Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 28. prosince 2011 v 11:51® Losfedos
 - Datum lovu: 28.12 | Revír: Jihlava-9 | Způsob lovu: PřívlačUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 28. prosince 2011 v 11:48® Losfedos
 - Datum lovu: 28.12 | Revír: Jihlava-9 | Způsob lovu: Přívlač
raní okounovačka okouny nepřinesla ale pár candouchu se zadařilo…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 27. prosince 2011 ve 21:44profil byl smazán
 - Datum lovu: 27.12.2011 | Způsob lovu: Přívlač
Dneska jsme šli s kámošem zakončit sezónu.Počasí nadstandartní,rybkám se moc nechtělo.Ale nějaká perlička na závěr přijít musela

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 27. prosince 2011 ve 21:19® Padis
 - Datum lovu: 26.12.11 | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Přívlač
Včera nejspíš rozloučení ze sezónou dopadlo docela fajn.Chyceno několik okounů.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 27. prosince 2011 ve 20:35® Dawee
 - Datum lovu: 27.12.2011 | Revír: Ebrťák (soukromá voda) , Klenčí (431 007)
Dopoledne na soukromce na feeder nic moc, na plavačku plotice, odpoledne na Klenčí na vláčku za 2hod. ani ťuk

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 27. prosince 2011 v 17:48® Scanix
 - Datum lovu: 27.12.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Po cca 10ti dnech na chvilinku u vody, pocasi super, na to, ze je konec roku mame krasnej podzim. Zaberu bylo dost, ale povetsinou to zrejme atakovali cejni za ocasek, jednoho jsem i seknul, me to za cumak, byly najeti prekvapive celke v proudech a tlousti ani okouni se neukazali, jen kaprik za ocas me potrapil a vzhledem k tomu, ze je kratce po vanocich, tak jsem si dal od kapriho masa pauzu

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 27. prosince 2011 v 17:34® Kazan
 - Datum lovu: dnes | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač
Vláčka s Bobo-Příchy gumičkami, rybkám šmakovalo, bylo je třeba ale najít a přesvědčit.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 27. prosince 2011 v 9:28® kukkyn
 - Datum lovu: 26.12.2011 | Revír: Jihlava | Způsob lovu: Přívlač
Vcerejsi Cecko a 2 okysi celkem to slo

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 26. prosince 2011 v 18:49® vrata2
 - Datum lovu: 27.12.2011 | Revír: Orlice | Způsob lovu: Přívlač
Na mé možnosti příjemné ukončení vlačkařské sezony.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 26. prosince 2011 v 18:42® Dawee
 - Datum lovu: 26.12.2011 | Revír: Bílka | Způsob lovu: Přívlač
Metrový vlny, zima jako v psírně ale jinak pěkná sváteční procházka

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 26. prosince 2011 v 16:51® bjucek
 - Datum lovu: dnes | Revír: přehrada | Způsob lovu: Přívlač
Dneska přišel jeden záběr, ale stál zato. Přišla kudla 72 čísel. Jelikož jsem nezavraždil štiku dobrý 4 roky, byla ryba ponechána.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 26. prosince 2011 v 15:59® JirkaF
 - Datum lovu: 26.12.2011 | Revír: Bagr | Způsob lovu: Přívlač
Dnešní lov okounů byl ve znamení jedinýho záběru.Voda je čistá až to škodí.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 26. prosince 2011 v 15:52® Holajz2
 - Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Klasická položená
Dopoledne jsem se šel chvilku provětrat…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. prosince 2011 v 17:29® Segoves
 -  
bylo to snad poprví co sem byl na Boží hod u vody a povedl se takovej krasavec…ostatním rybkám už se nechtělo ale i tak maximální spokojenost
Tento příspěvek byl editován 25.12.2011 17:29:46 uživatelem Segoves.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. prosince 2011 v 15:50® vrata2
 - Datum lovu: 25.12.2011 | Revír: Orlice | Způsob lovu: Feeder
Dneska jsem si krásně zachytal ostroretky. Náladu mě zkazil jenom jeden igelitkář, který chytal též ostroretky za asistence své staré, která ho hlídala aby toho pustil co nejméně. Doufám, že jim zůstane aspoň jedna kůstka v krku. I kormorán ví kdy má dost. Znova jsem se ujistil, že za to jak to u nás vypadá nemůže svaz, ale hlavně řadový členové.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 24. prosince 2011 v 16:54® revoke
 - Datum lovu: 24.12.2011 | Revír: Morava 18 | Způsob lovu: Přívlač
Pokus o vánoční úlovek byl skutečně pouze pokusem, ale výlet to byl hezký. Veselé Vánoce všem!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 24. prosince 2011 ve 13:53® diutrius
 - Datum lovu: 24.12.11 | Revír: Ohře 10 | Způsob lovu: Feeder
Tak jsem šel zkusit vánočního kapra a po zdolání 2 dorostenců přišel tento 67cm na housku. Překrásný boj , nej dárek pod stromeček. Díky sv. Petře.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 24. prosince 2011 ve 13:32® Holajz2
 - Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Plavaná
Už jsem to letos viděl na vepřového kapra, ale dnešní dopoledne vše změnilo. Díky sv. Petře…šťastné a veselé.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 24. prosince 2011 ve 12:57® Raf
 - Datum lovu: 24.12.2011 | Revír: přehrada | Způsob lovu: Přívlač
Tradiční vánoční poděkování vodě bylo letos ve znamení okounů pro mě i pro bráchu. Přeju tímto všem hezké svátky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 23. prosince 2011 v 15:51® mira.ll
 -  Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.  Tento příspěvek byl editován 23.12.2011 15:53:43 uživatelem mira.ll.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 23. prosince 2011 v 15:42® mira.ll
 - Datum lovu: 23.12.2011 | Revír: Hlohovský rybník | Způsob lovu: Přívlač
Dali jsme si s dcerou půlhodinové závody. Měl jsem sice víc záběrů, ale mladá chytla rybu jako první a ještě k tomu větší.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 23. prosince 2011 ve 12:34® bjucek
 - Datum lovu: 20.-22.12. | Revír: řeka
Vánoční kapříci brali celkem poctivě, takže nemusim stát frontu u kádě.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 22. prosince 2011 v 7:16® vf
 - Datum lovu: z několika posledních vycházek | Způsob lovu: PřívlačUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 21. prosince 2011 v 17:53® Kazan
 - Datum lovu: dnes | Revír: Orlas | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem se skáknul v tom dnešním nečase vyvětrat na přehradu, chyceny dvě šičky a nějaký ten okyš.
Tento příspěvek byl editován 21.12.2011 17:54:04 uživatelem Kazan.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 21. prosince 2011 v 17:33® Yanina
 - Datum lovu: 20.12.2012 | Způsob lovu: Přívlač
Mrazivé hledání okounů na řece. Malinký cejnek na twistera nám udělal velkou radost. Hned následoval strejda tloušť. A pak už ani ťuk. Kde chrápou okouni?…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 20. prosince 2011 v 17:48® osprey
 - Datum lovu: 20.12. 2011 | Způsob lovu: Přívlač
Nějak jsem dneska nedokázal sedět a dělat. Asi v jednu odpoledne jsem vzal prut mikromrdkáč a jel se projet k řece a zpátky. Bylo hezky, ale zima.
Jeden záběr, ale rybka povedená, hádal bych tak dvaapadesát.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 20. prosince 2011 v 16:14® Dawee
 - Datum lovu: 20.12.2011 | Revír: Ebrťák-soukromá voda | Způsob lovu: Feeder
Dnešní vycházka s feederem celkem úspěšná, 5 kapříků a nějaký plotičky.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 19. prosince 2011 v 0:03® osprey
 - Datum lovu: poslední dobou | Způsob lovu: Přívlač
Zjistil jsem, že fakt není dobré jezdit teď na ryby ve tři odpoledne, ale z jakéhosi nepochopitelného důvodu to vytrvale dělám. Výsledky jsou samozřejmě naprosto bombastické a je čím dál těžší donutit se vytáhnout foťák. Nicméně, abych zanechal stopu v této síni slávy, dvakrát jsem to udělal.
Ale kromě té bídy na obrázcích mají ty občasné útěky k vodě i jistý informační přínos – řeka je hrozně ukecaná.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 18. prosince 2011 v 11:34® vf
 - Datum lovu: Prosinec | Způsob lovu: Přívlač
Z několika posledních vycházek k vodě s přáteli…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 17. prosince 2011 v 17:02® Scanix
 - Datum lovu: 17.12.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem preci jen na chvilku k vode vybehl, vitr, zima, prekvapive i dost aktivnich rybaru, ale ryby tedy prilis aktivni nebyly. Jedna spadla sticka, co nemela snad ani 40cm a kapr 61cm za ocas. Alespon ten prisel vhod pro blizici se stedrovecerni veceri

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.