Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 13. ledna 2012 ve 22:29® osprey
osprey
Datum lovu: 12.1. 2012 | Způsob lovu: Plavaná

V předtuše toho, že si teď delší dobu nezachytám, jsem včera dvě hoďky byl.

Něco se chytlo, ryby taky tušily, že se bude lámat počas.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img46807.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img46808.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pátek 13. ledna 2012 v 18:23® TOMMY CATFISH
    TOMMY CATFISH
    Datum lovu: 28.12.2011 | Revír: rieka Torysa - Prešov | Způsob lovu: Přívlač
    :-)
    foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img46804.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img46805.jpg
      Pátek 13. ledna 2012 v 18:11® TOMMY CATFISH
      TOMMY CATFISH
      Datum lovu: 28.12.2011 | Revír: rieka Torysa - Prešov | Způsob lovu: Přívlač

mrena mala 57 cm a bola už raz chytená a vyrástla o 1 centimeter

Tento příspěvek byl editován 13.1.2012 18:16:11 uživatelem TOMMY CATFISH.
      foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img46802.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img46803.jpg
        Čtvrtek 12. ledna 2012 v 17:24® brčkař
        brčkař
        Datum lovu: 12.1.2012 | Revír: severozápad | Způsob lovu: Plavaná

Chvílema strašný vichr. Rval mi boloňku z ruky – jednou se mu to povedlo. Mezi vázkama jediný záběr… S hejlem u nosu bylo radno vycházku zkrátit. (Pokud jsem nenastyd, půjdu v neděli – jenže raději na lyže!)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img46788.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img46789.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img46790.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img46791.jpg
          Čtvrtek 12. ledna 2012 v 16:59® čabi
          čabi
          Datum lovu: 12.1.2012 | Revír: JM | Způsob lovu: Plavaná

První 2 hodinová výprava na domácí svazovce byla ve znamení tloušťů…jak jinak:-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img46785.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img46786.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img46787.jpg
            Čtvrtek 12. ledna 2012 ve 13:54® pemalda
            pemalda
            Datum lovu: 12.1.2012 | Revír: Otava | Způsob lovu: Plavaná

Zdravím,dnešní volno v práci mě dohnalo k první letošní plavačce,čekal sem,že něco chytnu,ale že ryby se chovaj jak v květnu to sem nečekal,ryby jsou všude,na mělčinách v proudech u dna i ve sloupci a k tomu jsou ve výborné kondici.Podařilo se mi sedm druhů,nejdelší ryby boleni kolem 55,ale převažovali jeseni,někteří slušnější,ale i do 15 čisel za což sem rád,že se jim tu daří,jen mé přání v podobě parmy nebo podoustve zůstalo nevyslyšeno,ale zas mi překvapil duhák stejně jako mračna potěru v každé mělčí tišině.V lednu sem zvyklí na jiné podmínky,popravdě mě to ke konci už ani moc nebavilo jak to bralo.něco sem vycvakl na mobil a ostatní ryby sem vypínal přímo ve vodě.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img46782.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img46783.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img46784.jpg
              Úterý 10. ledna 2012 v 9:35® Ficak
              Ficak
              Datum lovu: 8.1.2012 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Plavaná

V Sázavě jsou vysmáté ryby.Sorry foto jen MT.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img46753.jpg
                Úterý 10. ledna 2012 v 1:18® regulus
                regulus
                Datum lovu: 9.1.2012 | Revír: krakonošovo | Způsob lovu: Plavaná

Tak už jsem si taky letos chytil rybu ;-) , ale zima, mobil a nechtěla se fotit. :-93;

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img46752.jpg
                  Pondělí 9. ledna 2012 v 19:09® mvincik
                  mvincik
                  Datum lovu: 9.1.2012 | Revír: Malá voda | Způsob lovu: Plavaná

Tak jsem dnes také zahájil sezonu s matchkou v ruce. Po Ospreyových tamtamech jsem si říkal, že každá fiška bude zlatá.

Kupodivu jsem si ale zažehlil více než dobře. Během prvních 20 minut takřka na každý druhý hod ryba, plotice různých velikostí. Ale jak psal včera Osprey, ani mě se na úseku, kde by měli být, žádný tloušť dlouho nedařil. Až po více než hodině přišli dva solidní velikosti. I tak ale dnes zvítězili přesvědčivě plotice 8:2.

Po dvou hoďkách jsem to na protějším břehu utrhl a zhodnotil jsem, že to těmi zmrzlými prsty už ani nenavážu, tak jsem mazal domů za teplem.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img46737.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img46738.jpg
                    Neděle 8. ledna 2012 ve 22:24® Holajz2
                    Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Klasická položená

Odpoledne na chvilku u vody, a nebylo to špatné, ikdyž táhali jen cejnci…

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img46730.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img46731.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img46732.jpg
                      Neděle 8. ledna 2012 v 18:10® VB
                      VB
                      Datum lovu: 09.01.2012 | Revír: propadlina | Způsob lovu: Přívlač

Jelikož je letošní úplně první, tudíž velikost nerozhoduje a zvěčnění bylo nepostradatelné, když mám v plánu tento rok vyfotit celou její rodinu, včetně její prabáby:-1

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img46725.jpg
                        Neděle 8. ledna 2012 v 17:35® chosebaits
                        chosebaits
                        Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Plavaná

Tak jen potvrdím že v našich vodách neplavou jen kapři.Pár tloušťu,plotička a něco pěkného jsem jen držel na udičce.Ráno asi pujdu provětrat kapříky.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img46724.jpg
                          Neděle 8. ledna 2012 ve 13:10® hraji
                          hraji
                          Datum lovu: 8.1.2012 | Revír: Svitava

Dneska druhé kolo lovů beze zbraní. Dneska jsem byl vyložený lidumil a udělil jen tři zápisy za méně závažné porušení zákona. Ale chytil jsem si prvního letošního nefalšovaného pytláka. On mi byl podezřelý už zdálky, když ve městě statečně 8. ledna vláčel. Potvrdilo se to. Ani neveděl, že se to teď nesmí. Ale nebránil se, budiž mu to přičteno k dobru při projednávání přestupku.

Sobota 7. ledna 2012 v 18:52® osprey
                            osprey
                            Datum lovu: 7.1. 2011 | Způsob lovu: Plavaná

Byl jsem si dnes pro papíry. No a když už jsem je měl, dojel jsem je vyzkoušet k vodě, jestli fungují, abych je mohl případně reklamovat.

Počasí se horšilo minutu od minuty a ryby jsou na to u nás háklivé, takže statečně nebraly. Musel jsem tedy zajít na místo, kde by měly brát, i když je hodně zle a tak jsem vytáhl tři krásné plotice mezi 30 a 35 cm. Tímto zdravím kolegu nnnapa, jemuž jest tato ryba vzácnou:-)

Vítr mezitím zesílil, pršelo a do toho padaly vločky, že když spadly tři na sebe, vznikl malý sněhulák. Tak jsem se na to vybodl a jel domů.

Dávám sem foto své první letošní ryby. Je velmi symbolické… Pro neznalé upozorňuju, že od kormorána to není. I jiné potvůrky mají hlad a do Tesca je nepustí.

Tento příspěvek byl editován 7.1.2012 18:53:14 uživatelem osprey.
                            foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img46707.jpg
                              Sobota 7. ledna 2012 v 18:52® hraji
                              hraji
                              Datum lovu: 7.1.2012 | Revír: Svitava

Dneska jsem ráno vyrazil na lovy beze zbraní. Ulovil jsem jen jednoho pstruha duhového, a tak jsem preventivně vzal i povolenku lovci.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img46706.jpg
                                Sobota 7. ledna 2012 v 16:49® kendy.007
                                kendy.007
                                Datum lovu: 7.1.2012 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder

dnešek než začalo psí počasí

Tento příspěvek byl editován 7.1.2012 16:50:59 uživatelem kendy.007.
                                foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img46705.jpg
                                  Sobota 7. ledna 2012 v 1:36® JHolc
                                  Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                  foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img46701.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img46702.jpg
                                    Čtvrtek 5. ledna 2012 ve 13:49® kendy.007
                                    kendy.007
                                    Datum lovu: 4.1.2012 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder

Včera než začalo foukat

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img46689.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img46690.jpg
                                      Úterý 3. ledna 2012 v 17:28® brčkař
                                      brčkař
                                      Datum lovu: 3.1.2012 | Revír: řeka | Způsob lovu: Plavaná

Po delší době šel jsem k vodě. A dvojnásob křtil: nové papíry a nový prut. Kmotrem byl jelec 51.

Tento příspěvek byl editován 3.1.2012 17:30:21 uživatelem brčkař.
                                      foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img46662.jpg
                                        Pondělí 2. ledna 2012 v 11:50® kendy.007
                                        kendy.007
                                        Datum lovu: 1.1.2012 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder

začátek sezony

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img46655.jpg
                                          Pondělí 2. ledna 2012 v 7:18® vf
                                          Datum lovu: 31.12.2011 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač

Silevestrovské loučení se sezonou. Třímetrový vláčák do 20 gr. (Jenzi Avalon) tuto vousatou nadílku skvěle ustál…

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img46654.jpg
                                            Neděle 1. ledna 2012 v 19:27® bjucek
                                            bjucek
                                            Datum lovu: 30.-31.12.2011 | Revír: přehrada | Způsob lovu: Plavaná

Rozloučení se sezonou 2011.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img46643.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img46644.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img46645.jpg
                                              Neděle 1. ledna 2012 v 18:53® Char
                                              Char
                                              Datum lovu: 31.12. 2011 | Revír: Orlík a o kus dál | Způsob lovu: Přívlač

S kolegou Hechtem jsme se v sobotu loučili s orlíkem čistou nulou nepočítam-li vytaženou statnou větev a utržené gumy. Popojeli jsme tedy na menší říčku kde se mi povedla štikule 65cm a Hecht jednu propustil nedlouho po záseku čímž jsme definytyvně uzavřeli sezonu.

Neděle 1. ledna 2012 v 16:28® Dawee
                                                Dawee
                                                Datum lovu: 31.12.2011 | Revír: Jámy (RMV) | Způsob lovu: Přívlač

Silvestrovská přívlač přinesla dvě kudly okolo míry. (krásné ukončení sezony)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img46635.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img46636.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img46637.jpg
                                                  Neděle 1. ledna 2012 ve 13:46® Kazan
                                                  Datum lovu: 1.1.2012 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Plavaná

Se špuntíkem na Lužnici, zahájení nové sezony, na obrázku první letošní fiška

Tento příspěvek byl editován 1.1.2012 13:46:36 uživatelem Kazan.
                                                  foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img46633.jpg
                                                    Sobota 31. prosince 2011 ve 21:41® hering
                                                    hering
                                                    Datum lovu: 31.12.2011 | Revír: Drsnej sever | Způsob lovu: Feeder

Dobrý večer všem :-) Jako správný rybář jsem zakončil sezonu poslední den roku jak se sluší a patří.Vydržel jsem až do zavíračky,rozloučil se s vodou a vzpoměl na rybáře co už nejsou mezi námi :-(( a zapáli za ně i svíčku…

Jinak ryby měli chuť taky se loučit a tak to bylo fajné :-)) ) Parma potěšila,slušná 65+ Letos jediná… Samozřejmě šla zpět,fešanda

Tento příspěvek byl editován 31.12.2011 20:41:57 uživatelem hering.
                                                    foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img46630.jpg
                                                      Sobota 31. prosince 2011 ve 20:13® osprey
                                                      osprey
                                                      Datum lovu: 31.12. 2012 | Způsob lovu: Přívlač

Asi ve čtvrt na tři odpoledne jsem měl ocit, že mám povinnosti splněny do té míry, abych mohl vyběhnout na chvíli k vodě.

Musím říct, že by to asi dnes byl dobrý den, ale času mi do soumraku moc nezbylo. Přesto jsem si zachytal nad očekávání slušně, snad i proto, že to byla jedna z mála letošních vycházek, kdy jsem šel cíleně po malých rybách.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img46626.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img46627.jpg
                                                        Sobota 31. prosince 2011 v 19:48® regulus
                                                        regulus
                                                        Datum lovu: 31.12.2011 | Revír: To je fuk | Způsob lovu: Přívlač

Tak „poslední leč“, bez ryb. :-))

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img46624.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img46625.jpg
                                                          Sobota 31. prosince 2011 v 19:36® Scanix
                                                          Scanix
                                                          Datum lovu: 31.12.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsme se dnes s kolegou M… byli rozloucit s uplynulou sezonou, spokojene poklabosili, pochytali neco mensich rybek a uz pomalu vyhlizime tu novou ;-)

Zaroven vsem chytejakum preju vse NEJ do noveho roku a samozrejme spoustu peknych zazitku od vody…

Tento příspěvek byl editován 31.12.2011 18:41:11 uživatelem Scanix.
                                                          foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img46623.jpg
                                                            Sobota 31. prosince 2011 v 19:33® Holajz2
                                                            Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač

Odpoledne ještě na chvilku s Bohušem zkouška dravců…úplné zero.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img46621.jpg