Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 31. prosince 2011 v 19:30® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Klasická položená
Dopoledne naposledy na duháčcích…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 31. prosince 2011 v 17:11® kety.vydra
- Datum lovu: 31.12.2011 | Revír: Žermanice | Způsob lovu: Přívlač
Dneska to bylo úplně mrtvé.Ale bylo hezky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 30. prosince 2011 v 18:41® Segoves
-
poslední vycházku sem si chtěl užít a povedlo se loučili se hlavně okouni ale přišel i tloušť a štička i ten ztracenej keser sem našel…a tím pro mě končí sezona a nová brzy začíná.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 30. prosince 2011 ve 12:27® Kazan
- Datum lovu: dnes | Revír: Jordán | Způsob lovu: Přívlač
Chvilka lehké vláčky na Jordánu, zadařil se nějaký ten okyš.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 29. prosince 2011 v 19:34® džigit
- Datum lovu: dnes | Revír: doma
Na ryby nemožu,bo furt robim,tak sem šel lovit do sklepa
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 29. prosince 2011 v 19:24® Segoves
- Datum lovu: 29.12.2011 | Způsob lovu: Přívlač
dnešek se nesl v duchu včerejšího lovu okouni byli při chuti ale brali opatrně a povedla se i ta štička jediný co mi trochu zkazilo vycházku byl ztracenej podběrák ale co naplat odsloužil si svoje…zítra naposledy
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 29. prosince 2011 v 11:43® Segoves
- Datum lovu: 28.12.2011 | Způsob lovu: Přívlač
toho dne velká spokojenost krásná vycházka škoda že jedna z úplně posledních
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 28. prosince 2011 ve 23:14® osprey
- Datum lovu: 28.12. 2011 | Způsob lovu: Plavaná
Chvilkový pokus o štiku skončil ulovením kudly, která za dnešní šampiónkou zaostala nejmíň o tři čtvrtě metru.
Tak jsem raději věnoval zbytek času plavané. Tam se dařilo víc, ale fotil jsem jen symbolicky – světlo k tomu není.
Jsou ale i jiní lovci a některým se dařilo líp
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 28. prosince 2011 ve 21:28® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 28.12.2011 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač
Před třemi týdny jsem byl trošku netrpělivý a nějak jsem tu chřipku uspěchal, když jsem na rybky vyrazil, aniž bych byl úplně zdráv. Samo, že se to vrátilo…
Nicméně dnes už mám antibiotika skoro dobraná, tak jsem se vyrazil pokochat mrazivým větrem a pruhovanými záškodníky.
jajco: Veliká gratulace
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 28. prosince 2011 ve 21:13® Holajz2
Ještě koušou…sice malí, ale pár se jich povedlo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 28. prosince 2011 v 19:00® smisa 3!
- Datum lovu: 27.12.2011 | Revír: Vltava | Způsob lovu: Přívlač
Šel jsem se vyvětrat k vodě a občas nahodil. Nějaká ta drobotinka se na chvilku podívala na břeh
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 28. prosince 2011 v 15:39® jajco
- Datum lovu: 28.12.2011 | Revír: Slezská Harta | Způsob lovu: Přívlač
Dnešního dne jsem na revíru Slezská Harta ulovil štiku 116 cm, 14 kg.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 28. prosince 2011 ve 13:20® zedus
- Datum lovu: Včera | Způsob lovu: Přívlač
Včerejší rozlučka dopadla nad moje očekávání, původně jsem se chtěl rozloučit s Hartičkou. Nakonec vyhrál jiný revír, který je blíž a může se na něm chytat z lodě. Takže poslední ulovená rybka letos z kajaku.
Tento příspěvek byl editován 28.12.2011 12:20:40 uživatelem zedus.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 28. prosince 2011 ve 12:51® Losfedos
- Datum lovu: 28.12 | Revír: Jihlava-9 | Způsob lovu: PřívlačUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Středa 28. prosince 2011 ve 12:48® Losfedos
- Datum lovu: 28.12 | Revír: Jihlava-9 | Způsob lovu: Přívlač
raní okounovačka okouny nepřinesla ale pár candouchu se zadařilo…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 27. prosince 2011 ve 22:44profil byl smazán
- Datum lovu: 27.12.2011 | Způsob lovu: Přívlač
Dneska jsme šli s kámošem zakončit sezónu.Počasí nadstandartní,rybkám se moc nechtělo.Ale nějaká perlička na závěr přijít musela
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 27. prosince 2011 ve 22:19® Padis
- Datum lovu: 26.12.11 | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Přívlač
Včera nejspíš rozloučení ze sezónou dopadlo docela fajn.Chyceno několik okounů.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 27. prosince 2011 ve 21:35® Dawee
- Datum lovu: 27.12.2011 | Revír: Ebrťák (soukromá voda) , Klenčí (431 007)
Dopoledne na soukromce na feeder nic moc, na plavačku plotice, odpoledne na Klenčí na vláčku za 2hod. ani ťuk
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 27. prosince 2011 v 18:48® Scanix
- Datum lovu: 27.12.2011 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Po cca 10ti dnech na chvilinku u vody, pocasi super, na to, ze je konec roku mame krasnej podzim. Zaberu bylo dost, ale povetsinou to zrejme atakovali cejni za ocasek, jednoho jsem i seknul, me to za cumak, byly najeti prekvapive celke v proudech a tlousti ani okouni se neukazali, jen kaprik za ocas me potrapil a vzhledem k tomu, ze je kratce po vanocich, tak jsem si dal od kapriho masa pauzu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 27. prosince 2011 v 18:34® Kazan
- Datum lovu: dnes | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač
Vláčka s Bobo-Příchy gumičkami, rybkám šmakovalo, bylo je třeba ale najít a přesvědčit.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 27. prosince 2011 v 10:28® kukkyn
- Datum lovu: 26.12.2011 | Revír: Jihlava | Způsob lovu: Přívlač
Vcerejsi Cecko a 2 okysi celkem to slo
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 26. prosince 2011 v 19:49® vrata2
- Datum lovu: 27.12.2011 | Revír: Orlice | Způsob lovu: Přívlač
Na mé možnosti příjemné ukončení vlačkařské sezony.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 26. prosince 2011 v 19:42® Dawee
- Datum lovu: 26.12.2011 | Revír: Bílka | Způsob lovu: Přívlač
Metrový vlny, zima jako v psírně ale jinak pěkná sváteční procházka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 26. prosince 2011 v 17:51® bjucek
- Datum lovu: dnes | Revír: přehrada | Způsob lovu: Přívlač
Dneska přišel jeden záběr, ale stál zato. Přišla kudla 72 čísel. Jelikož jsem nezavraždil štiku dobrý 4 roky, byla ryba ponechána.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 26. prosince 2011 v 16:59® JirkaF
- Datum lovu: 26.12.2011 | Revír: Bagr | Způsob lovu: Přívlač
Dnešní lov okounů byl ve znamení jedinýho záběru.Voda je čistá až to škodí.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 26. prosince 2011 v 16:52® Holajz2
Dopoledne jsem se šel chvilku provětrat…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. prosince 2011 v 18:29® Segoves
-
bylo to snad poprví co sem byl na Boží hod u vody a povedl se takovej krasavec…ostatním rybkám už se nechtělo ale i tak maximální spokojenost
Tento příspěvek byl editován 25.12.2011 17:29:46 uživatelem Segoves.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. prosince 2011 v 16:50® vrata2
- Datum lovu: 25.12.2011 | Revír: Orlice | Způsob lovu: Feeder
Dneska jsem si krásně zachytal ostroretky. Náladu mě zkazil jenom jeden igelitkář, který chytal též ostroretky za asistence své staré, která ho hlídala aby toho pustil co nejméně. Doufám, že jim zůstane aspoň jedna kůstka v krku. I kormorán ví kdy má dost. Znova jsem se ujistil, že za to jak to u nás vypadá nemůže svaz, ale hlavně řadový členové.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 24. prosince 2011 v 17:54® revoke
- Datum lovu: 24.12.2011 | Revír: Morava 18 | Způsob lovu: Přívlač
Pokus o vánoční úlovek byl skutečně pouze pokusem, ale výlet to byl hezký. Veselé Vánoce všem!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 24. prosince 2011 ve 14:53® diutrius
- Datum lovu: 24.12.11 | Revír: Ohře 10 | Způsob lovu: Feeder
Tak jsem šel zkusit vánočního kapra a po zdolání 2 dorostenců přišel tento 67cm na housku. Překrásný boj , nej dárek pod stromeček. Díky sv. Petře.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.