Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 13. ledna 2012 ve 22:29® osprey
- Datum lovu: 12.1. 2012 | Způsob lovu: Plavaná
V předtuše toho, že si teď delší dobu nezachytám, jsem včera dvě hoďky byl.
Něco se chytlo, ryby taky tušily, že se bude lámat počas.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 13. ledna 2012 v 18:23® TOMMY CATFISH
- Datum lovu: 28.12.2011 | Revír: rieka Torysa - Prešov | Způsob lovu: PřívlačKomentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pátek 13. ledna 2012 v 18:11® TOMMY CATFISH
- Datum lovu: 28.12.2011 | Revír: rieka Torysa - Prešov | Způsob lovu: Přívlač
mrena mala 57 cm a bola už raz chytená a vyrástla o 1 centimeter
Tento příspěvek byl editován 13.1.2012 18:16:11 uživatelem TOMMY CATFISH.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 12. ledna 2012 v 17:24® brčkař
- Datum lovu: 12.1.2012 | Revír: severozápad | Způsob lovu: Plavaná
Chvílema strašný vichr. Rval mi boloňku z ruky – jednou se mu to povedlo. Mezi vázkama jediný záběr… S hejlem u nosu bylo radno vycházku zkrátit. (Pokud jsem nenastyd, půjdu v neděli – jenže raději na lyže!)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 12. ledna 2012 v 16:59® čabi
- Datum lovu: 12.1.2012 | Revír: JM | Způsob lovu: Plavaná
První 2 hodinová výprava na domácí svazovce byla ve znamení tloušťů…jak jinak
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 12. ledna 2012 ve 13:54® pemalda
- Datum lovu: 12.1.2012 | Revír: Otava | Způsob lovu: Plavaná
Zdravím,dnešní volno v práci mě dohnalo k první letošní plavačce,čekal sem,že něco chytnu,ale že ryby se chovaj jak v květnu to sem nečekal,ryby jsou všude,na mělčinách v proudech u dna i ve sloupci a k tomu jsou ve výborné kondici.Podařilo se mi sedm druhů,nejdelší ryby boleni kolem 55,ale převažovali jeseni,někteří slušnější,ale i do 15 čisel za což sem rád,že se jim tu daří,jen mé přání v podobě parmy nebo podoustve zůstalo nevyslyšeno,ale zas mi překvapil duhák stejně jako mračna potěru v každé mělčí tišině.V lednu sem zvyklí na jiné podmínky,popravdě mě to ke konci už ani moc nebavilo jak to bralo.něco sem vycvakl na mobil a ostatní ryby sem vypínal přímo ve vodě.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 10. ledna 2012 v 9:35® Ficak
- Datum lovu: 8.1.2012 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Plavaná
V Sázavě jsou vysmáté ryby.Sorry foto jen MT.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 10. ledna 2012 v 1:18® regulus
- Datum lovu: 9.1.2012 | Revír: krakonošovo | Způsob lovu: Plavaná
Tak už jsem si taky letos chytil rybu
, ale zima, mobil a nechtěla se fotit.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. ledna 2012 v 19:09® mvincik
- Datum lovu: 9.1.2012 | Revír: Malá voda | Způsob lovu: Plavaná
Tak jsem dnes také zahájil sezonu s matchkou v ruce. Po Ospreyových tamtamech jsem si říkal, že každá fiška bude zlatá.
Kupodivu jsem si ale zažehlil více než dobře. Během prvních 20 minut takřka na každý druhý hod ryba, plotice různých velikostí. Ale jak psal včera Osprey, ani mě se na úseku, kde by měli být, žádný tloušť dlouho nedařil. Až po více než hodině přišli dva solidní velikosti. I tak ale dnes zvítězili přesvědčivě plotice 8:2.
Po dvou hoďkách jsem to na protějším břehu utrhl a zhodnotil jsem, že to těmi zmrzlými prsty už ani nenavážu, tak jsem mazal domů za teplem.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. ledna 2012 ve 22:24® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Klasická položená
Odpoledne na chvilku u vody, a nebylo to špatné, ikdyž táhali jen cejnci…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. ledna 2012 v 18:10® VB
- Datum lovu: 09.01.2012 | Revír: propadlina | Způsob lovu: Přívlač
Jelikož je letošní úplně první, tudíž velikost nerozhoduje a zvěčnění bylo nepostradatelné, když mám v plánu tento rok vyfotit celou její rodinu, včetně její prabáby
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. ledna 2012 v 17:35® chosebaits
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Plavaná
Tak jen potvrdím že v našich vodách neplavou jen kapři.Pár tloušťu,plotička a něco pěkného jsem jen držel na udičce.Ráno asi pujdu provětrat kapříky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. ledna 2012 ve 13:10® hraji
- Datum lovu: 8.1.2012 | Revír: Svitava
Dneska druhé kolo lovů beze zbraní. Dneska jsem byl vyložený lidumil a udělil jen tři zápisy za méně závažné porušení zákona. Ale chytil jsem si prvního letošního nefalšovaného pytláka. On mi byl podezřelý už zdálky, když ve městě statečně 8. ledna vláčel. Potvrdilo se to. Ani neveděl, že se to teď nesmí. Ale nebránil se, budiž mu to přičteno k dobru při projednávání přestupku.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. ledna 2012 v 18:52® osprey
- Datum lovu: 7.1. 2011 | Způsob lovu: Plavaná
Byl jsem si dnes pro papíry. No a když už jsem je měl, dojel jsem je vyzkoušet k vodě, jestli fungují, abych je mohl případně reklamovat.
Počasí se horšilo minutu od minuty a ryby jsou na to u nás háklivé, takže statečně nebraly. Musel jsem tedy zajít na místo, kde by měly brát, i když je hodně zle a tak jsem vytáhl tři krásné plotice mezi 30 a 35 cm. Tímto zdravím kolegu nnnapa, jemuž jest tato ryba vzácnou
Vítr mezitím zesílil, pršelo a do toho padaly vločky, že když spadly tři na sebe, vznikl malý sněhulák. Tak jsem se na to vybodl a jel domů.
Dávám sem foto své první letošní ryby. Je velmi symbolické… Pro neznalé upozorňuju, že od kormorána to není. I jiné potvůrky mají hlad a do Tesca je nepustí.
Tento příspěvek byl editován 7.1.2012 18:53:14 uživatelem osprey.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. ledna 2012 v 18:52® hraji
- Datum lovu: 7.1.2012 | Revír: Svitava
Dneska jsem ráno vyrazil na lovy beze zbraní. Ulovil jsem jen jednoho pstruha duhového, a tak jsem preventivně vzal i povolenku lovci.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. ledna 2012 v 16:49® kendy.007
- Datum lovu: 7.1.2012 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder
dnešek než začalo psí počasí
Tento příspěvek byl editován 7.1.2012 16:50:59 uživatelem kendy.007.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. ledna 2012 v 1:36® JHolc
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Čtvrtek 5. ledna 2012 ve 13:49® kendy.007
- Datum lovu: 4.1.2012 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder
Včera než začalo foukat
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 3. ledna 2012 v 17:28® brčkař
- Datum lovu: 3.1.2012 | Revír: řeka | Způsob lovu: Plavaná
Po delší době šel jsem k vodě. A dvojnásob křtil: nové papíry a nový prut. Kmotrem byl jelec 51.
Tento příspěvek byl editován 3.1.2012 17:30:21 uživatelem brčkař.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 2. ledna 2012 v 11:50® kendy.007
- Datum lovu: 1.1.2012 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder
začátek sezony
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 2. ledna 2012 v 7:18® vf
- Datum lovu: 31.12.2011 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač
Silevestrovské loučení se sezonou. Třímetrový vláčák do 20 gr. (Jenzi Avalon) tuto vousatou nadílku skvěle ustál…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 1. ledna 2012 v 19:27® bjucek
- Datum lovu: 30.-31.12.2011 | Revír: přehrada | Způsob lovu: Plavaná
Rozloučení se sezonou 2011.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 1. ledna 2012 v 18:53® Char
- Datum lovu: 31.12. 2011 | Revír: Orlík a o kus dál | Způsob lovu: Přívlač
S kolegou Hechtem jsme se v sobotu loučili s orlíkem čistou nulou nepočítam-li vytaženou statnou větev a utržené gumy. Popojeli jsme tedy na menší říčku kde se mi povedla štikule 65cm a Hecht jednu propustil nedlouho po záseku čímž jsme definytyvně uzavřeli sezonu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 1. ledna 2012 v 16:28® Dawee
- Datum lovu: 31.12.2011 | Revír: Jámy (RMV) | Způsob lovu: Přívlač
Silvestrovská přívlač přinesla dvě kudly okolo míry. (krásné ukončení sezony)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 1. ledna 2012 ve 13:46® Kazan
- Datum lovu: 1.1.2012 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Plavaná
Se špuntíkem na Lužnici, zahájení nové sezony, na obrázku první letošní fiška
Tento příspěvek byl editován 1.1.2012 13:46:36 uživatelem Kazan.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 31. prosince 2011 ve 21:41® hering
- Datum lovu: 31.12.2011 | Revír: Drsnej sever | Způsob lovu: Feeder
Dobrý večer všem
Jako správný rybář jsem zakončil sezonu poslední den roku jak se sluší a patří.Vydržel jsem až do zavíračky,rozloučil se s vodou a vzpoměl na rybáře co už nejsou mezi námi
a zapáli za ně i svíčku…
Jinak ryby měli chuť taky se loučit a tak to bylo fajné
Tento příspěvek byl editován 31.12.2011 20:41:57 uživatelem hering.) Parma potěšila,slušná 65+ Letos jediná… Samozřejmě šla zpět,fešanda
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 31. prosince 2011 ve 20:13® osprey
- Datum lovu: 31.12. 2012 | Způsob lovu: Přívlač
Asi ve čtvrt na tři odpoledne jsem měl ocit, že mám povinnosti splněny do té míry, abych mohl vyběhnout na chvíli k vodě.
Musím říct, že by to asi dnes byl dobrý den, ale času mi do soumraku moc nezbylo. Přesto jsem si zachytal nad očekávání slušně, snad i proto, že to byla jedna z mála letošních vycházek, kdy jsem šel cíleně po malých rybách.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 31. prosince 2011 v 19:48® regulus
- Datum lovu: 31.12.2011 | Revír: To je fuk | Způsob lovu: Přívlač
Tak „poslední leč“, bez ryb.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 31. prosince 2011 v 19:36® Scanix
- Datum lovu: 31.12.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsme se dnes s kolegou M… byli rozloucit s uplynulou sezonou, spokojene poklabosili, pochytali neco mensich rybek a uz pomalu vyhlizime tu novou
Zaroven vsem chytejakum preju vse NEJ do noveho roku a samozrejme spoustu peknych zazitku od vody…
Tento příspěvek byl editován 31.12.2011 18:41:11 uživatelem Scanix.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 31. prosince 2011 v 19:33® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač
Odpoledne ještě na chvilku s Bohušem zkouška dravců…úplné zero.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.