způsob lovu: Přívlač

Když už tady Fanda nakousnul tu první letošní rybu a osprey má recht, že je to teď v této rubrice na fotky chudší, tak taky jednu fotku přidám, právě tu první letošní:-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img46886.jpg
                                                  Úterý 17. ledna 2012 ve 23:05® hering
                                                  hering
                                                  Datum lovu: 17.1.2012 | Revír: Drsnej sever | Způsob lovu: Feeder

Taky něco přidám Míro.Moje letošní první fiš :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img46885.jpg
                                                    Úterý 17. ledna 2012 ve 22:54® osprey
                                                    osprey
                                                    Datum lovu: 17.1. 2012 | Způsob lovu: Plavaná

Byl jsem se chvilku podívat venku. Zima, vítr, nic slušného nebralo. Foukalo tak, že místy mi splávek ani neplaval po proudu.

Tak jsem zašel na úsek s menšími rybami, jestli budou aktivní aspoň ty. V potu tváře jsem tam něco málo chytil.

A když jsem tu tak nedávno hodnotil cizí fotky – ta s rybou je strašná. Ale cvakl jsem jednu jedinou fotku – pospíchal jsem. Na rukavici je hladká koženka a izoluje to – lepší než suchá holá ruka. Ještě lepší by bylo takovou čudlu nefotit vůbec, ale chtěl jsem sem něco vložit, protože sem už dlouho nikdo nic nedal.

Tento příspěvek byl editován 17.1.2012 22:55:10 uživatelem osprey.
                                                    foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img46883.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img46884.jpg
                                                      Neděle 15. ledna 2012 ve 23:00® brčkař
                                                      brčkař
                                                      Datum lovu: 15.1. 2012 | Revír: řeky pramenící v Krušných horách | Způsob lovu: Klasická položená

Jen tohle doťukám, a jdu do betléma, jdu do hajan. Utahanej jako kotě. Včera s manželkou na běžkách (u nás v Krušných horách Na Komárce), dnes s bráchou na sjezdovkách (Klínovec). Ale proč s tím tady „zašpiňuji“ tento výsostný prostor? Asi, že je rybařina lepší… Našel by se možná jeden společný jmenovatel. Být venku, vyvenčit se, splynout s přírodou, zapomenout na všechno, přijít na jiný myšlenky, vyčistit kebuli, vobouchat řepu lopatou a vostříkat hadicí – než slyšet co nového v TV zprávách…

Neděle 15. ledna 2012 ve 22:25® regulus
                                                        regulus
                                                        Datum lovu: 15.1.2012 | Revír: nebuďte zvědaví :))) | Způsob lovu: Plavaná

Dlouho jsem sem nedal rybu, teda dal, ale ta byla z mobilu a vypadala jako bych to neuměl, no a ti okouni dneska tak votravovali, furt se chtěli chytat a tenhle se chtěl i fotit …

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img46877.jpg
                                                          Neděle 15. ledna 2012 ve 20:29® hraji
                                                          hraji
                                                          Datum lovu: 15.1.2012 | Způsob lovu: Plavaná

Dneska jsem jen kolem vody prošel. Našel jsem ovšem moc hezké mrtvé dřevo, které kdyby mohlo v řece zůstat, by bylo úžasným rybím domečkem

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img46872.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img46873.jpg
                                                            Sobota 14. ledna 2012 ve 21:36® hraji
                                                            hraji
                                                            Datum lovu: 14.1.2012 | Způsob lovu: Plavaná

Dneska to bylo takové studené a ufoukané, ale ryby se chytit daly.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img46833.jpg